Lovački portal SRBIJALOV - Forumske diskusije: Alat za punjenje sačmene municije (livenje sačme) i osnove punjenja

Navigacija
 Naslovna
 Vesti
 FORUM
 Pravila sajta
 Kodeks lovaca
 Kalendar lova
 Članci o lovu
 Sajmovi lova
 Galerija
 Linkovi
 Knjiga gostiju
 Kontakt
 REKLAMIRANJE
REKLAME
REKLAMIRAJTE SE KOD NAS

Domen za Lovačka udruženja

Lovački savez Centralne Srbije

INTERMAKER
Vreme

Pregled teme
 Štampaj teme
Alat za punjenje sačmene municije (livenje sačme) i osnove punjenja
Sniper Hunter
 [xhide]Važan deo u opremi za punjenje ,alat za formiranje zvezde za cal 16 bakelitni (jeftiniji)zvezda sa 6 kraka,može da se ugradi i na neki priručni alat
i42.tinypic.com/14l4cx.jpg

i42.tinypic.com/2gxijut.jpg

i41.tinypic.com/6dv3fc.jpg[/xhide]

Sniper Hunter
 [xhide]Danas stigoše novi modeli bez korpice,biće punjenje za prepelice za srećnike koji će da ih love ove sezoneUvredjen ja ću samo da punim izgledaConfused
i43.tinypic.com/v8j1u8.jpg
B&P Diamant,ChedditeFreeshot 21,BZ 20 cal12.
i39.tinypic.com/9l9a4w.jpg
disperzante cal 12 gualandi

i43.tinypic.com/mr2sy8.jpg
za cal 16 BZ 19

malo zaliha
i44.tinypic.com/sfyp14.jpg[/xhide]

Lala
 Sniper, brate!!!!
Piši čika Lalu na listu za nabavku te džebane disperzante - duša mi plače za tim!!!
Lovu dobiješ kad dodješ u Srbiju! A možemo i zajedno da punimo, što da ne?
Bogu 'fala, što sam Lala Smile

DakiNS
 Bata Sniper dodaj duplo disperzante za čika Lalu da opet ne bude skoro ranjenih prepelicaHaHaHa
KADA BUDEM LOVIO U VEČNIM LOVIŠTIMA LOVIĆU SA BRETONOM

Lala
 Što si bre zavidan tako?!?
Nisam ja tebi kriv, što tvoja Sulovka ne sme da troši tu džebanu!
Bogu 'fala, što sam Lala Smile

DakiNS
 Kaže ne sme jer je jaka i odma joj udari u glavu.A i nije potrebno letos si video kako sulovka troši krušik ili si već zaboravio rezultateGrin

Sniper Hunter
 [xhide]Lalo to sam uzeo samo 300kom za probu,nije imalo više u radnji disperzante a ovo drugo je stiglo sa SIARM-a pa sam samo preuzeo danas u Italiji,jedna zanimljivost prodavačica mi reče da će da poskupe čepovi zbog cena nafte ,što me nebi začudilo,disperzante u radnji 3 100kom na SIARM-u malo jeftiniji ,ali nisu trenutno dostupni u cal12 ,neko je imao sreću za cal 20Grin bilo je dostupno sve u svemu pun gepek danas Grin dobro je što sam našao i za cal 16 bez korpice relativno povoljno sa porezom i poštarinom 1,58 za 100kom ovo još nisam punio pa će biti interesantno,da punimo zajedno tako da te zarazim sa punjenjem.
Daki rekao sam ti da će i za tvoju "babu" da napunimo extra meko punjenje da ne ispusti dušuGrin
Još jedna zanimljivost ,cena LEE prese u radnji u Italiji u cal 12 68 što je povoljno po meni.[/xhide]

kelt
 pozzdrav glavnom nabavljacu sirovina za nas lude punjace srbijeiveli 3
Mi necemo reci gde praznina zveci
Kao klepka suplja,
Mi hocemo dela velikih bez reci-
Zuljeva i znoja, stradanja i vere,
Pelina iz cije zuci pcela bere
i med slatki skuplja.
A. Santic
http://www.youtube.com/watch?v=pDIl8R...re=related

Sniper Hunter
 [xhide]Pozz bata Kelt punimo uskoroB)[/xhide]

DakiNS
 Bata Sniperu el i ti pređe u demagoge, da se od tvrdog punjenja dobija rakHaHaHa

Sniper Hunter
 [xhide]Tebe je strah da neće da izdrži "tvrdo"Grin ma ne sekiraj se vezaćemo je kanapom za ogradu ispred moje barutane i kanapče za obarač pa probni hitac ko iz haubice iz zaklonaGrin[/xhide]

I Jevtic
 da ne bude posle

i39.tinypic.com/k0sr6e.gif
najbolja je ona puska koja se non stop kvari

Sniper Hunter
 [xhide]

sjeftic kaže:
da ne bude posle

i39.tinypic.com/k0sr6e.gif

Ma šta se brineš Ivice imaćeš posla da mu zaletuješ cevi,šinu i eventualno da središ luft u glavi puškeGrin[/xhide]

DakiNS
 Au da li je to neki dil između vas dvojice da rasturite moju bakicu a i moj budžet, jedan pa li drugi gasi jedan kvari drugi popravlja a ja yebena stranka. Netje da možeJaooo

I Jevtic
 ma ce da moze sad si se uvatio u kolo izmedju mene i dekija sad igraj i cutiBye
sniper ti napuni duplo turbo punjenje pa kad bude baka zapevala ima samo da ostanu dugmici

PEZ
 Slomite mu i kundak pa kad je bal nek je s VeseloGrin
Pozdrav kolege,nadam se da se ne ljutite sto sam se malo nasalio.

Sniper Hunter
 [xhide]Ma pojačavam punjenje i gramažu,odsecam korpicu po šekijevoj ideji da stane više sačme tako da kada grune ima da bude disperzante-rasturanteROFL
i43.tinypic.com/21eovag.jpg[/xhide]

DakiNS
 Za triest i nešto godina bakica bila samo jednom kod čika doce Toze zbog tvrdog od tada samo meko i igraj , a kada dodje vreme za prepelize će da vam pokaže kako se pevaHaHaHa

I da ne zaboravim već su pokušavali da slome kunjdak,ali neznam ko inače bi ga ja sam slomio , ali njiudaranjePalicama o glavu

I Jevtic

DakiNS kaže:
Za triest i nešto godina bakica bila samo jednom kod čika doce Toze zbog tvrdog od tada samo meko i igraj , a kada dodje vreme za prepelize će da vam pokaže kako se pevaHaHaHa

daki to kod toze moze da bude meko ali kod mene mora da bude tvrdo da tvrdje nemoze da bude kad te ja i sniper propustimo krioz nas zavod za ispitivanje i zigosanje ima da bude ili ili

DakiNS

Sniper Hunter kaže:
[xhide]Ma pojačavam punjenje i gramažu,odsecam korpicu po šekijevoj ideji da stane više sačme tako da kada grune ima da bude disperzante-rasturanteROFL
i43.tinypic.com/21eovag.jpg[/xhide]

Znaš onu olovnu ploču cca 20 kg , kada dođeš po nju ima kao slučajno da mi ispadne tebi na nogu.HaHaHa

Skoči na forum:

Slične teme
Tema Forum Odgovori Poslednji upis
Reloading -Punjenje municije za olučene cevi ,za ili protiv ? MUNICIJA ZA OLUČENE CEVI 113 26.03.2018. 13:07
Testiranje, ispitivanje lovačke sačmene municije domaćih i stranih proizvođača MUNICIJA ZA NEOLUČENE CEVI 251 09.02.2015. 20:08
Reklame
REKLAMIRANJE NA SRBIJALOV
PRIJAVA
Još uvek niste član?
Kliknite ovde za registraciju.
Online korisnika
Online gostiju: 14
Online članova: 0

Ukupno članova: 4,469
Najnoviji član: SloboM

Poslednje vesti
Lovna kinologija- Reprezentacija Srbije ponovila prošlogodišnji uspeh na Svetskom...
Конкурс за субвенције у ловству
DIVLJE LEPOTICE
Lovačka slava - Sveti Jevstatije
Humanitarno takmičenje - Lovci za decu

Pričaonica
Morate se logovati da biste pisali poruku.

OfflineAdmin
· 19.11.2025. 12:42

Podunavac Bye

· 17.11.2025. 20:08

Поздрав другари. Дуго ме није било.

· 25.07.2025. 13:27

Bog da mu dusu oprosti. Pozdrav Daki, vidimo se u vecnim lovistima !

· 24.07.2025. 21:28

Бог да му душу прости, породици живот и здравље.

· 24.07.2025. 19:00

Moje saučešće Darkovoj porodici i prijateljima, veoma sam ga poštovao... Nek mu je slava... Pozdravi Lalu i Mrvicu...

· 24.07.2025. 18:30

Sada primio poruku da je DakiNS.preminuo. Predivan čovek,prijatelj,lj
udima,nemam reci kojim bih ga opisao! Darko lovi večnim lovištima sa svojim bretonima. 😞😞😞

· 24.07.2025. 15:13

Наш колега и душа овог форума, DakiNS је умро данас. Нека му је лака земља и да има одличну екипу у вечним ловишти

Lela
· 17.05.2025. 12:37

Krivolov se odvija u Zapadnoj Srbiji, Opština Požega, okolna sela ! Ubijaju se srne !!!

tomo vrbas
· 20.04.2025. 08:48

Христос Васкресе.

· 04.11.2024. 07:37

Milane imas temu izbor prve puske za pocetnike mada tesko da ce neko nesto smisliti protiv Z6 e sad taj Lupo ne znam.

65,645,411 posete www.srbijalov.com