Lovački portal SRBIJALOV - Forumske diskusije: Engleski seter

Navigacija
 Naslovna
 Vesti
 FORUM
 Pravila sajta
 Kodeks lovaca
 Kalendar lova
 Članci o lovu
 Sajmovi lova
 Galerija
 Linkovi
 Knjiga gostiju
 Kontakt
 REKLAMIRANJE
REKLAME
REKLAMIRAJTE SE KOD NAS

Domen za Lovačka udruženja

Lovački savez Centralne Srbije

INTERMAKER
Vreme

Pregled teme
 Štampaj teme
Engleski seter
arsa
 A ja za cicak imam NOD-a!!! Smeko
lovac Joca i Luka srbijalov

DakiNS

Jank kaže:
Odmah na početku lovne sezone ošišam zavesice mojoj seterki i nema problema možda se poneki čičak i uhvati to pas sam odstrani a i ja posle lova je pregledam i očistim....u svakom slučaju takav češalj bi bio spas ali ga nisam još primetio u prodaji....Bravo 2
Na mojoj gordonki dok je jadna bila na ovom svetu dužina dlake na mestima bila je i preko 15 cm pa zamislite kako je izgledala sva učičkana i onda sin odluči da je malo ošiša . Ličila je na dalmatinera u negativu crna sa belim flekama .Tako da sam i ja na početku sezone šišao bar da liči na nešto ali sliku gordona prelepo odlakanog posle igre u snegu kada se dlaka raščešlja ne mogu zaboraviti to je za mene najlepši prizor na svetu

Savic Marko
 ja isto radim kao jank....osisam zastavicu na repu i nogama a na telu ostavim dlaku, jer se tu lako skida cicak....samo cetka i to je to...jedini je problem cicaj na usima...tu mora po nekada i makaze da rade, ali nije nista strasno....

Savic Marko
 elj koristi neko od vas a dresuru setera teletakt

huntinggirl1
 teletakt je Zakonom zabranjen

jhunter
 sta je kod nas sve zabranjeno B)

Savic Marko
 ja ga licno NE KORISTIM, ali znam ljude koji su uspesni odgajivaci i koriste ga vec duze vreme u nazad. Ja cu sada mozda kupiti jedan da dresiram psa za utakmicu, ali nista nije sigurno.....evo kako radi moja seterka, koja je obucavana bez ikakvih pomagala i struja:

img406.imageshack.us/img406/563/mapko0345.jpg

a jos da dodam, gore je trebal oda pise:

jel koristi neko od vas za dresuru setera teletakt?

brzo sam otkucao i isstumbao slova

jhunter
 img200.imageshack.us/img200/4784/28735113.jpg

jhunter
 img200.imageshack.us/img200/4784/28735113.jpg

Hunter forever
 Lepo jhunter
marka Engleski poenter marka

Savic Marko
 jhunter, odakle si..??? i jel imas neko stene za prodaju?

jhunter
 bice,dve kuje su naparene sa ovim muzjakom a ocekujem jos dve da se proteraju pa cu i njih da uparim takodje sa njim B)

jhunter
 Dark del Binario

img248.imageshack.us/img248/1403/15294299.jpg

img80.imageshack.us/img80/8955/61696186.jpg

img828.imageshack.us/img828/682/83755994.jpg

Savic Marko
 prelepe marke...

BojanKG
 jhunter,lepa marka Kuca Pas 2
srbijalov markafazan

Savic Marko
 Pozdrav kolege lovci i odgajivaci engleskih setera, kao i svih ostaloh rasa.

Treba mi neko ko se razume u setere, ali stence setera. Kolika je prosecna visina muskog steneta sa 4 meseca, koliko bi i cega trebao da jede i sve ostalo sto je neophodno za stene da bi postalo dobar i krupan pas.

Pozdrav ...

dr NM
 Pozdrav Marko!
Nisam merio štence u tom uzrastu, ali za dobar porast treba da u hranu dodaješ živu ribu (tri puta je premelješ kroz vodenicu za mlevenje mesa, sa sve kostima, iznutricama i krljuštima), to ti je onda kompletan izvor proteina, minerala vitamina i esencijalnih masnih i amino kiselina. Ako imaš bar dva puta nedeljno ovakve obroke u količini od 200 do 350 grama obezbedićeš svom psu sve preduslove za dobar rast, ali znaj da je genetika presudna! Takođe je dobra stvar vitaminski kompleks Vitoligam, daje ga veterinar jednom mesečno 5 kubika pod kožu (na dva mesta po 2,5 kubika).

Puno uspeha sa tvojim mališom!

alex
 bas lepi psi evo i jedne zenke sto moj prijatelj lovi sa njom
img64.imageshack.us/img64/7994/dsc00091af.jpg
Bilo kada bilo kuda u lov s Bretonom svuda

Savic Marko
 Evo da se pohvalim....

Pre par dana sam kupio zensko stene setera - trobojno, staro 5 meseci. Deda joj je pas iz odgajivacnice Brestovacka Eli, pas po imenu Fairray Jack....prelepa zenskica...cim slikam, postavicu slike da podelim sa vama

@b@ne@
 Pozdrav kolege kerovi su vam extra ja ih obozavam i planiram da nabavim jos jedno stene ako neko ima na prodaju neka mi se javi.......

Evo par slicica mog kera starosti 7meseci.......
@b@ne@ priložio:
1_56.jpg

Skoči na forum:

Slične teme
Tema Forum Odgovori Poslednji upis
Engleski špringer španijel KINOLOGIJA 160 17.02.2016. 21:12
Engleski Poenter KINOLOGIJA 2771 24.04.2015. 19:48
Reklame
REKLAMIRANJE NA SRBIJALOV
PRIJAVA
Još uvek niste član?
Kliknite ovde za registraciju.
Online korisnika
Online gostiju: 14
Online članova: 1

Ukupno članova: 4,464
Najnoviji član: Aca Baikal M...

Poslednje vesti
СКУПШТИНА ЈЕДНОГЛАСНО УСВOЈИЛА ИЗВЕШТАЈЕ И П...
ЗАКАЗАНА СЕДНИЦА СКУПШТИНЕ ЛОВАЧКОГ САВЕЗА Ц...
СТРУЧНЕ ТРИБИНЕ ТОКОМ САЈМА
ТАКМИЧЕЊЕ У КУВАЊУ САЈАМСКОГ ГУЛАША
ОДРЖАНА СЕДНИЦА УПРАВНОГ ОДБОРА ЛОВАЧКОГ САВ...

Pričaonica
Morate se logovati da biste pisali poruku.

Lela
· 17.05.2025. 12:37

Krivolov se odvija u Zapadnoj Srbiji, Opština Požega, okolna sela ! Ubijaju se srne !!!

tomo vrbas
· 20.04.2025. 08:48

Христос Васкресе.

· 04.11.2024. 07:37

Milane imas temu izbor prve puske za pocetnike mada tesko da ce neko nesto smisliti protiv Z6 e sad taj Lupo ne znam.

· 15.10.2024. 05:38

Pozdrav ljudi, hvala za prijem, imao bih par pitanja sa obzirom da sam tek dobio sve potrebne dozvole za lov, a ranije nisam lovio, zanima me šta mislite ovoj kombinaciji. Benelli Lupo i Swarovski Z6

tomo vrbas
· 01.01.2024. 19:30

Сретна Нова година колеге ловци да сте ми живи и здрави, и да вас ловачка срећа и око и даље служе! 🍻

· 01.01.2024. 17:21

Drage kolege želim vam zdravlja, lične i lovačke srece u 2024toj. (I da nam se ružne stvari ne ponavljaju).

· 15.12.2023. 13:46

Niko ništa ne piše na forumu.LSS radi punom parom.Ima podršku lovaca.Jedni isti 30 god sede po U.O.i udruženjima.Nisu oni krivi mi smo Cenzurisano što to trpimo.

· 14.02.2023. 09:13

Drug i ja bi se učlanili u neko lovačko društvo u Banatu, da li neko zna gde se primaju članovi sa strane?

· 14.02.2023. 09:10

Pozdrav svima..

Anita Randjelovic
· 11.02.2023. 15:09

Da li neko zna proceduru zamene cevi kod karabina?

64,686,094 posete www.srbijalov.com