|
ŠTA SE DEŠAVA U LSV?
|
| DakiNS |
Objavljen 26.02.2013. 13:01
|

Lovčina

Upisa: 10248
Pristupio: 31.08.2010. 09:25
|
Cadara kaže:
Baš danas radimo predlog finansijskog plana za lovačko društvo u 2013 jer imamo Skupštinu i ako ostane 1.400 dinara za članarinu višim savezima treba da izdvojimo 100.800 dinara. Bogami nisu male patre na ovo vreme.
Pitanje je samo šta imate od te članarine?
KADA BUDEM LOVIO U VEČNIM LOVIŠTIMA LOVIĆU SA BRETONOM
|
| |
|
|
| Srem |
Objavljen 26.02.2013. 16:10
|

Član

Upisa: 162
Pristupio: 24.07.2010. 10:23
|
Pricam bas u Subotu na nekoj lovačkoj večeri , ekipi za stolom tj. kolegama , kako je to bacanje para članstvo u LSV i LSS .
Zanimljivo je to što je isto kao kad pricaš zidu ..
Glavni odgovor sagovornika je : Neka treba to ... Dobra je to stvar , i slično . Nisam bio siguran da li da plačem ili da se smejem . Strašno koliko je to ukorenjeno kod lovaca ..Lepo nas DRŽAVA oslobodila bilo kakvih obaveza i raznih lovačkih harača od VIŠIH Saveza , ali se mnogi lovci nisu oslobodili u sebi od " Obavezne Pripadnosti ....Čemu ??? Nije potrebno ??? Ali neka ...Valja to ... E tako se to razmišlja...
Jedino mi ostaje kada bude kod mene godišnja skupština da otvorim prozor na sali i da zamolim kolege lovce da priđu jedan po jedan prozoru sa 1.400 dinara i lagano ih izbace kroz pendžer napolje ... Možda na ovakoj pokaznoj vežbi lovci lakše shvate , korisnost članarine " VIŠIMA " |
| |
|
|
| pilence |
Objavljen 26.02.2013. 16:24
|

Član

Upisa: 54
Pristupio: 18.01.2013. 08:02
|
Srem ovo si potpuno u pravu,samo neznam kako ljudi sve ovo mogu da progutaju,pogledaj samo materijal za skupštinu koji se odnosi na upravi odbor i prisustvo članova,ima članova uprave koji nisu nijednom prisustvovali sastanku ili su jako retko dolazili,ima članova čija udruženja i nepostoje više ili nisu uplatili članarinu,pa ih nesmatraju članovima,a dali su oni i dalje članovi,dali se zna ko je koliko članarina uplatio u prethodnim godinama, |
| |
|
|
| Evodija |
Objavljen 26.02.2013. 17:58
|

Stari član

Upisa: 499
Pristupio: 27.06.2012. 21:59
|
Lep pregled prisustva članova UO LSV sednicama.
Samo su u MARGITI svi bili prisutni (plus oni koji nisu na spisku),nije
bilo sprečenosti.Iako je najzabačenije mesto.
Pogledaj izveštaj NO. Sve u redu,sednicama NO redovno prisustvovalo "uže rukovodstvo" LSV. No i pored svega predsednik NO ni ova četiri reda neće znati da pročita na skupštini.
Zar njega da pitam, gde su onih 60 dinara za 3 500 lovaca koji nisu uplaćeni LSS-u, a nisu ni vraćeni LU.
Članovi UO LSV, Članovi komisija LSV, "licencirani" delegati (zaposleni u LU) i eto ti glasačkog tela.
Ni jedno LU u Vojvodini, nije javno raspravljalo na skupštinama o stanju u savezu (sem onih koji su napustili LSV), niti je to Beuk dozvolio.Niti je raspravljano o dopisu LSV. Samo "uži krug" i tačka.
Samo će na Skupštini (na predlog ....INA) kooptirati nove članove UO, pa vozi još jedan mandat. Svi planovi o osvajanju LSS od strane "PERJANICE" Srspog lovstva su pali u vodu, pa sad nastavi da čerupaš LSV. |
| |
|
|
| Srem |
Objavljen 26.02.2013. 18:09
|

Član

|
Pilence gde si samo " Iščeprkao " ovaj dnevni red ???
Posebno upečatljiva tačka pod rednim brojem 6 ...
Štampanje priručnika o " Štetnim materijama !!!! Ej bre !!! Kako to naučno-umno zvuči ... Sve znamo samo nam je to nepoznanica ... Inače , mislim što se hemije i ostalih štetnih špecija tiče , korisnije bi možda bilo da se da udruženjima po jedno 10.000-15.000 dinara za troškove goriva , kesa ,rukavica itd ...pa da se skupe prazne boce od pesticida , isekticida koji ostaju posle prskanja njiva ... A isti se nemilice bacaju po ataru , kanalima i predstavlja stvaran i "opipljiv " problem u lovištima ....
Pa možda i malo izdašnija donacija pa da se i omasovi ova akcija sa sve Lovcima na čelu , kao istinskim zaštitnicima divljači i prirode , da ovo ima malo veći odjek u sredinama gde bi se sprovelo . Da se i Lovci prikažu u svetlu kakvom zaslužuju .
Sinula mi je sada ideja da ja napisem priručnik .... Možda je to PROFITABILNO u današnje vreme , a i korisno ...
Kako se približava toplije vreme ,i ljudi se ležernije oblače , možda da se priručnik zove " Odevanje Lovačkih predstavnika na zvaničnim skupovima , sastancima i istupanju u javnosti u periodu Proleće -Leto "
A na jesen da napišem isto to samo Jesen -Zima ....
Ovde za Prolećni priručnik odvojim celu stranu na one odevne kombinacije , koje se nikako ne bih smele dopustiti kao platične papuče , bermude ( sa džepovima i bez njih ) Majice kratkih rukava ( Može Polo Majica ) Ali bez Reklama .... Ne to nikako , pa svaka se reklama plaća ... Kada ne može ovako odeven građanin da uđe u veliki deo ustanova , zašto da se tako dolazi na zvanične naše skupove... Tako da bih lovci na slikama lako mogli da razlikuju učesnike ...Odmah bi se videlo ko daje oblačenjem , Notu ozbiljnosti skupu ili ukazuje poštovanje domaćinu ako se ide negde u goste Videlo bih se ko se obukao kao za letnji lov prepelica ili ko se obukao kao da ide da obiđe njivu ....
Posebno se obuči dežurni na vratima da ovake vrati sa skupa ... |
| |
|
|
| Sremac75 |
Objavljen 26.02.2013. 18:14
|

Admin

Upisa: 4851
Pristupio: 08.11.2010. 22:10
|
Srem kaže:
Pilence gde si samo " Iščeprkao " ovaj dnevni red ???
Srem evo ti komplatan skupštinski materijal, pa i ti čeprkaj...više očiju bolje vidi!
http://docviewer.yandex.com/?c=512ced...%D0%B5.pdf

Udri me, ubi me, kožu mi deri, odavno ja sam spreman da mrem, opsuj mi oca, mater, i sve po spisku, samo mi nemoj dirati SREM.

http://www.youtube.com/watch?v=L8U1EI...8U1EIESS1M
"Ko se iskreno bori za pravdu i istinu, mora biti spreman da se žrtvuje!"
"Dođu, tako, vremena, kad pametan zaćuti, budala progovori, a fukara se obogati!'' - Ivo Andrić
"Ako Kosovo nije naše, zašto od nas traže da ga damo...? Ako je njihovo, zašto ga otimaju...? A ako već mogu da ga otmu ne znam sta se vec toliko ustručavaju... ?"
|
| |
|
|
| Srem |
Objavljen 26.02.2013. 18:28
|

Član

|
Sremac75 - Hvala zemljak . Nešto razmišljam možda bih bilo korisnije doći čuti i videti uživo ovaj skup . Naravno , ako je upad slobodan ??? |
| |
|
|
| pilence |
Objavljen 26.02.2013. 19:55
|

Član

|
Pa mogli bi se i početi dogovarati ko ide na skupstinu,ja dolazim obavezno.Ko još dolazi? rad je javan,a ulaz se neplača |
| |
|
|
| slavaplana |
Objavljen 26.02.2013. 19:57
|

Lovčina

Upisa: 3536
Pristupio: 07.07.2010. 10:48
|
BOJKOT!!!! |
| |
|
|
| walter |
Objavljen 26.02.2013. 20:06
|

Mlađi član

Upisa: 44
Pristupio: 16.01.2012. 11:19
|
Lala kaže:
bogoljub kaže:
Kolko ja mogu da primetim da se ovde nesme pisati o imenu liku i delu LSV. Ili se nesme iznositi lično mišljenje ma kakvo ono bilo.Da se nebi LoSoVi možda našli uvređeni pa da netraže duplu članarinu na skupštini. 
Odakle ti takav zaključak života ti? Upis sam ti ja obrisao, jer je neozbiljan, a pominje i mene.
Upis je obrisan, jer je . Za poruke ličnog karaktera imate opciju 'Privatne poruke'
Tema je 'Šta se dešava u LSV' 
Srbijalov Admin Tim
|
| |
|
|
| pilence |
Objavljen 26.02.2013. 20:15
|

Član

|
za valtera znamo da če doči  |
| |
|
|
| walter |
Objavljen 26.02.2013. 20:34
|

Mlađi član

|
Ekskluzivno
Posredstvom Sremčevog i mog zajedničkog prijatelja, gospodina Binladena iz BP, saznao sam, da je predvidjen odvojeni deo za nas obicne smrtnike. U centralnom odvojenom delu biće delegati, specijalni gosti i novinari. U taj deo moći će da se uđe samo uz spec. poziv. odnosno propusnicu.
Obrazloženje je da ne bi bilo mešanja delegata i onih kojih nemaju pravo glasa. Izgleda da će biti nategnuto.
A sa druge strane biće odvojeno žito od kukolja. Samo neznam ko će biti žito a ko kukolj.
[movie=youtube]vtFAQcpknJE[/movie]
|
| |
|
|
| pilence |
Objavljen 26.02.2013. 20:38
|

Član

|
opa bato,a klopa? |
| |
|
|
| Lala |
Objavljen 26.02.2013. 20:40
|

Lovčina

Upisa: 11472
Pristupio: 27.10.2009. 17:19
|
hoće li biti i neko obezbedjenje angažovano? Mslm, kad već kopiraju Smederevo...
Bogu 'fala, što sam Lala 
|
| |
|
|
| Sremac75 |
Objavljen 26.02.2013. 20:41
|

Admin

|
walter kaže:
Ekskluzivno
Posredstvom Sremčevog i mog zajedničkog prijatelja, gospodina Binladena iz BP, saznao sam, da je predvidjen odvojeni deo za nas obicne smrtnike. U centralnom odvojenom delu biće delegati, specijalni gosti i novinari. U taj deo moći će da se uđe samo uz spec. poziv. odnosno propusnicu.
Obrazloženje je da ne bi bilo mešanja delegata i onih kojih nemaju pravo glasa. Izgleda da će biti nategnuto.
Stavi karanfil u rever, a ja ću imati pločicu Srbijalova...pa da se prepoznamo, ili će nas upoznati, kako ti želiš!
Šifra:
Sve za ljubav

Udri me, ubi me, kožu mi deri, odavno ja sam spreman da mrem, opsuj mi oca, mater, i sve po spisku, samo mi nemoj dirati SREM.

"Dođu, tako, vremena, kad pametan zaćuti, budala progovori, a fukara se obogati!'' - Ivo Andrić
"Ako Kosovo nije naše, zašto od nas traže da ga damo...? Ako je njihovo, zašto ga otimaju...? A ako već mogu da ga otmu ne znam sta se vec toliko ustručavaju... ?"
|
| |
|
|
| DakiNS |
Objavljen 26.02.2013. 20:44
|

Lovčina

|
Pa ZdrP i kao blizanci. Postupci im isti.
|
| |
|
|
| Sremac75 |
Objavljen 26.02.2013. 20:49
|

Admin

|
A od koga su saznali da su se lovci Vojvodine tajno organizovali da u velikom broju dođu na sednicu Skupštine???
Šta sad da radi tih 500-600 ljudi koji su potvrdili dolazak???

|
| |
|
|
| Lala |
Objavljen 26.02.2013. 20:51
|

Lovčina

Upisa: 11472
Pristupio: 27.10.2009. 17:19
|
Sremac75 kaže:
A od koga su saznali da su se lovci Vojvodine tajno organizovali da u velikom broju dođu na sednicu Skupštine???
Šta sad da radi tih 500-600 ljudi koji su potvrdili dolazak??? 
Ajd' sad... 500-600, nije baš toliko, mada, ko zna?
Bogu 'fala, što sam Lala 
|
| |
|
|
| DakiNS |
Objavljen 26.02.2013. 20:55
|

Lovčina

|
Sremac75 kaže:
Ja definitivno neću ići na Skupštinu!
Predsednik LU je odlučio (možda uz nečiju pomoć  ) da ipak on ide kao delegat na Skupštinu!
Čak uzima i slobodan dan sa posla!
Ali kada sam čuo da nema ručka, nije mi se ni išlo!
E Sremac postavljaš mnogo nezgodna pitanja na koja ili nemaju ili ne smeju da odgovore pa je "predsednik" dobio naređenje da te saplete.
|
| |
|
|
| walter |
Objavljen 26.02.2013. 20:58
|

Mlađi član

|
Sremac75 kaže:
walter kaže:
Ekskluzivno
Stavi karanfil u rever, a ja ću imati pločicu Srbijalova...pa da se prepoznamo, ili će nas  upoznati, kako ti želiš!
Šifra:
Sve za ljubav 
Nemoj kaciti žuti orden, možda bolje da žmirkaš i namiguješ.
|
| |
|