Dobar čovek....šta mu bi....neznam...ako dođe dobro došao...ako ne dođe ...srećan mu put...
Možda nezna kom jatu da se prikloni...LSS...LSV...LS Šumadije....ili nekom novom.....
stvarno,oteraste mi drugara...
taman je poceo sa konkretnim stvarima,da proziva i vi samo no coment,no coment..jel ste videli onaj upis M.A....S.T...H.G...
to su neke sifre,garant.doci ce,pa gde ce ako nece kod nas?!?
"Ko se iskreno bori za pravdu i istinu, mora biti spreman da se žrtvuje!"
"Dođu, tako, vremena, kad pametan zaćuti, budala progovori, a fukara se obogati!'' - Ivo Andrić
"Ako Kosovo nije naše, zašto od nas traže da ga damo...? Ako je njihovo, zašto ga otimaju...? A ako već mogu da ga otmu ne znam sta se vec toliko ustručavaju... ?"
Bravo Sremac,ne ciniti se.
Eto saznali smo da smo susedna prijateljska zemlja Srbiji,pa ovim putem zahvaljujem cicu,sto nam otvori oci i rece da nezivimo u beogradskom pasaluku.Ziveli
Citat sa sajta CIC, iz članka 'Hunters for peace...', treći pasus: Bosnia-Herzegovina, Croatia, Kosovo, Former Yugoslav Republic of Macedonia, Montenegro, Serbia, Slovenia and Vojvodina are the core countries participating in this peace initiative.
Prevod: Bosna-Hercegovina, Hrvatska, Kosovo, BJR Makedonija, Crna Gora, Srbija, Slovenija i Vojvodina čine jezgro zemalja koje učestvuju u ovoj mirovnoj inicijativi.
E pa , gospodo iz naših saveza, koji su članovi CIC, i u kojem sede CIC eksperti, izvolite i reagujte!!!! HITNO!!!!!
A ja Knežića naribao što je postavio mapu Vojvodine, a napisao 'u celoj Srbiji'...
Ovo može da preraste u diplomatski skandal! Vojvodina i Kosovo su označeni kao države!!!!!!
"Dođu, tako, vremena, kad pametan zaćuti, budala progovori, a fukara se obogati!'' - Ivo Andrić
"Ako Kosovo nije naše, zašto od nas traže da ga damo...? Ako je njihovo, zašto ga otimaju...? A ako već mogu da ga otmu ne znam sta se vec toliko ustručavaju... ?"
Uputio sam e mail sekretaru LSS, g.Ćeraniću, sa obaveštenjem o ovom skandalu: ''Poštovani g. Ćeraniću,
Obaveštavam Vas, da je na sajtu CIC, u članku pod naslovom 'Hunters for peace...', na adresi http://www.cic-wi...sword_list[]=kosovo, u tekstu napravljena gruba greška koja je izazvala revolt kod članova Srbijalov portala.
Naime, u tekstu, u trećem pasusu, stoji rečenica: 'Bosnia-Herzegovina, Croatia, Kosovo, Former Yugoslav Republic of Macedonia, Montenegro, Serbia, Slovenia and Vojvodina are the core countries participating in this peace initiative.'
(prevod: Bosna-Hercegovina, Hrvatska, Kosovo, BJR Makedonija, Crna Gora, Srbija, Slovenija i Vojvodina čine jezgro zemalja koje učestvuju u ovoj mirovnoj inicijativi.).
Dakle, CIC je objavio članak u kome su Kosovo i Vojvodina nazvane državama!
Očekujem da ćete kao sekretar LSS, promptno reagovati na ovaj članak, uputiti protest, i tražiti ispravku!
Siguran sam da i Vas pogadja ovakvo pisanje na sajtu CIC, čiji je član i LSS.
Sa poštovanjem......''
Mail sam poslao sa mog naloga
Obavestio bih i sekretara LSV Zeremskog, ali pošto LSV nema svoj sajt, onda ništa, saznaće već na neki način.
List ZOV br 694 str 28 je objavio sledeći članak pod nazivom PLITKOM DŽEPU NEMA LOVA,prepisujem deo članka
LSS je nakon višegodišnjeg odlaganja doneo novi cenovnik za odstrel trofejne divljači,usklađen sa evropskim standardima.Umesto dosadašnjih CIC poena,gde je komisija određivala vrednost trofeja bodovanjem (pa je bilo i zloupotrba prilikom ocenjivanja),prešlo se na dužinske i težinske mere,u zavisnosti od vrste divljači.
Naš zakon o lovstvu poznaje CIC,a LSS ne poznaje zakon.
Lala kaže:
Uputio sam e mail sekretaru LSS, g.Ćeraniću, sa obaveštenjem o ovom skandalu: ''Poštovani g. Ćeraniću,
Obaveštavam Vas, da je na sajtu CIC, u članku pod naslovom 'Hunters for peace...', na adresi http://www.cic-wi...sword_list[]=kosovo, u tekstu napravljena gruba greška koja je izazvala revolt kod članova Srbijalov portala.
Naime, u tekstu, u trećem pasusu, stoji rečenica: 'Bosnia-Herzegovina, Croatia, Kosovo, Former Yugoslav Republic of Macedonia, Montenegro, Serbia, Slovenia and Vojvodina are the core countries participating in this peace initiative.'
(prevod: Bosna-Hercegovina, Hrvatska, Kosovo, BJR Makedonija, Crna Gora, Srbija, Slovenija i Vojvodina čine jezgro zemalja koje učestvuju u ovoj mirovnoj inicijativi.).
Dakle, CIC je objavio članak u kome su Kosovo i Vojvodina nazvane državama!
Očekujem da ćete kao sekretar LSS, promptno reagovati na ovaj članak, uputiti protest, i tražiti ispravku!
Siguran sam da i Vas pogadja ovakvo pisanje na sajtu CIC, čiji je član i LSS.
Sa poštovanjem......''
Mail sam poslao sa mog naloga
Obavestio bih i sekretara LSV Zeremskog, ali pošto LSV nema svoj sajt, onda ništa, saznaće već na neki način.
Dobio sam odgovor sekretara Ćeranića, uputio je odmah dopis CIC gde traži da se gruba greška ispravi, i skreće pažnju CIC, da su Vojvodina i Kosovo delovi Srbije, a ne države, i da nisu članovi CIC!
Evo orginala dopisa CIC-u: Kristf HECKER
Division Coordinator
Dear Mr Hecker,
I would like to inform you about some major mistake in text where CIC put the province of Vojvodina and Kosovo i Metohija as countries and those are not the members of CIC but part of country Serbia.
Please take the action in the way to change those facts.
All the best
Aleksandar Ceranic
Hunting association of Serbia
e lalo da nije bilo tebe,ne bi nist bilo.
Ali me iznenadjuje kako su sad brzi da reaguju.
Kada si se ti ono pre raspitivao u vezi cenovnika,onda nisu zurili da odgovore tako brzo.
Sremac je prvi otkrio tu brljotinu sa nazivima 'država', a radi se o pokrajinama. Ja sam poslao mail. A ovo i jeste bila mnogo ozbiljnija stvar, nego cenovnik divljači.
Krivolov se odvija u Zapadnoj Srbiji, Opština Požega, okolna sela ! Ubijaju se srne !!!
tomo vrbas Offline
· 20.04.2025. 08:48
Христос Васкресе.
Planinko011 Offline
· 04.11.2024. 07:37
Milane imas temu izbor prve puske za pocetnike mada tesko da ce neko nesto smisliti protiv Z6 e sad taj Lupo ne znam.
MilanO Offline
· 15.10.2024. 05:38
Pozdrav ljudi, hvala za prijem, imao bih par pitanja sa obzirom da sam tek dobio sve potrebne dozvole za lov, a ranije nisam lovio, zanima me šta mislite ovoj kombinaciji. Benelli Lupo i Swarovski Z6
tomo vrbas Offline
· 01.01.2024. 19:30
Сретна Нова година колеге ловци да сте ми живи и здрави, и да вас ловачка срећа и око и даље служе! 🍻
Planinko011 Offline
· 01.01.2024. 17:21
Drage kolege želim vam zdravlja, lične i lovačke srece u 2024toj. (I da nam se ružne stvari ne ponavljaju).
slavaplana Offline
· 15.12.2023. 13:46
Niko ništa ne piše na forumu.LSS radi punom parom.Ima podršku lovaca.Jedni isti 30 god sede po U.O.i udruženjima.Nisu oni krivi mi smo što to trpimo.
Stevo Kuzmanovic Offline
· 14.02.2023. 09:13
Drug i ja bi se učlanili u neko lovačko društvo u Banatu, da li neko zna gde se primaju članovi sa strane?
Stevo Kuzmanovic Offline
· 14.02.2023. 09:10
Pozdrav svima..
Anita Randjelovic Offline
· 11.02.2023. 15:09
Da li neko zna proceduru zamene cevi kod karabina?