Lovački portal SRBIJALOV - Forumske diskusije: ŠTA SE DEŠAVA U LSV?

Navigacija
 Naslovna
 Vesti
 FORUM
 Pravila sajta
 Kodeks lovaca
 Kalendar lova
 Članci o lovu
 Sajmovi lova
 Galerija
 Linkovi
 Knjiga gostiju
 Kontakt
 REKLAMIRANJE
REKLAME
REKLAMIRAJTE SE KOD NAS

Domen za Lovačka udruženja

Lovački savez Centralne Srbije

INTERMAKER
Vreme

Pregled teme
 Štampaj teme
ŠTA SE DEŠAVA U LSV?
pilence
 dokle če šišati?
Pa zar ti delegati ništa drugo nevide osim toga da se dobro najedu i ugrabe nek
u funkcijicu u savezu kao bi se hvalisa
i kod svojih lovaca?pa dokle više bre? Ja se nadam da će na predstojećim skupštinama biti onih koji će postaviti pitanje šta su to lovci dobili prošle godine za 1400 dinaraB)?

DakiNS

pilence kaže:
dokle če šišati?
Pa zar ti delegati ništa drugo nevide osim toga da se dobro najedu i ugrabe nek
u funkcijicu u savezu kao bi se hvalisa
i kod svojih lovaca?pa dokle više bre? Ja se nadam da će na predstojećim skupštinama biti onih koji će postaviti pitanje šta su to lovci dobili prošle godine za 1400 dinaraB)?

Je li to kum "kuma" Vujice?
KADA BUDEM LOVIO U VEČNIM LOVIŠTIMA LOVIĆU SA BRETONOM

zoranp
 Pa lepo piše na onome članku koji Fića postavi...NASLEDILI I UNAPREDILI!!...sad kako god okreneš postavlja se pitanje od koga nasledili, ako je sve bilo "naše zajedničko", i ako se zna da je BB čist ŠiđaninROFL!!!..
E MOJI KOMUNISTI DA VAM NIJE MENE KO BI JAVNO REKAO DA STE USRALI STVAR ŠTO STE SVAKOME DAVALI PARTIJSKU KNJIŽICUBesan!!???...ali zna moj brat Fićo da stiže nova CRVENA FURIJAGrin!!!
MOLITVA ZA LOV
Jesam.
I moja puška i moj pas.
Lovac sam,
al' pravičan.
Kao što Plakida bejaše, čuvši glas
Gospodnji Isusa Hrista,
i posta Evstatije.
Čuvaj me Gospode bože iskušenja
i u pravdi održi me,
da se po zapovedima tvojim vladam
i podari mi plen koji mi i uistinu pripada.
Poštujući tebe, poštujem i tvoje darove,
što njeno veličanstvo priroda ima,
a zavet Gospodu, da ne skrnavim delo
Božjih ruku, dajem i molim
za pušku i mog psa.
Amin.

Rodeo

Lala
 Šta se to stvarno dešava u LSV?
Poslali su one dopise za LU, o izjašnjavanju oko članarine, rok je bio 01.02.2013., da bi navodno bolje pripremili predloge za godišnju skupštinu, a do dana današnjeg nema ni naznaka kada će ta skupština biti, niti naznaka o dnevnom redu (podsećam na onaj dopis bez odgovora, što je delegat skupštine Jović Nikola uputio predsedniku LSV Pažinu i predsedniku skupštine LSV Irmenjiju). Kada će UO LSV imati sednicu, kada će izaći sa svojim predlozima oko članarine, ali ne samo oko toga?
Šta se to dešava u jednom LU, koje je po površini kojom gazduje valjda najveće u Vojvodini? Svakakve priče kruže, a ja se čudom čudim, sve ne verujem...
Setih se sad, ne znam zašto, naslova onog animiranog filma 'Ko je smestio zeki Rodžeru?'.
Bogu 'fala, što sam Lala Smile

Evodija
 A DI JE VEPAR ???HaHaHa

pilence
 baš me zanima koliko je lovnih osnova uradjeno do sada a koliko li ih je plaćeno,i kako je uopste dozvoljen lov onima koji je nemaju,šta ispektori kažu na sve to kad dodju u kontrolu

Voganjac
 Godisnje skupstine nema al se cena za ovu godinu zna kod nas je 14.000 plus lovackom drustvu jos 4.000,,,sto znaci da moze i bez godisnjeg dogovora o tome svemu malo bez veze...!!!Confused
Voganjac

pilence
 kako bre nema skupštine,a zna se članarina,pa jel to Rumsko udruženje,a ko vam je bre predsednik?Confused

Lala

Voganjac kaže:
Godisnje skupstine nema al se cena za ovu godinu zna kod nas je 14.000 plus lovackom drustvu jos 4.000,,,sto znaci da moze i bez godisnjeg dogovora o tome svemu malo bez veze...!!!Confused

Lepo je kad se ljudi dosledno i principijelno pridržavaju statuta i propisa, i kad se čuje mišljenje članstva! Grin
Bogu 'fala, što sam Lala Smile

pilence
 da vam nije malo velika ta članarina za lu,šta je tu uračunato sve,pazi samo da nebude* lepa brena za 4 osobe*Kiss

http://www.youtub...0tICz_2Obs

Sremac75

Evodija kaže:
A DI JE VEPAR ???HaHaHa

Evo vepra!
PraviloPraviloPravilo
Udri me, ubi me, kožu mi deri, odavno ja sam spreman da mrem, opsuj mi oca, mater, i sve po spisku, samo mi nemoj dirati SREM.
Palica
PalicaPalicaPalicaPalicaPalica

http://www.youtube.com/watch?v=L8U1EI...8U1EIESS1M

"Ko se iskreno bori za pravdu i istinu, mora biti spreman da se žrtvuje!"

"Dođu, tako, vremena, kad pametan zaćuti, budala progovori, a fukara se obogati!'' - Ivo Andrić

"Ako Kosovo nije naše, zašto od nas traže da ga damo...? Ako je njihovo, zašto ga otimaju...? A ako već mogu da ga otmu ne znam sta se vec toliko ustručavaju... ?"

zoranp
 ...E MAJKA MU STARA ...STVARNO IMA MUDAGrinHaHaHaZA Medalja !!
MOLITVA ZA LOV
Jesam.
I moja puška i moj pas.
Lovac sam,
al' pravičan.
Kao što Plakida bejaše, čuvši glas
Gospodnji Isusa Hrista,
i posta Evstatije.
Čuvaj me Gospode bože iskušenja
i u pravdi održi me,
da se po zapovedima tvojim vladam
i podari mi plen koji mi i uistinu pripada.
Poštujući tebe, poštujem i tvoje darove,
što njeno veličanstvo priroda ima,
a zavet Gospodu, da ne skrnavim delo
Božjih ruku, dajem i molim
za pušku i mog psa.
Amin.

Rodeo

ficha007
 Neko je ovde pominjao neke ikone, kulturno blago koje se iznosi iz zemlje pa ko velim da "pripomognem" da se situacija bar malo razjasni u smislu šta je to i da li se sme ili ne...i tako to...

Neovlašćeno iznošenje kulturnog dobra u inostranstvo

Član 221a

Ko iznese ili izveze u inostranstvo kulturno dobro ili dobro koje uživa prethodnu zaštitu, bez prethodnog odobrenja nadležnog organa,

kazniće se zatvorom od šest meseci do pet godina.

Ako je delo iz stava 1. ovog člana izvršeno u odnosu na kulturno dobro od izuzetnog ili velikog značaja,

učinilac će se kazniti zatvorom od jedne do osam godina.

E sad, "...da li mi je utisak varljiv ili ne..." te da li se neko ovde malo zaigrao i odradio nešto što ne sme to ću da ostavim na ocenu nadležnim državnim organima koji se time bave.
ČVRSTINA VERE, ČISTOTA DUŠE, ČESTITOST ŽIVOTA

"Ko sme, taj može. Ko ne zna za strah, taj ide napred" ( Vojvoda Živojin Mišić )

bogoljub

ficha007 kaže:
Neko je ovde pominjao neke ikone, kulturno blago koje se iznosi iz zemlje pa ko velim da "pripomognem" da se situacija bar malo razjasni u smislu šta je to i da li se sme ili ne...i tako to...

Neovlašćeno iznošenje kulturnog dobra u inostranstvo

Član 221a

Ko iznese ili izveze u inostranstvo kulturno dobro ili dobro koje uživa prethodnu zaštitu, bez prethodnog odobrenja nadležnog organa,

kazniće se zatvorom od šest meseci do pet godina.

Ako je delo iz stava 1. ovog člana izvršeno u odnosu na kulturno dobro od izuzetnog ili velikog značaja,

učinilac će se kazniti zatvorom od jedne do osam godina.

Ko je tu ikonu proglasio za kulturno dobro?Imali kakva potvrda za to?Možda je poklonodavaoc poklonoprimaocu tako objasnio da bi se oprao od onog paprikaša.
Gledala mi Ciganka u dlan i kaže:
- Do 35. godine nećeš imati para i mučit ćeš se.
Ja je pitam:
- A poslije 35.?
A ona će:
- Će se navikneš na to.

pilence
 kakav sad i paprikaš,tu se krka na sve strane,a neki učestvuju u svemu! Kuvar

DakiNS
 Ipak mislim da je kolega Bogoljub nešto pobrljavioConfused

bogoljub

bogoljub kaže:

Sremac75 kaže:
Donela mi maca ovaj dopis iz 2006. godine poslat Mr.Z. Živojinoviću!

"Nažalost, primio sa urgentan izveštaj u kome se kaže da se, prilikom Lovačke izložbe naših hrvatskih prijatelja, jedan član vaše delegacije pobunio protiv hrvatskih domaćina. Izgleda da je alkohol odigrao ulogu u ovom slučaju..................moram da urgiram na vas, da se lično distancirate od ovog slučaja i zvanično preduzmete sve moguće disciplinske mere protiv osobe koja je u pitanju...................
Ovo je naravno visoko nepoželjan "diplomatski incident"....
Suvišno je i nepotrebno reći da je ovo iskreno, tobožnji porazan ishod "nekontrolisanog" ponašanja jednog pojedinca - stoga ja imam poverenja da ćete vi upotrebiti sav svoj renome, raspoloživu snagu i moć, da preduzmete sve neophodne aktivnosti, kako bi se delovalo protiv ovog slučaja."

Diter Schramm
CIC President
otprilike 06.06.2006.

E sada, iako ne znam (mada slutim;)) ko je taj "alkoholisani slučaj" i "lovački diplomatski incident" mislim da je bolje biti "elemenat" nego "alkoholisani incidentni slučaj" (sa naglaskom na alkoholisani slučaj)!

I još nešto...kada se diplomatskim jezikom (a što ovo obraćanje sigurno jeste) kaže : "Izgleda da je alkohol odigrao ulogu u ovom slučaju", to bi u prevodu moglo da znači da je "slučaj" bio "mrtav pijan"!
A kada se istim jezikom kaže : "moram da urgiram na vas, da se lično distancirate od ovog "slučaja" , to bi u prevodu moglo da znači "odhebi tu pijanduru, da ga više ne vidim"!

Ima još :
Elementi vs. Slučaj, incidenat, pijandura i dr.

Pa to je gospodin Kuvar blansirao palacinke i upao u bure badelovog konjaka.Pa je sa Djurom Decakom razmenjivao neznosti kako su se gledali preko ... GULAŠA

Možda sam ja i pobrljavio ali neko je dopisao jednu reč koju ja nisam ni pomislio a kamoli napisao.Tako da reč na koju sam mislio je NIŠAN i sada sam je napisao da nebude šta je pisac hteo da kaže sa tri tačke.
Ja je pitam:
- A poslije 35.?
A ona će:
- Će se navikneš na to.

DakiNS
 Bogoljube kakve veze ima Dečak sa ikonom?

bogoljub
 Nikakve ali Kuvar kazu ima.
Decak ima veze sa nisanom i naravno Kuvar ako nismo zajedno upali u taj badelov konjak.
Ja je pitam:
- A poslije 35.?
A ona će:
- Će se navikneš na to.

Evodija
 Danas je stigao novi (5) broj vojvođanskog lovačkog glasnika.
broj je za prošlu i ovu godinu.Jaooo
UGLAVNOM JE POSVEĆEN PROSLAVI 90. GODIŠNJICE LSV. Bravo 2
Malo je bajato ali je divno. Evo sav sam se naježio.
VREDELO JE 900 000 DINARA.HaHaHa
Svi su vas hvalili. Temuđin kaže najuspešnija regija u Srbiji. Bravo
Svi su zaboravili osnivače LSV-a pa hvale vas i zaslužili ste.
U IME NAGRAENIH BIVŠIH PREDSEDNIKA ZAHVALIO SE PROFESOR MILOŠ BEUKOVIĆ Kuvar
Kakav emotivan govor za istoriju:
"JA JESAM BIVŠI, AL SAM JOŠ UVEK TU...... I VIDEĆEMO SE ZA PROSLAVU 100 GODINA LSV."
Sremac ovo nemoj da ne pročitaš

Skoči na forum:

Reklame
REKLAMIRANJE NA SRBIJALOV
PRIJAVA
Još uvek niste član?
Kliknite ovde za registraciju.
Online korisnika
Online gostiju: 24
Online članova: 0

Ukupno članova: 4,485
Najnoviji član: WildHunter

Poslednje vesti
Једним метком одстрелио два шакала
OBAVEŠTENJE ZA SVE KORISNIKE LOVIŠTA NA TERITORIJI AP VOJVODINE
Od 17 lovišta u Vojvodini samo u lovištu kod Subotice divlje svinje nisu zaražen...
Инструкција корисницима ловишта у циљу спреч...
ИЗВЕШТАЈ СА РЕДОВНЕ И ВАНРЕДНЕ СКУПШТИНЕ ЛОВ...

Pričaonica
Morate se logovati da biste pisali poruku.

· 24.07.2026. 15:50

Godinu dana od kad nam nema našeg DakiNS😭😭😭😭😭.

OfflineAdmin
· 19.11.2025. 12:42

Podunavac Bye

· 17.11.2025. 20:08

Поздрав другари. Дуго ме није било.

· 25.07.2025. 13:27

Bog da mu dusu oprosti. Pozdrav Daki, vidimo se u vecnim lovistima !

· 24.07.2025. 21:28

Бог да му душу прости, породици живот и здравље.

· 24.07.2025. 19:00

Moje saučešće Darkovoj porodici i prijateljima, veoma sam ga poštovao... Nek mu je slava... Pozdravi Lalu i Mrvicu...

· 24.07.2025. 18:30

Sada primio poruku da je DakiNS.preminuo. Predivan čovek,prijatelj,lj
udima,nemam reci kojim bih ga opisao! Darko lovi večnim lovištima sa svojim bretonima. 😞😞😞

· 24.07.2025. 15:13

Наш колега и душа овог форума, DakiNS је умро данас. Нека му је лака земља и да има одличну екипу у вечним ловишти

Lela
· 17.05.2025. 12:37

Krivolov se odvija u Zapadnoj Srbiji, Opština Požega, okolna sela ! Ubijaju se srne !!!

tomo vrbas
· 20.04.2025. 08:48

Христос Васкресе.

68,048,697 posete www.srbijalov.com