Lovački portal SRBIJALOV - Forumske diskusije: Lisica

Navigacija
 Naslovna
 Vesti
 FORUM
 Pravila sajta
 Kodeks lovaca
 Kalendar lova
 Članci o lovu
 Sajmovi lova
 Galerija
 Linkovi
 Knjiga gostiju
 Kontakt
 REKLAMIRANJE
REKLAME
REKLAMIRAJTE SE KOD NAS

Domen za Lovačka udruženja

Lovački savez Centralne Srbije

INTERMAKER
Vreme

Pregled teme
 Štampaj teme
Lisica
klaja
 Zemo sve se slazem Odobrenoosim toga da sam nahvatao, odstrelio sam i njih ali ne bas na nekim lovackim daljinama,morao sam probati karabin pre lova. Znaci od 250m pa na daljeROFL
B)Opsta situacija je dobra.Neprijatelj se povlaci na svim linijama.Vojvoda Zivojin Misic

Zoran Zoli
 Mrvane svaka cast , cistis kao metlom ZivioRodjo iveli
srbijalov

mrwa22250
 jos jednom hvala drugari,a danas je usledila nagrada za trud na smanjenju broja predatora.Firma je kosila semenski tritikale kad se za dva minuta izlio takav pljusak da kamioni nisu uspeli otici iz njive.Krenem sa jednim kolegom velikim traktorom da cupamo kamione i na putu od silosa do njive gde je zapao-DIVOTA.
Na pokosene strnjike,koke su izvele svoje pilice da se osuse,a prizor je bio kao na nekoj fazaneriji.Sigurno preko dvadeset koka sa 5-8 pilica razlicitih uzrasta(sto govori da su predatori ipak uzeli danak)izmilelo je iz njiva pod suncokretom i kukuruzom.Pilica je bilo od velicine stisnute pesnice do onih za trecinu manjih od koke kojima se po boji perja vec naziru polovi.Sampion te svojevrsne parade fazancica je poslednja u nizu koka sa 12 vec poodraslih pilica.Mom odusevljenju nema kraja jer jedini garant za uspesnu sezonu su ovako brojna legla divljaka koji kasnije,kad pocne lov svojim lukavstvom umeju da zbune i najspremnijeg psa i da razgale dusu istinskog ljubitelja lova ove prelepe ptice.Vec ranije sam rekao da nas izgleda ocekuje izuzetna sezona lova na fazana,a sad bi mogao i u 100 marke da se opkladimVebanje
Shockdok pametni popustaju,budale zavladase

sheytan
 ^ Bravo 2 Zavidim na dozivljaju!!! iveli 3
novi način otvaranja tema je bzvz... Sad

DOBAR DVOGLED!!! iveli 3

http://www.youtube.com/watch?v=GOzgvb4hc5U

suci
 Cestitke kolega Mrwa. Odobreno

Jank
 Иде Клаја путићем и пева
у лисице уста препуна мишева,
с друге стране запевао Мрвва
друга лија оде али паде прва....HarmonikaZivioRodjo
Lov je stil mog života...Pas]yoursmiles.org/msmile/animal/m0218.gif

neca90
 Jank,uvek me odusevis svojim pesmamaBravo 2Smile

nidzamotocross
 Posle dugih noći provedenih u vabljenju, najzad sam imao uspeha. Planina pokušala da je sakrije u jutarnjoj magli ali ju je odao puh kojeg je uhvatila na 50-ak metara od mene, na ovoj čistini. Veoma mlada, a lovi samostalno. Patron RIO, šestica. Bye

www.dodaj.rs/f/1c/Ih/3LENDAg6/dsc01027.jpg

www.dodaj.rs/f/2a/11A/1IbYneqO/lasdasdf.jpg

www.dodaj.rs/f/1H/Cb/29NDj0dT/dfgerhrn.jpg
''Kao ptica koja je bez krila, Srbija bi bez goniča bila''

Ako želiš da izbegneš budale, ne radi ništa, ne pričaj ništa i budi ništa.

mrwa22250
 Cestitke NidzoBravo 2 i za odstrel i za fotke,a da love samostalno,love i te kako,a kad mogu da ulove puha i misa nije im problem mlad zecic ili fazansko pile.Zato sad treba biti uporan i smanjiti im brojnost na neku podnosljivu meru.
Ove sezone je bila neuobicajeno blaga zima pa su i legla lisica brojna kao i populacija glodara kojima se hrane,pa se bojim da ako im se broj ne smanji dogodine imamo ne eksploziju populacije lisica vec atomsku bombuStari.
Shockdok pametni popustaju,budale zavladase

Predator
 Svaka čast momci za "čišćenje" lovišta! Poseban pozdrav upućujem onima koji su sumnjali u lovačke sposobnosti moga druga Klaje! Njanjanja http://www.srbijalov.com/forum/viewth...ost_167153
Kod nas je poplava uzela danak, kako na plemenitoj divljači, tako i na lisicama. Planiram uskoro da obiđem teren da vidim koliko su tačne glasine o jednom jedinom preživjelom zecu na tom terenu koji je bila prekrila voda. Znam i za nekoliko lisičijih jama, pa ću ih obići čisto da vidim da li su "aktivne". Što se mene tiče, i lisice su sigurne dok ne počne lovna sezona sa psima, jer ih posljednjih godina i nema u nekom značajnijem broju.

Sasvim prirodno

klaja

Jank kaže:
Иде Клаја путићем и пева

Ujace OdobrenoVeselo
B)Opsta situacija je dobra.Neprijatelj se povlaci na svim linijama.Vojvoda Zivojin Misic

klaja
 NidzoooOdobreno za odstrel..slike su odlicneFoto

Zemo Predator hvala na podrsciOdobreno,kad budes hteo na lije samo kaziOdobreno

Jank
 Nidžoo Bravo 2 za odstrel samo cepaj da na jugu bude što manje predatora...Bye
Lov je stil mog života...Pas]yoursmiles.org/msmile/animal/m0218.gif

Podunavac

klaja kaže:
NidzoooOdobreno za odstrel..slike su odlicneFoto

Zemo i ako budeš na miševe hteo samo kaži. Klaji naravno.Grin
Ili ako hoćeš na krupniju divljač možda i parcova ima.ROFL
Tri prsta 2Kolce

Kale1204
 Juce predvece,posle par pljuskova iz vedra neba,mala grupa je izasla u lov lisica na strnjikama...ostali su pokusali sa klasicnim sedenjem a ja sam sa dvogledom i dvonoscem krenuo u obilazak sa puno osmatranja.
i posle nekih pola sata i predjenih par stotina metara,dvogledom spazis lisicu na nekih 150 m kako sedi u prvom redu suncokreta (odala je belina na grudima) i dvogled dole,karabin gore na dvonozac,uhvatih je u koncanicu i epilog je...
www.dodaj.rs/f/1U/rA/2yhXDkp4/fotografija0019.jpg

Nekih sat vremena kasnije,na sveze tanjiranoj strnjistu,spazih da se nesto krece na nekih 250-300 metara ,dvogled potvrdi da je lisica koja lovi miseve... i da se polako cik-cak krece ka meni,sve ulazeci i izlazeci iz obliznjeg suncokreta...
Namestih karabin na dvonozac i pratim dvogledom kako se situacija razvija,posle 10-15 min kada je dosla na nekih 100-tinak metara i stala bocno,koncanica stade po sred nje i desi se pucanj,oblak prasine i rep osta`kao uspravan kao jarbol....musterija br 2
www.dodaj.rs/f/3e/xQ/4MOCHPoP/fotografija0020.jpg
Odstreljene su sa zastavom 243 win i ppu 90gr

Zeljko92
 Bravo 2

PEZ

Jank kaže:
Иде Клаја путићем и пева

А ту је и Ниџа наше момче младо,
лови и он лије ElmerLisica
и то врло радо,
Засипа их сачмом по оближњој шуми
сва се гора тресе кад Франки загрми.
P.S.

"Da bi bio lovac moraš voljeti prirodu a onda moraš voljeti i vuka jer je on njen najdivljiji i najdivniji dio!"- Duško Sekulić

nidzamotocross
 Hvala svima, a najviše mom drugu PEZ-u na ovim lepim stihovima. Tako ti je to kad je čovek svestrani umJetnik. Bravo 2

ZivioRodjo
''Kao ptica koja je bez krila, Srbija bi bez goniča bila''

Ako želiš da izbegneš budale, ne radi ništa, ne pričaj ništa i budi ništa.

Predator

klaja kaže:

Klajo, ti znaš da sam ja uvijek za lov, naročito kad su lija i šaki u pitanju, ali još nisam "papiriće" sredio. Falilo mi je "šuške", pa još nisam ni izvadio lovnu kartu, a da ne pričam da kasnim sa plaćanjem članarine. Stidljiv
Nego, kako si krenuo tamaniti štetočine, moraću ti ustupiti svoje korisničko ime! Grin

Podunavac kaže:
Zemo i ako budeš na miševe hteo samo kaži. Klaji naravno.Grin
Ili ako hoćeš na krupniju divljač možda i parcova ima.ROFL

Zemo, ozbiljno ću razmisliti o tome. Kod promašaja je uvijek bilo pravilo, što manja meta - to manja bruka! Chut

Nidžo, ostavi koju i za Lea! Ja ne mogu prežaliti sam pretprošle sezone promašio zicer, Azri bi to tada mnogo značilo. Angry

Sasvim prirodno

veljko__
 Nidzo, Kale sve cestitke Bravo 2
Tri prsta 2 Kolce srbijalov

Skoči na forum:

Reklame
REKLAMIRANJE NA SRBIJALOV
PRIJAVA
Još uvek niste član?
Kliknite ovde za registraciju.
Online korisnika
Online gostiju: 16
Online članova: 0

Ukupno članova: 4,464
Najnoviji član: Aca Baikal M...

Poslednje vesti
СКУПШТИНА ЈЕДНОГЛАСНО УСВOЈИЛА ИЗВЕШТАЈЕ И П...
ЗАКАЗАНА СЕДНИЦА СКУПШТИНЕ ЛОВАЧКОГ САВЕЗА Ц...
СТРУЧНЕ ТРИБИНЕ ТОКОМ САЈМА
ТАКМИЧЕЊЕ У КУВАЊУ САЈАМСКОГ ГУЛАША
ОДРЖАНА СЕДНИЦА УПРАВНОГ ОДБОРА ЛОВАЧКОГ САВ...

Pričaonica
Morate se logovati da biste pisali poruku.

Lela
· 17.05.2025. 12:37

Krivolov se odvija u Zapadnoj Srbiji, Opština Požega, okolna sela ! Ubijaju se srne !!!

tomo vrbas
· 20.04.2025. 08:48

Христос Васкресе.

· 04.11.2024. 07:37

Milane imas temu izbor prve puske za pocetnike mada tesko da ce neko nesto smisliti protiv Z6 e sad taj Lupo ne znam.

· 15.10.2024. 05:38

Pozdrav ljudi, hvala za prijem, imao bih par pitanja sa obzirom da sam tek dobio sve potrebne dozvole za lov, a ranije nisam lovio, zanima me šta mislite ovoj kombinaciji. Benelli Lupo i Swarovski Z6

tomo vrbas
· 01.01.2024. 19:30

Сретна Нова година колеге ловци да сте ми живи и здрави, и да вас ловачка срећа и око и даље служе! 🍻

· 01.01.2024. 17:21

Drage kolege želim vam zdravlja, lične i lovačke srece u 2024toj. (I da nam se ružne stvari ne ponavljaju).

· 15.12.2023. 13:46

Niko ništa ne piše na forumu.LSS radi punom parom.Ima podršku lovaca.Jedni isti 30 god sede po U.O.i udruženjima.Nisu oni krivi mi smo Cenzurisano što to trpimo.

· 14.02.2023. 09:13

Drug i ja bi se učlanili u neko lovačko društvo u Banatu, da li neko zna gde se primaju članovi sa strane?

· 14.02.2023. 09:10

Pozdrav svima..

Anita Randjelovic
· 11.02.2023. 15:09

Da li neko zna proceduru zamene cevi kod karabina?

64,699,378 posete www.srbijalov.com