Lovački portal SRBIJALOV - Forumske diskusije: Alat za punjenje sačmene municije (livenje sačme) i osnove punjenja

Navigacija
 Naslovna
 Vesti
 FORUM
 Pravila sajta
 Kodeks lovaca
 Kalendar lova
 Članci o lovu
 Sajmovi lova
 Galerija
 Linkovi
 Knjiga gostiju
 Kontakt
 REKLAMIRANJE
REKLAME
REKLAMIRAJTE SE KOD NAS

Domen za Lovačka udruženja

Lovački savez Centralne Srbije

INTERMAKER
Vreme

Pregled teme
 Štampaj teme
Alat za punjenje sačmene municije (livenje sačme) i osnove punjenja
kelt
 kolega rogi jel imas tu masinu mec 600 ili trebas tek da je nabavis

rogi
 Dule,sajt u hrvatskoj koji ti je pomenuo SH je www.lov-pro.hr.Ali mislim da je cena previsoka.Ovaj drugi,grauwolf,ih prodaje najjeftinije u Evropi.

Sniper Hunter
 [xhide]http://www.grauwolf.net/index.php?man...ter_id=313
Kolega Dulle pogledaj ovde to ti je na linku koji sam ti dao[/xhide]

rogi

kelt kaže:
kolega rogi jel imas tu masinu mec 600 ili trebas tek da je nabavis

Ne.Prijatelj u Italiji treba da mi proveri ovih dana jos neke sitnice,pa ce mi naruciti sve u kompletu.

Sniper Hunter
 [xhide]

kelt kaže:
bolje bi im bilo da su u onoj mesalici zamesali malter pa omalterisali kucu ha, ha SmekoBravo hvala kolega sniper hunter samo mi reci jos i ovo kad dopertlas sa onom starom motalicom dali ti prilikom pucnja bude trzaj jaciB)

I ako bude jaci to je neprimetno nema veliki uticaj na pritiske ako si mislio na to jer stara masinica ne moze toliko jako da zapertla da bi bio veliki uticaj na pritisak [/xhide]

Sniper Hunter
 [xhide]

Dulle kaže:
Jos kad bih znao nemacki bilo bi super,ali u svakom slucaju hvala Sniper Hunter.
I samo jos jedno pitanje sta se dobija u kompletu?

U kompletu dobijas presu sa mericama za barut i olovo i kalibrator za dance od caure tj .sve sto ti treba ,samo da napomenem ako punis sa nasim zlatiborom moras da proveris merice sa vagicom za fino merenje i to moras da radis svaki put kada promenis seriju baruta a moraces mozda neke merice i da obradis, da ih prosiris da bi bile pogodne za razmeravanje kolicine baruta koja ti je potrebna za tvoju elaboraciju mislim da to vazi cak i za MEC [/xhide]

najic
 pozdrav kolege moj stari pokvareni lee sluzi mi samo za zvezdu .. ali dobro dodje za razonodu i pokoju casicu razgovora Smile sa kolegama i914.photobucket.com/albums/ac343/najicigor/IMG_0284.jpg

D_Magnum
 Ja kad sam kopovao ovu LEE presu koju koristi
kolega sniperHunter. Nije bilio u svici nego je
tragovina oruzja narucila za mene u njemackoj
komplet masina kaliba12 i dodatak za 16 me je
kostala 152 svicarska franka akoliko je to u
dinarima nazalost neznam.

charuga

D_Magnum kaže:

kakva je,jel radi?jer to nije skupo...
..............

BojanKG
 najic,dobra ti masiica B) koliko mogu da zakljucim po vama punjenje je veoma zanimljivo lovac
srbijalov markafazan

najic
 Kolega masina je super ali kod nas je slab izbor opreme ja se snabdevam u snajperu sa caurama i kapislama ali izbor prakticno ne postoji . 1 vrsta caura 1 vrsta kapisli 1 vrsta cepova ... Videh da kolega sniperhunt.. ima veci izbor ali srbija je srbija , nasi uvoznici nemaju sluha za nas . Pre par godina sam u arandjelovcu kupio kartonske cisto narandzaste patrone ma milina da punis , ta radnja vise ne postoji jbg.
Inace napuniti svoj patron je posebna vrsta zadovoljstva !!

Ako neko zna gde ima veci izbor opreme za nas zanesenjake Smile bio bih zahvalan da to podeli sa nama ...

Hunter forever
 Zasto caure ne uzmes sa nekog strelista posle gadjana,bili bi ti zahvalni da im pokupis?Bye
marka Engleski poenter marka

D_Magnum

charuga kaže:

D_Magnum kaže:

kakva je,jel radi?jer to nije skupo...

Kolega radi ide gura kaliber 12 i 16. (lee lader all 2)
super je fantasticna za trap il sitnu sacmu.
ja kad punim kapisle nenabijam sa njom nego sa
rucnom alatkom. Kad punim devetake za pumpericu
onda kugle rucno stavljam jer masina moze samo
do negdije 6mm promjera. Ali meni je fantasticna zbog
zvijezdice. Dok ona komplet za 12 i 16 kosta 152 Franka
samo matrica 12 kaliber od RCBS kosta 180 Franaka.
pa onda moras sam da odlucis sta i kako.

A svi koji zele da sebi nabavaljaju masinice neka to rade preko
rodbine ili kolega koje zive u inostranstvu. isplatise

najic
 Pa nije fora necu polovan patron vec svoj lep ...znas to mu dodje neka vrsta fetisa uzivanja ...

Hunter forever
 E pa onda kupuj i trazi.

Sniper Hunter
 [xhide]Postoji mogucnost nabavke kapisliranih caura u "Stepskom sokolu "ali samo na veliko znaci 3-4000 caura bar je tako meni receno kad sam zvao i mogucnost nabavke sacme i baruta kod iste firme ali u malo vecim kolicinama. http://www.stepskisoko.nadlanu.com/[/xhide]
[xhide]Na malo u Pozarevcu ima prodavnica ali da ne ispadne reklama zove se kao i istoimeni film o pilotima sa Tom KruzomGrin U Jagodini imate isto u poznatoj prodavnici sve komponente, ali kvalitet je malo losiji[/xhide]

Sniper Hunter
 [xhide]Evo nesto iz moje produkcije ako mogu da pomognem kolegama koji tek pocinju sa samostalnim punjenjem lovacke sacmene municije sa LEE presom za punjenje ovo sam punio i isprobavao ovih dana pogotovu sam zadovoljan sto sam punio sa sacmom iz sopstvene proizvodnje i municija je isprobana u lovu na fazana i divljih patakaB)

[movie=youtube]a1ZzudGyW0c[/movie]

[movie=youtube]VdcZf0pgHRA[/movie]

[movie=youtube]bGgupjnb5Yg[/movie]

[movie=youtube]28CEr1rPFAU[/movie][/xhide]

Hunter forever
 Sniperhunter svaka tebi cast.Jos samo da pocnes barut da proizvodis.Svaka ti cast jos jedan put.

Podunavac
 [xhide]Možda ga i proizvodi, ali ne sme javno da kaže.[/xhide]

kelt
 sniperhunter je zagrizo do koske alal vera to je lovacB)

Skoči na forum:

Slične teme
Tema Forum Odgovori Poslednji upis
Reloading -Punjenje municije za olučene cevi ,za ili protiv ? MUNICIJA ZA OLUČENE CEVI 113 26.03.2018. 13:07
Testiranje, ispitivanje lovačke sačmene municije domaćih i stranih proizvođača MUNICIJA ZA NEOLUČENE CEVI 251 09.02.2015. 20:08
Reklame
REKLAMIRANJE NA SRBIJALOV
PRIJAVA
Još uvek niste član?
Kliknite ovde za registraciju.
Online korisnika
Online gostiju: 12
Online članova: 0

Ukupno članova: 4,464
Najnoviji član: Aca Baikal M...

Poslednje vesti
СТРУЧНЕ ТРИБИНЕ ТОКОМ САЈМА
ТАКМИЧЕЊЕ У КУВАЊУ САЈАМСКОГ ГУЛАША
ОДРЖАНА СЕДНИЦА УПРАВНОГ ОДБОРА ЛОВАЧКОГ САВ...
ОТВОРЕН 15. МЕЂУНАРОДНИ САЈАМ ЛОВА, РИБОЛОВА И ...
15. sajam lova, ribolova i lovnog turizma Kraguj M

Pričaonica
Morate se logovati da biste pisali poruku.

Lela
· 17.05.2025. 12:37

Krivolov se odvija u Zapadnoj Srbiji, Opština Požega, okolna sela ! Ubijaju se srne !!!

tomo vrbas
· 20.04.2025. 08:48

Христос Васкресе.

· 04.11.2024. 07:37

Milane imas temu izbor prve puske za pocetnike mada tesko da ce neko nesto smisliti protiv Z6 e sad taj Lupo ne znam.

· 15.10.2024. 05:38

Pozdrav ljudi, hvala za prijem, imao bih par pitanja sa obzirom da sam tek dobio sve potrebne dozvole za lov, a ranije nisam lovio, zanima me šta mislite ovoj kombinaciji. Benelli Lupo i Swarovski Z6

tomo vrbas
· 01.01.2024. 19:30

Сретна Нова година колеге ловци да сте ми живи и здрави, и да вас ловачка срећа и око и даље служе! 🍻

· 01.01.2024. 17:21

Drage kolege želim vam zdravlja, lične i lovačke srece u 2024toj. (I da nam se ružne stvari ne ponavljaju).

· 15.12.2023. 13:46

Niko ništa ne piše na forumu.LSS radi punom parom.Ima podršku lovaca.Jedni isti 30 god sede po U.O.i udruženjima.Nisu oni krivi mi smo Cenzurisano što to trpimo.

· 14.02.2023. 09:13

Drug i ja bi se učlanili u neko lovačko društvo u Banatu, da li neko zna gde se primaju članovi sa strane?

· 14.02.2023. 09:10

Pozdrav svima..

Anita Randjelovic
· 11.02.2023. 15:09

Da li neko zna proceduru zamene cevi kod karabina?

64,631,713 posete www.srbijalov.com