Lovački portal SRBIJALOV - Forumske diskusije: Alat za punjenje sačmene municije (livenje sačme) i osnove punjenja

Navigacija
 Naslovna
 Vesti
 FORUM
 Pravila sajta
 Kodeks lovaca
 Kalendar lova
 Članci o lovu
 Sajmovi lova
 Galerija
 Linkovi
 Knjiga gostiju
 Kontakt
 REKLAMIRANJE
REKLAME
REKLAMIRAJTE SE KOD NAS

Domen za Lovačka udruženja

Lovački savez Centralne Srbije

INTERMAKER
Vreme

Pregled teme
 Štampaj teme
Alat za punjenje sačmene municije (livenje sačme) i osnove punjenja
Lala
 Ma jeste Sniper u Srbiji majčici, dočepao se livenja, ceo godišnji će da skrka u topionici! Grin
Bogu 'fala, što sam Lala Smile

DakiNS
 Ajde onda da ga otežamo za onih 20 kg iz moje šupe, čisto ako mu bude dosadno, da se ima čime zanimatiGrin
KADA BUDEM LOVIO U VEČNIM LOVIŠTIMA LOVIĆU SA BRETONOM

Lala
 Ponećemo mu tih 20 kg, zamotano u ukrasni papir, sa mašnicom! Grin
Bogu 'fala, što sam Lala Smile

Sniper Hunter
 [xhide]Ako se nastavi ovakvo "lepo "vreme provešću u punjenju municije ceo godišnji odmor izgledaGrin imam Laki bolje od disperzante ovo što je u plavim čaurama na slici to je medecina za prepelice, isto punjenje kao i prošle godine samo je sačma sitnija sada je 2mm isprobao sam danas iz mp 153 zbog rada sa automatikom samo šteka Grin ne brini ni za čokove radiće bez problema a i golubići padaju od nje probao danas [/xhide]

DakiNS

Lala kaže:

Nekako sumnjam da će taj papir to izdržati jedino ako mašnicu pravimo od limene trake

Sniper Hunter
 [xhide]

DakiNS kaže:

Lala kaže:

Nekako sumnjam da će taj papir to izdržati jedino ako mašnicu pravimo od limene trake

Ma ponesite vi ovo...može i bez ukrasnog papira i mašnica nisam sitničar DakiSmeko[/xhide]

I Jevtic
 pogledaj sniper slikali sto blize da izgleda sto vece kad budu doneli neces imati ni za patron da napunis propisno videcesBye
najbolja je ona puska koja se non stop kvari

DakiNS
 Doooobro daklen tako brate pobro. Kao slučajno će da mi ispadne olovica na tvoju nožicuLovac 3

Sniper Hunter
 [xhide]Punilo se i danas malo
i48.tinypic.com/a0i3bo.jpg

i47.tinypic.com/1zx7hxy.jpg

i45.tinypic.com/4t5zpt.jpg

i49.tinypic.com/fn4l0h.jpg
polovina od planirane količineGrin[/xhide]

DakiNS
 Bata Sniperu jel ti to se za rat spremaš, ako tako nastaviš premašićeš količinu proizvodnje domaćih firmiOdobreno

Sniper Hunter
 [xhide]Punim sada jel u avgustu neću imati vremena ,malo za mene a malo i za kolege ,punio sam i cal 16 malo, jel je stigla nova puca u tom kalibru ,već je kod onoga" mafijaša" u KG pravi se novi kundak i radi se glava neke nove ideje od I JeftićaGrin tako da moram i da isprobam nove korpice a i za Lakija spremam elaboraciju,ti reče da tvoja "baba"Sulka nema apetita za moja punjenjaGrin tako da ćeš biti uskraćen za FukuSHimu....[/xhide]

DakiNS
 I baba i ja ćemo ti na tome biti zahvalni. Jer možeš babu šminkati kolko hoćeš ona opet ostaje baba.Grin

kempi
 Hvala kolega snajper nisam mogao a da neokacim slike da vidis da se dzabe nisi trudio !! Konus i zvezda da padnes na glavu kalibar 20, hvala jos jednom
img684.imageshack.us/img684/7633/dsc00039nz.jpg

Uploaded with ImageShack.us

img404.imageshack.us/img404/8779/dsc00041vg.jpg

Sniper Hunter
 [xhide]

kempi kaže:
Hvala kolega snajper nisam mogao a da neokacim slike da vidis da se dzabe nisi trudio !! Konus i zvezda da padnes na glavu kalibar 20, hvala jos jednom
img684.imageshack.us/img684/7633/dsc00039nz.jpg

img404.imageshack.us/img404/8779/dsc00041vg.jpg

Nema na čemu kolega tu smo da se pomažemo.Savršeno izgleda !iveli[/xhide]

Sniper Hunter
 [xhide]Malo pejzaža!
i45.tinypic.com/vo0sw7.jpg

A imali smo i inspekciju u "Barutani " danas!

i49.tinypic.com/2jb6xcj.jpg[/xhide]

kelt
 aaaa barutana radi u tri smene kako vidim. svaka cast bata sniper i ja cu da krenem samo da se kurtalisem od ovu ivkovu slavuBravo 2iveli 3
Mi necemo reci gde praznina zveci
Kao klepka suplja,
Mi hocemo dela velikih bez reci-
Zuljeva i znoja, stradanja i vere,
Pelina iz cije zuci pcela bere
i med slatki skuplja.
A. Santic
http://www.youtube.com/watch?v=pDIl8R...re=related

Sniper Hunter
 [xhide]

kelt kaže:
aaaa barutana radi u tri smene kako vidim. svaka cast bata sniper i ja cu da krenem samo da se kurtalisem od ovu ivkovu slavuBravo 2iveli 3

Jeste bata Kelt štancamo samo! Nema stajanja
današnje krimpovanje
i45.tinypic.com/35j9k4i.jpg[/xhide]

kelt
 frlo dobroBravo 2lepo izgledaju a sa predkrimperom bice jos za ocenu visePresrean
Mi necemo reci gde praznina zveci
Kao klepka suplja,
Mi hocemo dela velikih bez reci-
Zuljeva i znoja, stradanja i vere,
Pelina iz cije zuci pcela bere
i med slatki skuplja.
A. Santic
http://www.youtube.com/watch?v=pDIl8R...re=related

BUCKO
 Da budem iskren vise mi se svidjaju ovi od kolege Kempija lepse su zapertlovani.
Verovatno radi na boljoj masini gde je sve dobro ucentrovano i ustelovano Odobreno

Sniper Hunter
 [xhide]

BUCKO kaže:
Da budem iskren vise mi se svidjaju ovi od kolege Kempija lepse su zapertlovani.
Verovatno radi na boljoj masini gde je sve dobro ucentrovano i ustelovano Odobreno

Nije stvar u mašini nego ja mislim u različitim krimperima ,ima više vrsta krimpera na Siarm-uza različite tipove baruta tako da je i u tome razlika .iveli 3[/xhide]

Skoči na forum:

Slične teme
Tema Forum Odgovori Poslednji upis
Reloading -Punjenje municije za olučene cevi ,za ili protiv ? MUNICIJA ZA OLUČENE CEVI 113 26.03.2018. 13:07
Testiranje, ispitivanje lovačke sačmene municije domaćih i stranih proizvođača MUNICIJA ZA NEOLUČENE CEVI 251 09.02.2015. 20:08
Reklame
REKLAMIRANJE NA SRBIJALOV
PRIJAVA
Još uvek niste član?
Kliknite ovde za registraciju.
Online korisnika
Online gostiju: 15
Online članova: 0

Ukupno članova: 4,467
Najnoviji član: SJ410

Poslednje vesti
DIVLJE LEPOTICE
Lovačka slava - Sveti Jevstatije
Humanitarno takmičenje - Lovci za decu
56. međunarodni sajam LOVA I RIBOLOVA - LORIST
Obaveštenje korisnicima lovišta

Pričaonica
Morate se logovati da biste pisali poruku.

· 25.07.2025. 13:27

Bog da mu dusu oprosti. Pozdrav Daki, vidimo se u vecnim lovistima !

· 24.07.2025. 21:28

Бог да му душу прости, породици живот и здравље.

· 24.07.2025. 19:00

Moje saučešće Darkovoj porodici i prijateljima, veoma sam ga poštovao... Nek mu je slava... Pozdravi Lalu i Mrvicu...

· 24.07.2025. 18:30

Sada primio poruku da je DakiNS.preminuo. Predivan čovek,prijatelj,lj
udima,nemam reci kojim bih ga opisao! Darko lovi večnim lovištima sa svojim bretonima. 😞😞😞

· 24.07.2025. 15:13

Наш колега и душа овог форума, DakiNS је умро данас. Нека му је лака земља и да има одличну екипу у вечним ловишти

Lela
· 17.05.2025. 12:37

Krivolov se odvija u Zapadnoj Srbiji, Opština Požega, okolna sela ! Ubijaju se srne !!!

tomo vrbas
· 20.04.2025. 08:48

Христос Васкресе.

· 04.11.2024. 07:37

Milane imas temu izbor prve puske za pocetnike mada tesko da ce neko nesto smisliti protiv Z6 e sad taj Lupo ne znam.

· 15.10.2024. 05:38

Pozdrav ljudi, hvala za prijem, imao bih par pitanja sa obzirom da sam tek dobio sve potrebne dozvole za lov, a ranije nisam lovio, zanima me šta mislite ovoj kombinaciji. Benelli Lupo i Swarovski Z6

tomo vrbas
· 01.01.2024. 19:30

Сретна Нова година колеге ловци да сте ми живи и здрави, и да вас ловачка срећа и око и даље служе! 🍻

65,442,317 posete www.srbijalov.com