Lovački portal SRBIJALOV - Forumske diskusije: ŠTA SE DEŠAVA U LSV?

Navigacija
 Naslovna
 Vesti
 FORUM
 Pravila sajta
 Kodeks lovaca
 Kalendar lova
 Članci o lovu
 Sajmovi lova
 Galerija
 Linkovi
 Knjiga gostiju
 Kontakt
 REKLAMIRANJE
REKLAME
REKLAMIRAJTE SE KOD NAS

Domen za Lovačka udruženja

Lovački savez Centralne Srbije

INTERMAKER
Vreme

Pregled teme
 Štampaj teme
ŠTA SE DEŠAVA U LSV?
Sremac75
 Nisu radili na cepanju Udruženja....nisu!No no no

....samo su im pomagali da se podele!!!!!
PraviloPraviloPravilo
Udri me, ubi me, kožu mi deri, odavno ja sam spreman da mrem, opsuj mi oca, mater, i sve po spisku, samo mi nemoj dirati SREM.
Palica
PalicaPalicaPalicaPalicaPalica

http://www.youtube.com/watch?v=L8U1EI...8U1EIESS1M

"Ko se iskreno bori za pravdu i istinu, mora biti spreman da se žrtvuje!"

"Dođu, tako, vremena, kad pametan zaćuti, budala progovori, a fukara se obogati!'' - Ivo Andrić

"Ako Kosovo nije naše, zašto od nas traže da ga damo...? Ako je njihovo, zašto ga otimaju...? A ako već mogu da ga otmu ne znam sta se vec toliko ustručavaju... ?"

Lala
 Ponovo sam pročitao zapisnik sa Skupštine LSV, i kunem se da sam siguran da je napisan na jasnom srpskom jeziku u svim delovima, a naročito u onom delu koji se tiče dostavljanja podataka o poslovanju privrednog društva 'Vojvodjanski lovac' čiji je osnivač SKupština LSV.
Ako ubrzo ne budu dostupni podaci o poslovanju privrednog društva koji je osnovala Skupština LSV, bojim se da će neko doći na ideju da se zapita da li se bezobrazno krši Zakon o udruženjima, Statut LSV, Zakon o privrednim društvima, a možda i neki drugi zakoni?
Imajući u vidu da su članovi Skupštine LSV osnivači i automatski članovi skupštine jednočlanog privrednog društva, Zakon o privrednim društvima kaže:

Pravo na informisanje i pristup aktima i dokumentima
Član 81
Član društva ima pravo na pristup aktima i dokumentima društva u skladu sa odredbama ovog zakona.
Član društva može pisanim putem zahtevati od društva pristup aktima ili dokumentima društva, pri čemu je u obavezi da u tom zahtevu navede:

1) svoje lične podatke i podatke koji ga identifikuju kao člana društva;

2) dokumente, akte i podatke koji se traže na uvid;
3) svrhu radi koje se traži uvid;
4) podatke o trećim licima kojima član društva koji traži uvid namerava da saopšti taj dokument, akt ili podatak, ako postoji takva namera.

Društvo može uskratiti pristup svim ili nekim od traženih akata ili dokumenata iz razloga propisanih ovim zakonom za svaku pojedinu pravnu formu društva.

Ako društvo ne postupi u skladu sa zahtevom iz stava 2. ovog člana u roku od osam dana od dana prijema tog zahteva, član društva u narednom roku od 30 dana može tražiti nadležnom sudu da u vanparničnom postupku naloži društvu da mu omogući pristup tim aktima ili dokumentima.

Postupak iz stava 4. ovog člana je hitan i sud je dužan da odluku po zahtevu donese u roku od osam dana od dana prijema zahteva.

Podsećam da je prošlo preko 50 dana od dana donošenja odluke Skupštine LSV. Odluka Skupštine još uvek nije ispoštovana!
Stičem utisak da ne postoji volja rukovodstva firme Vojvodjanski lovac doo, niti volja rukovodstva LSV da postupi po Zakonima i Statutu LSV, i da tražene podatke dostavi članovima Skupštine LSV kao osnivačima!
Bogu 'fala, što sam Lala Smile

DakiNS
 Možda nisu sve ispeglali pa kupuju vreme ili ih je strah reakcije.
KADA BUDEM LOVIO U VEČNIM LOVIŠTIMA LOVIĆU SA BRETONOM

ficha007
 Ma mogu da pokušavaju da peglaju šta god hoće ali neke stvari se jednostavno ne mogu sakriti.

Žalosno je što samo ide sporo i što državni organi ne reaguju niti istražuju i ako imaju debele razloge da provere poslovanje. To što se u konkretnom slučaju radi o udruženju građana a ne o nekom JP ili privrednom društvu apsolutno nema veze jer je krivično delo ipak krivično delo nezavisno od toga ko ga je napravio.

E sad ako se zna da je dobar deo sudija, tužilaca, policajaca član ili predsednik nekog LU, da se Kuvar javno hvali(o) kako je dobar sa jednim od ključnih ljudi iz oblasti najviših sudskih instanci, možda je ipak malo jasnije zašto se sve nešto oteže.
ČVRSTINA VERE, ČISTOTA DUŠE, ČESTITOST ŽIVOTA

"Ko sme, taj može. Ko ne zna za strah, taj ide napred" ( Vojvoda Živojin Mišić )

mrwa22250
 mislim da igraju na kartu kolektivne amnezije kod lovaca koji su doduse skloni da raznorazna sranja zaborave za par dana.mozda im i zbog toga ovaj forum smeta,mozda su zbog toga forumasi srbijalova postali neprijatelj no1 jer ne daju da se zaboravi.broj clanova 3446 i gostiju barem nekoliko puta veci preti da stvori kriticnu masu(iskreno se nadam u skorije vreme da ne bude prekasno).zalosno je da predstavnici lu clanova lsv cute.da li je neki precednik uputio protest zbog nepostovanja skupstinske odluke ili mozda neko iz upravnog odbora,nadzornog odbora,mozda precednik te iste skupstineTrt Milojka.da ne bude posle nismo poslali jer niko nije trazio.skupstina je donela odluku i tacka.ista mora da se ispostuje ili ja opet zaveden pogresnim informacijama da je ista najvisi organ lsv.mada kad onako olako sve izglasase male su sanse da tu ima zelje i volje da se nesto menja(sitne duse).Sad
Shockdok pametni popustaju,budale zavladase

Sremac75
 KO JE SLUPAO NAŠU ŠKODU OKTAVIJU?

KO JE KRIV ZA NASTALU ŠTETU?

KO ĆE PLATITI POPRAVKU?

Nemojte samo da vam padne na pamet da odgovor na bilo koje od ovih pitanja bude "lovci"!

Mislim da bi prava stvar bila jedan mali rebalansić finansijskog plana...... za popravku!

PS
Ja sam čuo da je "krivac" g. koji i radi i ne radi u LSV-u.....
E "moj"...pa što malo ne paziš...te se prevrnuo autobus....te slupano ustupljeno (bez naknade) službeno vozilo lovaca Vojvodine....te slupano 16 MILIONA.... ŠTA JE SLEDEĆE????
PraviloPraviloPravilo
Udri me, ubi me, kožu mi deri, odavno ja sam spreman da mrem, opsuj mi oca, mater, i sve po spisku, samo mi nemoj dirati SREM.
Palica

"Dođu, tako, vremena, kad pametan zaćuti, budala progovori, a fukara se obogati!'' - Ivo Andrić

"Ako Kosovo nije naše, zašto od nas traže da ga damo...? Ako je njihovo, zašto ga otimaju...? A ako već mogu da ga otmu ne znam sta se vec toliko ustručavaju... ?"

Lala

Sremac75 kaže:
KO JE SLUPAO NAŠU ŠKODU OKTAVIJU?

KO JE KRIV ZA NASTALU ŠTETU?

KO ĆE PLATITI POPRAVKU?

Da pojasnim: Škoda Oktavija, vlasništvo LSV, primećena je oštećena ispred sedišta LSV u ul. Jovana Djordjevića.
Kako saznaje LIJA (lovačka informativna jednistvena akcija), pomenuto vozilo je verovatno oštećeno dok ga je koristilo lice koje nije zaposleno u LSV, nego u ćerki firmi Vojvodjanski lovac! Vrlo moguće da je škodu kresnuo negde lično g.Milenko direktor, ali ne može da se garantuje! Možda je dekoncentrisan i nervozan zbog toga što će morati da objavi podatke o svom poslovanju, pa mu popustila pažnja i eto...

Ako se ne varam, NEKO (Upravni odbor?) je odlučio da se ljudima iz Vojvodjanskog lovca daju na korišćenje BEZ NAKNADE sredstva kojima raspolaže LSV (prostorije, objekti, vozila, oprema)!? Pa nije dosta što im se daje džabe da arče, nego eto izgleda mogu i da oštećuju, a da nikog ne zaboli glava... Šta ima veze, lovci plaćaju! Ne samo da plaćaju, nego se i vesele što je tako! Prosto pucaju od veselja!!
Baš me zanima koliki će biti ceh opravke? Da li će ga biti u godišnjem izveštaju?

Sremac75
 Eeeee koliko samo privatnih automobila može da se popravi u ceni jednog službenog!!!!!!!!!!!!!
No no no

Možda zato troškovi održavanja službenih vozila budu po 500-600.000 dinara?Hmmm

I nemoj da bi se neko pravdao kako ovde nema pranja novca, neke zloupotrebe,ili nekog drugog kriminala, jer ja to nisam ni rekao!!!

PraviloPraviloPravilo
Palica

zoranp
 ... a da nisu vanzemaljci,ODNELI PAREGrinHaHaHa!!..ta je boljka izgleda uhvatila jak koren!!!AngryGrin
MOLITVA ZA LOV
Jesam.
I moja puška i moj pas.
Lovac sam,
al' pravičan.
Kao što Plakida bejaše, čuvši glas
Gospodnji Isusa Hrista,
i posta Evstatije.
Čuvaj me Gospode bože iskušenja
i u pravdi održi me,
da se po zapovedima tvojim vladam
i podari mi plen koji mi i uistinu pripada.
Poštujući tebe, poštujem i tvoje darove,
što njeno veličanstvo priroda ima,
a zavet Gospodu, da ne skrnavim delo
Božjih ruku, dajem i molim
za pušku i mog psa.
Amin.

Rodeo

walter
 Važna vest
Milan Pažin ranio jednog mladića, i za njim se intezivno traga!

http://www.021.rs...inari.html
http://www.ecolss.com/predsednici_sav...saveza.htm

Ko laže taj možada postane predsenik LSS, ko krade imaće love, a ako ga uhvate u krađi neće robijati ako mu je rođak Walter (ili Čak Noris)

Lala

walter kaže:
Važna vest
Milan Pažin ranio jednog mladića, i za njim se intezivno traga!

http://www.021.rs...inari.html

Ovo što je napisao Walter je ordinarna budalaština i izmišljotina, koja ide njemu na dušu!

Pomenuti upis je samo jedan od dokaza da je čovek potekao od majmuna, ali su neki vrlo malo odmakli od majmunskog nivoa razmišljanja. Neka njega, neka piše, i neka se pokazuje u punom sjaju - iza sadržaja upisa stoji onaj koji upise postavlja, pa ako Pažin želi, neka slobodno podnese krivičnu prijavu protiv NN, pa neka nadležni organi rade svoj posao, otkriju počinioca, i postupe po zakonu. Sa naše strane ćemo pomoći da se otkrije onaj koji ovakve gluposti piše.

Inače, danas je valjda UO LSV, ako uspemo da čujemo šta je bio dnevni red.

Sniper Hunter
 Walter nije mesto a ni vreme za pisanje gluposti po forumu zato brišem tvoj upis !Ako nastaviš sa ovakvim upisima bićeš banovan trajno!

Lala
 Jesi li siguran šta znači reč 'lascivni'?
Konsultuj g.Vujakliju.

Učesnik u pucnjavi kojeg policija traži se zaista zove Milan Pažin, i ima 21 godinu.
Nema smisla nikakvog (bez obzira na isto ime i prezime onog koji je pucao u verovatnom obračunu dilera, sa imenom i prezimenom aktuelnog predsednika LSV) postaviti ovakav upis na temi LSV i time se sprdati. Šta god ja ili neko drugi mislio o Pažinovom predsednikovanju lovačkim savezom, potpuno je neprimereno i potpuno neduhovito, da ne kažem maliciozno i nisko, postavljati ovakav upis na lovačkom forumu. Ovakvi upisi samo mogu da dovedu lovce u zabludu, što je, čini mi se, i cilj prepodobnog Waltera, čiji još ni jedan konstruktivni upis nisam video, osim zlobnih, dvosmislenih, pakosnih i sličnih.
Kad si tako pametan, Waltere, zašto ne nazoveš policiju i kažeš im gde je Milan Pažin? Pa da vidiš kako će oni protumačiti tvoju duhovitost!

Nekim ljudima ne možeš objasniti neke stvari. A radi se o opštoj kulturi, lovačkoj kolegijalnosti i verovatno kućnom vaspitanju.
Vaspitan čovek zna meru i granicu do koje se može ići.

DakiNS
 Ma Lalo što se zamajavaš sa tom sitnom dušomAdmin PowerFIK

pilence
 a oktavija?
http://www.youtub...pEMgUmtMrA
http://www.youtub...rzxCOhU6zk

Gedza66
 waltere, na par tema ovog foruma ima upisa koji kritikuju rad visih lovnih asocijacija. Ima dosta argumenata kojima se potkrepljuju a mozda i dokazuju takvi upisi. Nazalost nema nikakvih kontrargumenata ali sam siguran da ni jedan upis nije zasnovan na nekim licnim nerasciscenim odnosima, niti je u osnovi upisa neka licna mrznja prema tim pojedincima!!!

Verovatno zbog godina i minulog rada u lovstvu a sigurno zbog adekvatnog i u detinjstvu ili mladosti, ne propustenog elementarnog kucnog vaspitanja, svi upisi protiv Pazina, Beuka, Milenka, Popa i ostalih na "tapetu", nemaju nicega licnog u sebi, niti iko te ljude mrzi ili im zeli kakvo zlo a siguran sam da toga nikada i nece biti.

Kakve su tvoje poruke, iz kog sveta dolazis, od kakvog materijala ili u koju rupu si bre brate pravljen? Sta ti zastupas i na kom si stanovistu???

Ne verujem da je vlasnik, prilikom osnivanja ovog portala, imao za ideju i lecenje psihosomatskih poremecaja pojedinaca ali ako ce dati rezultate, molim ga kao i administratore foruma, da ne banuju ili brisu ovakve upise.Krsti

Siguran sam da ovo nece stetiti a sve sto ne steti, mose samo da koristi!!!!?
ČUJTE LOVCI!!!ČUVAJTE SE SEBE

mrwa22250
 ne treba na takve trositi reci.kad argumentima potkrepe neke svoje tvrdnje onda ok ali ovakve gluposti i podmetacineFIK
Shockdok pametni popustaju,budale zavladase

DakiNS
 Na ovakim forumima kada želiš da syebeš temu i skreneš pažnju lepo napišeš neki glupav upis , napraviš diverziju o kojoj se razglaba nekoliko dana , i zaboravi se na započetu aktuelnu temu. Upravo zbog toga smatram da se treba otarasiti tipova kao što je Walter.Lovac 3

Lala

Lala kaže:
POMEN

Danas je tužni pomen: obeležavamo 40 dana od donošenja nikad sprovedene odluke Skupštine LSV da rukovodstvo saveza dostavi podatke o poslovanju ćerke firme Vojvodjanski lovac d.o.o.! Ova odluka je voljom rukovodstva saveza ostala MRTVO SLOVO NA PAPIRU, pa tim povodom i dajemo ovaj tužni pomen.
Pomen ovoj odluci će se održati širom Vojvodine biranim rečima. Bogosluženje nije planirano, ali nije isključeno pominjanje Boga, familije i svih svetaca.
Predlažemo korisnicima usluga pomenute firme i poslovnim partnerima, ako žele i mogu, da povodom 40 dana od donošenja nikad sprovedene odluke Skupštine saveza uplate donaciju rečenoj firmi ili LSV-u, kako bi mogli da se nabave kompjuter, štampač i hartija za štampanje izveštaja o radu renomirane ćerke firme.
Datum kada se očekuje zvaničan SPROVOD odluke nije preciziran.

Neka je slava odluci Skupštine LSV!

Ožalošćeni lovci.

Jedina izmena u gore citiranom tekstu jeste da je prošlo evo 55 dana od kad je Skupština LSV donea odluku da se njenim članovima, kao osnivačima, dostave podaci o poslovanju firme Vojvodjanski lovac doo.
Ni predsednik LSV Milan Pažin, ni zamenik predednika Miloš Beuković, ni predsednik Skupštine LSV Ferenc Irmenji, ni sekretar LSV Dejan Milkov, ni predsednik Nadzornog odbora Rade Medić, ni jedan od njih nije do sada omogućio sprovodjenje odluke Skupštine LSV!
Pet ljudi kojima je dužnost da sprovode ili kontrolišu sprovodjenje skupštinskih odluka nisu do sada uradili ništa po tom pitanju - podaci o poslovanju firme nisu dostavljeni osnivaču te iste firme!
A delegati su baš skoro jednoglasno zatražili da se podaci dostave...

Sigurno će članovi Skupštine LSV biti oduševljeni kad vide kako rukovodstvo, koje za svoj rad odgovara toj istoj skupštini, jednostavno ignoriše odluku delegata!

Da je u pitanju neka donacija za tzv. naučno istraživački rad za nekog vidjenijeg člana uprave LSV, kladim se da bi to rešili u roku od par dana, pa makar radili na UO rtv. rebalans fin. plana!

DakiNS
 Kako reče naš kolega Toto ;" Vode rovovsku borbu" , za opstanak na položaju. I nikada mi nije odgovorio na pitanje da li i sam u to verujeConfusedA mene stalno kopka zašto se Pažin na skupštini branio da nema pranja para. A sa druge strane eto već skoro dva meseca kriju podatke o finansijskom poslovanju Vojvođanskog lonca. Ne sećam se da je iko na forumu pominjao pranje para, sve mi se čini da mu je izletelo, i mislim da je baš to u pitanju.Lovac 3

Skoči na forum:

Reklame
REKLAMIRANJE NA SRBIJALOV
PRIJAVA
Još uvek niste član?
Kliknite ovde za registraciju.
Online korisnika
Online gostiju: 14
Online članova: 0

Ukupno članova: 4,467
Najnoviji član: SJ410

Poslednje vesti
DIVLJE LEPOTICE
Lovačka slava - Sveti Jevstatije
Humanitarno takmičenje - Lovci za decu
56. međunarodni sajam LOVA I RIBOLOVA - LORIST
Obaveštenje korisnicima lovišta

Pričaonica
Morate se logovati da biste pisali poruku.

· 25.07.2025. 13:27

Bog da mu dusu oprosti. Pozdrav Daki, vidimo se u vecnim lovistima !

· 24.07.2025. 21:28

Бог да му душу прости, породици живот и здравље.

· 24.07.2025. 19:00

Moje saučešće Darkovoj porodici i prijateljima, veoma sam ga poštovao... Nek mu je slava... Pozdravi Lalu i Mrvicu...

· 24.07.2025. 18:30

Sada primio poruku da je DakiNS.preminuo. Predivan čovek,prijatelj,lj
udima,nemam reci kojim bih ga opisao! Darko lovi večnim lovištima sa svojim bretonima. 😞😞😞

· 24.07.2025. 15:13

Наш колега и душа овог форума, DakiNS је умро данас. Нека му је лака земља и да има одличну екипу у вечним ловишти

Lela
· 17.05.2025. 12:37

Krivolov se odvija u Zapadnoj Srbiji, Opština Požega, okolna sela ! Ubijaju se srne !!!

tomo vrbas
· 20.04.2025. 08:48

Христос Васкресе.

· 04.11.2024. 07:37

Milane imas temu izbor prve puske za pocetnike mada tesko da ce neko nesto smisliti protiv Z6 e sad taj Lupo ne znam.

· 15.10.2024. 05:38

Pozdrav ljudi, hvala za prijem, imao bih par pitanja sa obzirom da sam tek dobio sve potrebne dozvole za lov, a ranije nisam lovio, zanima me šta mislite ovoj kombinaciji. Benelli Lupo i Swarovski Z6

tomo vrbas
· 01.01.2024. 19:30

Сретна Нова година колеге ловци да сте ми живи и здрави, и да вас ловачка срећа и око и даље служе! 🍻

65,437,046 posete www.srbijalov.com