Lovački portal SRBIJALOV - Forumske diskusije: Pištolji

Navigacija
 Naslovna
 Vesti
 FORUM
 Pravila sajta
 Kodeks lovaca
 Kalendar lova
 Članci o lovu
 Sajmovi lova
 Galerija
 Linkovi
 Knjiga gostiju
 Kontakt
 REKLAMIRANJE
REKLAME
REKLAMIRAJTE SE KOD NAS

Domen za Lovačka udruženja

Lovački savez Centralne Srbije

INTERMAKER
Vreme

Pregled teme
 Štampaj teme
Pištolji
Lala
 Evo par slika jednog vrhunskog takmičarskog pištolja, marke S.P.S., španske proizvodnje, sa ugradjenim red-dot, i kompenzatorom trzaja. Juče sam oprobao to sa reprezentativcima Srbije u IPSC, na strelištu, opasno precizna sprava!
Lala priložio:
dsci0071.jpg

Bogu 'fala, što sam Lala Smile

Lala
 Sličica istog pištolja iz perspektive strelca:
Lala priložio:
dsci0070.jpg

Lala
 Da pogledate kako izgleda pucanje sa Glokom, automatski pištolj. Kratak snimak, ali dovoljno govori o kakvom se oružju radi.
Ovo oružje ne mogu držati civili. Demonstraciju je prikazao reprezentatitvac Srbije u IPSC, na strelištu.
[movie=youtube]R-H8nkNiT84[/movie]

Lala
 Još jedan snimak gadjanja iz istog pištolja
[movie=youtube]_YTBSGF60Rs[/movie]

Milos88-Ivanjica
 Svaka cast,ovo jos nisam video u zivotu....vidi se da ljudi znaju svoj posaoAplauz
LOV JE Passrbijaloviveli

Lala
 A tek kad ovo vidiš uživo, ma da se smrzneš, šta to čudo uradi na meti! Sačuvaj Bože! Pazi samo, za koliko vremena saspe veliki šaržer, manje od 2 sekunde ispoliva!

Milos88-Ivanjica
 Verujem da je uzivo jos bolji dozivljaj,ne bih preporucio nikom da se zeza sa ovim momcima No no noGrin
LOV JE Passrbijaloviveli

Lala
 Koliko ja znam (a znam Smile ), sa njima se uopšte niko i ne zeza, čak ni ne pomišlja Grin, imali u rukama oružje, ili nemali! Pogledaj na snimku, na temi 'Alat za punjenje ...', biće ti jasnije zašto Grin.

alex
 Pistolje ne volim da vidim a ovo nije pistolj ovo je topce
Bilo kada bilo kuda u lov s Bretonom svuda

Milos88-Ivanjica
 Jer ga odmah dozovu pameti ClAQue
LOV JE Passrbijaloviveli

hamerles
 Glok je najbolji pistolj B)

Sniper Hunter
 Ovo je brze i od uzi-ja Frown ako ovaj cika kaze da je municija dobra i da nije mora da bude DOBRA cikooo!ROFL

nemeza
 Lala, koji je to model Gloka, da li je fabrički automatski ili standardni samo mu skinuta "poluga"? Pozdrav. Bye

hamerles
 Nemeza automatski bi trebalo da bude Glok 18 e sad ko zna mozda jos neki model prave sa automatskim rezimom paljbeHmmm

Jank
 Ovo je ludnica....ja navikao da ispalim jedan metak pa da odmorim ruku....i tako redom ...a ovaj Lalin drugar, bije ko Sveti Ilija....Bravo 2
Lov je stil mog života...Pas]yoursmiles.org/msmile/animal/m0218.gif

canis aureus

nemeza kaže:
Lala, koji je to model Gloka, da li je fabrički automatski ili standardni samo mu skinuta "poluga"? Pozdrav. Bye

da iskoristim priliku dok Lale nema ...;)
Glock 18 i 18C su fullautomatic
-kapacitet okvira 33kom -mLogoShock
-1200met/min -puno mLogoFrown
...
The best of the World all game caliber 8x57JS
Dim

canis aureus
 ...
ovom mom "plastikaneru" fali +1 da bude 18icaConfused
-i ovako troši k'o poludeo šta bi tek radio da je automat...Frown
canis aureus priložio:
7_1.jpg

Dim

Dare_Makedonija
 Svaka cast kolega. Ja jos ne mogu da koristim caletovu zbrojovku(jbg birokratija i ostale gluposti) ali docice i to. Simpatican ovaj Glock, kako ti se pokazao?

Lala
 Pazi ti C.Aureusa, federalovu džebanu pegla! Lepo, lepo...
Iz istog ovakvog Gloka kao što je tvoj, sam pucao malo rekreativno na strelištu, ali što ti kažeš, troši municiju ko Volga benzin Grin, kad se čovek malo opusti, par kutija se istrese začas.

canis aureus
 ... da mi nije PPUa ne bi nijednoga pištolja im'oConfused mada nađe se i nešto bolje za van strelištaYes
Dare, Glock k'o GlockConfused(Zbunjen)
pa OK je! iako ne mislim da je najbolji pištolj "na svetu"
Od kad ga imam "isprašio" je nekih 600komada iz PPUa i 100tinjak nekih stranjskih, raznih konstukcija zrna(FMJ, SP, HP, ...) i nije bilo nijednoga zastoja. Vrlo je precizan, mada mu namena i nije vezana za visoku preciznost jer je prvenstveno rađen kao službeni pištolj a ne sportsko-takmičarski, i posle malo "upoznavanja" i navikavanja na hvat i okidanje bez problema na 25m pravim od 90 pa naviše krugova!(u slučaju neelementarnih nepogoda Grin), a takođe i za "borbeno" gađanje(rešavanje poligona ... recimo kao IPSC) je solidan izbor, ne može da se meri sa namenskim "takmičarcima" ali je OK!!!
Ima i boljih ali za ovoliko koliko je kod mene prošao mogu reći da ga ne hvale džaba!
Dim

Skoči na forum:

Slične teme
Tema Forum Odgovori Poslednji upis
PIŠTOLJI PRODAJEM 9 27.03.2023. 17:34
PIŠTOLJI KUPUJEM 6 05.03.2019. 12:19
Reklame
REKLAMIRANJE NA SRBIJALOV
PRIJAVA
Još uvek niste član?
Kliknite ovde za registraciju.
Online korisnika
Online gostiju: 25
Online članova: 0

Ukupno članova: 4,467
Najnoviji član: SJ410

Poslednje vesti
DIVLJE LEPOTICE
Lovačka slava - Sveti Jevstatije
Humanitarno takmičenje - Lovci za decu
56. međunarodni sajam LOVA I RIBOLOVA - LORIST
Obaveštenje korisnicima lovišta

Pričaonica
Morate se logovati da biste pisali poruku.

· 25.07.2025. 13:27

Bog da mu dusu oprosti. Pozdrav Daki, vidimo se u vecnim lovistima !

· 24.07.2025. 21:28

Бог да му душу прости, породици живот и здравље.

· 24.07.2025. 19:00

Moje saučešće Darkovoj porodici i prijateljima, veoma sam ga poštovao... Nek mu je slava... Pozdravi Lalu i Mrvicu...

· 24.07.2025. 18:30

Sada primio poruku da je DakiNS.preminuo. Predivan čovek,prijatelj,lj
udima,nemam reci kojim bih ga opisao! Darko lovi večnim lovištima sa svojim bretonima. 😞😞😞

· 24.07.2025. 15:13

Наш колега и душа овог форума, DakiNS је умро данас. Нека му је лака земља и да има одличну екипу у вечним ловишти

Lela
· 17.05.2025. 12:37

Krivolov se odvija u Zapadnoj Srbiji, Opština Požega, okolna sela ! Ubijaju se srne !!!

tomo vrbas
· 20.04.2025. 08:48

Христос Васкресе.

· 04.11.2024. 07:37

Milane imas temu izbor prve puske za pocetnike mada tesko da ce neko nesto smisliti protiv Z6 e sad taj Lupo ne znam.

· 15.10.2024. 05:38

Pozdrav ljudi, hvala za prijem, imao bih par pitanja sa obzirom da sam tek dobio sve potrebne dozvole za lov, a ranije nisam lovio, zanima me šta mislite ovoj kombinaciji. Benelli Lupo i Swarovski Z6

tomo vrbas
· 01.01.2024. 19:30

Сретна Нова година колеге ловци да сте ми живи и здрави, и да вас ловачка срећа и око и даље служе! 🍻

65,410,531 posete www.srbijalov.com