Lovački portal SRBIJALOV - Forumske diskusije: Prepelica

Navigacija
 Naslovna
 Vesti
 FORUM
 Pravila sajta
 Kodeks lovaca
 Kalendar lova
 Članci o lovu
 Sajmovi lova
 Galerija
 Linkovi
 Knjiga gostiju
 Kontakt
 REKLAMIRANJE
REKLAME
REKLAMIRAJTE SE KOD NAS

Domen za Lovačka udruženja

Lovački savez Centralne Srbije

INTERMAKER
Vreme

Pregled teme
 Štampaj teme
Prepelica
Boban
 Sirig je po svim pricama od kolega sto znanih tako i neznanih
naj bolji teren za prepelice.

saja rudnik
 E da se i ja malo pohvalim sto se tice prepelica konacno...Mesto se zove Zabari kod Velike Plane,izvaredan lov,puno prepelica,istinsko uzivanje u lovu i prirodi...Izvaredno...Posle mrsave sezone kod mene pored Gruze ovo dodje kao raj za prepelice...Puno prepelica,dosta pucanja,uzivanje u prirodi,dobri ljudi i dobri domacini,extra druzenje...Sta jos vise da ocekujes...

Boban
 Sajo,pa jel ima neka slika iz tog gostovanja na Prepelice.Bye

Lala
 Juče sam ujutro izašao ponovo na prepelice, nas 3 lovca, više sam išao da bih vodio mog kerića, nego što sam mislio da će biti divljači; i kao po pravilu, kad ne očekuješ ništa, desi se obrnuto. Lov je bio fenomenalan, uprkos tome što je noć pre padala kiša. Bili smo iznenadjeni brojem prepelica.
Danas sam se čuo sa nekim lovcima, koji su jutros izlazili, i priča je ista: odjednom su se pojavile, tako da ono što je trebalo da se desi do polovine septembra, dešava se sada. To samo potvrdjuje prognoze lovaca, da cela ova sezona kasni jedno dve nedelje u odnosu na kalendar. Evo Saja Rudnik isto piše u prethodnom postu, da ih i kod njih ima u velikom broju. Boža iz Siriga mi javlja da se kod njih dižu čitava jata! A sutra je zadnji dan ovogodišnje sezone, ja ne mogu da idem...Besan
Bogu 'fala, što sam Lala Smile

Boban
 Pa to i jeste cinjenica da su se kasno pojavile,
u bre Rodjo pa zar nema neka kombinacija .Pravilo

Lala
 Ma Rodjo, morao sam danas da idem na tribinu o novom zakonu o lovstvu, sa ovima iz ministarstva, sad treba da postavim vest o tome, i slike. Bilo je vatre, čitaćeš na naslovnoj strani Foruma Grin

Boban
 Pa sta da se radi kad je tako Confused

Hunter forever
 Do sada nisam imao priliku da idem u lov na prepelice,kad pocnem da lovim verovatno cu ici na prepelicu. Veoma atraktivan lov uz dosta pucanja,lovac mora biti dobar i vest strelac da bi je odstrelioBye
marka Engleski poenter marka

Cvele
 Hunter for ever, jedan od najlepsih lovova, po meni! ;)
srbijalov Lov je za mene život =))) srbijalov

Hunter forever
 Uvericu se,nadam se.

Lala
 Najdinamičniji je svakako! Samo spremiš dovoljno parica za municiju...

Hunter forever
 Ma nije to problem nego kad bi mi neko pozajmio tri godine pa da sutra idem u lovVrlo tuan

Sniper Hunter
 Drage volje i 20 godina dajem ako moze i dajem kutiju patrona uzGrin

slavko75
 ljudi svasta sam u zivotu lovio ali prerpelicu nikad i stvarno imam veliku zelju i obecao sam sebi sledecu sezonu na prepelicu necu propustiti sigurno
UZIVAM U LOVU Tri prsta 2

Lala
 Slavko, podseti me sledeće sezone, pa ćemo smisliti neki lov Smile

Hunter forever
 xaxaxa lako se dogovorimo,kad bi to moglo tako da bude.Srean Slavko75 sta cekas pocni

Sniper Hunter
 I da hoce ne moze prepelice su u maroku na nekoj plaziGrin nema ih vise ovo me podseti na jednu anegdotu ali istinitu pre 17-18god,posli smo u lov na divlje patke nas troica i prikradamo se tako vodi kada kolega koji je izbio prvi daje rukom znak da stanemo i vraca se prema nama , pitamo ga sta je a on ma neki mali pacici kaze samo se igraju ima ih 4 komada ali mali sigurno kasno se izlegli a januar mesec popadali smo od smeha bili su to gnjuravci oni mali sto stvarno lice na male pacice i dan danas se setim tog kolege kada vidim gnjuravceGrin

slavko75
 ok lalo dogodine ako bog da cucemo se da nesto organizujes da doletim,kod mene u drustvu niko je ne lovi 

Lala
 Dogovoreno, Slavko, samo me podseti, molim te, ja sam krečana u glavi. Jel ti sa Jankom ono loviš povremeno?

slavko75
 da da ja i jank se sastanemo svake godine na otvoru lova i odlovimo zajedno redovno je moj gost, eto sledeci otvor lova te pozivam pa racunaj ako mozes da dodjes to je otprilike pocetkom oktobra

Skoči na forum:

Reklame
REKLAMIRANJE NA SRBIJALOV
PRIJAVA
Još uvek niste član?
Kliknite ovde za registraciju.
Online korisnika
Online gostiju: 14
Online članova: 0

Ukupno članova: 4,464
Najnoviji član: Aca Baikal M...

Poslednje vesti
СТРУЧНЕ ТРИБИНЕ ТОКОМ САЈМА
ТАКМИЧЕЊЕ У КУВАЊУ САЈАМСКОГ ГУЛАША
ОДРЖАНА СЕДНИЦА УПРАВНОГ ОДБОРА ЛОВАЧКОГ САВ...
ОТВОРЕН 15. МЕЂУНАРОДНИ САЈАМ ЛОВА, РИБОЛОВА И ...
15. sajam lova, ribolova i lovnog turizma Kraguj M

Pričaonica
Morate se logovati da biste pisali poruku.

Lela
· 17.05.2025. 12:37

Krivolov se odvija u Zapadnoj Srbiji, Opština Požega, okolna sela ! Ubijaju se srne !!!

tomo vrbas
· 20.04.2025. 08:48

Христос Васкресе.

· 04.11.2024. 07:37

Milane imas temu izbor prve puske za pocetnike mada tesko da ce neko nesto smisliti protiv Z6 e sad taj Lupo ne znam.

· 15.10.2024. 05:38

Pozdrav ljudi, hvala za prijem, imao bih par pitanja sa obzirom da sam tek dobio sve potrebne dozvole za lov, a ranije nisam lovio, zanima me šta mislite ovoj kombinaciji. Benelli Lupo i Swarovski Z6

tomo vrbas
· 01.01.2024. 19:30

Сретна Нова година колеге ловци да сте ми живи и здрави, и да вас ловачка срећа и око и даље служе! 🍻

· 01.01.2024. 17:21

Drage kolege želim vam zdravlja, lične i lovačke srece u 2024toj. (I da nam se ružne stvari ne ponavljaju).

· 15.12.2023. 13:46

Niko ništa ne piše na forumu.LSS radi punom parom.Ima podršku lovaca.Jedni isti 30 god sede po U.O.i udruženjima.Nisu oni krivi mi smo Cenzurisano što to trpimo.

· 14.02.2023. 09:13

Drug i ja bi se učlanili u neko lovačko društvo u Banatu, da li neko zna gde se primaju članovi sa strane?

· 14.02.2023. 09:10

Pozdrav svima..

Anita Randjelovic
· 11.02.2023. 15:09

Da li neko zna proceduru zamene cevi kod karabina?

64,630,906 posete www.srbijalov.com