Lovački portal SRBIJALOV - Forumske diskusije: ŠTA SE DEŠAVA U LSV?

Navigacija
 Naslovna
 Vesti
 FORUM
 Pravila sajta
 Kodeks lovaca
 Kalendar lova
 Članci o lovu
 Sajmovi lova
 Galerija
 Linkovi
 Knjiga gostiju
 Kontakt
 REKLAMIRANJE
REKLAME
REKLAMIRAJTE SE KOD NAS

Domen za Lovačka udruženja

Lovački savez Centralne Srbije

INTERMAKER
Vreme

Pregled teme
 Štampaj teme
ŠTA SE DEŠAVA U LSV?
Lala
 Evo, kada već uprava LSV ne nalazi za shodno da obavesti na svom sajtu šta se dešava, moram ja ovde.
Danas je sednica UO LSV, pretpostavljam da će biti reči o održavanju godišnje skupštine i o ostalim stvarima u vezi toga. Ako se ne varam, Ristovača je lokacija... A vrlo moguće da će da bidne neki lov, za kraj sezone (kažem Ristovača, a ne Margita, i nije zec nego fazan), valja obeležiti još jednu godinu na vlasti - lovcima kako bude.

Trebalo mi je 22 sekunde da otkucam prethodne dve rečenice, ali je vrlo moguće da gospodi iz LSV nedostaju baš te 22 sekunde kako bi lovci znali šta se zbiva!Sad
Bogu 'fala, što sam Lala Smile

milenko0609
 Sigurno će poleteti da nas informišu
30-06,22-250,NOD,JOD,I BOG DA TE VIDI...

pilence
 Evo baš trče da napišu nekoliko reči.Comp

Lala

Lala kaže:
Evo, kada već uprava LSV ne nalazi za shodno da obavesti na svom sajtu šta se dešava, moram ja ovde.
Danas je sednica UO LSV, pretpostavljam da će biti reči o održavanju godišnje skupštine i o ostalim stvarima u vezi toga. Ako se ne varam, Ristovača je lokacija... A vrlo moguće da će da bidne neki lov, za kraj sezone (kažem Ristovača, a ne Margita, i nije zec nego fazan), valja obeležiti još jednu godinu na vlasti - lovcima kako bude.

Trebalo mi je 22 sekunde da otkucam prethodne dve rečenice, ali je vrlo moguće da gospodi iz LSV nedostaju baš te 22 sekunde kako bi lovci znali šta se zbiva!Sad

Razmišljam dalje: pa i u redu je da naši cenjeni rukovodioci radno-lovno proslave završetak sezone! Rezultati njihovog rada i rada čuvene ćerke-firme su vidljivi po lovištima Vojvodine, i na žiro računima LU i na računima LSV i ćerke firme, u obrnutoj srazmeri!
Lovišta uglavnom prazna, a tamo gde se bolje radilo, tamo su poluprazna! Čujem da ima vrlo jasnih najava da će se članstvo po LU osipati, neće bre ljudi da plaćaju maglu. U jednom broju LU na žiro računima kao da je cunami prošao i ostavio pustoš. O nekakvoj perspektivi teško da može da se govori - treba kupiti divljač za novu sezonu, i treba kupiti hranu za divljač. Treba platiti državi onih 10% naknade; treba plaćati stručnu službu i poreze i doprinose za njih; treba platiti registraciju Lade, i obezbediti pare za održavanje i gorivo; treba platiti komunalije (struja, telefon...), a novaca slabo da ima na vidiku! U odnosu na lanjsku godinu, obaveze sve veće, a prihodi sve manji, ovde ni Hudini ne bi mogao da zatvori konstrukciju! Pa još kad 'usere' loša godina za lov, kao prošla, onda sve eskalira mnogo brže - i volim što je tako, da se jednom sav talog i problemi u lovstvu vidi, pa će valjda posle da bude bolje. A kad je to 'POSLE'? Paaa, to još nije utvrdjeno, ali 'tje bidne, Tjirko, polako s to platjanje...'!
A onda kao šlag na tortu dodje članarina za LSV, 200-300 lovaca po hiljadarku i kusur, ode nekoliko hiljadarki evrića za vrlo bitnu karakteristiku 'član LSV'! A za uzvrat dobijete markicu veličine 1,5 x 2 cm za onu zelenu karticu, da nalepite. I dobijete (ili ne dobijete?) plaćeno ono glasilo LSV. Onda tokom godine dobijete još i informaciju gde su radno-lovno sastančili! Malo li je?
Nešto kasnije, ako baš nemate sreće, dobijete fakturu od ćerke firme za poslove upravnika lovišta, i Bog da vas vidi! Dobijete i GPGL, ali to je ionako formalnost, samo ako nosi pečat te firme. Lovnu osnovu će dobijete jednog dana, a možda i pre, iako ste je već platili, a sad možete da je platite i ponovo!

A po lovačkim domovima čuče nezadovoljni lovci, dok su im u lovištima zadovoljni krivolovci!
Aferim, gospodo iz LSV, imate šta da slavite!

Načuo sam i nešto u vezi nekog mogućeg odlaska delegacije LSV na sajam lova FeHoVa u Budimpešti, ali čekam da proverim, ili da ovi kažu sami da li je to tačno? Kažu, navodno, Salcburg je daleko, a i skuplje je, daj Peštu, štede ljudi, pažljivo troše lovačke novce, i idu da se zbog vojvodjanskih lovaca žrtvuju na putu i na sajmu, to je baš lepo od njih! U Budimpešti je i CIC... Samo napred, idite tamo gospodo, i ponosno ističite da ste iz Srbije, iz Vojvodine, iz LSV, i obavezno naglasite da ste na sajmu zahvaljujući lovačkim novcima - dnevnice i troškovi lepo čučnu, pa još kad se spoji lepo za dušu i oko sa korisnim za džep... Hoće li tamo u nekim susretima preneti realnu sliku lovišta i lovstva u Vojvodini, baš se pitam? Baš me zanima da li je ta priča o odlasku u Peštu tačna? Kulturno istorijske znamenitosti ni slučajno da ne nose, ako idu preko granice!!!
A kako bi bilo kada bi LSV rešio da recimo nekoliko zaslužnih običnih lovaca, entuzijasta koji su se istakli u svojim LU, pošalje o svom trošku na sajam lova u Budimpeštu? To će teško da bude, valjda se bolje greje onaj ko je bliže vatri!

pilence
 pa zna se da se vodidu samo pajtaši na sajmovePodrka

Sremac75

Lala kaže:

Načuo sam i nešto u vezi nekog mogućeg odlaska delegacije LSV na sajam lova FeHoVa u Budimpešti, ..... U Budimpešti je i CIC...

Možda idu da vrate Pozlaćenu Ikonu Velike Kulturne i Istorijske Vrednosti?

Jel vode i nerasta?
PraviloPraviloPravilo
Udri me, ubi me, kožu mi deri, odavno ja sam spreman da mrem, opsuj mi oca, mater, i sve po spisku, samo mi nemoj dirati SREM.
Palica
PalicaPalicaPalicaPalicaPalica

http://www.youtube.com/watch?v=L8U1EI...8U1EIESS1M

"Ko se iskreno bori za pravdu i istinu, mora biti spreman da se žrtvuje!"

"Dođu, tako, vremena, kad pametan zaćuti, budala progovori, a fukara se obogati!'' - Ivo Andrić

"Ako Kosovo nije naše, zašto od nas traže da ga damo...? Ako je njihovo, zašto ga otimaju...? A ako već mogu da ga otmu ne znam sta se vec toliko ustručavaju... ?"

pilence
 Ja mislim da je to photo montaža!Mooda su mnogo nesrazmerna ili koristi neku hemiju?

DakiNS

pilence kaže:
Ja mislim da je to photo montaža!Mooda su mnogo nesrazmerna ili koristi neku hemiju?

Pa nije to klikeraš nego mudonjaGrin
KADA BUDEM LOVIO U VEČNIM LOVIŠTIMA LOVIĆU SA BRETONOM

zoranp

pilence kaže:

Kolega pa di se mogu montirati tolka mudaConfused???...neverujem da se tako nešto može montirati...jednostavno krmak ima muda, pa to ti jeIznenadjenGrin!!!
MOLITVA ZA LOV
Jesam.
I moja puška i moj pas.
Lovac sam,
al' pravičan.
Kao što Plakida bejaše, čuvši glas
Gospodnji Isusa Hrista,
i posta Evstatije.
Čuvaj me Gospode bože iskušenja
i u pravdi održi me,
da se po zapovedima tvojim vladam
i podari mi plen koji mi i uistinu pripada.
Poštujući tebe, poštujem i tvoje darove,
što njeno veličanstvo priroda ima,
a zavet Gospodu, da ne skrnavim delo
Božjih ruku, dajem i molim
za pušku i mog psa.
Amin.

Rodeo

pilence
 ovaj gore razmišlja šta bi radio kad bi imao takve atribute,verovatno
bi ceo svet

Evodija
 SREMAC, ne sekiraj se dnevnica stiže 28.02.2013.
ZAKAZANA SKUPŠTINA LoSoVa. Kuvar traži da obavezno dođeš.
Biće Diskusija, pa posle Rotilj i na kraju Kolce

Evodija
 [movie=youtube]lBpycvdcbZY[/movie]
Evo kako će izgledati skupštinaHaHaHa

Evodija
 U subotu 9,februara u krčedinu je održana godišnja skupština,
prvog privatnog LU LUX IN KRČEDIN.
Izveštaj u ime nadzornog odbora podneo je "licencirani",koji je i sazvao Skuptinu s.r.
Plan rada u ime Upravnika LU podneo je "licencirani",pošto Lisica i Kuvar nisu došli.
Skupština je protekla fantastično lepo i brzo.
O vraćenoj članarini,o članstvu u savezimaChut
Realno lovci mogu da sakupe jedan milion,a za funcionisanje LU treba najamanje dva. Ko doturi drugi taj je gazda, zna se.
Ja sam shvatio da tu nema više šta da se traži,a u ostavci na mesto predsednika skupštine LU (28.07.2012) to sam i napisao i zato je pismena ostavka i nestala brz traga.
Posle skupštine bila je večera na kojoj je bilo i trojica forumaša,
Evo jedan deo sa večere:
[movie=youtube]9vwc-_ITIKQ[/movie]
http://www.youtube.com/watch?v=9vwc-_...vwc-_ITIKQ

Dragoljupe

zoranp
 ..A DI JE VEPAR??HaHaHaROFL
MOLITVA ZA LOV
Jesam.
I moja puška i moj pas.
Lovac sam,
al' pravičan.
Kao što Plakida bejaše, čuvši glas
Gospodnji Isusa Hrista,
i posta Evstatije.
Čuvaj me Gospode bože iskušenja
i u pravdi održi me,
da se po zapovedima tvojim vladam
i podari mi plen koji mi i uistinu pripada.
Poštujući tebe, poštujem i tvoje darove,
što njeno veličanstvo priroda ima,
a zavet Gospodu, da ne skrnavim delo
Božjih ruku, dajem i molim
za pušku i mog psa.
Amin.

Rodeo

bogoljub
 Gospodo draga on je nestao bez traga što ovoj priči daje zaista čudan kraj.Dali je Marković bio da podrži rukovodstvo?iveli 2
Ako je bio onda je zato falio Kuvar
Gledala mi Ciganka u dlan i kaže:
- Do 35. godine nećeš imati para i mučit ćeš se.
Ja je pitam:
- A poslije 35.?
A ona će:
- Će se navikneš na to.

Evodija
 Bogoljube, bili su Vlada i Tima, ali su stigli posle skuPštine,na večeru.
Nisu videli naše muke,niko nije došao iz nadzornog odboraConfused.
Pa smo birali novi. A niko neće. Kumi moli, i na kraju ode pripravnik,pre polaganja lovačkog i dobijanja oružja za preCednika NO.
Bilo je gostiju,koji su pomalo sve videli, ali su stidljivi na pisanju. HaHaHa
Sretali su se oni sa Kuvar -om u Krčedinu, prijateljski.
Nego me brine, što je juče "licencirani" pravio NJAKU u LSV.
Neznam šta je odlučio o članstvu LU u LSV, mora da im je dobro pripretio. Čim je mali "bumbar" morao da beži napolje.

Sremac75
 Čujem ja da taj vaš "licencirani", namigivač, često u LSV-u drži predavanja NA SVE TEME!ROFL

Razume se čo'ek.....jebaji ga......pa bio je i u Austriji!
PraviloPraviloPravilo
Udri me, ubi me, kožu mi deri, odavno ja sam spreman da mrem, opsuj mi oca, mater, i sve po spisku, samo mi nemoj dirati SREM.
Palica

"Dođu, tako, vremena, kad pametan zaćuti, budala progovori, a fukara se obogati!'' - Ivo Andrić

"Ako Kosovo nije naše, zašto od nas traže da ga damo...? Ako je njihovo, zašto ga otimaju...? A ako već mogu da ga otmu ne znam sta se vec toliko ustručavaju... ?"

Lala

Evodija kaže:
Evo kako će izgledati skupštinaHaHaHa

Da ne bude slučajno ovakva skupština?

[movie=youtube]Cr3Rc5pnImM[/movie]

Sremac75
 Napusti Skupštinu! ROFL
PraviloPraviloPravilo
Palica

Evodija
 Lalo, ovaj ima licencu, da vodi skupštinu.HaHaHa
Treba ga naći i dovesti u Futog, 28.02. ove godine.
Obavezno ga ubaciti u radno predsedništvo sa Irmenjijem. Dragoljupe

Skoči na forum:

Reklame
REKLAMIRANJE NA SRBIJALOV
PRIJAVA
Još uvek niste član?
Kliknite ovde za registraciju.
Online korisnika
Online gostiju: 33
Online članova: 0

Ukupno članova: 4,484
Najnoviji član: Lovac Meraklija

Poslednje vesti
Инструкција корисницима ловишта у циљу спреч...
ИЗВЕШТАЈ СА РЕДОВНЕ И ВАНРЕДНЕ СКУПШТИНЕ ЛОВ...
SVE VIŠE MEDVEDA NA TARI
ОДРЖАНА СЕДНИЦА СКУПШТИНЕ ЛСЦС
ОТВОРЕН 16. МЕЂУНАРОДНИ САЈАМ ЛОВА, РИБОЛОВА И ...

Pričaonica
Morate se logovati da biste pisali poruku.

· 24.07.2026. 15:50

Godinu dana od kad nam nema našeg DakiNS😭😭😭😭😭.

OfflineAdmin
· 19.11.2025. 12:42

Podunavac Bye

· 17.11.2025. 20:08

Поздрав другари. Дуго ме није било.

· 25.07.2025. 13:27

Bog da mu dusu oprosti. Pozdrav Daki, vidimo se u vecnim lovistima !

· 24.07.2025. 21:28

Бог да му душу прости, породици живот и здравље.

· 24.07.2025. 19:00

Moje saučešće Darkovoj porodici i prijateljima, veoma sam ga poštovao... Nek mu je slava... Pozdravi Lalu i Mrvicu...

· 24.07.2025. 18:30

Sada primio poruku da je DakiNS.preminuo. Predivan čovek,prijatelj,lj
udima,nemam reci kojim bih ga opisao! Darko lovi večnim lovištima sa svojim bretonima. 😞😞😞

· 24.07.2025. 15:13

Наш колега и душа овог форума, DakiNS је умро данас. Нека му је лака земља и да има одличну екипу у вечним ловишти

Lela
· 17.05.2025. 12:37

Krivolov se odvija u Zapadnoj Srbiji, Opština Požega, okolna sela ! Ubijaju se srne !!!

tomo vrbas
· 20.04.2025. 08:48

Христос Васкресе.

67,243,041 posete www.srbijalov.com