Lovački portal SRBIJALOV - Forumske diskusije: Lisica

Navigacija
 Naslovna
 Vesti
 FORUM
 Pravila sajta
 Kodeks lovaca
 Kalendar lova
 Članci o lovu
 Sajmovi lova
 Galerija
 Linkovi
 Knjiga gostiju
 Kontakt
 REKLAMIRANJE
REKLAME
REKLAMIRAJTE SE KOD NAS

Domen za Lovačka udruženja

Lovački savez Centralne Srbije

INTERMAKER
Vreme

Pregled teme
 Štampaj teme
Lisica
Jank

PEZ kaže:

А ту је и Ниџа наше момче младо,
лови и он лије ElmerLisica
и то врло радо,
Засипа их сачмом по оближњој шуми
сва се гора тресе кад Франки загрми.

Нема бољег ловца од нашег Николе
зато њега цуре и цене и воле............Bravo 2
Lov je stil mog života...Pas]yoursmiles.org/msmile/animal/m0218.gif

klaja
 Kale OdobrenoBravo 2
B)Opsta situacija je dobra.Neprijatelj se povlaci na svim linijama.Vojvoda Zivojin Misic

sheytan
 Evo, da se i stari majstor upishe u listi strelaca:

i173.photobucket.com/albums/w45/zeljko74/web_zps7f4a37d8.jpg

iveli 3
novi način otvaranja tema je bzvz... Sad

DOBAR DVOGLED!!! iveli 3

http://www.youtube.com/watch?v=GOzgvb4hc5U

Jank
 Uuuuu schele izgleda ko da si joj izvršio operaciju slepog creva preko kičme....ko će sad da vi lovi tija mišovi po bataji, mislim po strnjici....Bravo 2

Nebi od ovoga bilo ništa da te juče nisam onoliko pohvalio...Bravo 2
Lov je stil mog života...Pas]yoursmiles.org/msmile/animal/m0218.gif

Zeljko92
 Veceras smo malo napravili akciju na lisice ja i drustvo. Grin Nakotile su se posle blage zime pa mora broj da im se malo redukuje. Pored lisica primetno je da imamo dosta jazavaca koji su se nakotili u zadnje vreme i zadovoljan sam sto sam video veliki broj mladih zeceva sto je pozitivno posle onako porazavajuce prosle sezone. Palo je 5 lisica. ;)
Zeljko92 priložio:
3288dscn0113.jpg

Zeljko92
 Vabili smo ih po strnjikama. Sve su bile mlade koje smo odstrelili...
Zeljko92 priložio:
3288dscn0114.jpg

Zeljko92
 Pokusali smo da dovabimo i jednog starijeg krupnog lisca ali nismo uspeli. On je ipak ozbiljniji od ovih neiskusnih i njemu se treba posvetiti! Grin
Zeljko92 priložio:
3288dscn0116.jpg

nidzamotocross
 Sve čestitke Željko92. Bravo 2
''Kao ptica koja je bez krila, Srbija bi bez goniča bila''

Ako želiš da izbegneš budale, ne radi ništa, ne pričaj ništa i budi ništa.

Zeljko92
 Hvala Nidzoiveli

klaja
 Zeljko OdobrenoBravo 2
B)Opsta situacija je dobra.Neprijatelj se povlaci na svim linijama.Vojvoda Zivojin Misic

klaja
 Evo sinoc izasli malo na cekanje,raspodelili se po strnjikama pa na koga izadje.Samo sto sam sjeo a kolega Golf oslobadja energiju iz 30-06 cuje se udarac ali lije nema.Meni izlazi u 20.40h mlada lija ,pogodak u vrat na 70m.Jako sparno vece bez imalo vjetra.
i62.tinypic.com/2a6uts0.jpg

Zeljko92
 Tako je kolega! Moramo redukovati broj ako hocemo uspesnu lovnu sezonu! Bravo 2

mrwa22250
 Cestitke kolegama,drago mi je sto je tema aktivna jer je sad pravo vreme za redukciju broja predatoraOdobreno
Ja jutros jednu promasih i to sa cekeJaooo,video jos dve ali nisam mogao pucatiBesan.Veceras na popravni jer je najavljeno da u avgustu nece biti (kao i prosle godine)dozvola za lisiceShockGlavu o zid.
Shockdok pametni popustaju,budale zavladase

Podunavac
 Честитке свим стрелцима.Bravo 2
Шеки слика ти је одлична, као да је овде лисица под мојим ногама.Grin
Брашо ти си почео да кољеш карабином.Grin
Tri prsta 2Kolce

klaja
 Sheytan cestitam mada nemogu da vidim sliku,iz koga razloga nemam pojma. Braso okrenula se prema meni pa sam je morao tako,stavit cu veceras sliku gde se vidi sta je uradila 308-ica.

sheytan
 Fala, bata-Klajo, takodje! iveli 3

Ja sam kriv, izvinjavam se, prebacivao sam neshto po Photobucketu, mislim da je sada OK! Smile
novi način otvaranja tema je bzvz... Sad

DOBAR DVOGLED!!! iveli 3

http://www.youtube.com/watch?v=GOzgvb4hc5U

IvicaL
 Svaka čast svim kolegama na uspešnom odstrelu. Evo ja iz Grčke pratim moju omiljenu temu i ne mogu dočekati da se vratim i krenem na liju. Na žalost izgleda da će me dočekati kišna cela nedelja.
Nego, zašto pobogu neće biti dozvola za lisice u avgustu ?
lala, pa sta

mrwa22250

IvicaL kaže:

Nego, zašto pobogu neće biti dozvola za lisice u avgustu ?

Ne znam kako ce bidne kod drugih ali mi moj preCednik ld. rece da ce biti dozvola jos sledeci vikend,pa ondak dozvole za prepelicu i grlicu.Dal je po sredi usteda papira ili zbog radi bezbednosti Cenzurisanom li gaKoTuKoga

IvicaL
 Mislim da je bas to u pitanju. U Somboru ne cujem tako nesto od kolega, videcu kad se vratim u utorak,... Lov na prepelicu me ne zanima ali na lisicu uvek.
Kolega mi javlja da je odstrelio 4 u zadnjih nedelju dana.

i pitanje za sve
Sta mislite o ovome ?
http://www.youtub...XwlHiTglH8

konkretno o toj vabilici Silva Fox whistle
lala, pa sta

mrwa22250
 Evo da ne bude da sam pao na popravnom,mlad lisac na nekih 100-njak metara lovi miseve u tragu od kombajne.Vidim mu samo glavu i vrh ledja ali ne cekam jer imam zgodu da pucam sa rolo bale slame koja mi je pruzila odlican zaklon i naslon.Pucanj i on propada,kad sam prisao vidim da je jos ziv jer je metak pogodio sam vrh plecki,ali ne uspeva da se pomeri.Sledi samilosni hitac i fotka pa izvolte;)

Skoči na forum:

Reklame
REKLAMIRANJE NA SRBIJALOV
PRIJAVA
Još uvek niste član?
Kliknite ovde za registraciju.
Online korisnika
Online gostiju: 15
Online članova: 1

Ukupno članova: 4,464
Najnoviji član: Aca Baikal M...

Poslednje vesti
СКУПШТИНА ЈЕДНОГЛАСНО УСВOЈИЛА ИЗВЕШТАЈЕ И П...
ЗАКАЗАНА СЕДНИЦА СКУПШТИНЕ ЛОВАЧКОГ САВЕЗА Ц...
СТРУЧНЕ ТРИБИНЕ ТОКОМ САЈМА
ТАКМИЧЕЊЕ У КУВАЊУ САЈАМСКОГ ГУЛАША
ОДРЖАНА СЕДНИЦА УПРАВНОГ ОДБОРА ЛОВАЧКОГ САВ...

Pričaonica
Morate se logovati da biste pisali poruku.

Lela
· 17.05.2025. 12:37

Krivolov se odvija u Zapadnoj Srbiji, Opština Požega, okolna sela ! Ubijaju se srne !!!

tomo vrbas
· 20.04.2025. 08:48

Христос Васкресе.

· 04.11.2024. 07:37

Milane imas temu izbor prve puske za pocetnike mada tesko da ce neko nesto smisliti protiv Z6 e sad taj Lupo ne znam.

· 15.10.2024. 05:38

Pozdrav ljudi, hvala za prijem, imao bih par pitanja sa obzirom da sam tek dobio sve potrebne dozvole za lov, a ranije nisam lovio, zanima me šta mislite ovoj kombinaciji. Benelli Lupo i Swarovski Z6

tomo vrbas
· 01.01.2024. 19:30

Сретна Нова година колеге ловци да сте ми живи и здрави, и да вас ловачка срећа и око и даље служе! 🍻

· 01.01.2024. 17:21

Drage kolege želim vam zdravlja, lične i lovačke srece u 2024toj. (I da nam se ružne stvari ne ponavljaju).

· 15.12.2023. 13:46

Niko ništa ne piše na forumu.LSS radi punom parom.Ima podršku lovaca.Jedni isti 30 god sede po U.O.i udruženjima.Nisu oni krivi mi smo Cenzurisano što to trpimo.

· 14.02.2023. 09:13

Drug i ja bi se učlanili u neko lovačko društvo u Banatu, da li neko zna gde se primaju članovi sa strane?

· 14.02.2023. 09:10

Pozdrav svima..

Anita Randjelovic
· 11.02.2023. 15:09

Da li neko zna proceduru zamene cevi kod karabina?

64,699,441 posete www.srbijalov.com