E da svakakvih krivolovaca -da citiram Krusik 100 kaze:zecevi ispred sezone parenja se grupisu po livadama neretko se jednim metkom koknu 2 komada,sto nazalost nisam doziveo ali sam video`` Tacno tim recima hm... I kakva korist od tih 2 (dva) koji su mogli ostaviti desetine potomaka sledece godine..Stice se utisak da je cilj izivljavanje i ranjavanje drugih .. metak k100 mi se uopste ne dopada niti cu ikad koristiti takvo sto ( obrnuta korpa-kao breneke kugla ) Sve stoje u dometu do 45 pa i svih 55m moze standardnom municijom .Ono sto ne moze ne treba ni nisaniti (da ima i za drugi izlazak sto kazu stari )
Morati ću pod hitno kod mehaničara. Treba da mi našteluje smisao za humor, sa ovako naštelovanim nikada se neću nasmejati , ma šta napisali.
KADA BUDEM LOVIO U VEČNIM LOVIŠTIMA LOVIĆU SA BRETONOM
Znači K100 je univerzalan sačmeni metak. Obara sve od prepelice, preko zečeva (grupno), do divljih svinja. Stvarno nisam znao. Moraću i ja sebi da nabavim koju kutiju.
Kukala nam majka. Kakvih sve ima među nama, koji sebe nazivaju lovcima. Ne znam šta je sa ovim čovekom? Dali je samo glup, ili je još pride i neograničeno bezobrazan.
Bice da je glup. Jer kad je neko glup onda ne mozes to ni da mu dokazes, sto su pokusali nekolicina sa foruma krstarice. I da dodam, u mom kraju se zecevi skupljaju samo nocu kad pocne sezona parenja pa ce bit da je isao na farove u krivolov, strasno. A to sto uziva da raznosi sitnu divljac... UFFF
inace slobodno mogu reci da ovaj zestok metak dezintegrise sve male zivotinje i kao takav je veoma uzbudljiv i podize adrenalin za svakog lovca. mislim da pri upotrebi k100 takvih stvari nema ni u rambo filmovima
Bre sto ih raznosi nego ih I dezintegrise ovo bre nije ni da se smejes ovo je za plakanje
Bog da mu dusu oprosti. Pozdrav Daki, vidimo se u vecnim lovistima !
arnotije Offline
· 24.07.2025. 21:28
Бог да му душу прости, породици живот и здравље.
davorcalic Offline
· 24.07.2025. 19:00
Moje saučešće Darkovoj porodici i prijateljima, veoma sam ga poštovao... Nek mu je slava... Pozdravi Lalu i Mrvicu...
alex Offline
· 24.07.2025. 18:30
Sada primio poruku da je DakiNS.preminuo. Predivan čovek,prijatelj,lj udima,nemam reci kojim bih ga opisao! Darko lovi večnim lovištima sa svojim bretonima. 😞😞😞
AcaNik Offline
· 24.07.2025. 15:13
Наш колега и душа овог форума, DakiNS је умро данас. Нека му је лака земља и да има одличну екипу у вечним ловишти
Lela Offline
· 17.05.2025. 12:37
Krivolov se odvija u Zapadnoj Srbiji, Opština Požega, okolna sela ! Ubijaju se srne !!!
tomo vrbas Offline
· 20.04.2025. 08:48
Христос Васкресе.
Planinko011 Offline
· 04.11.2024. 07:37
Milane imas temu izbor prve puske za pocetnike mada tesko da ce neko nesto smisliti protiv Z6 e sad taj Lupo ne znam.