|
ŠTA SE DEŠAVA U LSV?
|
| pilence |
Objavljen 17.02.2013. 09:17
|

Član

Upisa: 54
Pristupio: 18.01.2013. 08:02
|
ko nepoznaje situaciju pomislijo bi da je ovo sve lupetanje,ali nažalost 99% je istina.
A skupština će verovatno biti žestoka.Samoneznamjel opet u Futogu? |
| |
|
|
| Sremac75 |
Objavljen 18.02.2013. 00:10
|

Admin

Upisa: 4851
Pristupio: 08.11.2010. 22:10
|
Vidite li ovde nekog poznatog????
Navadili se, pa sisaju!!!
A krmača ćuti.......Bajka od života!

Udri me, ubi me, kožu mi deri, odavno ja sam spreman da mrem, opsuj mi oca, mater, i sve po spisku, samo mi nemoj dirati SREM.

http://www.youtube.com/watch?v=L8U1EI...8U1EIESS1M
"Ko se iskreno bori za pravdu i istinu, mora biti spreman da se žrtvuje!"
"Dođu, tako, vremena, kad pametan zaćuti, budala progovori, a fukara se obogati!'' - Ivo Andrić
"Ako Kosovo nije naše, zašto od nas traže da ga damo...? Ako je njihovo, zašto ga otimaju...? A ako već mogu da ga otmu ne znam sta se vec toliko ustručavaju... ?"
|
| |
|
|
| pilence |
Objavljen 18.02.2013. 02:47
|

Član

|
Naručkali se već dobro prasad,vreme je da se odvoje od sisanja.ili bi oni još sisali,dok krmača necrkne.Jeli ona sisa što niko nesisa ko LU iz Sente? |
| |
|
|
| Evodija |
Objavljen 18.02.2013. 09:43
|

Stari član

Upisa: 499
Pristupio: 27.06.2012. 21:59
|
ADMINI!!!!
Javljaju nam se nove face, sa divnim temama,predlozima..........
Oće da nas razvuku na glupostiiiiiii.
BATALIMO RASPRAVKU SA NJIMA NA BITNIM TEMAMA.
28. FEBRUARA je SKUPŠTINA LSV.
Pripreme teku tajno. i kompanija obilaze LU po Vojvodini.
Treba proguratI "starog" upravnika LU, staru članarinu, a NEDATI ništa LSS. Oni će trgovati sa LSS-om.
TAJKUNIZACIJA Lovačkih Udruženja je počela. VIDEĆETE.
Koje LU je imalo Skupštinu i donelo odluku o članstvu u savezima.
ZAMAJAVAJU nas novinama, osiguranjem,glupostima.
A tražiće hiljadu sedamsto-osamsto dinara za sebe, plus ostalo.
V R E M E J E     |
| |
|
|
| DakiNS |
Objavljen 18.02.2013. 21:57
|

Lovčina

Upisa: 10248
Pristupio: 31.08.2010. 09:25
|
Nego ne čini li vam se da ono tzv "licenciranje" je u stvari izgovor da bi se išlo po LU fol predavanje a u stvari agitovanje za predstojeću skupštinu , ne bi li pokazali kako oni mogu da naprave besplatne akcije edukacije lovaca,i da lovci ne mogu sami ni da žive bez njih. Sve mi je to isto kao i kod LSS ali malo bolje zamaskirano.I normalno ubiranje harača za dnevnice.
KADA BUDEM LOVIO U VEČNIM LOVIŠTIMA LOVIĆU SA BRETONOM
|
| |
|
|
| Lala |
Objavljen 18.02.2013. 22:30
|

Lovčina

Upisa: 11472
Pristupio: 27.10.2009. 17:19
|
Sramota je za LSV i za odgovorne (odgovorni?) u njemu da nigde ni jednom rečju nije zvanično objavljeno KADA je godišnja skupština LSV, KOJI JE DNEVNI RED, a još manje je objavljen SKUPŠTINSKI MATERIJAL. Ako je po nezvaničnim glasinama Skupština zakazana za 28.02. (za deset dana) u Futogu, kako to da glasine kruže, a materijala nema?
Sramota je da se sve to skriva od lovaca, iako LSV ima zakonsku i statutarnu obavezu javnosti svog rada, u koju svrhu je i napravljeno ono što malo sa ponosom, a čini mi se i malo cinično, zovu web sajt LSV, ili zvanična internet prezentacija!
Čini mi se da se jako boje da objave bilo šta, jer sve što bi oni objavili, može i treba da prodje kroz kritičku prizmu lovačke javnosti, uključujući i izveštaje o radu organa saveza, a naročito finansijski izveštaj, kao i plan rada; možda bi onda bilo problema oko usvajanja? A koliku članarinu planirate, gospodo?
Valjda misle, da sve to objave posle skupštine, pa da 'šatro' ispune formu javnosti rada, nadajući se da materijal neće već naći načina da bude postavljen i ovde na Srbijalov pre Skupštine? Zalud nada - dužni su da delegatima materijal dostave pre skupštine, osim ako ne nameravaju da i to izdriblaju, pa da materijal podele na samoj skupštini, i time delegate naprave robotima koji samo treba da dižu ruku 'za'.
Čega se u stvari boje momci iz LSV, šta to hoće da sklone od očiju lovačke javnosti? Ako su sve radili kako valja, moralno, časno i ispravno, zašto ne objave? Hoće li biti u skupštinskom materijalu izveštaj o poslovanju 'Vojvodjanskog lovca'?
Ili ih malo hvata strah, zbog plaćanja članarine direktno LSS od strane nekih LU iz Vojvodine, ili više zortaju od gundjanja dobrog dela lovaca na način rada, vezano za visinu i strukturu članarine, pa se boje da ne krene epidemija 'virusa Senta A1'?
Nije njima lako...
A novce će da traže, to se ne sekiram, i koliko god da uzmu, uvek će tražiti još - još novaca, još ovlašćenja, još beneficija, još naknada, još ingerencija, ne bi se, čini mi se, smirili čak ni da uzmu sva lovišta izmedju Dunava i Tise, Dunava i Save, i Tise i Tamiša. Onda bi valjda prešli i na drugu obalu!
Nešto se prisećam, kako je glasio izborni program g. Pažina, u vezi informisanja, šta je govorio i obećao? Sećam se takodje i priznanja još nekih iz rukovodstva LSV (Deja Milkov, npr.) kako informisanje nije bilo dobro, ali će oni to da poprave.
Ala ga opravi, svaka mu čast!
Bogu 'fala, što sam Lala 
|
| |
|
|
| Sremac75 |
Objavljen 18.02.2013. 23:30
|

Admin

Upisa: 4851
Pristupio: 08.11.2010. 22:10
|
Ako je Skupština LSV stvarno zakazana za 28.02. a to još nije zvanično objavljeno onda je to sramota..
Kako delegati da se pripreme za Skupštinu?
Hoće li uopšte dobiti materijal za Skupštinu?
Kada će stići da ga pročitaju?
Kada će obavestiti svoja LU o sadržini materijala i zatražiti smernice za nastupanje na Skupštini?
Treba li uopšte Lu da znaju o čemu će biti govora na Skupštini, ili je dovoljno o tome obavestiti delegate?
Ćije će oni stavove zastupati???
Nerastove???
Sramno je da se ugled jedne institucije kao što je LSV ovako urušava samovoljom pojedinaca!
Svi kao kukaju na ZdrP-a i njegovu bahatost, a ovi naši u LSV su još gori!
SRAMOTA, DRUGOVI ISTAKNUTI, SRAMOTA!

Udri me, ubi me, kožu mi deri, odavno ja sam spreman da mrem, opsuj mi oca, mater, i sve po spisku, samo mi nemoj dirati SREM.

http://www.youtube.com/watch?v=L8U1EI...8U1EIESS1M
"Ko se iskreno bori za pravdu i istinu, mora biti spreman da se žrtvuje!"
"Dođu, tako, vremena, kad pametan zaćuti, budala progovori, a fukara se obogati!'' - Ivo Andrić
"Ako Kosovo nije naše, zašto od nas traže da ga damo...? Ako je njihovo, zašto ga otimaju...? A ako već mogu da ga otmu ne znam sta se vec toliko ustručavaju... ?"
|
| |
|
|
| DakiNS |
Objavljen 18.02.2013. 23:38
|

Lovčina

|
Sremac75 kaže:
Ako je Skupština LSV stvarno zakazana za 28.02. a to još nije zvanično objavljeno onda je to sramota..
Kako delegati da se pripreme za Skupštinu? To i jeste cilj
Hoće li uopšte dobiti materijal za Skupštinu?Možda na ulasku u salu
Kada će stići da ga pročitaju? Šta ima tu da se čita bitno je da se digne ruka i glasa za
Kada će obavestiti svoja LU o sadržini materijala i zatražiti smernice za nastupanje na Skupštini? Ko pita LU , bitno je da prođe na skupštini
Treba li uopšte Lu da znaju o čemu će biti govora na Skupštini, ili je dovoljno o tome obavestiti delegate? Pitanje koga uopšte dobar deo delegata predstavlja!Da li bivša udruženja ili novonastala
Ćije će oni stavove zastupati??? Pa normalno stavove LoSoVa
Nerastove??? Sigurno ne krmačine
Eto Kolega dadoh odgovore na tvoja pitanja kakve mislim da LoSoVi priželjkuju
|
| |
|
|
| ficha007 |
Objavljen 19.02.2013. 07:09
|

Lovčina

Upisa: 1601
Pristupio: 01.10.2010. 14:36
|
Ja samo znam da su lovci u LD Šid istakli da ne žele u LSV i da će to da zatraže od Skupštine LU "Srem". To je bilo na našem zboru lovaca kao zaključak i traženo je da se o tome obavesti UO i Skupština udruženja.
Čak je i upravnica izjavila da od LSV-a nema nikakve vajde jer se nisu udostojili da se jave na par telefonskoh poziva kada joj je trebala pomoć.
Bruka ste i sramota vi iz LSV-a. Samo vodite računa. Jednom ste LU preveslali da ne kažem prevarili, vodite računa da odgovorna lica ne dobiju krivične prijave za krivično delo prevare koje je ovde na ovim stranicama citirano, a propo onoga što ste udruženjima obećali za članarinu a šta ste im ( ili bolje niste ) "isporučili" za te pare.
ČVRSTINA VERE, ČISTOTA DUŠE, ČESTITOST ŽIVOTA
"Ko sme, taj može. Ko ne zna za strah, taj ide napred" ( Vojvoda Živojin Mišić )
|
| |
|
|
| pilence |
Objavljen 19.02.2013. 07:33
|

Član

|
pa jel neko video taj poziv za skupštinu? |
| |
|
|
| Lala |
Objavljen 19.02.2013. 07:41
|

Lovčina

|
pilence kaže:
pa jel neko video taj poziv za skupštinu? 
A materijal za skupštinu?
Da ne bude samo odgovor 'pitajte svoje delegate!'.
Sve informacije oko skupštine LSV su samo nezvanične. LSV je po pitanu informisanja, koliko ja vidim, ubedljivo 'najgori od sve dece'!
Bogu 'fala, što sam Lala 
|
| |
|
|
| zoranp |
Objavljen 19.02.2013. 07:44
|

Lovčina

Upisa: 2484
Pristupio: 13.11.2010. 09:37
|
Lala kaže:
Nešto se prisećam, kako je glasio izborni program g. Pažina, u vezi informisanja, šta je govorio i obećao? Sećam se takodje i priznanja još nekih iz rukovodstva LSV (Deja Milkov, npr.) kako informisanje nije bilo dobro, ali će oni to da poprave.
Ala ga opravi, svaka mu čast! 
Lalo ima jedna stara dobra narodna izreka u nas Ličana koja kaže... rekla krmača da neće više jesti , a onda sljedeće jutro odma dva onako vruća pojede!!!...ma Krmača je krmača!!
MOLITVA ZA LOV
Jesam.
I moja puška i moj pas.
Lovac sam,
al' pravičan.
Kao što Plakida bejaše, čuvši glas
Gospodnji Isusa Hrista,
i posta Evstatije.
Čuvaj me Gospode bože iskušenja
i u pravdi održi me,
da se po zapovedima tvojim vladam
i podari mi plen koji mi i uistinu pripada.
Poštujući tebe, poštujem i tvoje darove,
što njeno veličanstvo priroda ima,
a zavet Gospodu, da ne skrnavim delo
Božjih ruku, dajem i molim
za pušku i mog psa.
Amin.

|
| |
|
|
| DakiNS |
Objavljen 19.02.2013. 07:44
|

Lovčina

|
Lala kaže:
pilence kaže:
pa jel neko video taj poziv za skupštinu? 
A materijal za skupštinu?
Da ne bude samo odgovor 'pitajte svoje delegate!'.
Sve informacije oko skupštine LSV su samo nezvanične. LSV je po pitanu informisanja, koliko ja vidim, ubedljivo 'najgori od sve dece'!
A kako je lepo sve obećavao
|
| |
|
|
| Lala |
Objavljen 19.02.2013. 08:27
|

Lovčina

|
Sve mi se čini da je LSV u nezgodnoj situaciji: igraju na dva fronta; prvi je front vezan za odnose sa LSS i LSCS, a drugi front koji nije toliko javan je vezan za odnose sa LU članicama. Na tom drugom frontu im kanda ponegde konci ispadaju iz ruku, iako još uvek dobar deo LU drže pod kontrolom, mislim da i oni znaju da će pre ili kasnije ovakvoj priči oko LSV doći kraj.
Ne može 5-6 ili 10 ljudi u Vojvodini da po svom ćefu kroji kapu za 18 000 lovaca. Može jedno vreme, koje već traje dosta dugo, ali ne može sve vreme i doveka.
Situacija u lovištima i brojnost divljači je ono što prvenstveno zanima obične lovce: da mogu da izadju u lov, da ima divljači, da postoje čeke, i da posle lova održe 'drugo poluvreme'. Kada im rukovodstvo ne obezbedi nešto od toga, onda su lovci nezadovoljni. Simpatično je koliko su vremena ljudi iz LSV i Vojvodjanskog lovca u zadnjih mesec-dva proveli jurcajući po terenu, po LU, da agituju za ostanak u LSV i plaćanje članarine za LSV za koju se još uvek ne zna kolika će biti, niti koji je predlog!
Bogu 'fala, što sam Lala 
|
| |
|
|
| pilence |
Objavljen 19.02.2013. 09:35
|

Član

|
pa jel neko video taj poziv za skupštinu? |
| |
|
|
| Evodija |
Objavljen 19.02.2013. 09:51
|

Stari član

|
  i ostali bumbari,jel prija
Što malo više ne angažujete "licenciranog" iz Prvog Privatnog LU "LUX IN KRČEDIN". Pa on je TATA-MATA za to što vi radite. A neće o tome ni pisati ovde (prebacio se kod Jeremije,šifra "Mišo").
"Licencirani" zabranio subotom hajke na šakala.
Jel se sećate prošle februarske (2012)skupštine, pet minuta pre početka skupštine u hodniku sazvan (krnji) stojeći UO LSV,da bi se udovoljilo "jurišnicima" iz B.P.Sela. Tri minuta i teraj lenka.
Ali polako diže se kuka i motika. |
| |
|
|
| Evodija |
Objavljen 19.02.2013. 13:19
|

Stari član

|
Vidi našeg JEŠIĆA na TV. Kaže "TRUJU NAS"
Zato on znači nije stigao na proslavu 90 godina. Pa vi ste OTROV. |
| |
|
|
| skojic |
Objavljen 19.02.2013. 20:45
|

Stari član

Upisa: 216
Pristupio: 01.07.2009. 18:30
|
Napred se izvinjavam autoru karikature zbog malih izmena !
Svetislav Bato Kojić
Lov  i Žene  idu zajedno
|
| |
|
|
| Evodija |
Objavljen 19.02.2013. 23:18
|

Stari član

|
Skojiću, a tko je ovaj što je patosiran?
Da nije PAŽIN (ne daj bože) |
| |
|
|
| Lala |
Objavljen 19.02.2013. 23:21
|

Lovčina

|
Onaj u karikaturi u ćošku što stoji mi opasno liči na Sremca, ali iz mladjih dana, dok je bio mršaviji...
Ovaj na patosu mi ne liči ni na koga onako 'oplavljen'.
Bogu 'fala, što sam Lala 
|
| |
|