Lovački portal SRBIJALOV - Forumske diskusije: Alat za punjenje sačmene municije (livenje sačme) i osnove punjenja

Navigacija
 Naslovna
 Vesti
 FORUM
 Pravila sajta
 Kodeks lovaca
 Kalendar lova
 Članci o lovu
 Sajmovi lova
 Galerija
 Linkovi
 Knjiga gostiju
 Kontakt
 REKLAMIRANJE
REKLAME
REKLAMIRAJTE SE KOD NAS

Domen za Lovačka udruženja

Lovački savez Centralne Srbije

INTERMAKER
Vreme

Pregled teme
 Štampaj teme
Alat za punjenje sačmene municije (livenje sačme) i osnove punjenja
arli
 Barvo bata KeltBravo 2. Evo svečano da poručim jedan komplet-ne pitam za cenuGrin.

CULA
 ima li neki crtez da napravim jedan za kalibar 12

Sniper Hunter
 [xhide]

CULA kaže:
ima li neki crtez da napravim jedan za kalibar 12

i50.tinypic.com/169ntyp.jpg

za detalje kontaktiraj kolegu kelt on je zakon za krimpere ovde na forumu, on je usavršio njihovu izradu iveli[/xhide]

kolega_LOVEc
 i ja nameravam da probam da napravim jedan set za pertlovanje u zvezdu 12 stice pa ako neko slucajno ima tehnicki crtez predkrimpera i krimpera i voljan je da podeli informacije sa ostalima bilo bi dobro da postavi ovde tako da svakome sa foruma budu dostupne, inace sam trazio na ovoj temi kao i po nekim ruskim forumima i nigde nema komplet ili pak nedostaju neke mere
Vim vi repellere licet

car2
 Poz kolege posto krece lov na fazana krecem da punim patone,i da ne gnjavim mnogo, dobio od prijatelja sacmu cetvtastog oblika velicine 10 ili 8, orginalna kutija iz francuske dosta izbledela od sunca ima slika sljuke.
E sad ovaku sacmu nisam vidjao ,probao jedan patron napunio iz polucoka siriok snop ,ako neko zna sta o ovakoj sacmi Ne razumem nemogu da slikam da posaljem sliku sacme

kelt
 [xhide]predkrimper i krimper kome treba neka me kontaktira na pp povoljno izradjujem, ali samo za kolege forumase, ostali neka se snalaze. uskoro u proizvodnju usvajam i zvezdasti krimper[/xhide]zato i krijem upise heheheGrinsrbijalov do tokija, a ostalima ovoNjanjanja
Mi necemo reci gde praznina zveci
Kao klepka suplja,
Mi hocemo dela velikih bez reci-
Zuljeva i znoja, stradanja i vere,
Pelina iz cije zuci pcela bere
i med slatki skuplja.
A. Santic
http://www.youtube.com/watch?v=pDIl8R...re=related

arli

kelt kaže:
[xhide]predkrimper i krimper kome treba neka me kontaktira na pp povoljno izradjujem, ali samo za kolege forumase, ostali neka se snalaze. uskoro u proizvodnju usvajam i zvezdasti krimper[/xhide]zato i krijem upise heheheGrinsrbijalov do tokija, a ostalima ovoNjanjanja

KeltKolce

BUCKO

car2 kaže:
Poz kolege posto krece lov na fazana krecem da punim patone,i da ne gnjavim mnogo, dobio od prijatelja sacmu cetvtastog oblika velicine 10 ili 8, orginalna kutija iz francuske dosta izbledela od sunca ima slika sljuke.
E sad ovaku sacmu nisam vidjao ,probao jedan patron napunio iz polucoka siriok snop ,ako neko zna sta o ovakoj sacmi Ne razumem nemogu da slikam da posaljem sliku sacme

Sama slika sljuke ti kaze sve o njoj.
Sacma tog oblika ili kubeti kako ih nazivaju ovde u Italiji je namenjena punjenju DISPERSANTE municije za lov sljuke i pucanja do 15 max 20metara u sumi.
Batali to za lov fazana jer nepravilni oblik sacme zna da napravi veliko rasturanje i nije bas bezopasno u lovu gde se lovi u grupama.

car2
 Znaci tako ,ce pretopim ja to i izlijem neku drugu sacmu,poz

Sniper Hunter
 [xhide]

car2 kaže:
Znaci tako ,ce pretopim ja to i izlijem neku drugu sacmu,poz

Ne pretapaj ništa ,zameniću ti je ja ,ako želiš daću ti olovnu moju za nju ,pogledaj da nije od bizmuta ,možda nije olovna ,slikaj je i postavi ovde da vidimoiveli[/xhide]

kelt
 eh i ta cemerika samo akcijske cene a kod nas dranje tupimhttp://www.midwayusa.com/product/4366...ge-2-3-4-3
Kao klepka suplja,
i med slatki skuplja.
A. Santic

CULA

kelt kaže:
eh i ta cemerika samo akcijske cene a kod nas dranje tupimhttp://www.midwayusa.com/product/4366...ge-2-3-4-3

ja sam narucio jednu iz canade
drugar je obecao da ce je doneti za bozic nego je problem ako odustane od dolaska za bozic onda tek na leto
nego zna li neko kako ide da je on kupi u torontu pa da je posalje licno postom ako neko zna kako to ide i koliko kosta i dali ima carina neka napise nesto......

Bune
 Evo, i ja da se pohvalim svojom novom opremom za zatvaranje, predkrimperom i krimperom cal. 16, sto ih napravi bata-Kelt:

i173.photobucket.com/albums/w45/zeljko74/IMG_8371.jpg

i173.photobucket.com/albums/w45/zeljko74/IMG_8372.jpg

Levo su novozatvoreni meci, a desno stari, zatvoreni fabrickim predkrimperom i krimperom.

Meni su Keltovi neuporedivo bolji, verujem da delite moje misljenje?

Hvala, Kelt, veliki majstore! iveli 3
Sagradicu salas na bregu, da gledam jarebice dok se legu!

vlada lovac
 Izgleda to bas lepo radi Odobravam

Nikola M
 svaka cast kolega kelt.. otvaras firmu na veliko??
Dobar Pogled
lovac

kelt
 mozda neznam koliko je to na veliko. ako bi trebalo par desetina hiljada komada Grinonda svakako otvaram firmu kupujem masine zaposljavam radnike i prijavljujem SmeanTrt Milojka
Kao klepka suplja,
i med slatki skuplja.
A. Santic

kelt
 ovo je sve komplikovano. sada razradjujem kako to sve da pojednostavim i upakujem sve na jednu malu presicu slicno onoj za dekapisliranje i kapisliranje i ponudim kompletno na trziste. sve na jednom mestuAngry
Kao klepka suplja,
i med slatki skuplja.
A. Santic

Nikola M
 Posto sam u italiji sada ovde zivim i radim.. razmisljam se oko opustanja posle posla,a pratim temu od pocetka i mislim da sam naucio kako se puni municija.. odma mi palo na pamet da pocnem kao sniper.. evo trazim lee load da kupim pa mi pomozite kako da pronadjem masinu za sve kalibre..
Dobar Pogled
lovac

Sniper Hunter
 [xhide]

Nikola M kaže:
Posto sam u italiji sada ovde zivim i radim.. razmisljam se oko opustanja posle posla,a pratim temu od pocetka i mislim da sam naucio kako se puni municija.. odma mi palo na pamet da pocnem kao sniper.. evo trazim lee load da kupim pa mi pomozite kako da pronadjem masinu za sve kalibre..

U Italiji prijatelju imaš u svakoj prodavnici lovačke opreme mogućnost da naručiš LEE presu i ostalo što ti treba za punjenje ,živiš u RAJU na zemlji za samostalne punioce ![/xhide]

Nikola M
 znam kolega .. najvise zbog toga sam se i odlucio za taj postupak.. ima stvarno puno ljudi koji sami pune municiju.. posecivao sam njihove male radionice..
Dobar Pogled
lovac

Skoči na forum:

Slične teme
Tema Forum Odgovori Poslednji upis
Reloading -Punjenje municije za olučene cevi ,za ili protiv ? MUNICIJA ZA OLUČENE CEVI 113 26.03.2018. 13:07
Testiranje, ispitivanje lovačke sačmene municije domaćih i stranih proizvođača MUNICIJA ZA NEOLUČENE CEVI 251 09.02.2015. 20:08
Reklame
REKLAMIRANJE NA SRBIJALOV
PRIJAVA
Još uvek niste član?
Kliknite ovde za registraciju.
Online korisnika
Online gostiju: 17
Online članova: 0

Ukupno članova: 4,467
Najnoviji član: SJ410

Poslednje vesti
DIVLJE LEPOTICE
Lovačka slava - Sveti Jevstatije
Humanitarno takmičenje - Lovci za decu
56. međunarodni sajam LOVA I RIBOLOVA - LORIST
Obaveštenje korisnicima lovišta

Pričaonica
Morate se logovati da biste pisali poruku.

· 25.07.2025. 13:27

Bog da mu dusu oprosti. Pozdrav Daki, vidimo se u vecnim lovistima !

· 24.07.2025. 21:28

Бог да му душу прости, породици живот и здравље.

· 24.07.2025. 19:00

Moje saučešće Darkovoj porodici i prijateljima, veoma sam ga poštovao... Nek mu je slava... Pozdravi Lalu i Mrvicu...

· 24.07.2025. 18:30

Sada primio poruku da je DakiNS.preminuo. Predivan čovek,prijatelj,lj
udima,nemam reci kojim bih ga opisao! Darko lovi večnim lovištima sa svojim bretonima. 😞😞😞

· 24.07.2025. 15:13

Наш колега и душа овог форума, DakiNS је умро данас. Нека му је лака земља и да има одличну екипу у вечним ловишти

Lela
· 17.05.2025. 12:37

Krivolov se odvija u Zapadnoj Srbiji, Opština Požega, okolna sela ! Ubijaju se srne !!!

tomo vrbas
· 20.04.2025. 08:48

Христос Васкресе.

· 04.11.2024. 07:37

Milane imas temu izbor prve puske za pocetnike mada tesko da ce neko nesto smisliti protiv Z6 e sad taj Lupo ne znam.

· 15.10.2024. 05:38

Pozdrav ljudi, hvala za prijem, imao bih par pitanja sa obzirom da sam tek dobio sve potrebne dozvole za lov, a ranije nisam lovio, zanima me šta mislite ovoj kombinaciji. Benelli Lupo i Swarovski Z6

tomo vrbas
· 01.01.2024. 19:30

Сретна Нова година колеге ловци да сте ми живи и здрави, и да вас ловачка срећа и око и даље служе! 🍻

65,435,193 posete www.srbijalov.com