Lovački portal SRBIJALOV - Forumske diskusije: Susreti i druženja "forumaša"

Navigacija
 Naslovna
 Vesti
 FORUM
 Pravila sajta
 Kodeks lovaca
 Kalendar lova
 Članci o lovu
 Sajmovi lova
 Galerija
 Linkovi
 Knjiga gostiju
 Kontakt
 REKLAMIRANJE
REKLAME
REKLAMIRAJTE SE KOD NAS

Domen za Lovačka udruženja

Lovački savez Centralne Srbije

INTERMAKER
Vreme

Pregled teme
 Štampaj teme
Susreti i druženja "forumaša"
Podunavac
 To je onaj virus što se nalazi u Neštinskom belom vinu. Pa kad se pretera sa vinom, onda proradi virus.
Tri prsta 2Kolce

Podunavac
 Naš drug "glavni" je juče imao neku sado-mazo stolicu sa kojom izvodi bludne radnje. Ali niko nije mogao da odgonetne čemu ona tačno služi, samo smo nagađali.
Podunavac priložio:
1089109010861083108010941072.jpg

Tri prsta 2Kolce

Podunavac
 A na ovoj se slici najbolje vidi kakva je atmosfera bila juče u Neštinu.
Tri prsta 2Kolce

ficha007

Lala kaže:
"...Očekivalo se da će se pojaviti i Ficha007, Saja i još neki forumaši, ali su izostali.
Ficha007 se verovatno nije pojavio jer mu je bilo 'jako daleko' da dodje, ima sigurno 15-20 km!!!
Šta da se radi, neko od nas mora vikendom da opaše keceljicu... "Njanjanja

Auuu Lalo kakav si ti dušmanin...sledeći put ima da nagovorim Indjijanca da ti "digne" one "plave" pilule pa da vidim kako ćeš da vršiš "b(m)račne" dužnostiROFL
ČVRSTINA VERE, ČISTOTA DUŠE, ČESTITOST ŽIVOTA

"Ko sme, taj može. Ko ne zna za strah, taj ide napred" ( Vojvoda Živojin Mišić )

Podunavac

ficha007 kaže:

Lala kaže:
"...Očekivalo se da će se pojaviti i Ficha007, Saja i još neki forumaši, ali su izostali.
Ficha007 se verovatno nije pojavio jer mu je bilo 'jako daleko' da dodje, ima sigurno 15-20 km!!!
Šta da se radi, neko od nas mora vikendom da opaše keceljicu... "Njanjanja

Auuu Lalo kakav si ti dušmanin...sledeći put ima da nagovorim Indjijanca da ti "digne" one "plave" pilule pa da vidim kako ćeš da vršiš "b(m)račne" dužnostiROFL

Možda će da upotrebi svoju sado-mazo stolicu?Grin
Tri prsta 2Kolce

Indjijanac
 nešto čudno se dešava,većina prisutnih juče na druženju u Neštinu je večeras počela da pretresadžepove i čizme,čisto da budu sigurni da im nije nešto juče ubačenoHaHaHa,a pored toga i mobilni telefoni su poludeli nekima stižu poruke božićnih čestitki ali na albanskom ili danskom,verovatno je greška do operatera ili telefonaConfused
IndjijanacĆIRKO PA JEL TI NEZNAŠ DA U INDJIJU IMA DJUNGLA?
http://www.youtube.com/watch?v=vOipjp...page#t=25s

DakiNS
 Ma mante ljudi te babune. Malopre mi poslaše poruku da pregledam džepove da onaj crvenokožac nije sasuo kakve koske u džepove, pregledam , ono ništa sve mislim dobro sam prošao, kad stiže od Laloša druga poruka:Jesi li gledao u čizme? Ja opet u majici napolje na onaj kijamet da pregledam čizme. Sav sretan javljam Lalošu da nema ničega , a on se samo cereka jer me je dva puta prošetao po dvorištu. A čujem da je i Charuga pretraživaoGrin
KADA BUDEM LOVIO U VEČNIM LOVIŠTIMA LOVIĆU SA BRETONOM

Podunavac
 Meni se čini da u Neštinu postoji neka elektro-magnetna sila koja utiče na rad elektronske opreme. Nekim kolegama juče počeli telefoni da rade na danskom, šiptarskom i nemačkom jeziku. A evo danas i poruke stižu na stranim jezicima, što znači da su oštećenja uređaje trajna. Sreća što je kolega Čaruga stručnjak za mobilnu telefoniju pa je znao kako da poništi negativan uticaj ove netprirodne pojave. Inače se neke kolega ni danas nebi služili mobitelimaGrin
Tri prsta 2Kolce

Podunavac

DakiNS kaže:
Ma mante ljudi te babune. Malopre mi poslaše poruku da pregledam džepove da onaj crvenokožac nije sasuo kakve koske u džepove, pregledam , ono ništa sve mislim dobro sam prošao, kad stiže od Laloša druga poruka:Jesi li gledao u čizme? Ja opet u majici napolje na onaj kijamet da pregledam čizme. Sav sretan javljam Lalošu da nema ničega , a on se samo cereka jer me je dva puta prošetao po dvorištu. A čujem da je i Charuga pretraživaoGrin

Rođo jesi li našao foto aparat? Onaj što ti je juče ostao u kolima.ROFL
Tri prsta 2Kolce

DakiNS
 Ma Beybe ima problem što su mu prsti ne kao ćevapi nego kao sarme pa kada pipne ekran na telefonu odmah se četiri polja aktiviraju pa telefon poludiHaHaHa

DakiNS

Podunavac kaže:

DakiNS kaže:

Rođo jesi li našao foto aparat? Onaj što ti je juče ostao u kolima.ROFL

Ma primetio odmah samo nisam reagovao da pomislite da vam je štos upalioGrinLupa

Sremac75
 Nadam se da su gosti zadovoljni i da nemaju nekih velikih zamerki!
Mi smo se trudili da sve protekne u najboljem redu!

Ako su gornji komentari istiniti ja sam prezadovoljan i sve što ima reći je da se ovo druženje mora ponoviti!
(možda i pre nego što bilo ko očekuje!)
PraviloPraviloPravilo
Udri me, ubi me, kožu mi deri, odavno ja sam spreman da mrem, opsuj mi oca, mater, i sve po spisku, samo mi nemoj dirati SREM.
Palica
PalicaPalicaPalicaPalicaPalica

http://www.youtube.com/watch?v=L8U1EI...8U1EIESS1M

"Ko se iskreno bori za pravdu i istinu, mora biti spreman da se žrtvuje!"

"Dođu, tako, vremena, kad pametan zaćuti, budala progovori, a fukara se obogati!'' - Ivo Andrić

"Ako Kosovo nije naše, zašto od nas traže da ga damo...? Ako je njihovo, zašto ga otimaju...? A ako već mogu da ga otmu ne znam sta se vec toliko ustručavaju... ?"

DakiNS
 Sremac jel hoćeš da ponoviš druženje ne bi li pre kompletirao escajgGrin

ficha007
 Sreća moja pa nisam bio. Ja bih se izgleda "go ko radikal" vratio kući.
ČVRSTINA VERE, ČISTOTA DUŠE, ČESTITOST ŽIVOTA

"Ko sme, taj može. Ko ne zna za strah, taj ide napred" ( Vojvoda Živojin Mišić )

klaja
 Prolazi virus polako uh.
Kao sto se vec svi pisali lep lov i druzenje,Apinest kao i uvek na visini zadatka a desna ruka mu je bio i SremacOdobreno
Sta reci za kolege forumase,stara uigrana ekipa,jednom recju opsti haosBravo 2..Indjijanac me opeljesio za municiju,kad kako nemam pojma,da sam bio pijan ajd ali nisam nista pio a patrona nema i to jos zeleniShock.Indijanac da ti neradis na Bas-u??ROFL
Brat Podunavac je odradio sve profesionalno a cujem da je i danas nastavio dok seRaanj,covek kapacitetiveli.
B)Opsta situacija je dobra.Neprijatelj se povlaci na svim linijama.Vojvoda Zivojin Misic

Lala

DakiNS kaže:

Pa jel Badnje veče ili nije? Svi mi redom žele radost i veselje, pa reko 'ajd da napravim malo veselja...
Sva sreća pa me Daki uredno izveštavao kako nema ništa u džepovima od jakne, pa k'o velim, nek proveri i čizme!HaHaHa

A mene ste u Vlasotincu zahebavali dva dana?
Sremac još nije objavio spisak inventara koji je našao po depovima?Iznenadjen
Bejbiju sam poslao SMS na albanskom jeziku i poželeo mu dobar dan, kad mu već mobilni ima albanski meni! Grin
Jedino još nisam onog kleptomana uspeo da navučem na neku foru, ali polako, natrčaće i on! Grin
Bogu 'fala, što sam Lala Smile

klaja
 i47.tinypic.com/dbasl.jpg
To je ljubav,Beybe doradio trepavice Love
i48.tinypic.com/2afxy03.jpg
Ne mozemo se ni slikati kao ljudi(ocekujem komentar pa kad i niste)Foto
i45.tinypic.com/b8wk86.jpg
Posle predjenih 380 m Beybe sustao,smetaju mu dugacke gace a iza njega Rancer prati tragove svinjske
B)Opsta situacija je dobra.Neprijatelj se povlaci na svim linijama.Vojvoda Zivojin Misic

apinest
 Hteo bih i ja nešto da izjavim za Srbijalov :
Lov, druženje i ljudovanje (termin mog pobratima Podunavca) ovakvog tipa najavljen je od strane predsednila LU "Fruškogorski jelen" još na otvaranju jesenje lovne sezone. Do realizacije je došlo posle "samo" tri meseca...
Prvi put smo organizovali lov za ovako veliki broj ljudi, pa još na DS... priznajem - bilo je malo frke! Shock
Glavni ciljevi su bili da se prijatelji, pobtratimi i VIP zvanice lepo dočekaju, ugoste, love i posle lova druže u prijatnoj atmosferi. Ovo poslednje pokvarila su trojica Cenzurisano iz našeg LU, ali o ovome ću uskoro detaljije pisati na temi čije ću otvaranje zatražiti od administracije ovog portala.
Najžalije mi je bilo što zbog prisustva velikog broja ljudi nisam mogao više vremena da posvetim prijateljima sa foruma, trudeći se da svi gosti budu zadovoljni, usluženi i da imaju dobar tretman. Kako je sve ispalo, znaju oni koji su ostali do kraja večeri...
Uglavnom, ludi su dočekani kako i dolikuje, lov je bio kakav je bio (o tome ću na drugoj temi), druženje posle lova je bilo po mom mišljenju prekratko, verovatno zbog praznika koji su sledili, ali i zbog peripetija oko prelaska državne granice kuda su morali da prođu neki od učesnika lova i druženja.
Sve u svemu, druženje je bilo lepo, bilo bi (što se mene tiče) još bolje da sam imao više vremena da posedim, popričam i ljudujem sa forumašima, ali valda će biti još prilike. Pozdrav svima koji su bili u Neštinu i nadam se susretu u neko dogledno vreme.
I za kraj, fotka koja je, po mom mišljenju, obeležila druženje - drug, prijatelj, brat i kolega Sremac175(kg) sa ljubiteljkama lova koje su mnogo pomogle oko realizacije jučerašnje manifestacije:

www.dodaj.rs/f/3f/CL/2MLCWBBX/sremac75.jpg

Lala
 Moj predlog za upravu LU 'Fruškogorski jelen' Neštin/Vizić: zašto ne ustanovite kao tradiciju ovakav jedan susret pobratima i prijatelja Vašeg LU? Pa da termin bude sličan ili isti kao sada, izmedju Nove godine i Božića?
Siguran sam da će broj iskrenih prijatelja Vašeg LU iz godine u godinu da raste, pa onda ostavite jedan takav novogodišnji/božićni susret kao termin u kom ćete se okupljati, ritualno izaći u lov, proveseliti, družiti, i ostaviti taj dogadjaj kao temu za priču i prepričavanje u narednim mesecima.
Ja predložio, a vi razmislite.
Žao mi je što dosta forumaša koji itekako umeju da doprinesu atmosferi druženja nije moglo da dodje. Ko zna, možda bi nas onda domaćini morali rasterivati! Grin
Odlično je bilo, stvarno odlično. Na žalost, nas nekoliko je moralo ranije da ode, zbog one skele - ukačili smo poslednju vožnju!
Pozdrav za predsednika vašeg LU, i glavne orgganizatore Apinesta i Sremca (samo kad se medju devojke uglavio!).
Bogu 'fala, što sam Lala Smile

kelt
 Cry!CryCry sta sam propustio. pozdrav za sve. vidimo se uskoro
Mi necemo reci gde praznina zveci
Kao klepka suplja,
Mi hocemo dela velikih bez reci-
Zuljeva i znoja, stradanja i vere,
Pelina iz cije zuci pcela bere
i med slatki skuplja.
A. Santic
http://www.youtube.com/watch?v=pDIl8R...re=related

Skoči na forum:

Slične teme
Tema Forum Odgovori Poslednji upis
"Grom" iz Užica MUNICIJA ZA OLUČENE CEVI 284 27.09.2022. 07:26
"Gebruder Merkel Suhl" LOVAČKE PUŠKE GLATKIH CEVi 447 22.06.2021. 11:59
"Vojvođanski lovac" doo LOVAČKA UDRUŽENJA 475 17.05.2019. 23:58
LU "PANČEVO" LOVAČKA UDRUŽENJA 115 07.03.2019. 18:18
L.U."Fazan" Vranje LOVAČKA UDRUŽENJA 82 31.12.2017. 12:06
Reklame
REKLAMIRANJE NA SRBIJALOV
PRIJAVA
Još uvek niste član?
Kliknite ovde za registraciju.
Online korisnika
Online gostiju: 42
Online članova: 0

Ukupno članova: 4,465
Najnoviji član: Stevan Belor...

Poslednje vesti
Obaveštenje korisnicima lovišta
dobijanje lovačke dozvole kompleksan proces
Sočne lovačke šnicle u marinadi od crnog vina, majčine dušice i origana
IN MEMORIAM
ПРЕГЛЕДАНО 1.000 ОЧНИХ СОЧИВА

Pričaonica
Morate se logovati da biste pisali poruku.

· 25.07.2025. 13:27

Bog da mu dusu oprosti. Pozdrav Daki, vidimo se u vecnim lovistima !

Hunter_lovac
· 25.07.2025. 12:56

Modernizujte sajt , privućiće nove članove , a i svakako treba da se modernizuje 👍🏻

· 24.07.2025. 21:28

Бог да му душу прости, породици живот и здравље.

· 24.07.2025. 19:00

Moje saučešće Darkovoj porodici i prijateljima, veoma sam ga poštovao... Nek mu je slava... Pozdravi Lalu i Mrvicu...

· 24.07.2025. 18:30

Sada primio poruku da je DakiNS.preminuo. Predivan čovek,prijatelj,lj
udima,nemam reci kojim bih ga opisao! Darko lovi večnim lovištima sa svojim bretonima. 😞😞😞

· 24.07.2025. 15:13

Наш колега и душа овог форума, DakiNS је умро данас. Нека му је лака земља и да има одличну екипу у вечним ловишти

Lela
· 17.05.2025. 12:37

Krivolov se odvija u Zapadnoj Srbiji, Opština Požega, okolna sela ! Ubijaju se srne !!!

tomo vrbas
· 20.04.2025. 08:48

Христос Васкресе.

· 04.11.2024. 07:37

Milane imas temu izbor prve puske za pocetnike mada tesko da ce neko nesto smisliti protiv Z6 e sad taj Lupo ne znam.

· 15.10.2024. 05:38

Pozdrav ljudi, hvala za prijem, imao bih par pitanja sa obzirom da sam tek dobio sve potrebne dozvole za lov, a ranije nisam lovio, zanima me šta mislite ovoj kombinaciji. Benelli Lupo i Swarovski Z6

65,105,880 posete www.srbijalov.com