Lovački portal SRBIJALOV - Forumske diskusije: Crvena Zastava - Puške sačmarice

Navigacija
 Naslovna
 Vesti
 FORUM
 Pravila sajta
 Kodeks lovaca
 Kalendar lova
 Članci o lovu
 Sajmovi lova
 Galerija
 Linkovi
 Knjiga gostiju
 Kontakt
 REKLAMIRANJE
REKLAME
REKLAMIRAJTE SE KOD NAS

Domen za Lovačka udruženja

Lovački savez Centralne Srbije

INTERMAKER
Vreme

Pregled teme
 Štampaj teme
Crvena Zastava - Puške sačmarice
DejanPetkovic
 ..

kelt
 puska je izvanredna ganc nova. sad je dobro ocisti od masnoca ako je bila konzervirana i pravac streliste gde ces je razraditi.probaj da pucas na vise daljina da vidis i kako nosi. uzmi dve tri kutije normalne lovne municije bilo kojeg proizvodjaca npr. osmice. najbolje one koje ces i ubuduce koristiti. samo da znas da nema lose municije ni lose puske, sve je na tebi.iveli
Mi necemo reci gde praznina zveci
Kao klepka suplja,
Mi hocemo dela velikih bez reci-
Zuljeva i znoja, stradanja i vere,
Pelina iz cije zuci pcela bere
i med slatki skuplja.
A. Santic
http://www.youtube.com/watch?v=pDIl8R...re=related

Bajkela
 Da li neko od kolega moze da mi kaze koji je cok na kojoj cevi kod Zastavine polozare M75? Vrlo sam blizu da pazarim jednu sebi, cekam samo da mi stigne nabavna i resena stvar. Smile
Indjijanac
Lisica

Brka bez brkova
 Kod svih zastavinih leva pun cok,desna pola coka.

AleksandarB78
 Pozdrav imam pitanje, da li je Zastava proizvodila jednocevke ili sam u zabludi?
Apropo kvaliteta sadašnjih Zastavinih pušaka u odnosu na sadašnje ruske, čini mi se da je Zastava trenutno kvalitetnija, eto koliko su se ruske pokvarile sem PA

Obaveštavaju se svi članovi portala SRBIJALOV da je uvedeno obavezno predstavljanje u PROFILU.
Svi koji nemaju podatak imaće upozorenje.
Oni koji su već uradili predstavljanje u forum temi PREDSTAVITE SE mogu isti tekst da prekopiraju u PROFIL ili da ukucaju novi.
Podaci koji ne liče na predstavljanje biće brisani bez upozorenja, a članovi koji ne poštuju ovu obavezu biće banovani

Srbijalov admin Tim!

ssekir75
 zastava trenutno ne moze da bude kvalitetnija jer ne proizvodi sacmarice uopste. i koliko ja znam nikad nije proizvodila jednocevke. predratna FOMU jeste.
ловци су организована наоружана група људи која преко поља, шума и ливада иде у кафану iveli

калибар је "производ" два броја означених милиметримаStari

не пучај шинко док им не видиш беоњачеElmer

AleksandarB78
 Jeste, ali to što ima od zaliha, znamo da ne proizvodi od 2005 godine, to što ima na lageru i proizvodnja od 95 pa naovamo (za mene skorije vreme) je bolje od ruskih u zadnje dve-tri godine. Napominjem po meni, možda je lični utisak, ali malo malo lovci bandažiraju prste, a ruskinje im načinju prste (kod starih to nije slučaj).
A novije jednocevke? (čisto sam radoznao, mislim da je kolega lovac pre 15ak god kupio jednocevu Zastavu, pa da vidim jesam li pravilno ukopčao)

PEZ
 Nesto se ne secam da je Zastava imala jednocevke u proizvodnji.
P.S.

"Da bi bio lovac moraš voljeti prirodu a onda moraš voljeti i vuka jer je on njen najdivljiji i najdivniji dio!"- Duško Sekulić

AleksandarB78
 Danas sam kupio M75 u cal.16 engleski kundak "nova" (proizvodnja '94), nekorištena iz radnje za 17.000 din!!! sa garancijom, kutijom.
Cena nije nivelisana 10 godina u Jugoimortu NBGD. Nisam ni mislo da je kupim, o cal 16 takođe, ali cena je bila za neverovati. Juče sam bio 40 min u radnji i gledao je, prevrtao, šta-kako... Bile su deset godina izložene, odkonzervirane, a niko ih nije čistio pa kako i nisu radili koju godinu na mestima je proradila rđa. Ima je na par mesta, ali ništa sto se ne da srediti.
Posle noći razmišljnja danas sam je kupio. Kako već neko vreme gledam da kupim i položaru u obziru su bile od novih IŽ43 i CZ-USA Ringnek ili neka polovna Suhl-ova. Skupljao sam pare i sređivao utiske (nabavljena dozvola za nabavku) i kad juče naletim na ovu cenu i dve M-75 u cal 16 na rafu.
Ostala je još jedna, uz dodatnu doradu za 200 EUR imaću novu extra pušku.
Probana je na strelišu bez primedbi za sad.
Još sam pod utiscima Presrean

mihailo
 Ma dobra je zastava,za te pare nema bolje sa dve cevi a novo.

bjanko
 Kolega gde se nalaza ta radnja u kojoj ste kupili M75 u kojoj ulici bas ste nasli dosta povoljno,ja sam predao za nabavnu pa mi bas cena odgovara d li imaju jos nesto povoljno,da li se tu prodaju samo zastavine puske ili ima jos nesto zanimljivo
Pozdrav
Lovac 1

AleksandarB78
 Radnja je Yugoimport SDPR zgradi kod opštine Novi Beograd ili iza novog merkatora u atrijumu njihove zgrade, ostala je još jedna 16-kinja od 17.000 din i karabin na prodaju (ne znam cenu), kao i nekoliko reprezantativnih karabina koje ne prodaju. Imaš i opremu nešto je povoljno nešto je skuplje ali metke imaju po 30 dinara što je vrh cena. Ova što je ostala je u malo lošijem stanju što se tiče rđe ali isto ništa što se ne može srediti.
Da se potrude mlo više oko završne obrade i razlete po radnjama pokidali bi sve, da ne pričam kad bi osluškivali tržište šta bi tek onda uradili na tržištu glatkih cevi.

Max011
 Jedino što treba dodadati da radnja radi do 16 h i da često odu i ranije ...pa zainteresovani ne bi trebali da ,,gadjaju,, kraj radnog vremena (lično doživeo) !ika
Sad ću ja samo tetki lek da dam! Dikh tu kava ?!

SUMO
 Takodje. Bolje je uvek otici pre podne.
Neka tebe ona dugo sluzi, cena je smesna.

killer

pavlepavlaka kaže:
zanima me iz
gled mehanizma i koji je bolje jer su po meni jednake ali zanimame koje su im mane ??? Confused

dragi kolega u" ruke mandusica vuka svaka puska bice ubojita",tako da ne brini se ako ti puska lezi kako treba neces imati problema ,pusti price ja lovim sa zastavinom bokericom vec15 godina i jos uvek nemam problema,uglavnom pogadjam sa prvim metkom,i imam dobre ucinke u lovu s njom.....

Bajkela
 Evo kolege da se i ja pohvalim, danas sam konacno regulisao sve pravne sitnice i kao svoju prvu pusku kupio M75 kalibar 12/70 Grin . Solidno je ocuvana spolja, brunir i kundak su dosta dobri, a cevi se sijaju bez ijedne mrljice. Covek koji mi je prodao ne bavi se lovom vec neko vreme pa je dao dosta povoljno. Isprobao sam je odma` ali sa sitnom sacmom 2 mm i ima lep posip. Voleo bi da je odnesem kod nekog puskara da je malo pregleda jel mi se cini da ima malo lufta u glavi . Sad sam se zabrinuo da to nije neki veci defekt pa da ne bude "dzaba ste krecili" Trt Milojka . Da li neko moze da mi da neki broj od puskara u Novom Sadu?
Indjijanac
Lisica

AleksandarB78
 Bajkela čestitam na kupovini da te dugo služi.
I sam sam nedavno kupio M75 isto engleski kundak cal16 više muzike od para, puškara nađi na http://www.srbija...read_id=47 , ali mislim da je Toza najpoznatiji ovde na forumu i da će ti ga preporučiti.

AleksandarB78
 Probaj da se nije malo kundak razlabavio tamo gde drvo ulazi u baskulu to nije luft, a često je kod Zastave (pa i kod drugih), samo dotegneš šaraf koji spaja drvo i baskulu (odšrafiš plastiku na dnu kundaka i dugačkim šrafcigerom dotegneš), ako je baš luft na baskuli pravac dobar puškar.

veljko__
 Cestitam Bajkela.
Tri prsta 2 Kolce srbijalov

ssekir75
 samo udri! puc puc
ловци су организована наоружана група људи која преко поља, шума и ливада иде у кафану iveli

калибар је "производ" два броја означених милиметримаStari

не пучај шинко док им не видиш беоњачеElmer

Skoči na forum:

Slične teme
Tema Forum Odgovori Poslednji upis
ZASTAVA M85 KARABINI 75 24.02.2026. 22:11
Zastava M70 KARABINI 943 01.03.2025. 00:59
Zastava sa Battue nišanom KARABINI 75 24.06.2022. 13:29
Puške sačmarice, češke proizvodnje LOVAČKE PUŠKE GLATKIH CEVi 287 07.03.2022. 01:57
IŽ -18 puške sačmarice LOVAČKE PUŠKE GLATKIH CEVi 434 01.01.2020. 14:47
Reklame
REKLAMIRANJE NA SRBIJALOV
PRIJAVA
Još uvek niste član?
Kliknite ovde za registraciju.
Online korisnika
Online gostiju: 14
Online članova: 0

Ukupno članova: 4,478
Najnoviji član: Velicko

Poslednje vesti
ШАКАЛ ВАСА ЈЕ ИМПРЕСИВАН ПЛИВАЧ И МАРАТОНАЦ
JAVNA RASPRAVA O NACRTU ZAKONA O ORUŽJU I MUNICIJI: Rasprava će trajati do 20. ap...
46. Međunarodni sajam nautike, lova i ribolova
Lovna sezona jelena svih polova traje do 15. februara
Донете измене и допуне Правилника о проглаша...

Pričaonica
Morate se logovati da biste pisali poruku.

OfflineAdmin
· 19.11.2025. 12:42

Podunavac Bye

· 17.11.2025. 20:08

Поздрав другари. Дуго ме није било.

· 25.07.2025. 13:27

Bog da mu dusu oprosti. Pozdrav Daki, vidimo se u vecnim lovistima !

· 24.07.2025. 21:28

Бог да му душу прости, породици живот и здравље.

· 24.07.2025. 19:00

Moje saučešće Darkovoj porodici i prijateljima, veoma sam ga poštovao... Nek mu je slava... Pozdravi Lalu i Mrvicu...

· 24.07.2025. 18:30

Sada primio poruku da je DakiNS.preminuo. Predivan čovek,prijatelj,lj
udima,nemam reci kojim bih ga opisao! Darko lovi večnim lovištima sa svojim bretonima. 😞😞😞

· 24.07.2025. 15:13

Наш колега и душа овог форума, DakiNS је умро данас. Нека му је лака земља и да има одличну екипу у вечним ловишти

Lela
· 17.05.2025. 12:37

Krivolov se odvija u Zapadnoj Srbiji, Opština Požega, okolna sela ! Ubijaju se srne !!!

tomo vrbas
· 20.04.2025. 08:48

Христос Васкресе.

· 04.11.2024. 07:37

Milane imas temu izbor prve puske za pocetnike mada tesko da ce neko nesto smisliti protiv Z6 e sad taj Lupo ne znam.

66,428,779 posete www.srbijalov.com