Lovački portal SRBIJALOV - Forumske diskusije: Alat za punjenje sačmene municije (livenje sačme) i osnove punjenja

Navigacija
 Naslovna
 Vesti
 FORUM
 Pravila sajta
 Kodeks lovaca
 Kalendar lova
 Članci o lovu
 Sajmovi lova
 Galerija
 Linkovi
 Knjiga gostiju
 Kontakt
 REKLAMIRANJE
REKLAME
REKLAMIRAJTE SE KOD NAS

Domen za Lovačka udruženja

Lovački savez Centralne Srbije

INTERMAKER
Vreme

Pregled teme
 Štampaj teme
Alat za punjenje sačmene municije (livenje sačme) i osnove punjenja
Sniper Hunter
 [xhide]

kelt kaže:
vlado ne trosi pare na zavarivanje posude i mini busilice sve moze jednostavno osim ako neces praviti fabriku ko snajperGrin samo stari tiganj malko preuredis i cao...

Vlado kelt je upravu ne kupuj bušilice ako ne planiraš da bušiš manje rupe na diznama od 0,5mm , a meni je potrebna i zbog drugih stvari nije samo zbog dizni ,aluminijum ti je najbolji materijal za posudu,,samo vam kažem vodite računa o temperaturi ,ne valja liti pregrejanu sačmu ,manje je težine !!iveli 3[/xhide]

vlada lovac
 [xhide]Nadam se da mi nece trebati busilica, pokusacu ovih dana cim nadjem posudu sa ovim diznama koje imam,idem na dve dizne pa ako vidim da moze jos jedna dodacu, danas sam nasao L profil,
Hanter cini mi se da sam video sliku te posude na ovoj temi ali nisam danas imao vremena da je potrazim[/xhide]

bturjane
 [xhide]Ja znam Kelt i Snajper vode mrtvu trku oko kolicine izrade municije al Kelt brate ti ga pretera pa sad si me snabdeo za celu sezonuPresrean,taman da izlovim i ovo sto je preostalo od prosle godsrbijalov,poklonu se u zube ne gleda al sto je mnogo mnogo je,jasno mi je da ce da predjes u privatni preduzetnici Dimi da je reklama pola posla al ovoliko se nesam nadao sto je do mene ja cu da te izreklamiram to stoji al sto brate tako posla onu municiji,znas da se sad municija pakuje u pakovanja od 10 kom kriza ,pa onda ja lepo idem po isporuku nekolko puta jer kakva ti je kurirska sluzbaGrin(PA JOS CRNKA) odsad se razmisljam da mi saljes po 2 METKA ZAPAKOVANAHaHaHa,kad bi kolege znale svi bi od tebe kupovali pa makar pakovao po jedan patron pojedinacno,e sad mi nesto dodje misao jel i ovo marketing ili ti kao slucajno poslao po ONU kurirsku sluzbu,bata Snajper ce grdno da ti se zameri,ivelitesko da ce nadje bolju jedino da Dakiju posaljeSmeko malo po Pamelu ROFL [/xhide]
ma nasrcu bre rodjo mora se branim,a ti zapadnjaci kvarni su ko muckovi al sam naso pravu pusku AA-12

kelt
 [xhide]Opusteno samo druze. samo da mi vratis kurirku nepohabanu jer to je moj atarChut. vidim da si se vec uspalio. ako ovo cuju i ostali necu moci da se branim za dzebanuJaooo[/xhide]
Mi necemo reci gde praznina zveci
Kao klepka suplja,
Mi hocemo dela velikih bez reci-
Zuljeva i znoja, stradanja i vere,
Pelina iz cije zuci pcela bere
i med slatki skuplja.
A. Santic
http://www.youtube.com/watch?v=pDIl8R...re=related

Sniper Hunter
 [xhide]Daki se uzjogunio načisto ne da ni da se pogleda Pamela a kamoli da se pipa i puni municija za nju ,kaže da samo on zna koji metak ide za njuGrinStidljiv;)[/xhide]

DakiNS

Sniper Hunter kaže:
[xhide]Daki se uzjogunio načisto ne da ni da se pogleda Pamela a kamoli da se pipa i puni municija za nju ,kaže da samo on zna koji metak ide za njuGrinStidljiv;)[/xhide]

E moj bata Sniperu , pa ti ne znaš da je Pamela kao Limunovo vino nevidljivaGrin Ni ja je još nisam video a kamoli punioHaHaHa
KADA BUDEM LOVIO U VEČNIM LOVIŠTIMA LOVIĆU SA BRETONOM

Podunavac
 Puni nju izgleda Jevtić, zato ti je ni ne vraća. Čovek mlad i u punoj snazi, puni je svaki dan. Možda joj se svidelo pa ni neće nazad.ROFL
Tri prsta 2Kolce

Sniper Hunter
 [xhide]Ja danas opet pod kruškom
i45.tinypic.com/33e4vnq.jpg

i50.tinypic.com/34fi9mp.jpg

ako me posluži vreme sutra probam nove dizne i ako bude sve po planu izlivam i 2000-iti jubilarni kg sačme[/xhide]

DakiNS
 Bata Sniperu pa tebi ne treba fitnes ni teretana,dovoljno samo da pospremiš garažuOdobreno

Sniper Hunter
 [xhide]

DakiNS kaže:
Bata Sniperu pa tebi ne treba fitnes ni teretana,dovoljno samo da pospremiš garažuOdobreno

Misliš Daki samo da pomerim kante i kofe sa sačmom iz jednog ćoška u drugiGrin[/xhide]

DakiNS
 Dovoljno je i pola kanti.Grin

Sniper Hunter
 [xhide]I to što kažešGrin ma ludilo ali šta da radim ,taman reših da ne skupljam olovo kada u utorak kum nabavio oko 40kg ,a u sredu na klinici gde razvozim veš radnik jedan pita jel mi treba još olova ,ostao neki lim posle oblaganja zidova na rengen kabinetu a ja da ne odbijem ljude pokupim i tih 25kg da se ne baciGrin[/xhide]

DakiNS
 Znači proširuješ vežbanjeGrin

kelt
 hehehehehe the show must go onGrin to dodje ko sigurna investicija u zlato samo faca vise zapremine. a kad zabrane pravu sacmu ima da vredi troduploBrzo se vraćam
Kao klepka suplja,
i med slatki skuplja.
A. Santic

bturjane
 [xhide]Ti bata Snajperu pod hitno da prosetas pored Gajgerov brojac otud-odovud pa neko ozraceno olovo te zapadne nego kad budes punio od ovu turu posalji neki metak s krupnu sacmu crko mi reflektor pa reko da ih koristim ko obelezavajuci pucanjeROFL[/xhide]
ma nasrcu bre rodjo mora se branim,a ti zapadnjaci kvarni su ko muckovi al sam naso pravu pusku AA-12

kelt
 Nema caure do fiochi-jeve veceras sam to i prakticno ustanovio
Kao klepka suplja,
i med slatki skuplja.
A. Santic

arli

kelt kaže:
Nema caure do fiochi-jeve veceras sam to i prakticno ustanovio

Bravo bata Kelt-izlio si ga u bukvalnom smisluBravo 2. Još da usavršiš krimper u cal16 i najači siGrin

Sniper Hunter
 [xhide]Lepo ,lepo, bata kelt Odobreno iveli[/xhide]

Sniper Hunter
 [xhide]Lila se sitna sačmica od 2mm sa novim diznama ,uspešno iskorišteno lepo vreme i povoljna temperatura oko 80 kg sačme izliveno,peđena je granica od 2000kg Grin

i48.tinypic.com/20jmqno.jpg

i46.tinypic.com/zlosya.jpg

i45.tinypic.com/zxv6vm.jpg[/xhide]

kelt
 druze mnogo su ti zanimljive ove posude jel ovo nesto vojno za hranu iveli
Kao klepka suplja,
i med slatki skuplja.
A. Santic

Skoči na forum:

Slične teme
Tema Forum Odgovori Poslednji upis
Reloading -Punjenje municije za olučene cevi ,za ili protiv ? MUNICIJA ZA OLUČENE CEVI 113 26.03.2018. 13:07
Testiranje, ispitivanje lovačke sačmene municije domaćih i stranih proizvođača MUNICIJA ZA NEOLUČENE CEVI 251 09.02.2015. 20:08
Reklame
REKLAMIRANJE NA SRBIJALOV
PRIJAVA
Još uvek niste član?
Kliknite ovde za registraciju.
Online korisnika
Online gostiju: 12
Online članova: 0

Ukupno članova: 4,467
Najnoviji član: SJ410

Poslednje vesti
DIVLJE LEPOTICE
Lovačka slava - Sveti Jevstatije
Humanitarno takmičenje - Lovci za decu
56. međunarodni sajam LOVA I RIBOLOVA - LORIST
Obaveštenje korisnicima lovišta

Pričaonica
Morate se logovati da biste pisali poruku.

· 25.07.2025. 13:27

Bog da mu dusu oprosti. Pozdrav Daki, vidimo se u vecnim lovistima !

· 24.07.2025. 21:28

Бог да му душу прости, породици живот и здравље.

· 24.07.2025. 19:00

Moje saučešće Darkovoj porodici i prijateljima, veoma sam ga poštovao... Nek mu je slava... Pozdravi Lalu i Mrvicu...

· 24.07.2025. 18:30

Sada primio poruku da je DakiNS.preminuo. Predivan čovek,prijatelj,lj
udima,nemam reci kojim bih ga opisao! Darko lovi večnim lovištima sa svojim bretonima. 😞😞😞

· 24.07.2025. 15:13

Наш колега и душа овог форума, DakiNS је умро данас. Нека му је лака земља и да има одличну екипу у вечним ловишти

Lela
· 17.05.2025. 12:37

Krivolov se odvija u Zapadnoj Srbiji, Opština Požega, okolna sela ! Ubijaju se srne !!!

tomo vrbas
· 20.04.2025. 08:48

Христос Васкресе.

· 04.11.2024. 07:37

Milane imas temu izbor prve puske za pocetnike mada tesko da ce neko nesto smisliti protiv Z6 e sad taj Lupo ne znam.

· 15.10.2024. 05:38

Pozdrav ljudi, hvala za prijem, imao bih par pitanja sa obzirom da sam tek dobio sve potrebne dozvole za lov, a ranije nisam lovio, zanima me šta mislite ovoj kombinaciji. Benelli Lupo i Swarovski Z6

tomo vrbas
· 01.01.2024. 19:30

Сретна Нова година колеге ловци да сте ми живи и здрави, и да вас ловачка срећа и око и даље служе! 🍻

65,435,543 posete www.srbijalov.com