Susreti i druženja "forumaša"
|
Podunavac |
Objavljen 06.01.2013. 21:29
|

Lovčina

Upisa: 7755
Pristupio: 17.12.2010. 23:54
|
To je onaj virus što se nalazi u Neštinskom belom vinu. Pa kad se pretera sa vinom, onda proradi virus.
|
|
|
|
Podunavac |
Objavljen 06.01.2013. 21:32
|

Lovčina

|
Naš drug "glavni" je juče imao neku sado-mazo stolicu sa kojom izvodi bludne radnje. Ali niko nije mogao da odgonetne čemu ona tačno služi, samo smo nagađali.
|
|
|
|
Podunavac |
Objavljen 06.01.2013. 21:35
|

Lovčina

|
A na ovoj se slici najbolje vidi kakva je atmosfera bila juče u Neštinu.
|
|
|
|
ficha007 |
Objavljen 06.01.2013. 21:35
|

Lovčina

Upisa: 1601
Pristupio: 01.10.2010. 14:36
|
Lala kaže:
"...Očekivalo se da će se pojaviti i Ficha007, Saja i još neki forumaši, ali su izostali.
Ficha007 se verovatno nije pojavio jer mu je bilo 'jako daleko' da dodje, ima sigurno 15-20 km!!!
Šta da se radi, neko od nas mora vikendom da opaše keceljicu... " 
Auuu Lalo kakav si ti dušmanin...sledeći put ima da nagovorim Indjijanca da ti "digne" one "plave" pilule pa da vidim kako ćeš da vršiš "b(m)račne" dužnosti
ČVRSTINA VERE, ČISTOTA DUŠE, ČESTITOST ŽIVOTA
"Ko sme, taj može. Ko ne zna za strah, taj ide napred" ( Vojvoda Živojin Mišić )
|
|
|
|
Podunavac |
Objavljen 06.01.2013. 21:37
|

Lovčina

|
ficha007 kaže:
Lala kaže:
"...Očekivalo se da će se pojaviti i Ficha007, Saja i još neki forumaši, ali su izostali.
Ficha007 se verovatno nije pojavio jer mu je bilo 'jako daleko' da dodje, ima sigurno 15-20 km!!!
Šta da se radi, neko od nas mora vikendom da opaše keceljicu... " 
Auuu Lalo kakav si ti dušmanin...sledeći put ima da nagovorim Indjijanca da ti "digne" one "plave" pilule pa da vidim kako ćeš da vršiš "b(m)račne" dužnosti 
Možda će da upotrebi svoju sado-mazo stolicu?
|
|
|
|
Indjijanac |
Objavljen 06.01.2013. 21:42
|

Lovčina

Upisa: 2727
Pristupio: 09.03.2011. 18:00
|
nešto čudno se dešava,većina prisutnih juče na druženju u Neštinu je večeras počela da pretresadžepove i čizme,čisto da budu sigurni da im nije nešto juče ubačeno ,a pored toga i mobilni telefoni su poludeli nekima stižu poruke božićnih čestitki ali na albanskom ili danskom,verovatno je greška do operatera ili telefona
|
|
|
|
DakiNS |
Objavljen 06.01.2013. 21:45
|

Admin

Upisa: 10248
Pristupio: 31.08.2010. 09:25
|
Ma mante ljudi te babune. Malopre mi poslaše poruku da pregledam džepove da onaj crvenokožac nije sasuo kakve koske u džepove, pregledam , ono ništa sve mislim dobro sam prošao, kad stiže od Laloša druga poruka:Jesi li gledao u čizme? Ja opet u majici napolje na onaj kijamet da pregledam čizme. Sav sretan javljam Lalošu da nema ničega , a on se samo cereka jer me je dva puta prošetao po dvorištu. A čujem da je i Charuga pretraživao
KADA BUDEM LOVIO U VEČNIM LOVIŠTIMA LOVIĆU SA BRETONOM
|
|
|
|
Podunavac |
Objavljen 06.01.2013. 21:47
|

Lovčina

|
Meni se čini da u Neštinu postoji neka elektro-magnetna sila koja utiče na rad elektronske opreme. Nekim kolegama juče počeli telefoni da rade na danskom, šiptarskom i nemačkom jeziku. A evo danas i poruke stižu na stranim jezicima, što znači da su oštećenja uređaje trajna. Sreća što je kolega Čaruga stručnjak za mobilnu telefoniju pa je znao kako da poništi negativan uticaj ove netprirodne pojave. Inače se neke kolega ni danas nebi služili mobitelima
|
|
|
|
Podunavac |
Objavljen 06.01.2013. 21:49
|

Lovčina

|
DakiNS kaže:
Ma mante ljudi te babune. Malopre mi poslaše poruku da pregledam džepove da onaj crvenokožac nije sasuo kakve koske u džepove, pregledam , ono ništa sve mislim dobro sam prošao, kad stiže od La loša druga poruka:Jesi li gledao u čizme? Ja opet u majici napolje na onaj kijamet da pregledam čizme. Sav sretan javljam La lošu da nema ničega , a on se samo cereka jer me je dva puta prošetao po dvorištu. A čujem da je i Charuga pretraživao 
Rođo jesi li našao foto aparat? Onaj što ti je juče ostao u kolima.
|
|
|
|
DakiNS |
Objavljen 06.01.2013. 21:55
|

Admin

|
Ma Beybe ima problem što su mu prsti ne kao ćevapi nego kao sarme pa kada pipne ekran na telefonu odmah se četiri polja aktiviraju pa telefon poludi
|
|
|
|
DakiNS |
Objavljen 06.01.2013. 21:56
|

Admin

|
Podunavac kaže:
DakiNS kaže:
Ma mante ljudi te babune. Malopre mi poslaše poruku da pregledam džepove da onaj crvenokožac nije sasuo kakve koske u džepove, pregledam , ono ništa sve mislim dobro sam prošao, kad stiže od La loša druga poruka:Jesi li gledao u čizme? Ja opet u majici napolje na onaj kijamet da pregledam čizme. Sav sretan javljam La lošu da nema ničega , a on se samo cereka jer me je dva puta prošetao po dvorištu. A čujem da je i Charuga pretraživao 
Rođo jesi li našao foto aparat? Onaj što ti je juče ostao u kolima. 
Ma primetio odmah samo nisam reagovao da pomislite da vam je štos upalio
|
|
|
|
Sremac75 |
Objavljen 06.01.2013. 22:09
|

Admin

Upisa: 4851
Pristupio: 08.11.2010. 22:10
|
Nadam se da su gosti zadovoljni i da nemaju nekih velikih zamerki!
Mi smo se trudili da sve protekne u najboljem redu!
Ako su gornji komentari istiniti ja sam prezadovoljan i sve što ima reći je da se ovo druženje mora ponoviti!
(možda i pre nego što bilo ko očekuje!)

Udri me, ubi me, kožu mi deri, odavno ja sam spreman da mrem, opsuj mi oca, mater, i sve po spisku, samo mi nemoj dirati SREM.

http://www.youtube.com/watch?v=L8U1EI...8U1EIESS1M
"Ko se iskreno bori za pravdu i istinu, mora biti spreman da se žrtvuje!"
"Dođu, tako, vremena, kad pametan zaćuti, budala progovori, a fukara se obogati!'' - Ivo Andrić
"Ako Kosovo nije naše, zašto od nas traže da ga damo...? Ako je njihovo, zašto ga otimaju...? A ako već mogu da ga otmu ne znam sta se vec toliko ustručavaju... ?"
|
|
|
|
DakiNS |
Objavljen 06.01.2013. 22:11
|

Admin

|
Sremac jel hoćeš da ponoviš druženje ne bi li pre kompletirao escajg
|
|
|
|
ficha007 |
Objavljen 06.01.2013. 22:18
|

Lovčina

Upisa: 1601
Pristupio: 01.10.2010. 14:36
|
Sreća moja pa nisam bio. Ja bih se izgleda "go ko radikal" vratio kući.
ČVRSTINA VERE, ČISTOTA DUŠE, ČESTITOST ŽIVOTA
"Ko sme, taj može. Ko ne zna za strah, taj ide napred" ( Vojvoda Živojin Mišić )
|
|
|
|
klaja |
Objavljen 06.01.2013. 23:18
|

Lovčina

Upisa: 1332
Pristupio: 10.03.2011. 21:02
|
Prolazi virus polako uh.
Kao sto se vec svi pisali lep lov i druzenje,Apinest kao i uvek na visini zadatka a desna ruka mu je bio i Sremac
Sta reci za kolege forumase,stara uigrana ekipa,jednom recju opsti haos ..Indjijanac me opeljesio za municiju,kad kako nemam pojma,da sam bio pijan ajd ali nisam nista pio a patrona nema i to jos zeleni .Indijanac da ti neradis na Bas-u??
Brat Podunavac je odradio sve profesionalno a cujem da je i danas nastavio dok se ,covek kapacitet .
B)Opsta situacija je dobra.Neprijatelj se povlaci na svim linijama.Vojvoda Zivojin Misic
|
|
|
|
Lala |
Objavljen 06.01.2013. 23:18
|

Moderator

Upisa: 11472
Pristupio: 27.10.2009. 17:19
|
DakiNS kaže:
Pa jel Badnje veče ili nije? Svi mi redom žele radost i veselje, pa reko 'ajd da napravim malo veselja...
Sva sreća pa me Daki uredno izveštavao kako nema ništa u džepovima od jakne, pa k'o velim, nek proveri i čizme!
A mene ste u Vlasotincu zahebavali dva dana?
Sremac još nije objavio spisak inventara koji je našao po depovima?
Bejbiju sam poslao SMS na albanskom jeziku i poželeo mu dobar dan, kad mu već mobilni ima albanski meni! 
Jedino još nisam onog kleptomana uspeo da navučem na neku foru, ali polako, natrčaće i on!
Bogu 'fala, što sam Lala 
|
|
|
|
klaja |
Objavljen 06.01.2013. 23:39
|

Lovčina

Upisa: 1332
Pristupio: 10.03.2011. 21:02
|

To je ljubav,Beybe doradio trepavice 

Ne mozemo se ni slikati kao ljudi(ocekujem komentar pa kad i niste)

Posle predjenih 380 m Beybe sustao,smetaju mu dugacke gace a iza njega Rancer prati tragove svinjske
B)Opsta situacija je dobra.Neprijatelj se povlaci na svim linijama.Vojvoda Zivojin Misic
|
|
|
|
apinest |
Objavljen 07.01.2013. 00:03
|

Stari član

Upisa: 418
Pristupio: 02.06.2011. 18:28
|
Hteo bih i ja nešto da izjavim za :
Lov, druženje i ljudovanje (termin mog pobratima Podunavca) ovakvog tipa najavljen je od strane predsednila LU "Fruškogorski jelen" još na otvaranju jesenje lovne sezone. Do realizacije je došlo posle "samo" tri meseca...
Prvi put smo organizovali lov za ovako veliki broj ljudi, pa još na DS... priznajem - bilo je malo frke!
Glavni ciljevi su bili da se prijatelji, pobtratimi i VIP zvanice lepo dočekaju, ugoste, love i posle lova druže u prijatnoj atmosferi. Ovo poslednje pokvarila su trojica iz našeg LU, ali o ovome ću uskoro detaljije pisati na temi čije ću otvaranje zatražiti od administracije ovog portala.
Najžalije mi je bilo što zbog prisustva velikog broja ljudi nisam mogao više vremena da posvetim prijateljima sa foruma, trudeći se da svi gosti budu zadovoljni, usluženi i da imaju dobar tretman. Kako je sve ispalo, znaju oni koji su ostali do kraja večeri...
Uglavnom, ludi su dočekani kako i dolikuje, lov je bio kakav je bio (o tome ću na drugoj temi), druženje posle lova je bilo po mom mišljenju prekratko, verovatno zbog praznika koji su sledili, ali i zbog peripetija oko prelaska državne granice kuda su morali da prođu neki od učesnika lova i druženja.
Sve u svemu, druženje je bilo lepo, bilo bi (što se mene tiče) još bolje da sam imao više vremena da posedim, popričam i ljudujem sa forumašima, ali valda će biti još prilike. Pozdrav svima koji su bili u Neštinu i nadam se susretu u neko dogledno vreme.
I za kraj, fotka koja je, po mom mišljenju, obeležila druženje - drug, prijatelj, brat i kolega Sremac175(kg) sa ljubiteljkama lova koje su mnogo pomogle oko realizacije jučerašnje manifestacije:
|
|
|
|
Lala |
Objavljen 07.01.2013. 07:59
|

Moderator

Upisa: 11472
Pristupio: 27.10.2009. 17:19
|
Moj predlog za upravu LU 'Fruškogorski jelen' Neštin/Vizić: zašto ne ustanovite kao tradiciju ovakav jedan susret pobratima i prijatelja Vašeg LU? Pa da termin bude sličan ili isti kao sada, izmedju Nove godine i Božića?
Siguran sam da će broj iskrenih prijatelja Vašeg LU iz godine u godinu da raste, pa onda ostavite jedan takav novogodišnji/božićni susret kao termin u kom ćete se okupljati, ritualno izaći u lov, proveseliti, družiti, i ostaviti taj dogadjaj kao temu za priču i prepričavanje u narednim mesecima.
Ja predložio, a vi razmislite.
Žao mi je što dosta forumaša koji itekako umeju da doprinesu atmosferi druženja nije moglo da dodje. Ko zna, možda bi nas onda domaćini morali rasterivati! 
Odlično je bilo, stvarno odlično. Na žalost, nas nekoliko je moralo ranije da ode, zbog one skele - ukačili smo poslednju vožnju!
Pozdrav za predsednika vašeg LU, i glavne orgganizatore Apinesta i Sremca (samo kad se medju devojke uglavio!).
Bogu 'fala, što sam Lala 
|
|
|
|
kelt |
Objavljen 07.01.2013. 09:36
|

Lovčina

Upisa: 1618
Pristupio: 12.01.2011. 09:05
|