znači da bi se dobio pištolj, mora se biti član streljačkog kluba?
Pa dobro, kontam da će to lako da se rešava fiktivno, ali će nametnuti još jedan trošak (članarina)
Mudrost dolazi iz iskustva. Iskustvo je najčešće nedostatak mudrosti.
Надам се да админи неће имати против овог видео што је направио наш другар.
Ово је урадио момак сам! нико му није давао чланарану, донацију....
Шта је за сво ово време урадио и један наш савез? Када сте од њих видели нешто овако или слично? Како да ико да нас разуме ако се не промовише наш начин живота.
Dokumentarac je fenomenalan! Ovaj zakon je sve samo ne pametan. Jedan normalan momak je na izuzetan način argumentovao sve što je naveo. Još kada bi poslanici bili dovoljno pametni da pogledaju dokumentarac i da razmisle, svima bi bilo mnogo bolje. Na žalost svi smo toliko isprepadani da nikome ne pada na pamet da se buni, kao recimo u Engleskoj, mislim da bi svim učesnicima u protestu vrlo brzo prikačili neku glupost samo da bi imali razlog da oduzmu oružije. A Grdelica i Leskovac , najbolji pokazatelj kako sprečiti običnog čoveka da brani svoju imovinu od pljačkaša.
KADA BUDEM LOVIO U VEČNIM LOVIŠTIMA LOVIĆU SA BRETONOM
Замислите сада неколико оваквих филмова о оружју и о лову да се прикажу на тв на нациналној фреквенцији. Да ли би онда имали овакав закон и колики би био утицај нво плаћеника на масе по тим питањима?
Е то је оно што су ти савези, између осталог требали да раде! Тешко да нису имали средстава и могућности да то одраде и излобирају шта треба. Али нису!
Зато смо ту где јесмо
E baš tako, ali tim u savezu ke posao da nista ne rade.
Tokom gkdine ne preduzmu ni kednu jedinu akciju popularizacije lova. Nema nikakve dodatne edukacije zanone koji se bave lovom....
Samo gledaju kako da maznu lovu....
Ovim hakonom o oruzju ima masa kjudi da ostane bez istog, a samim tim i bez lova...
Aco film je dobar iako taj momak nije oteo od lovaca par miliona za NIR kao one LoSoSke i LoSoVske lopine. Da bi bilo koji savez tako nešto uradio, članarinu bi podigli na barem 5000. Vidiš koje licemerje iskazuje ponajprvi i ponajbolji urednik i vlasnik lovačkih lažila , pardon glasila. A možda i snimi nešto takvo ali uz dooobru naplatu. Nema tu lkjubavi samo su pare u pitanju, bez obzira što mu lovci kupiše kameru.
KADA BUDEM LOVIO U VEČNIM LOVIŠTIMA LOVIĆU SA BRETONOM
Bog da mu dusu oprosti. Pozdrav Daki, vidimo se u vecnim lovistima !
arnotije Offline
· 24.07.2025. 21:28
Бог да му душу прости, породици живот и здравље.
davorcalic Offline
· 24.07.2025. 19:00
Moje saučešće Darkovoj porodici i prijateljima, veoma sam ga poštovao... Nek mu je slava... Pozdravi Lalu i Mrvicu...
alex Offline
· 24.07.2025. 18:30
Sada primio poruku da je DakiNS.preminuo. Predivan čovek,prijatelj,lj udima,nemam reci kojim bih ga opisao! Darko lovi večnim lovištima sa svojim bretonima. 😞😞😞
AcaNik Offline
· 24.07.2025. 15:13
Наш колега и душа овог форума, DakiNS је умро данас. Нека му је лака земља и да има одличну екипу у вечним ловишти
Lela Offline
· 17.05.2025. 12:37
Krivolov se odvija u Zapadnoj Srbiji, Opština Požega, okolna sela ! Ubijaju se srne !!!
tomo vrbas Offline
· 20.04.2025. 08:48
Христос Васкресе.
Planinko011 Offline
· 04.11.2024. 07:37
Milane imas temu izbor prve puske za pocetnike mada tesko da ce neko nesto smisliti protiv Z6 e sad taj Lupo ne znam.
MilanO Offline
· 15.10.2024. 05:38
Pozdrav ljudi, hvala za prijem, imao bih par pitanja sa obzirom da sam tek dobio sve potrebne dozvole za lov, a ranije nisam lovio, zanima me šta mislite ovoj kombinaciji. Benelli Lupo i Swarovski Z6
tomo vrbas Offline
· 01.01.2024. 19:30
Сретна Нова година колеге ловци да сте ми живи и здрави, и да вас ловачка срећа и око и даље служе! 🍻