Lovački portal SRBIJALOV - Forumske diskusije: Susreti i druženja "forumaša"

Navigacija
 Naslovna
 Vesti
 FORUM
 Pravila sajta
 Kodeks lovaca
 Kalendar lova
 Članci o lovu
 Sajmovi lova
 Galerija
 Linkovi
 Knjiga gostiju
 Kontakt
 REKLAMIRANJE
REKLAME
REKLAMIRAJTE SE KOD NAS

Domen za Lovačka udruženja

Lovački savez Centralne Srbije

INTERMAKER
Vreme

Pregled teme
 Štampaj teme
Susreti i druženja "forumaša"
Gedza66

apinest kaže:
I za kraj, fotka koja je, po mom mišljenju, obeležila druženje - drug, prijatelj, brat i kolega Sremac175(kg) sa ljubiteljkama lova koje su mnogo pomogle oko realizacije jučerašnje manifestacije:

www.dodaj.rs/f/3f/CL/2MLCWBBX/sremac75.jpg

A molio Djošu da idemo i tek mi se sada Cry, što nismo. "Ja sa dokazanim organizatorskim sposobnostima", ne bih se odvajao od Sremca (i ljubitelki lova) i nesebično mu pružio svaku vrstu pomoći (osim nošenja po terenu prilikom pogona-175 kg. je mnogo i za mojih 100,5).
Bravo 2Bravo 2Bye
ČUJTE LOVCI!!!ČUVAJTE SE SEBE

DakiNS
 A i nešto si mi Gedžo slab sa kondicijom. Brzo bi ti lipsoGrin
KADA BUDEM LOVIO U VEČNIM LOVIŠTIMA LOVIĆU SA BRETONOM

ficha007
 Ja prosto moram da se osvrnem na pisanje našeg dragog kolege Apinesta, i da ga demantujem u nekim njegovim tvrdnjama:

Naime, kaže on:

"...Glavni ciljevi su bili da se prijatelji, pobtratimi i VIP zvanice lepo dočekaju, ugoste, love i posle lova druže u prijatnoj atmosferi..."

Druže od kada se to Mapetovci, kleptomani ROFL i ostali ubrajaju u VIP zvaniceROFL. Jedini VIP je tu bio, doduše u funkciji domaćina, moj ( u mene razočarani ) brat Sremac koji je, ako ste zaboravili jedini funkcioner u LSV, pa samim tim i jedini koji može da ponese tu laskavu titulu VIP zvanice.ROFL

To da sam ja prisustvovao pa i ajde nekako. Mi funkcioneri sa raznih nivoa vlasti smo jedini pravi izdanci VIP-a u Srbiji, tako da oštro demantujem ove Apinestove upise glede VIP-ovaca.

Kakvi VIP-ovci. MAP-etovci...to da,ROFL ali VIP-ovci nikako.HaHaHaROFL

Idemo dalje:

Apinest dalje kaže:

"...Uglavnom, ludi su dočekani kako i dolikuje, lov je bio kakav je bio (o tome ću na drugoj temi), druženje posle lova je bilo po mom mišljenju prekratko, verovatno zbog praznika koji su sledili, ali i zbog peripetija oko prelaska državne granice kuda su morali da prođu neki od učesnika lova i druženja..."

E ovde si Apinest totalno u pravu. Ne da su loodi, nego je to za medaljuROFL

Tu ja ništa ne bih dopsivo. Totalna istina!!!

"Ko je nas poznavao,ni pakao mu neće teško pasti"ROFL
ČVRSTINA VERE, ČISTOTA DUŠE, ČESTITOST ŽIVOTA

"Ko sme, taj može. Ko ne zna za strah, taj ide napred" ( Vojvoda Živojin Mišić )

Podunavac

Sremac75 kaže:
Nadam se da su gosti zadovoljni i da nemaju nekih velikih zamerki!
Mi smo se trudili da sve protekne u najboljem redu!

Ako su gornji komentari istiniti ja sam prezadovoljan i sve što ima reći je da se ovo druženje mora ponoviti!
(možda i pre nego što bilo ko očekuje!)

Organizacija je bila "na nivou", druženje vrhunsko, hrana gurmanska, posluga očaravajuća, a o Neštinskom vinu neću ni da pričam. To ću ostaviti mom burazeru Klaji da kaže.iveli 2
Zamerki nema nikakvih. Jedino se pitam kolika je šteta pričinjena sali mesne zajednice, koja je ostala bez dobrog dela inventara kao što je escajg, slanici i ko zna šta još.Confused Nadam se da će pošteni nalazači vratiti navedene stvari pravom vlasniku.Grin
Tri prsta 2Kolce

Podunavac
 Ja moram da demantujem braćelu Fichu i dopunim spisak VIP gostiju. Bio je još jedan zaslužni lovni radnik, odlikovan ordenom LSV za zasluge u oblasti lovstva. Ja sam iskoristio jedinstvenu priliku da se slikam sa jednom takvom lovačkom (odlikovanom) veličinom. Međutim kako je druženje dalje odmicalo, sve više mi se činilo da je navedeni kolega taj orden nekome ukrao, a ne dobio za lovačke zasluge.ROFL
Tri prsta 2Kolce

ficha007

Podunavac kaže:
Ja moram da demantujem braćelu Fichu i dopunim spisak VIP gostiju. Bio je još jedan zaslužni lovni radnik, odlikovan ordenom LSV za zasluge u oblasti lovstva. Ja sam iskoristio jedinstvenu priliku da se slikam sa jednom takvom lovačkom (odlikovanom) veličinom. Međutim kako je druženje dalje odmicalo, sve više mi se činilo da je navedeni kolega taj orden nekome ukrao, a ne dobio za lovačke zasluge.ROFL

Jaooo pa da kako li sam samo zaboravio na tu "gromadu" lovstva....kuku mene da su samo oni u LSV znali koga odlikuju...ccccROFL

"Ko sme, taj može. Ko ne zna za strah, taj ide napred" ( Vojvoda Živojin Mišić )

Gedza66

Podunavac kaže:
Naš drug "glavni" je juče imao neku sado-mazo stolicu sa kojom izvodi bludne radnje. Ali niko nije mogao da odgonetne čemu ona tačno služi, samo smo nagađali.

Pa koliko ovakvih (istih) rekvizita ima drug "GLAVNI"? Jednu je zaboravio prvog lovnog dana, prilikom pretposlednjeg druženja forumaša u Vlasotincu. Isti našla 85-ogodišnja baba Mara (udova pok. deda Pere), koja kaže da je kosmodisk "malo dete za ovo čudo". Pa ne samo da je ledja više ne bole, nego više nema ni neostvarenih seksualnih želja a šuljevi su nestali nakon samo dva korišćenja???!!!

Druže glavni, gde se ovo "čudo" može nabaviti (Zlu ne trebalo, možda Indijancu možemo pomoći ovim "čudom")???HmmmROFL
ČUJTE LOVCI!!!ČUVAJTE SE SEBE

Indjijanac

ficha007 kaže:

Podunavac kaže:

Jaooo pa da kako li sam samo zaboravio na tu "gromadu" lovstva....kuku mene da su samo oni u LSV znali koga odlikuju...ccccROFL

e sad ja malo da demantujem,kao prvo nisam nikakav VIP gost u lovu,a nisam ni lovni radnik,ja sam jedan najobičniji lovac,to što sam sticajem okolnosti sekretar u mom LU koga bi se pojedinci vrlo rado rešili al netje da mogne.
da sam dobio odlikovanje od LSV dobio sam i imam i povelju o odlikovanju,a takodje i izašao sam redovnim putem u glasilu LSV,odakle su i potekle vesti o odlikovanju koje sam i ja tad prvi put čuo.
A čime sam ga zaslužio obrazložiće vam kolega EvodijaMedaljaRespekt

A ŠTO SE TIČE KRADJE JA SAM MALA BEBA ZA VAS SVE OSTALE;SAMO SE VADITE NA MENE!!
Fićo jel se nesećaš kad ti je Sremac poverio svu svoju imovinu na čuvanje a ti napravio licitaciju čim je on izašao iz prostorije?????????Cry
IndjijanacĆIRKO PA JEL TI NEZNAŠ DA U INDJIJU IMA DJUNGLA?
http://www.youtube.com/watch?v=vOipjp...page#t=25s

saja rudnik
 Kao prvo zeleo bih da se zahvalim Sremcu i kolegi Apinestu na pozivu..Zao mi je sto nisam mogao da dodjem mada cim sam dobio poziv poceo sam intezivno spremanje i pripremanje za ovaj veliki dogadjaj..I pored injekcija i infuzija razno raznih zeleo sam da dodjem pa makar bio jedan sat.Spakovao sam se i spremio da krenem oko 02h ujutru u Subotu ali nelezi vraze temperatura mi se povecela na 38.5 tako da su bile infuzije na delu u Subotu..Neka virusna infekcija pluca,ja to olako shvatio pa komplikacije..Po upisima vidim da je bilo extra,tako da se nadam da cu ubuduce ucestvovati u ovakvim druzenjima i dati svoj puni doprinos ZEZANJIMA i PROMASALJKAMA..Odobreno
Saja Rudnik

Podunavac

Indjijanac kaže:
e sad ja malo da demantujem,kao prvo nisam nikakav VIP gost u lovu,a nisam ni lovni radnik,ja sam jedan najobičniji lovac,to što sam sticajem okolnosti sekretar u mom LU koga bi se pojedinci vrlo rado rešili al netje da mogne.
da sam dobio odlikovanje od LSV dobio sam i imam i povelju o odlikovanju,a takodje i izašao sam redovnim putem u glasilu LSV,odakle su i potekle vesti o odlikovanju koje sam i ja tad prvi put čuo.
A čime sam ga zaslužio obrazložiće vam kolega Evodija

Druže kakav bi tek orden dobio za sve četiri gume? Ili uz orden ide i popust kod vulkanizera?Grin
Tri prsta 2Kolce

Jank

kelt kaže:
Cry!CryCry sta sam propustio. pozdrav za sve. vidimo se uskoro

Lično sam i ja pozvan, ali nisam bio u mogućnosti da učestvujem što mi je žao. Nadam se da će biti još druženja....Čestitam svim učesnicima na lepom druženju u Neštinu...Bye
Lov je stil mog života...Pas]yoursmiles.org/msmile/animal/m0218.gif

marcony

Lala kaže:
Da ostane samo zabeleženo da su od forumaša juče bili prisutni: Sremac75, Zoranp, Rančer, Vuk71, DakiNS, Podunavac, Klaja, Meshtan, Charuga, Apinest, Indjijanac, i ja. Jesam li nekog zaboravio?

Očekivalo se da će se pojaviti i Ficha007, Saja i još neki forumaši, ali su izostali.
Ficha007 se verovatno nije pojavio jer mu je bilo 'jako daleko' da dodje, ima sigurno 15-20 km!!!
Šta da se radi, neko od nas mora vikendom da opaše keceljicu... Njanjanja

jesi Lalo zaboravio si Bye

Izvinjavam se, bio je i Marcony, moj propust!!!
Lala

"Dodju tako, vremena, kada pamet zašuti, budala progovori, a fukara se obogati.''

DakiNS
 Nije mu za zameriti ,stalno se druži sa AlchajmeromGrin

ficha007
 Indjijanac: "...Fićo jel se nesećaš kad ti je Sremac poverio svu svoju imovinu na čuvanje a ti napravio licitaciju čim je on izašao iz prostorije?????????..."

Kako da se ne sećam kolega Indjijanac...vako je to bilo: Krene ti moj kolega Sremac sporadi sebe da traži "mokri čvor" ili ti "one prostorije gde i car ide peške" ROFL, i kaže ti on svome drugu - druže pazi mi na ranac, u blizini je Indjijanac...i ode čoek.

Ja ti tako stanem pored ranca i pripazim na Indjijanca, kad ono Sremac nije čestito ni zakoračio iz prostorije...a ono ko šakali se sjuriše njih 3-4 na njegov ranac...strašno kolege moje i drugovi...pored takvih kardaša neprijatelji vam nisu ni potrebniROFL...

Elem, da nastavim nit od pripovedanja...dok si reko "Euroblock" osta Sremac bez slatkiša i još koječega...ogoliše ga ko radikala...a najviše me je iznenadio naš kolega "Promašaljka" mada ni onaj Boća nije bio bolji...Smile, mada je Indjijanac imao najviše aspiracija prema Sremčevom rancu.

Dok si reko 20/76 osta Sremac poluprazna ranca.

Sve je to pratio naš admin Slava ( Saša Plavna ROFL), koji je imao najrealnije komentare ( kuku mene, pošteni ljudi u Zabeli i Srem. Mitrovici a sve sam kriminalac se sjatio ovde u Vlasotince...HaHaHa )

I tako to bi. Ostalo je istorija.

DakiNS
 Ficho , Ficho nastaviš li tako nikad nećeš biti stojadinGrinPfft

Indjijanac
 sve što je čovek imao u tom trenutku daleko od civilizacije,poverio je tebi ,a ti tako....izneverio si ga i kao čovek i kao komunistaCry
IndjijanacĆIRKO PA JEL TI NEZNAŠ DA U INDJIJU IMA DJUNGLA?
http://www.youtube.com/watch?v=vOipjp...page#t=25s

zoranp

Podunavac kaže:

DakiNS kaže:
Vrhunac svega bio je kada je Beybe utvrdio da mu je nestao novčanik! Njegova reakcija bila je:

VRATITE MI BAREM PARTIJSKU KNJIŽICU!

Beybeova sreća nakon što je dobio svoju partijsku (crvenu) knjižicu nazad.Presrean
i49.tinypic.com/2qvv5ug.jpg
i49.tinypic.com/i3e16c.jpg

Znači šta reći osim da se radi o klasičnim provokacijama, ali normalno mi mladi crveni ne nasedamo na iste!!Grin

Daj Bože da se još dugo godina ovako skupljamo u miru i zdravlju!!
MOLITVA ZA LOV
Jesam.
I moja puška i moj pas.
Lovac sam,
al' pravičan.
Kao što Plakida bejaše, čuvši glas
Gospodnji Isusa Hrista,
i posta Evstatije.
Čuvaj me Gospode bože iskušenja
i u pravdi održi me,
da se po zapovedima tvojim vladam
i podari mi plen koji mi i uistinu pripada.
Poštujući tebe, poštujem i tvoje darove,
što njeno veličanstvo priroda ima,
a zavet Gospodu, da ne skrnavim delo
Božjih ruku, dajem i molim
za pušku i mog psa.
Amin.

Rodeo

zoranp
 who is this boy and where he go ??GrinGrin

http://www.srbija...941072.jpg
MOLITVA ZA LOV
Jesam.
I moja puška i moj pas.
Lovac sam,
al' pravičan.
Kao što Plakida bejaše, čuvši glas
Gospodnji Isusa Hrista,
i posta Evstatije.
Čuvaj me Gospode bože iskušenja
i u pravdi održi me,
da se po zapovedima tvojim vladam
i podari mi plen koji mi i uistinu pripada.
Poštujući tebe, poštujem i tvoje darove,
što njeno veličanstvo priroda ima,
a zavet Gospodu, da ne skrnavim delo
Božjih ruku, dajem i molim
za pušku i mog psa.
Amin.

Rodeo

Lala

zoranp kaže:
who is this boy and where he go ??GrinGrin

http://www.srbija...941072.jpg

Da odgovorim Podunavcu, Gedži i Zokiju, a i ostalim znatiželjnicima, koje je jako zanimalo zašto nosim na doček u lovu baš ovaj tip stolice: elem, ako obratite pažnju na visinu ove stoličke, biće vam jasno da je njena namena da podupre butine, u slučaju da me 'pritera' dok čekam da se divljač iz pogona pojavi. Vrlo je korisna spravica, da ne bih morao da tokom obavljanja fiziološke potrebe koristim tehniku iz 'Radovana trećeg'! Dakle, lakše 'serendam po internetu' sa stolice! Grin

[movie=youtube]P0ehSwRyJbg[/movie]
Bogu 'fala, što sam Lala Smile

Podunavac

marcony kaže:

Lala kaže:
Da ostane samo zabeleženo da su od forumaša juče bili prisutni: Sremac75, Zoranp, Rančer, Vuk71, DakiNS, Podunavac, Klaja, Meshtan, Charuga, Apinest, Indjijanac, i ja. Jesam li nekog zaboravio?

Očekivalo se da će se pojaviti i Ficha007, Saja i još neki forumaši, ali su izostali.
Ficha007 se verovatno nije pojavio jer mu je bilo 'jako daleko' da dodje, ima sigurno 15-20 km!!!
Šta da se radi, neko od nas mora vikendom da opaše keceljicu... Njanjanja

jesi Lalo zaboravio si Bye

Izvinjavam se, bio je i Marcony, moj propust!!!
Lala

Pa što nas Lalo ne upozna sa čovekom? Ovako sam i pre dve godine na sajmu LORIST u N. Sadu prošao pored Sjeftića (u ono vreme), a da nisam znao ko je. A svi ostali znali i niko mi nije rekao. Posle sam morao da idem u Kragujevac da se upoznam sa čovekom. Ima li na kojoj fotografiji kolega Marcony?
Tri prsta 2Kolce

Skoči na forum:

Slične teme
Tema Forum Odgovori Poslednji upis
"Grom" iz Užica MUNICIJA ZA OLUČENE CEVI 284 27.09.2022. 07:26
"Gebruder Merkel Suhl" LOVAČKE PUŠKE GLATKIH CEVi 447 22.06.2021. 11:59
"Vojvođanski lovac" doo LOVAČKA UDRUŽENJA 475 17.05.2019. 23:58
LU "PANČEVO" LOVAČKA UDRUŽENJA 115 07.03.2019. 18:18
L.U."Fazan" Vranje LOVAČKA UDRUŽENJA 82 31.12.2017. 12:06
Reklame
REKLAMIRANJE NA SRBIJALOV
PRIJAVA
Još uvek niste član?
Kliknite ovde za registraciju.
Online korisnika
Online gostiju: 15
Online članova: 0

Ukupno članova: 4,464
Najnoviji član: Aca Baikal M...

Poslednje vesti
СКУПШТИНА ЈЕДНОГЛАСНО УСВOЈИЛА ИЗВЕШТАЈЕ И П...
ЗАКАЗАНА СЕДНИЦА СКУПШТИНЕ ЛОВАЧКОГ САВЕЗА Ц...
СТРУЧНЕ ТРИБИНЕ ТОКОМ САЈМА
ТАКМИЧЕЊЕ У КУВАЊУ САЈАМСКОГ ГУЛАША
ОДРЖАНА СЕДНИЦА УПРАВНОГ ОДБОРА ЛОВАЧКОГ САВ...

Pričaonica
Morate se logovati da biste pisali poruku.

Lela
· 17.05.2025. 12:37

Krivolov se odvija u Zapadnoj Srbiji, Opština Požega, okolna sela ! Ubijaju se srne !!!

tomo vrbas
· 20.04.2025. 08:48

Христос Васкресе.

· 04.11.2024. 07:37

Milane imas temu izbor prve puske za pocetnike mada tesko da ce neko nesto smisliti protiv Z6 e sad taj Lupo ne znam.

· 15.10.2024. 05:38

Pozdrav ljudi, hvala za prijem, imao bih par pitanja sa obzirom da sam tek dobio sve potrebne dozvole za lov, a ranije nisam lovio, zanima me šta mislite ovoj kombinaciji. Benelli Lupo i Swarovski Z6

tomo vrbas
· 01.01.2024. 19:30

Сретна Нова година колеге ловци да сте ми живи и здрави, и да вас ловачка срећа и око и даље служе! 🍻

· 01.01.2024. 17:21

Drage kolege želim vam zdravlja, lične i lovačke srece u 2024toj. (I da nam se ružne stvari ne ponavljaju).

· 15.12.2023. 13:46

Niko ništa ne piše na forumu.LSS radi punom parom.Ima podršku lovaca.Jedni isti 30 god sede po U.O.i udruženjima.Nisu oni krivi mi smo Cenzurisano što to trpimo.

· 14.02.2023. 09:13

Drug i ja bi se učlanili u neko lovačko društvo u Banatu, da li neko zna gde se primaju članovi sa strane?

· 14.02.2023. 09:10

Pozdrav svima..

Anita Randjelovic
· 11.02.2023. 15:09

Da li neko zna proceduru zamene cevi kod karabina?

64,685,470 posete www.srbijalov.com