Lovački portal SRBIJALOV - Forumske diskusije: Hajka na šakala Staro Selo-Velika Plana

Navigacija
 Naslovna
 Vesti
 FORUM
 Pravila sajta
 Kodeks lovaca
 Kalendar lova
 Članci o lovu
 Sajmovi lova
 Galerija
 Linkovi
 Knjiga gostiju
 Kontakt
 REKLAMIRANJE
REKLAME
REKLAMIRAJTE SE KOD NAS

Domen za Lovačka udruženja

Lovački savez Centralne Srbije

INTERMAKER
Vreme

Pregled teme
 Štampaj teme
Hajka na šakala Staro Selo-Velika Plana
Banatski Fazan
 Slike iz Plane

Lekic Nikola, iz Vrsca, on je nabavio ono Vrsacko Vino iz Vinograda.
Banatski Fazan priložio:
230120111542_1.jpg

Banatski Fazan
 Slike iz Plane

Charuga, sedeo sasvim slucajno odmah do nas.
Banatski Fazan priložio:
230120111544_1.jpg

Banatski Fazan
 Slike iz Plane

Sasa, kupio je sesir tamo, pa smo svi rekli: strava ti stoji.......
Banatski Fazan priložio:
230120111547_1.jpg

Jank
 Staro selo....

img403.imageshack.us/img403/1001/dscn3665s.jpg

Uploaded with ImageShack.us

Posle lova .....B)
Lov je stil mog života...Pas]yoursmiles.org/msmile/animal/m0218.gif

charuga

Banatski Fazan kaže:
Slike iz Plane

jos da je pevaljka poslala unuku ili da je bila koju deceniju mladja..vatali bi shakala rukama..i to pravog..hehehe
..............

nenadx
 Sad cu da obesim onu moju na civiluk,sto me nije pustila da dodjem.A sto niste slikali i zene lovkinje,ovako ste ispali svi lepo(kad nema konkurencije)Smeko.
Dobar pogodak

Lala

charuga kaže:

Banatski Fazan kaže:
Slike iz Plane

jos da je pevaljka poslala unuku ili da je bila koju deceniju mladja..vatali bi shakala rukama..i to pravog..hehehe

Kakva ste vi banda razbojnička Grin ludaci kompletni Smeko
Bogu 'fala, što sam Lala Smile

Banatski Fazan
 Nenade, trebao si da dodjes, bilo je lepo, puno ljudi, nova poznanstva, razmena iskustava, itd..., pa i puno Lovackih prica!

Banatski Fazan
 Lalo, video si, uspeo sam sa slikama, charuga mi pomagao. Bilo je ludo i nezaboravno, pa te pozivam da dodjes kod nasih komsija u Margitu, pa da se i tamo malo druzimo. Od Novog Sada preko Zrenjanina i Secnja treba ti sat i po!

mirko knezevic
 Samo Limun pobego sa Hajke,doduse i mi sa njim...trebao sam da ostanem makar se autobusom vracao kuci kao Tasko Nacic u flmu Ko To Tamo Peva....Grin

Banatski Fazan
 Pa dodjite da se druzimo malo u Margitu, ja sam tu pola domacin, posto mi je iza ugla, malte ne!

nenadx
 Sledeci put idemo zajedno,posto smo iz ravnoga Banata a najpre zbog lovackih prica,vidi kako se udruzili ovi Sremci i Bacvani.
Al prvo idem da skinem onu moju,inace ostadoh bez vecere
Dobar pogodak

Lala
 Banatski, ne mogu da maknem, grip me polomio totalno. Ne znam di sam, a ni za di sam, nisam Grin.
U Planu sam morao da odem, pa makar upalu pluća fasovao. Ali sad me sastavilo opasno. Zato sad moram da mirujem, a djavo mi ne da mira, pa već merkam; u subotu je takodje i izborna utakmica za dame za reprezentaciju Srbije, ide moja lovkinja Bilja, a bio sam obećao da ću da idem u Padinsku Skelu da otpratim to, medjutim, ništa od svega. Ubi me i temperatura, a oslabio sam za 5 dana 4 kg. Polupan sam kao saksija.

Sremac75
 Da ti nije neko u SS uvalio neki virus!
Smeko

I, naravno ne mislim u snu!
Smeko
PraviloPraviloPravilo
Udri me, ubi me, kožu mi deri, odavno ja sam spreman da mrem, opsuj mi oca, mater, i sve po spisku, samo mi nemoj dirati SREM.
Palica
PalicaPalicaPalicaPalicaPalica

http://www.youtube.com/watch?v=L8U1EI...8U1EIESS1M

"Ko se iskreno bori za pravdu i istinu, mora biti spreman da se žrtvuje!"

"Dođu, tako, vremena, kad pametan zaćuti, budala progovori, a fukara se obogati!'' - Ivo Andrić

"Ako Kosovo nije naše, zašto od nas traže da ga damo...? Ako je njihovo, zašto ga otimaju...? A ako već mogu da ga otmu ne znam sta se vec toliko ustručavaju... ?"

Lala
 Uvaliće tebi NEKO sledeći put sapunicu u usta, da praviš balončiće dok hrčeš! Smean

slavaplana
 Evo i mene konacno da dam svoje vidjenje manifestacije u Starom Selu ciji sam ja glavni krivac ispred L.U."Pomoravlje" iz Velike Plane sekcije Staro Selo!
Cilj ovog okupljanja je prvenstveno bio druzenje i upoznavanje ljudi sa ovog foruma ali je citava prica dobila znatno vecu dimenziju i prevazisla je moja ocekivanja!!!!
Gosti su krenuli da pristizu u subotu popodne iz Vojvodine i sa Kosova u kasnim vecernjim satima!!
Imao sam priliku da na tenane u prijatnom razgovoru sa ljudima cujem sta i kako se radi u njihovim udruzenjima a kako kod nas!
U subotu smo po onom snegu koji je sitno padao postavili sator za 200 ljudi i napravili smo one tremove gde se kuvao gulas, rakija,caj,i krompir!!!4 kazana su radili punom parom!!!!
Druzenje i upoznavanje je trajalo u subotu skoro do 1 sat iza ponoci!!!
U nedelju gosti stizu vec od 6 sati telefoni samo zvone i prvi gosti nam dolaze u 6:15!
Kao sto je i vecina videla docekujem goste upucujem ih gde ko ide i moji lovci ih vode na mesto cekanja gde ih postavljaju!!
Covek koji je bio sa brkom zaduzen za Gornji Kraj i cekanje 1 i pored visegodisnjeg iskustva se nije najbilje snasao sto me je iznenadilo ali to je sto je!!!
Polovinu gostiju je ostavio u teren ali necemo mu zameriti vec ce to biti skola za sledeci put meni!!!!
Pogon iz pravca Novog Sela je krajnje neprofesionalno i nelovacki postupio kada je u nas teren dotrcala ranjena srna koju smo trazili 2 dana ali je nismo pronasli po zavsetku svega sto se desilo!
Zalosno! Obavestio sam pred.sekcije Novo Selo koji je i sam bio bez teksta!!!!Upravnika i pred. udruzenja!!!
Izvinjavam se LImunu i ekipi koja je bila na ovom delu terena i koja je ove nase propuste osetila na svojoj kozi !

Ispravice mo sigurno sledeci put!!!!

Donji kraj lovci su rasporedjeni i vraceni u savsenom redu !
Svi ste videli slike o kakvom se snegu radilo tako da je pogon moram priznati ZATAJIO u potpunosti!!
Tesko je nekog naterati da idje u ono granje sa koga pada sneg za vratom!!
Bilo je pojedinaca koji su to odradili 100% kako treba pored Velike MOrave ali ti isti su bili do koze mokri i otisli su svojim kucama na presvlacenje !Takvih je bilo malo !!!!!
Zavsetak akcije gosti i moji lovci pristizu na mesto centralnog dogadjaja i polako se ljudi sakupljaju !!!
Sa svih strana guzva polako biva sve veca i sator se polako puni !!!
Mislim da moji lovci ni dan danas nemaju prestavu koliko je tu sveta bilo na jednom mestu!!!!

Gostiju je zvanicno bilo prijavljeno do petka uvece 225+15 ljudi koji su se prijavili upravniku lovista kad su stigli u ned ujutru!
Pogon iz Velike Plane 70 lovaca Staro Selo pogon 34 i Donja Livadica 12 sto ukupno iznosi 356 ljudi koji su ucestvovali u akciji!!!!
Na to treba dodati organizacioni odbor i one ljude koji su sluzili i koji nisu lovili sa gotima sto ukupno daje broj od 386 LOVACA!!!!!

MALO LI JE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Sve se zavsilo bez ranjavanja u lovistu!!!!
Gornji kraj i srna su prica pojedinca koji ne zasluzuje da bude vise lovac ali to neka ide njemu na cast !!!Neznamo ko je to uradio!!!!
Vidim da su komentari uglavnom pozitivni sto mi je drago i da se nisam obrukao kao organizator!!!!!Hvala svima na podrsci i najvecu zahvalnost dugujem mojim lovcima na pomoci !!!!!
Kao i uvek nisu svi ucestvovali bilo je i tu miniranja pojedinaca ali je sustina kad se vecina nesto dogovori da to i uradi!
REZULTAT JE POZNAT!!!!!!
Hvala svima koji su se odazvali pozivu i budu nasi gosti a druzenje ce sigurno biti ponovljeno do kraja ove godine u hotelu Plana gde cu okupiti forumase na jednom zajednickom rucku gde se nece loviti vec ce se ljudi bolje upoznati!!!!!!!!!!Ocekujem veliko iteresovanje i za ovaj skup!!!!Bice neka simbolicna kotizacija da se to pokrije!!!!

Hvala svima na cestitkama za organizaciju ovog velikog dogadjaja koji ce se dugo pamtiti i prepricavati!!!!!!!!!!!!!Cao poljubac

Alal vera!
Sremac75!*

Igor
 Slavo sve cestitke, podrzavam tvoj predlog o okupljanju clanova foruma.

Poz.
Budi svoj, samo svoj........

slavaplana
 Taj skup ce tek da bude ludilo i prica za sebe!!!!!

bela
 slavo svaka ti čast na svemu trebalo je i organizovati sve ovo ,sad šta je tu je dogodine ako ja dođem biće bolje.Pilot
vižlan i terier

Lala
 Slavo, obzirom da je V.Plana nekako u centru Srbije, podjednako udaljena svima, a da si ti sad položio pripravnički ispit iz organizacije skupova, pozdravljam ideju! Hotel nije loš, jedino treba voditi računa sa kim u sobi spavaš (hrkanje). A mislim da bi trebali i onu sirotu pevaljku ponovo da angažujemo, makar kao maskotu (mislim na onu crnku, što je držala noge podignute na klupu, smrzla se jadna u onim cipelicama) Smile.

Skoči na forum:

Slične teme
Tema Forum Odgovori Poslednji upis
Fabarm lovačke puške LOVAČKE PUŠKE GLATKIH CEVi 29 17.05.2024. 12:24
TRAŽIM-NUDIM POSAO U OBLASTI LOVSTVA, ŠUMARSTVA, VETERINE SVAŠTARA 45 01.03.2023. 14:51
Sabatti kombinovane lovačke puške KOMBINOVANO LOVAČKO ORUŽJE 16 07.03.2022. 23:10
Hajke, lovačke manifestacije, pozivi, obaveštenja, iskustva i utisci SVAŠTARA 1096 20.02.2020. 12:07
Cal. 20/76 iskustva i mišljenja! LOVAČKE PUŠKE GLATKIH CEVi 169 15.10.2019. 19:48
Reklame
REKLAMIRANJE NA SRBIJALOV
PRIJAVA
Još uvek niste član?
Kliknite ovde za registraciju.
Online korisnika
Online gostiju: 14
Online članova: 0

Ukupno članova: 4,464
Najnoviji član: Aca Baikal M...

Poslednje vesti
СТРУЧНЕ ТРИБИНЕ ТОКОМ САЈМА
ТАКМИЧЕЊЕ У КУВАЊУ САЈАМСКОГ ГУЛАША
ОДРЖАНА СЕДНИЦА УПРАВНОГ ОДБОРА ЛОВАЧКОГ САВ...
ОТВОРЕН 15. МЕЂУНАРОДНИ САЈАМ ЛОВА, РИБОЛОВА И ...
15. sajam lova, ribolova i lovnog turizma Kraguj M

Pričaonica
Morate se logovati da biste pisali poruku.

Lela
· 17.05.2025. 12:37

Krivolov se odvija u Zapadnoj Srbiji, Opština Požega, okolna sela ! Ubijaju se srne !!!

tomo vrbas
· 20.04.2025. 08:48

Христос Васкресе.

· 04.11.2024. 07:37

Milane imas temu izbor prve puske za pocetnike mada tesko da ce neko nesto smisliti protiv Z6 e sad taj Lupo ne znam.

· 15.10.2024. 05:38

Pozdrav ljudi, hvala za prijem, imao bih par pitanja sa obzirom da sam tek dobio sve potrebne dozvole za lov, a ranije nisam lovio, zanima me šta mislite ovoj kombinaciji. Benelli Lupo i Swarovski Z6

tomo vrbas
· 01.01.2024. 19:30

Сретна Нова година колеге ловци да сте ми живи и здрави, и да вас ловачка срећа и око и даље служе! 🍻

· 01.01.2024. 17:21

Drage kolege želim vam zdravlja, lične i lovačke srece u 2024toj. (I da nam se ružne stvari ne ponavljaju).

· 15.12.2023. 13:46

Niko ništa ne piše na forumu.LSS radi punom parom.Ima podršku lovaca.Jedni isti 30 god sede po U.O.i udruženjima.Nisu oni krivi mi smo Cenzurisano što to trpimo.

· 14.02.2023. 09:13

Drug i ja bi se učlanili u neko lovačko društvo u Banatu, da li neko zna gde se primaju članovi sa strane?

· 14.02.2023. 09:10

Pozdrav svima..

Anita Randjelovic
· 11.02.2023. 15:09

Da li neko zna proceduru zamene cevi kod karabina?

64,630,035 posete www.srbijalov.com