Lovački portal SRBIJALOV - Forumske diskusije: Gadjanje glinenih golubova - trap i skeet

Navigacija
 Naslovna
 Vesti
 FORUM
 Pravila sajta
 Kodeks lovaca
 Kalendar lova
 Članci o lovu
 Sajmovi lova
 Galerija
 Linkovi
 Knjiga gostiju
 Kontakt
 REKLAMIRANJE
REKLAME
REKLAMIRAJTE SE KOD NAS

Domen za Lovačka udruženja

Lovački savez Centralne Srbije

INTERMAKER
Vreme

Pregled teme
 Štampaj teme
Gadjanje glinenih golubova - trap i skeet
Sotra
 Da bi streliste dobilo dozvolu za rad trebalo bi da ima minimalne dimenzije 80x150 metara .I ovom prilikom bih zelio da vas obavestim da je nas junior Zoran Jaksic osvojio 5 mesto na prvenstvu Evrope u gadjanju glinenih golubova.Od medalje ga je delio 1 golub.Ipak to je veliki uspeh za nasu zemlju i podsticaj da nastavimo ulaganje u mlade ,a vremenom ce doci i nova finala a sa njima i medalje.srbijalov
Sotra

Neca92
 http://www.youtub...re=related
Ne pada mi na pamet adekvatnija tema gde bi mog'o da postavim ovaj klip... Neka bude ovde, posto takodje ima pucanja trap i skeet!
Vredi pogledati...savrsenstvo!
Lovac nije ko vino ne pije i ko ide planinom samo da ubije!

Dulle
 Pozdrav za sve i pitanje za kolegu Sotru,sta bi od druzenja u Kovilovu?
Dule

Sotra
 Ako se slazete neka bude subota 30.6. u 10 sati i da dogovorimo hocete li sporting,skraceni trap ili redovan trap;)
Sotra

gardista
 ja sam za,
i za bilo koju varijantu...

Dule bub Trnava
 Zdravo svima, od juce je pocela Sumadiska TRAP liga,moje LU Jelen Natalinci ekipno trece mesto!
Dule bub Trnava priložio:
170620121696.jpg

Dule bub Trnava
 Evo jos jedne slike, u pojedinacnom takmicenju, moja malenkost takodje trece mesto!
180620121714.jpg

Dule bub Trnava
 E sada koja slika, od onog najvaznijeg a to je druzenje!
170620121695.jpg

Dule bub Trnava
 To je to
170620121692.jpg

Dulle

Sotra kaže:
Ako se slazete neka bude subota 30.6. u 10 sati i da dogovorimo hocete li sporting,skraceni trap ili redovan trap;)

Sto se mene tice meni odgovara,samo je pitanje koliko ima zainteresovanih jos.Kolege pisite i dogovarajmo se pa da se sastajemo.Kolce
Dule

Sotra

Dule bub Trnava kaže:
To je to
Sto skloniste meso od cika Mise poboguOdobreno
Sotra

Dule bub Trnava

Sotra kaže:

Dule bub Trnava kaže:
To je to
Sto skloniste meso od cika Mise poboguOdobreno

Kaze da je na dijeti,Misa je jedna legenda.Odobreno

gardista
 jel ima sta od sutrasnjeg puckarenja?
A gentleman will walk but never run
www.adio.rs

Lala
 Ne znam da li neko sutra ide na Kovilovo, ali znam drugo nešto: da se za 05.08. planira neko drugarsko pucanje glinenih u Bečeju, u okviru manifestacije 'Lovački dani'. A 90% da će biti pre toga organizovan i jedan lov na prepelice, za forumaše.
Nemam detalje još, ali javim na vreme.
Bogu 'fala, što sam Lala Smile

duk@
 Bilo bi lepo da se ponovi druzenje u Beceju. Prvi lov na prepelice nije bio bog zna kako uspesan ali nama je bilo i vise nego dovoljno da se druzimo i malo prosetamo. Hvala bogu golubova uvek ima. Ako ikako budemo u mogucnosti da posetimo ovu manifestaciju dolazimo obavezno. Bravo 2Elmer
Sve mi diraj ali lov NE!

Sniper Hunter

Lala kaže:
Ne znam da li neko sutra ide na Kovilovo, ali znam drugo nešto: da se za 05.08. planira neko drugarsko pucanje glinenih u Bečeju, u okviru manifestacije 'Lovački dani'. A 90% da će biti pre toga organizovan i jedan lov na prepelice, za forumaše.
Nemam detalje još, ali javim na vreme.

Da javiš na vreme da probam da dođem da se malo družimo,da bih znao zbog posla.iveli

dragand
 Evo kolege skoro sam isao u Beograd pa nikako nisam mogao zaobici streljanu Kovilovo Smile

http://www.youtub...ature=plcp

Limun
 Ja danas prvi put u životu probao da pucam golubove, zahvaljujući mojim drugarima iz Šapca i ljubaznom domaćinu Svetozaru Markoviću koji ima svoje privatno strelište. I izgleda da sam imao početničku sreću, u prvoj turi od 10 golubova ja ubio 3, ali u sledećoj turi 10 od 10 sam sam sebe iznenadio :-) plašio sam se da nastavim dalje da ne razočaram ove profesionalce :-)
Pozdrav od Čarapana!Jaooo "ja s'tem nem ništa"
LimunLimunLimunLimunLimun

"Klonim se ljudi koji misle da je drskost hrabrost, a nježnost kukavnost, a klonim se i onih koji misle da je brbljanje mudrost, a šutnja neznanje."

Khalil Gibran

ohotnik
 Danas u Barajevu odrazano takmicenje u gadjanjiu glinenih golubova.Trofej Barajeva Pucalo se na 25 golubova plus plej of.Odlicna organizacija sa dosta takmicara i jake konkurencije.Rezultat ekipno je 1 mesto Jedinstvo Stara Pazova 2 mesto Barajevo 3 mesto Vladimirci. Pojedinacan raspored je neznam tacno prezimena pa cu po imenima Ferga, Rade to sam ja i Igor Rajhpert.Sve u svemu lepo pucanjei druzenje osim vrucine.

Dulle
 Pozdrav ohotni, sto nejavi ranije,danas nisam imao sta pametno da radim pa sam mogao da svratim.
Dule

Skoči na forum:

Slične teme
Tema Forum Odgovori Poslednji upis
Trap mašine (izrada ,održavanje ,itd.) LOVNO STRELJAŠTVO 34 20.05.2016. 22:07
Reklame
REKLAMIRANJE NA SRBIJALOV
PRIJAVA
Još uvek niste član?
Kliknite ovde za registraciju.
Online korisnika
Online gostiju: 13
Online članova: 0

Ukupno članova: 4,464
Najnoviji član: Aca Baikal M...

Poslednje vesti
СТРУЧНЕ ТРИБИНЕ ТОКОМ САЈМА
ТАКМИЧЕЊЕ У КУВАЊУ САЈАМСКОГ ГУЛАША
ОДРЖАНА СЕДНИЦА УПРАВНОГ ОДБОРА ЛОВАЧКОГ САВ...
ОТВОРЕН 15. МЕЂУНАРОДНИ САЈАМ ЛОВА, РИБОЛОВА И ...
15. sajam lova, ribolova i lovnog turizma Kraguj M

Pričaonica
Morate se logovati da biste pisali poruku.

Lela
· 17.05.2025. 12:37

Krivolov se odvija u Zapadnoj Srbiji, Opština Požega, okolna sela ! Ubijaju se srne !!!

tomo vrbas
· 20.04.2025. 08:48

Христос Васкресе.

· 04.11.2024. 07:37

Milane imas temu izbor prve puske za pocetnike mada tesko da ce neko nesto smisliti protiv Z6 e sad taj Lupo ne znam.

· 15.10.2024. 05:38

Pozdrav ljudi, hvala za prijem, imao bih par pitanja sa obzirom da sam tek dobio sve potrebne dozvole za lov, a ranije nisam lovio, zanima me šta mislite ovoj kombinaciji. Benelli Lupo i Swarovski Z6

tomo vrbas
· 01.01.2024. 19:30

Сретна Нова година колеге ловци да сте ми живи и здрави, и да вас ловачка срећа и око и даље служе! 🍻

· 01.01.2024. 17:21

Drage kolege želim vam zdravlja, lične i lovačke srece u 2024toj. (I da nam se ružne stvari ne ponavljaju).

· 15.12.2023. 13:46

Niko ništa ne piše na forumu.LSS radi punom parom.Ima podršku lovaca.Jedni isti 30 god sede po U.O.i udruženjima.Nisu oni krivi mi smo Cenzurisano što to trpimo.

· 14.02.2023. 09:13

Drug i ja bi se učlanili u neko lovačko društvo u Banatu, da li neko zna gde se primaju članovi sa strane?

· 14.02.2023. 09:10

Pozdrav svima..

Anita Randjelovic
· 11.02.2023. 15:09

Da li neko zna proceduru zamene cevi kod karabina?

64,620,625 posete www.srbijalov.com