Lovački portal SRBIJALOV - Forumske diskusije: LU "Pomoravlje Plana" iz Velike Plane

Navigacija
 Naslovna
 Vesti
 FORUM
 Pravila sajta
 Kodeks lovaca
 Kalendar lova
 Članci o lovu
 Sajmovi lova
 Galerija
 Linkovi
 Knjiga gostiju
 Kontakt
 REKLAMIRANJE
REKLAME
REKLAMIRAJTE SE KOD NAS

Domen za Lovačka udruženja

Lovački savez Centralne Srbije

INTERMAKER
Vreme

Pregled teme
 Štampaj teme
LU "Pomoravlje Plana" iz Velike Plane
Aca Velika Plana
 jos nesto Markovac je daleko bolja sekcija i od Novog Sela a i cak i od Starog Sela,sto mogu da potvrdim,daleko vise divljac imaju i daleko bolji plan gazdovanja od svih okolnih sekcija,nekoliko lovaca sam ja preporucio u Markovac na turisticki lov i nisu krili odusevljenje,a i kod tebe sam takodje preporucio mada im nista nisi ni javio kako su mi rekli... B) i Novo Selo moze da razvije bogat turizam samo sto se slabo radi,marko ima vremena za svoju sekciju a kod mene u mojoj sekciji se svodio plan samo na srndaca sto uopste nije ni cudo da smo slabiji!

slavaplana
 Aco ja imam bar 5 poziva za komercijalu nedeljno ali ni minemozemo daprepustimo sve lovnom turizmu jer nece imati nasi lovci sta da love!!Staro Selo je 5 puta povecalo lovni turizam za dve godine a rezultat se vidi kroz ulaganja u objekte,hranu,ceke,divljac,...ali i to neodgovara pojedincima koji zagovaraju teoriju da samo MI treba da lovimo da nedovodimo ni goste a komercijala NIKAKO da se lovi toliko!!!!Hoce jedva clanarinu da se zivi a od cega sve izgraditi i uloziti u lovista ako ne od prodaje te iste divljaci!!!!Nije mi jasna ta prica nikako!!Hocemo da nas lov nekosta a da imamo sve u lovistu kako treba!KAKO?
Igleda je lepse bilo pre kad se svaki treci srndac vodio kao ostreljen i kada smo KOMPEZIRALI te za vozilo te za fazane te iste srndace!!MERCEDESOV KAMION smo od srdaca trebali da imamo u Starom Selu sta je tu lovaca proslo!!!

Odgovornotvrdim da opstina VELIKA PLANA sta je lovaca STRANACA proslo kroz nju u zadnje 20god.trebala da ima jos DVE POKAJNICE MINIMUM od lovnog turizma!!!!!
Ali lepo su ziveli pojedinci!!!!!I sad se secaju kako je to bilo lepo kad stavis u svoj dzep par hiljada maraka u ono vreme!!!!!

Ja se licno ubi da sve bude javno i da moj izvsniodbor sve zna ali nevredi!!!!Bolje je da niko nezna nista jersto vise objasnjavas ispada da se pravdas i da krijes nesto!!!

Aca Velika Plana

slavaplana kaže:
Aco ja imam bar 5 poziva za komercijalu nedeljno ali ni minemozemo daprepustimo sve lovnom turizmu jer nece imati nasi lovci sta da love!!Staro Selo je 5 puta povecalo lovni turizam za dve godine a rezultat se vidi kroz ulaganja u objekte,hranu,ceke,divljac,...ali i to neodgovara pojedincima koji zagovaraju teoriju da samo MI treba da lovimo da nedovodimo ni goste a komercijala NIKAKO da se lovi toliko!!!!Hoce jedva clanarinu da se zivi a od cega sve izgraditi i uloziti u lovista ako ne od prodaje te iste divljaci!!!!Nije mi jasna ta prica nikako!!Hocemo da nas lov nekosta a da imamo sve u lovistu kako treba!KAKO?
Igleda je lepse bilo pre kad se svaki treci srndac vodio kao ostreljen i kada smo KOMPEZIRALI te za vozilo te za fazane te iste srndace!!MERCEDESOV KAMION smo od srdaca trebali da imamo u Starom Selu sta je tu lovaca proslo!!!

Odgovornotvrdim da opstina VELIKA PLANA sta je lovaca STRANACA proslo kroz nju u zadnje 20god.trebala da ima jos DVE POKAJNICE MINIMUM od lovnog turizma!!!!!
Ali lepo su ziveli pojedinci!!!!!I sad se secaju kako je to bilo lepo kad stavis u svoj dzep par hiljada maraka u ono vreme!!!!!

Ja se licno ubi da sve bude javno i da moj izvsniodbor sve zna ali nevredi!!!!Bolje je da niko nezna nista jersto vise objasnjavas ispada da se pravdas i da krijes nesto!!!

sto se tice vaseg rada u lovistu tu nema dileme da ste poboljsali na bolje,a sto se tice razmisljanja ostalih u sekciji znam kakvo je stanje jer znam tvoje lovce i moje bivse kolege u tvojoj sekciji,znam da mrze sto se dovodi komercijala i to bas na terenu gde imas najvise divljac,razmisljalju tako sto je taj teren gde je bio rezervat sa zecom pun do bola a ovi njihovi tereni malo slabiji ali opet ima divljac,a oni nisu zagazili u tAj teren vec samo stranci a to sto kazes da se gosti ne dovode to je malo bezobzirno i sa strane tih sto to zagovaraju,cemu lov sluzi ako ne druzenju u upoznavanju novih drugara?? cemu sluzi komercijala ako ne povecavanju salda u sekciji? mnogo njih misli samo na sebe a mnogo njih nece ni loviti dogodine ako tako nastave...

slavaplana
 Deo izmedju auto-puta i pruge se nije lovio !Treba ostaviti deo terena kad imas goste ili neku ozbiljnu komercijalu kao sto je bio slucaj sa Srbislavom Stojsicem i njegovom suprugom iz Karlovaca koji su ozbiljni klijenti koji zele da kad dodju i pucaju!!!Ovi nasi bi da love i po kucama ako moze i to zeca 22 nedelje i fazana ako moze stalno!!!

Pustio sam zeca da love 6 nedelja doduse u dva revira ali kazi mi ko je to drugi uradio!!????Koliko si ti lovio zeca??

slavaplana
 Sinoc je u Plani donetaodluka da clanarina bude 12.000din!!!

Aca Velika Plana

slavaplana kaže:

Pustio sam zeca da love 6 nedelja doduse u dva revira ali kazi mi ko je to drugi uradio!!????Koliko si ti lovio zeca??

ja ga lovio samo 2 nedelje i to prve dve nedelje novembra a vido mu usi nisam od onolike vegetacije ! markovac se nije izjasnio da li ce da se lovi jos i velika vecina se pobunila za to sto se lovilo samo dve nedelje mada ni ne shvataju da ga nema! Frown znam i u koje revire si pustio da love zeca dve nedelje vise,sigurno brdo i preko morave u brdo ga i nema bas (prepuno srnece divljaci) a preko morave o ho ho tamo moze i komercijala da se vrsi u tom terenu ima svega sto treba za komercijalu pa cak i sakala na pretek i poneka svinjcica zaluta,taj teren je pun divljaci samo sto je steta sto ce naredne godine da padne pod Porodinacko i Kusiljevacko loviste,gubi se idealan teren za lov pravog fazana divljaka kome je tesko prici na tom terenu a u tom terenu sve sami matorci B) !

slavaplana
 Pricao sam ali izgleda dzabe!!!!

Danas sam dobio informaciju da smo izgubili spor oko stete na autu koju je pricinila srna u Starom Selu 2008god. i treba udruzenje da plati oko 700.000 din + kamata!!!!!!!!

Nemogu da verujem da niko nije podneo zahtev za postavljane znaka u tom periodu jp putevima Srbije i zato smo izgubili spor!!!!Pricao sam i cak sam cim sam bio u poziciji 2009 god licno podneo dopisom zahtev da se znaci postave na carigradskom drumu ali sam dobio odgovor da trebamo taj deo lovista da ogradimo!!!

U to vreme bivsi predesednik udruzenja Misa Pancic nas je ubedjivao na U.O. kako je podnoseno supu za znake!!Proverioo sam i cak sam i pismeno dobio odgovor da niko nikada te zahteve nije poslao supu!!JP putevi Srbije takodje nikada nisu dobili nikakav zahtev za postavljanje znaka divljac na putu!!!!

Sta sad i kako dalje kad si pravni sledbenik i kad nisi ugasio staru firmu koja ima samo stetu i samo kazne a sa tom firmom planira se da se konkurise za loviste??Ko je odgovoran za ove propuste???Dve godine me U.O.pravi budalom i vizionarom oko ove price kad god pomenem!!!Cak su pokusali da me ubede da mi ni HLADNJACA netreba za lovni turizam i da je to bacanje para sto ce mo da radimo u ovoj godini!!!

Necemo moci samo kazne da poplacamo sto smo nasledili i sto se u medjuvremenu desilo nestrucnim i nezakonitim radom 2 od 3 sekcije i uptravnika lovista!!!!!

Dzabe trcanje kad ode sve na kazne!!!!I sa kim dalje u saradnju????

Nevidim vise da l.u. POMORAVLJE i treba da postoji vise!!!!!

Lala
 Bogami, debelo ste zaglibili!!!
Ako je presuda pravosnažna (koliko razumem, jeste), onda vam sledi blokada računa, i prinudna naplata! A sa blokiranim računom i kaznom, nema šanse da konkurišete za dobijanje lovišta! Pare sa računa će vam pokupiti, bilo odakle da stignu (članarina, komercijala, novac dobijen na konkursu za sredstva fonda...), nećete moći da platite obaveze prema državi (naknada za korišćenje divljači, lovne karte), nećete moći da plaćate troškove... Jednom rečju, bankrot.
Jako loša vest, druže! Ne znam šta da ti kažem, kako da se izvučete iz ovoga. I da ugasite LU Pomoravlje, dugovi ostaju, i moraju se od nekog naplatiti.

Računaj da je kamata oko 20% godišnje, na tu glavnicu!!!! Pa još i sudski troškovi....
Bogu 'fala, što sam Lala Smile

Indjijanac
 nezavidna situacija,samo neznam Slavo jel si ispustio nulu ili si pogrešno stavio tačku,ali u svakom slučaju tuga što se tiče osiguravajućeg sistema jer bi pored novaca koji nam uzimaju trebalo i ovo da pokriju,a oni nemaju ni predvidjen ovakav slučaj
IndjijanacĆIRKO PA JEL TI NEZNAŠ DA U INDJIJU IMA DJUNGLA?
http://www.youtube.com/watch?v=vOipjp...page#t=25s

Lala
 Na žalost, Indjijanac, Slava je ispustio jednu nulu, radi se o 700.000 dinara, ispravio sam u njegovom upisu.
Osiguranje ne plaća štetu, pošto nije bio postavljen znak 'Divljač na putu'. Jbg.

Indjijanac
 jel ta srna izgleda igrala moravac po majbahu kad tolko košta ili se zatrčavala jedno deset puta pa totalno uništila auto

alex
 Kolege vidimo se sutra kod Slave.
A kolege koje ne mogu da dodju bice slika 
Bilo kada bilo kuda u lov s Bretonom svuda

Lala
 E jbg.!
Slavi je pukao film.
Nadam se privremeno! Mislim da lovci njegove sekcije treba da stanu iza njega, i da odbiju ovu ostavku koju planira da podnese! Za njihovo dobro treba tako da urade.

alex
 Znam koliko se Slava zalagao za svoje Lovacko Udruzenje.
Zao mi je sto ovo cujem.
Samo sepitam da li ti je neko rekao HVALA za ovo sto si ucinio sto si se zalagao za njih.
DA vidim da li ce buduci predsednik da organizuje onakve hajke koliko ce da se ljudi odazove i dodje da lovi???
Kakvo ce stanje da bude sa srnecom divljaci koje ima u ogromnom broju u sta smo se svi uverili sta ce biti sa njom.
Mislim ne ja tvrdim ako Slava da ostavku bice na velikom gubitku LU. i to bas velikom.
Bilo kada bilo kuda u lov s Bretonom svuda

DJULE78
 Bas steta,Slava je bas puno ulozio u svoje drustvo.Hoceli moci bar da se dolazi u hajke na predatore,pa da bar lovimo sa Slavom zajedno!!

DakiNS
 Ovisi o tome da li će naslednik biti dovoljno sposoban da to organizuje
KADA BUDEM LOVIO U VEČNIM LOVIŠTIMA LOVIĆU SA BRETONOM

slavaplana
 Naslednik iz senke koji je lepo koristio Mosino gledanje kroz prste i moje iskrene namere za koje sam verovao da ih ima za loviste !!Branko Ruzic se pojavljuje kao kandidat pa ako lovci odluce i izglasaju nece biti problema jer lovci znaju da cene ili necene njegove iskrene namere!!Vecina glasa i odlucuje!!!Vec vidim privatizaciju lovista i pre dodele Ministarstva ali nema veze kad propada DRZAVA neka propadne i ovou Starom Selu !!!
Vise mi nije vazno!!!!!!Lovicu za PARE gde hocu i kad hocu!!!!

Indjijanac
 slavo nemoj da te slome,to je samo još jedna prepreka posle mnogo kojih si prešao

slavaplana
 Tri podracuna sekcija Staro Selo oko 50.000din, Livadice sa 120.000din,Plane sa oko 350.000din su PRAZNI tj. nema para na racunu a sekcije imaju novac na papiru!!!!Nestao je sa glavnog racuna bez odluke o rebalansu ili da za tozna U.O. UDRUZENJA!!!!!
Imam neplacene racune brukam se doneo sam odluku na sekciji i dostavioodluku udruzenju da sa mog podracuna od mojih para poplacam racune !!Odgovor je da nema para i da to nemoze da se sprovede u delo???????I takav covek i takvo rukovodstvo i dalje vode to isto udruzenje i nikom nista???PARA NEMA ALI NEMA VEZE VAZNO JE OSTATI PREDSEDNIK i to je to!!REzultat o a biti predsednik je titula !!!!!!!

veljaVP
 Slavo odkud sada to da je Ruzic kandidat!!! Rekao sam ti jednom prilikom da ne znas u sta se upustas i da si nov u svemu tome i sad vidis sta se sve desava!!!!
veljaVP

Skoči na forum:

Slične teme
Tema Forum Odgovori Poslednji upis
Susreti i druženja "forumaša" SVAŠTARA 4989 02.10.2022. 23:48
"Grom" iz Užica MUNICIJA ZA OLUČENE CEVI 284 27.09.2022. 07:26
"Gebruder Merkel Suhl" LOVAČKE PUŠKE GLATKIH CEVi 447 22.06.2021. 11:59
"Vojvođanski lovac" doo LOVAČKA UDRUŽENJA 475 17.05.2019. 23:58
LU "PANČEVO" LOVAČKA UDRUŽENJA 115 07.03.2019. 18:18
Reklame
REKLAMIRANJE NA SRBIJALOV
PRIJAVA
Još uvek niste član?
Kliknite ovde za registraciju.
Online korisnika
Online gostiju: 19
Online članova: 0

Ukupno članova: 4,472
Najnoviji član: David N

Poslednje vesti
УСВОЈЕН ИЗВЕШТАЈ О РАДУ ЛСЦС
Lovna kinologija- Reprezentacija Srbije ponovila prošlogodišnji uspeh na Svetskom...
Конкурс за субвенције у ловству
DIVLJE LEPOTICE
Lovačka slava - Sveti Jevstatije

Pričaonica
Morate se logovati da biste pisali poruku.

OfflineAdmin
· 19.11.2025. 12:42

Podunavac Bye

· 17.11.2025. 20:08

Поздрав другари. Дуго ме није било.

· 25.07.2025. 13:27

Bog da mu dusu oprosti. Pozdrav Daki, vidimo se u vecnim lovistima !

· 24.07.2025. 21:28

Бог да му душу прости, породици живот и здравље.

· 24.07.2025. 19:00

Moje saučešće Darkovoj porodici i prijateljima, veoma sam ga poštovao... Nek mu je slava... Pozdravi Lalu i Mrvicu...

· 24.07.2025. 18:30

Sada primio poruku da je DakiNS.preminuo. Predivan čovek,prijatelj,lj
udima,nemam reci kojim bih ga opisao! Darko lovi večnim lovištima sa svojim bretonima. 😞😞😞

· 24.07.2025. 15:13

Наш колега и душа овог форума, DakiNS је умро данас. Нека му је лака земља и да има одличну екипу у вечним ловишти

Lela
· 17.05.2025. 12:37

Krivolov se odvija u Zapadnoj Srbiji, Opština Požega, okolna sela ! Ubijaju se srne !!!

tomo vrbas
· 20.04.2025. 08:48

Христос Васкресе.

· 04.11.2024. 07:37

Milane imas temu izbor prve puske za pocetnike mada tesko da ce neko nesto smisliti protiv Z6 e sad taj Lupo ne znam.

65,757,782 posete www.srbijalov.com