Lovački portal SRBIJALOV - Forumske diskusije: Lisica

Navigacija
 Naslovna
 Vesti
 FORUM
 Pravila sajta
 Kodeks lovaca
 Kalendar lova
 Članci o lovu
 Sajmovi lova
 Galerija
 Linkovi
 Knjiga gostiju
 Kontakt
 REKLAMIRANJE
REKLAME
REKLAMIRAJTE SE KOD NAS

Domen za Lovačka udruženja

Lovački savez Centralne Srbije

INTERMAKER
Vreme

Pregled teme
 Štampaj teme
Lisica
dreger
 Mislim da sam ostao duzan ovu sliku ,ovog prelepog lisca sa one moje ceke .zna Toma na koju mislim.dalj.154kor.www.dodaj.rs/f/T/At/1kj0Rikg/sdc11230.jpg

tomo vrbas
 Kad porastem bicu Dregeriveli 3 Svaka cast ceke daju rezultate ja kuci imam neke bale slame i htedoh nesto slicno da napravim ali ovi kod mene bi to odma popalili ili pokrali!

zoran panic
 dreger koji je kalibar puska? sledeci put stani iza lisca ovako si ti u prvom planu a ne on Lisica

lovacsajuga
 Kolega ZoranPanic, jeste da je kolega Dreger u prvom planu,ali je slika na neki način baš iz tog razloga interesantna i nesvakidašnja.
Ne mora baš uvek lovac iza lisca...
Svaka čast kolega Dreger,lisac je prelep(vidi se to,iako je udaljen na slici)...
Dobar pogled
Dejan

golf071

dreger kaže:
Mislim da sam ostao duzan ovu sliku ,ovog prelepog lisca sa one moje ceke .zna Toma na koju mislim.dalj.154kor.www.dodaj.rs/f/T/At/1kj0Rikg/sdc11230.jpg
Svaka cast majstore.Bravo 2 Koja je to po redu? iveli
Novine

zoran panic
 ma ok malo se salimo vise me zanima koji je kalibar puska verovatno je vec pisao ali me mrzi sad da idem unazad pa da trazim

canis aureus
 ... omaleni .223Rem + CZ M85 a optLJika beše neka jeftinijOg ranga ...
dregerU svaka čast Bravo 2
The best of the World all game caliber 8x57JS
Dim

mrwa22250

canis aureus kaže:
... omaleni .223Rem + CZ M85 a optLJika beše neka jeftinijOg ranga ...
dregerU svaka čast Bravo 2

Za ovaj vid lova,vise nego upotrebljiv komplet,sto Dr.eger i dokazuje-bravo majstoreOdobreno
Shockdok pametni popustaju,budale zavladase

dreger
 Jel ova slika bolja,inace ne bi da davim sa slikama(iste lisice).Kalibar 223rem.zastavin M85 marx.zrno PPU SP 3,56g.i jeftina optika (50e)Richter made in Japan 3-9x40mm.www.dodaj.rs/f/1x/Nb/4kOrGj1F/sdc11231.jpg

Macvanski lovac
 Svaka cast kolega,samo udri,mozes li nam reci kako je u tvom LD regulisano to oko dozvola,posto u vecini drustava prave problem,pogotovo gde ima visoke divljaci,nepoverenje,sumnja u krivolov itd.
Rodjen da budem lovac

DakiNS

dreger kaže:
Jel ova slika bolja,inace ne bi da davim sa slikama(iste lisice).Kalibar 223rem.zastavin M85 marx.zrno PPU SP 3,56g.i jeftina optika (50e)Richter made in Japan 3-9x40mm.

Kolega bitan je rezultat,a rezultata kod tebe ima mnogo više nego kod nekih koji imaju skupe optike da bi se prikazivali.OdobrenoBravo 2
KADA BUDEM LOVIO U VEČNIM LOVIŠTIMA LOVIĆU SA BRETONOM

Deki Nes
 Lep je to lov,ko voli - svaka čast!Ako padne sneg mogli bi i mi malo probati tada je najlepše.

paninm
 e napravio sam vabilicu za lisicu,, trebalo bi da imitira drekanje zeca,, e sad treba samo da to probam i u praksi.

Acke

paninm kaže:
e napravio sam vabilicu za lisicu,, trebalo bi da imitira drekanje zeca,, e sad treba samo da to probam i u praksi.

Može neka slika?

paninm
 evo slike

i195.photobucket.com/albums/z188/Maqerdan/vabilicazalisice_zpsce306cd8.jpg

e sad koliko ce to biti efikasno,videcemo.

Dikavac

dreger kaže:
Jel ova slika bolja,inace ne bi da davim sa slikama(iste lisice).Kalibar 223rem.zastavin M85 marx.zrno PPU SP 3,56g.i jeftina optika (50e)Richter made in Japan 3-9x40mm.www.dodaj.rs/f/1x/Nb/4kOrGj1F/sdc11231.jpg

Slike su odlicne , Bravo 2 za strpljenje i ulov Nego zanima me sta kasnije bude sa krznom lisica, znamo da majstora ``curcija`` sve manje ima, steta je da propadnu .Jedan stariji covek je meni stavio neke komade i to vrlo dobar rad iz kule.Nije mi poznato da li jos uvek radi.Lisica je pravi trofej . E sad bih cenio da bude i neke lovacke price o ulovu, cekanju... Od kako me udarila sova u ledja nekako mi se ne izilazi nocu na teren Smile

mrwa22250

paninm kaže:
evo slike

Samo pazi kolega kad vabis na minusu,oce usne da ostanu na istojOdobreno
Shockdok pametni popustaju,budale zavladase

Acke

paninm kaže:
evo slike

Hvala. I ja sam pravio ovaj model, a i još neke kolege sa foruma. Malo vežbanja da uđeš u štos, ja je lično nisam puno koristio, ali neka tuđa iskustva kažu da radi.

Nek' je sa srećom.

I obrati pažnju na ivice, ako nisu dobro obrađene možeš da se posečeš.

Neca92
 Ја сам после 5-6 неуспешних покушаја одустао... Confused
Lovac nije ko vino ne pije i ko ide planinom samo da ubije!

tomo vrbas
 www.dodaj.rs/f/2A/38/2oUGpp7B/dscn0083.jpgVecerasnji odstrel muzijaka sa IZ MP 153,a metak SiB magnum 52gr 5,15mm.

Skoči na forum:

Reklame
REKLAMIRANJE NA SRBIJALOV
PRIJAVA
Još uvek niste član?
Kliknite ovde za registraciju.
Online korisnika
Online gostiju: 13
Online članova: 0

Ukupno članova: 4,464
Najnoviji član: Aca Baikal M...

Poslednje vesti
СКУПШТИНА ЈЕДНОГЛАСНО УСВOЈИЛА ИЗВЕШТАЈЕ И П...
ЗАКАЗАНА СЕДНИЦА СКУПШТИНЕ ЛОВАЧКОГ САВЕЗА Ц...
СТРУЧНЕ ТРИБИНЕ ТОКОМ САЈМА
ТАКМИЧЕЊЕ У КУВАЊУ САЈАМСКОГ ГУЛАША
ОДРЖАНА СЕДНИЦА УПРАВНОГ ОДБОРА ЛОВАЧКОГ САВ...

Pričaonica
Morate se logovati da biste pisali poruku.

Lela
· 17.05.2025. 12:37

Krivolov se odvija u Zapadnoj Srbiji, Opština Požega, okolna sela ! Ubijaju se srne !!!

tomo vrbas
· 20.04.2025. 08:48

Христос Васкресе.

· 04.11.2024. 07:37

Milane imas temu izbor prve puske za pocetnike mada tesko da ce neko nesto smisliti protiv Z6 e sad taj Lupo ne znam.

· 15.10.2024. 05:38

Pozdrav ljudi, hvala za prijem, imao bih par pitanja sa obzirom da sam tek dobio sve potrebne dozvole za lov, a ranije nisam lovio, zanima me šta mislite ovoj kombinaciji. Benelli Lupo i Swarovski Z6

tomo vrbas
· 01.01.2024. 19:30

Сретна Нова година колеге ловци да сте ми живи и здрави, и да вас ловачка срећа и око и даље служе! 🍻

· 01.01.2024. 17:21

Drage kolege želim vam zdravlja, lične i lovačke srece u 2024toj. (I da nam se ružne stvari ne ponavljaju).

· 15.12.2023. 13:46

Niko ništa ne piše na forumu.LSS radi punom parom.Ima podršku lovaca.Jedni isti 30 god sede po U.O.i udruženjima.Nisu oni krivi mi smo Cenzurisano što to trpimo.

· 14.02.2023. 09:13

Drug i ja bi se učlanili u neko lovačko društvo u Banatu, da li neko zna gde se primaju članovi sa strane?

· 14.02.2023. 09:10

Pozdrav svima..

Anita Randjelovic
· 11.02.2023. 15:09

Da li neko zna proceduru zamene cevi kod karabina?

64,701,695 posete www.srbijalov.com