Lovački portal SRBIJALOV - Forumske diskusije: baikal 153

Navigacija
 Naslovna
 Vesti
 FORUM
 Pravila sajta
 Kodeks lovaca
 Kalendar lova
 Članci o lovu
 Sajmovi lova
 Galerija
 Linkovi
 Knjiga gostiju
 Kontakt
 REKLAMIRANJE
REKLAME
REKLAMIRAJTE SE KOD NAS

Domen za Lovačka udruženja

Lovački savez Centralne Srbije

INTERMAKER
Vreme

Pregled teme
 Štampaj teme
baikal 153
Podunavac

mirko knezevic kaže:
I onda imas svoju skolu i pratis je... Mesavina iskusne stare skole i svog probanja i taktike... Mora da ima rezultata...B) Smile

Svakako i ono što ti drugi kažu moraš da probaš. Stari lovci nekad preteruju a kruže nekad i priče koje nemaju veze sa istinom ali su oni ubeđeni da jeste istina (ili sami sebe lažu). Ja sam se naslušao takvih priča za koje sam posle shvatio da nemaju veze sa vezom.

mirko knezevic
 I onda iz tih lazi izvuces pouku i naucis za ubuduce sta je najbolje...Smile

Cvele
 Sniperu, ne mislim ja na tezinu punjenja patrona, vec na lezistu, jer kada se u 12/89 leziste ubaci patron 12/70 ostaje dosta prostora od lezista do pocetka cevi, i tu se gubi pravilan posip sacme... ;)
srbijalov Lov je za mene život =))) srbijalov

Dalibor89
 ma ne gubi se nista bre. posip sacme ti zavisi od samog coka puske.B)

Cvele
 Raspitaj se malo bolje... ;)
srbijalov Lov je za mene život =))) srbijalov

270
 Cvele, što se sačme tiče razlika u posipu ispaljenog metka 12/70 iz ležišta 76 naspram onog ispaljenog iz ležišta 89 je tako mala da praktično nema nikakvog značaja!
Jedino kugla metka 12/70 ima lošiju preciznost kad se ispaljuje iz ležišta 89!

Podunavac

Browningbar kaže:
Da li se pravi 12/76 camo!?Confused

Evo kolega danas sam nešta gledao na netu i nađoh odgovor na tvoje pitanje. Pravi se i u kalibru 12/76 kao opcija a standard je 12/89. A da li ih ima u našim prodavnicama ne znam. Za nju čak može da se naruči i izmenjivi Paradox čok, što je odlična stvar za lov kuglom.

Browningbar
 Podunavac hvala na informacijama!B)ZivioRodjo
Pravo u centar!
srbijalov

Podunavac
 Nema na čemu. Jesi li probao da pitaš u Snajperu u Beogradu?

fox
 Ja msm da treba izbegvati snajper za kupovinu te puske,nzm za ostale puske ali kod njih je najskuplja..jer ja kad sam je kupovao u Snajperu je bila 46000 ovde u obrenovcu u lovcu 45000 a ima jedna radnja isto ovde kod nas tek sam posle saznao za nju puska kosta 43 000 + dobijes remnik od 1000 din na poklon..Zaista me cudi da snajper ima tako visoke cene,jer su onui ipak i uvoznici... Confused

Browningbar

Podunavac kaže:

Jesam, imaju 12/76 camo, cena joj je 49 500 dinara! B)
12/76 sinteticki kundak 43 500!
Pravo u centar!
srbijalov

mirko knezevic
 I koju ces ti Browni da uzmes?Smile

Podunavac

Browningbar kaže:

Podunavac kaže:

Jesam, imaju 12/76 camo, cena joj je 49 500 dinara! B)
12/76 sinteticki kundak 43 500!

Kod Camo verzije ne dobijaš samo sintetički kundak, nego i zaštitu metalnih delova koja je bolja od bruniranja. Zato smatram da se ova razlika u ceni isplati, pogotovo ako voliš maskirnu pušku.

Browningbar

mirko knezevic kaže:
I koju ces ti Browni da uzmes?Smile

Ne znam Mirko, jos razmisljam!Confused

Maskirna mi se svidja ali mnogi koji je imaju zale se na to da im se lako skida boja i da ostaju tragovi gde god da je zakace o nesto!SadConfused
Pravo u centar!
srbijalov

rogi
 Da li neko zna ima li gde da se kupi PARADOX cok za 153-ku?

aleksa
 Ako neko ima to je Snajper u Beogradu koji je i uvoznik Bajkal oruzja. Imaju i pojedinacne delove, na primer jedini su imali letos iglu za 153-ojku.

rogi
 Zvacu ih sutra pa cu napisati sta je bilo.

zorankalimero
 zdr jas samnov na forum iz makedonija sma se zovem zorann.... ja imam pouavtomat mp-153 12/76 puska e dosta dobra ja imamm veke 5 godina i sma ispukalo so nje oko 600puc puc metaka bez problemm funkcioniraa no za dobro funkcionirajne treba i redovnao ciscejnee neikad ne mi je zaglaviloo metakk ja koristemmm sekogas magnum moniciee i za krupnii divji svijni nema problemm imam upucanoo diva svija na 100 metraa so magnum krusak 50 gr..edinstvena mana e toa sto eslabo bromiranaa ...ali elik je so izuzuetan kvalitett jas sam zadovoljan odd nejee lov je moj zivottt;)
Druga opomena!!!
Pravilo foruma je da se predstavimo u temi za to "Predstavite se"
Srbijalov Admin Tim!

270
 Da li neko zna gde može da se nabavi MP 153 12/76 sa najkraćom verzijom cevi od 61cm???

Lala
 Ma što da tražiš, 270, brusilicu, i FIK Grin
Bogu 'fala, što sam Lala Smile

Skoči na forum:

Slične teme
Tema Forum Odgovori Poslednji upis
Baikal MP-153 vs MP-155 LOVAČKE PUŠKE GLATKIH CEVi 421 02.06.2021. 20:08
Ruske bokerice "Baikal" (uopšteno ,svi modeli) LOVAČKE PUŠKE GLATKIH CEVi 115 02.02.2017. 11:53
Reklame
REKLAMIRANJE NA SRBIJALOV
PRIJAVA
Još uvek niste član?
Kliknite ovde za registraciju.
Online korisnika
Online gostiju: 19
Online članova: 0

Ukupno članova: 4,464
Najnoviji član: Aca Baikal M...

Poslednje vesti
СКУПШТИНА ЈЕДНОГЛАСНО УСВOЈИЛА ИЗВЕШТАЈЕ И П...
ЗАКАЗАНА СЕДНИЦА СКУПШТИНЕ ЛОВАЧКОГ САВЕЗА Ц...
СТРУЧНЕ ТРИБИНЕ ТОКОМ САЈМА
ТАКМИЧЕЊЕ У КУВАЊУ САЈАМСКОГ ГУЛАША
ОДРЖАНА СЕДНИЦА УПРАВНОГ ОДБОРА ЛОВАЧКОГ САВ...

Pričaonica
Morate se logovati da biste pisali poruku.

Lela
· 17.05.2025. 12:37

Krivolov se odvija u Zapadnoj Srbiji, Opština Požega, okolna sela ! Ubijaju se srne !!!

tomo vrbas
· 20.04.2025. 08:48

Христос Васкресе.

· 04.11.2024. 07:37

Milane imas temu izbor prve puske za pocetnike mada tesko da ce neko nesto smisliti protiv Z6 e sad taj Lupo ne znam.

· 15.10.2024. 05:38

Pozdrav ljudi, hvala za prijem, imao bih par pitanja sa obzirom da sam tek dobio sve potrebne dozvole za lov, a ranije nisam lovio, zanima me šta mislite ovoj kombinaciji. Benelli Lupo i Swarovski Z6

tomo vrbas
· 01.01.2024. 19:30

Сретна Нова година колеге ловци да сте ми живи и здрави, и да вас ловачка срећа и око и даље служе! 🍻

· 01.01.2024. 17:21

Drage kolege želim vam zdravlja, lične i lovačke srece u 2024toj. (I da nam se ružne stvari ne ponavljaju).

· 15.12.2023. 13:46

Niko ništa ne piše na forumu.LSS radi punom parom.Ima podršku lovaca.Jedni isti 30 god sede po U.O.i udruženjima.Nisu oni krivi mi smo Cenzurisano što to trpimo.

· 14.02.2023. 09:13

Drug i ja bi se učlanili u neko lovačko društvo u Banatu, da li neko zna gde se primaju članovi sa strane?

· 14.02.2023. 09:10

Pozdrav svima..

Anita Randjelovic
· 11.02.2023. 15:09

Da li neko zna proceduru zamene cevi kod karabina?

64,694,630 posete www.srbijalov.com