Lovački portal SRBIJALOV - Forumske diskusije: Baikal MP-153 vs MP-155

Navigacija
 Naslovna
 Vesti
 FORUM
 Pravila sajta
 Kodeks lovaca
 Kalendar lova
 Članci o lovu
 Sajmovi lova
 Galerija
 Linkovi
 Knjiga gostiju
 Kontakt
 REKLAMIRANJE
REKLAME
REKLAMIRAJTE SE KOD NAS

Domen za Lovačka udruženja

Lovački savez Centralne Srbije

INTERMAKER
Vreme

Pregled teme
 Štampaj teme
Baikal MP-153 vs MP-155
sheytan
 ^ Kao i svi ostali(sem možda nekih kojima su trgovci to munuli)! Odobreno
novi način otvaranja tema je bzvz... Sad

DOBAR DVOGLED!!! iveli 3

http://www.youtube.com/watch?v=GOzgvb4hc5U

Podunavac

sheytan kaže:
^ Kao i svi ostali(sem možda nekih kojima su trgovci to munuli)! Odobreno

I meni se ovo čini veoma mogućim. Smatram da PA puške koje se prodaju u evropi (gde i mi geografski spadamo) moraju u kompletu da imaju reducir zbog zakonskih ograničenja u svim evropskim državama. Znam čoveka koji je kupio novu IŽ-27 sa izmenjivim čokovima, a nije dobio rezervne čokove sa njom ni ključ za izmenu (skidanje) čokova. Čudo je šta sve trgovci rade, i ne trpe nikakve sankcije zbog svog lopovluka i bezobrazluka.
Tri prsta 2Kolce

sheytan
 ^ Vrag zna, ne verujem ni srpskim trgovcima, ni ruskim proizvodjachima! Grin

Tebra Podunavatz, el ima kod tyebe neko mp155, da chujemo el tamo isporuchuju sa "reduktorom"? Odobreno

Inache, to kod strugara ne moze da koshta vishe od 200rsd, pogotovu ako se pravi uproshtjeno(pricham o verziji za 153. A vrlo je mogutje da su IDENTICHNI!)!
novi način otvaranja tema je bzvz... Sad

DOBAR DVOGLED!!! iveli 3

http://www.youtube.com/watch?v=GOzgvb4hc5U

Podunavac
 Ovde kod mene nema niko od mojih drugara, ali kad sledeći put budem išao u prodavnicu lovačke opreme pitaću dali imaju MP-155 i dali uz njega ide reducir. Premda mi se čini da se ovde još uvek ne uvozi MP-155. Ipak Srbija ima posebne ugovore sa Rusijom o uvozu (i izvozu) robe. A lako moguće da reducir štima od MP-153, pošto je unutrašnji prečnik tubularnog magacina isti.
Tri prsta 2Kolce

Cvele
 Ja sam dobio plastican reducir uz Mp153...Hmmm
srbijalov Lov je za mene život =))) srbijalov

avast
 Ja uz mp155 nisam dobio reducir.
i50.tinypic.com/2r7ol1c.jpg

AcaNik
 i206.photobucket.com/albums/bb12/aleks34/DSCN3982_zps9cd2fe5d.jpg
Не знам да ли ће на Марсу бити нешто за лов када оду горе, али знам да ће се и ту ловити са Бретоном.

Sniper Hunter

AcaNik kaže:
i206.photobucket.com/albums/bb12/aleks34/DSCN3982_zps9cd2fe5d.jpg

Čestitam na nabavci druže i da te dugo služi!iveli 3

Bune
 Aco, cestitam prinovu, da dobro sluzi iveli.
Sagradicu salas na bregu, da gledam jarebice dok se legu!

xxxvrsix
 drugar kupio mp 155, bila je napunjena sa nekom braon supstancom, verovatno mast za konzerviranje, jedva smo je očistili, u kutiji je bila kompletna ruska dokumentacija o testiranju pušku, datumima i imenima, takođe je dobio reducir magazina, 3 čoka 1/1,1/2,1/4, ključ za odvijanje čokova i neke kutijice koje još uvek nismo provalili ćemu služe... i neke adaptere koje pretpostavljam da se montiraju između kundaka i glave puške..

cev i čokovi su bili umotani u neki braon papir pa ispod njega kao neka folija preko te braon masti, glava zamotana u braon papir, kundak nije bio ušrafljen na glavu puške..
to je sve bilo uredno spakovano u kutiju proizvođača.....

s što se tiče toga da naši trgovci preturaju po kutijima i uzimaju šta im se sviđa to je apsolutno tačno, čast izuzecima koji su retki !

ssekir75
 dekonzerviranje se najlakše radi razgrevanjem masti, a zatim spiranjem uljem za oružje. u slučaju da ga nemaš može da posluži nafta ili benzin.

inače, na ruskoj dokumentaciji lepo piše šta treba da se nalazi u kutiji i na osnovu toga možete da ganjate prodavca da vam isporuči kako treba.
ловци су организована наоружана група људи која преко поља, шума и ливада иде у кафану iveli

калибар је "производ" два броја означених милиметримаStari

не пучај шинко док им не видиш беоњачеElmer

BOJK
 Dobijam pusku na poklon, mogu da biram izmedju mp153 i 155, koja je bolja i zasto ja procito celu temu i zbunio se Smile

PEZ

BOJK kaže:
Dobijam pusku na poklon, mogu da biram izmedju mp153 i 155, koja je bolja i zasto ja procito celu temu i zbunio se Smile

"Poklonu se u zube ne gleda!"
Da sam na tvom mestu izabrao bih 155...
P.S.

"Da bi bio lovac moraš voljeti prirodu a onda moraš voljeti i vuka jer je on njen najdivljiji i najdivniji dio!"- Duško Sekulić

Neca92

BOJK kaže:

mp155 ti je, najednostavnije receno, revolucija od 153...
Lovac nije ko vino ne pije i ko ide planinom samo da ubije!

-ANUBIS-

BOJK kaže:
[xhide]Bez razmisljanja puno noviji model MP-155 za nijansu lepsa I bolja (da ne shvate kolege pogresno I ja koristim za sada MP-153 I strasno sam zadovoljan puskom ali cim mi se ukaze prilika prelazim na MP-155 ) mada ni sa MP-153 neces pogresiti bije Baba jako puc pucKolce[/xhide]

BOJK
 Ma ne gledam poklonu u zube, nego eto da pitam, posto sam procito da na mp153 moze da bude kriva sina, ali se pokazala kao jako izdrzljiva i za sve uslove dok mp 155 jos uvek nema tu reputaciju.

avast
 155-tica ne moze da ima takvu reputaciju jer je od skoro kod nas u prodaji.Da ce prevazici prethodni model I da ce biti njen dostojni naslednik u to ne sumnjam.Puska se kod mene pokazala odlicno.Pozdrav
i50.tinypic.com/2r7ol1c.jpg

lovac sa korduna
 Evo postadoh vlasnik jednog MP- 155 12/76

Sniper Hunter
 Čestitke na nabavci kolega i da dugo služi ,pa da nam preneseš utiske i iskustva sa njome ,kako radi da li je bolja od mp153 iveli

Podunavac
 Čestitke na kupovini. Nek te dugo i dobro služi.
Sniperu kada ćeš ti da kupiš jednu 155-icu? Da malo popuniš kolekciju.Grin
Tri prsta 2Kolce

Skoči na forum:

Slične teme
Tema Forum Odgovori Poslednji upis
baikal 153 LOVAČKE PUŠKE GLATKIH CEVi 1033 21.06.2019. 18:36
Ruske bokerice "Baikal" (uopšteno ,svi modeli) LOVAČKE PUŠKE GLATKIH CEVi 115 02.02.2017. 11:53
Reklame
REKLAMIRANJE NA SRBIJALOV
PRIJAVA
Još uvek niste član?
Kliknite ovde za registraciju.
Online korisnika
Online gostiju: 12
Online članova: 0

Ukupno članova: 4,464
Najnoviji član: Aca Baikal M...

Poslednje vesti
СТРУЧНЕ ТРИБИНЕ ТОКОМ САЈМА
ТАКМИЧЕЊЕ У КУВАЊУ САЈАМСКОГ ГУЛАША
ОДРЖАНА СЕДНИЦА УПРАВНОГ ОДБОРА ЛОВАЧКОГ САВ...
ОТВОРЕН 15. МЕЂУНАРОДНИ САЈАМ ЛОВА, РИБОЛОВА И ...
15. sajam lova, ribolova i lovnog turizma Kraguj M

Pričaonica
Morate se logovati da biste pisali poruku.

Lela
· 17.05.2025. 12:37

Krivolov se odvija u Zapadnoj Srbiji, Opština Požega, okolna sela ! Ubijaju se srne !!!

tomo vrbas
· 20.04.2025. 08:48

Христос Васкресе.

· 04.11.2024. 07:37

Milane imas temu izbor prve puske za pocetnike mada tesko da ce neko nesto smisliti protiv Z6 e sad taj Lupo ne znam.

· 15.10.2024. 05:38

Pozdrav ljudi, hvala za prijem, imao bih par pitanja sa obzirom da sam tek dobio sve potrebne dozvole za lov, a ranije nisam lovio, zanima me šta mislite ovoj kombinaciji. Benelli Lupo i Swarovski Z6

tomo vrbas
· 01.01.2024. 19:30

Сретна Нова година колеге ловци да сте ми живи и здрави, и да вас ловачка срећа и око и даље служе! 🍻

· 01.01.2024. 17:21

Drage kolege želim vam zdravlja, lične i lovačke srece u 2024toj. (I da nam se ružne stvari ne ponavljaju).

· 15.12.2023. 13:46

Niko ništa ne piše na forumu.LSS radi punom parom.Ima podršku lovaca.Jedni isti 30 god sede po U.O.i udruženjima.Nisu oni krivi mi smo Cenzurisano što to trpimo.

· 14.02.2023. 09:13

Drug i ja bi se učlanili u neko lovačko društvo u Banatu, da li neko zna gde se primaju članovi sa strane?

· 14.02.2023. 09:10

Pozdrav svima..

Anita Randjelovic
· 11.02.2023. 15:09

Da li neko zna proceduru zamene cevi kod karabina?

64,627,961 posete www.srbijalov.com