Lovački portal SRBIJALOV - Forumske diskusije: Borba protiv KRIVOLOVA!

Navigacija
 Naslovna
 Vesti
 FORUM
 Pravila sajta
 Kodeks lovaca
 Kalendar lova
 Članci o lovu
 Sajmovi lova
 Galerija
 Linkovi
 Knjiga gostiju
 Kontakt
 REKLAMIRANJE
REKLAME
REKLAMIRAJTE SE KOD NAS

Domen za Lovačka udruženja

Lovački savez Centralne Srbije

INTERMAKER
Vreme

Pregled teme
 Štampaj teme
Borba protiv KRIVOLOVA!
Lala

davorcalic kaže:
Joj umro sam od smeha.... https://www.faceb...ed_comment

Šta kaže DZPPS, ovi iz APR dodaju nule?!? Napisao to, pa obrisao... Državni organ da prepravlja bilanse pravnih lica dodavanjem nula? Lepo, lepo... Baš lepa optužba, naravno bez pokrića, po običaju! Moguće da je neki lovac zaposlen u APR to uradio, šta mislite?!? HaHaHa
Alaj će se ovi zaštitari nadobijati tužbi, kako su krenuli...

Ali nije moguće da i u izveštaju o bonitetu NBS stoji isti podatak, sa gubitkom od 48 miliona...

Evo dokaza:
Bogu 'fala, što sam Lala Smile

Lala
 Ovde se još bolje vidi:

Sremac75
 i58.tinypic.com/ej96o6.jpg

Ipak je Ružić u svoj novi stan preselio i sebe i svoju Agenciju....

i61.tinypic.com/14ay4xu.jpg

Nagradno pitanje : Koliko košta stan u NS?

- 48 MILIONA..... netačno!
PraviloPraviloPravilo
Udri me, ubi me, kožu mi deri, odavno ja sam spreman da mrem, opsuj mi oca, mater, i sve po spisku, samo mi nemoj dirati SREM.
Palica
PalicaPalicaPalicaPalicaPalica

http://www.youtube.com/watch?v=L8U1EI...8U1EIESS1M

"Ko se iskreno bori za pravdu i istinu, mora biti spreman da se žrtvuje!"

"Dođu, tako, vremena, kad pametan zaćuti, budala progovori, a fukara se obogati!'' - Ivo Andrić

"Ako Kosovo nije naše, zašto od nas traže da ga damo...? Ako je njihovo, zašto ga otimaju...? A ako već mogu da ga otmu ne znam sta se vec toliko ustručavaju... ?"

davorcalic

Lala kaže:

davorcalic kaže:
Joj umro sam od smeha.... https://www.faceb...ed_comment

Šta kaže DZPPS, ovi iz APR dodaju nule?!? Moguće...
Ali nije moguće da i u izveštaju o bonitetu NBS stoji isti podatak, sa gubitkom od 48 miliona...

Ma nema on pojma šta se događa, vidiš da je mislio da APR dodaje nule i poželeo još koju nulu a nije znao da je to gubitak...hahahh..majko moja
Žena mi Makedonka....ena Shock

Lala
 Pa Davore, ne zna čovek da tumači predznake plus i minus, nije strašno! Intelektualac je to, akademski obrazovan, relativno mlad, ima vremena naučiće! Grin

Trenutno je izgleda prezauzet brisanjem argumentovanih komentara na Fejsbuku, i banovanjem, da bi sakrio svoju sramotu - da ne vide ljudi šta stoji iza prazne priče o brizi za ptice Srbije. Ma ja mislim da je on ipak samo jedan epizodista koji verovatno doživljava svoj ego-trip, vrlo moguće potpomognut sa strane od nekoga ili nečega. Novčano, naravno.

Nego momci, da ja postavim jedno sasvim normalno i logično pitanje:

Zar sve ovo što smo izneli o DZPPS u ovih dva dana ne treba da radi naša dika i ponos, naš cenjeni Lovački savez Vojvodine i njegovi rukovodioci i članovi organa i tela?!? Oni mudro ćute, zabole njih za cirkus koji se odvija oko ovoga!

Koji put već nekolicina ljudi sa Srbijalov portala treba da brani lovce i lovačke organizacije od napada raznih zaštitara, posmatrača, tapetara... Dokle bre?!?

Zar u tom LSV ili LSS ne postoji niko ko bi umeo ili smeo da istupi i da ovim tapetarima spusti puls, vidiš kako su nervozni kad ostanu bez argumenata? Da im ne pozli, pojedinima, od dokumentacije koju (za sada selektivno) objavljujemo? Da im se ne počne osipati ono silno članstvo od par desetina ljudi od kojih većina izgleda nema pojma šta im glavni rade?

Ružiću mogu da budem zahvalan samo za jednu stvar, a to je što je svojim agresivnim istupima pokazao svu nemoć lovačkih saveza, i svu nezainteresovanost ljudi u savezima za probleme lovaca. Ni jednu reč niko iz saveza nije izgovorio povodom izmišljenih podataka i povodom generalizacije svih lovaca kao krivolovaca! NI JEDNU REČ! E tu je Ružić nesvesno pomogao mnogim lovcima da progledaju.

To što u svojim komentarima i izjavama ovi iz DZPPS uspevaju da me slatko nasmeju, to im takodje ide u plus! Baš umeju da budu smešni. Tapetari-brojači odstrela ptica preko fotografija na Fejsbuku! Grin

ficha007
 Lalo, pa šta ima da se savezi oglašavaju kad ne znaju gde su šuplji. Stvarno žali bože lovačkih novaca. Ali ovo nije tema o savezima nego o krivolovu, a ovaj Ružić je tek posebna cvećka. Ja da sam na njegovom mestu ne bih se više oglašavao posle ovakvih dokaza i papira.

Žali Bože onih koji ga plaćaju, a još više žali Bože volonera koji sa njime rade.
ČVRSTINA VERE, ČISTOTA DUŠE, ČESTITOST ŽIVOTA

"Ko sme, taj može. Ko ne zna za strah, taj ide napred" ( Vojvoda Živojin Mišić )

tomo vrbas
 Ko zna mozda je nesto od tih 48 milkica otislo i na podmazivanje ovih nasih dupelzaca glavesina iz LSS-a i LSV-a pa zato mudro cute mozda se nadaju jos kojoj kinti????Hmmm

DakiNS
 S obzirom na lične finansijske uspehe pretpostavljam da je završio poljoprivredni fakultet , smer stočarstvo ,odsek svinjogojstvo !
Suviše me podseća na Kuvar
KADA BUDEM LOVIO U VEČNIM LOVIŠTIMA LOVIĆU SA BRETONOM

Lala
 Ovi mučenici su stvarno zabavni do te mere da neću da propustim više ni jedan od njihovih bisera!
Najnovije što pročitah, kad smo počeli da ih zavlačimo da su tapetari jer su tako napisali da im je delatnost, od muke ne znaju šta da napišu i da odgovorer, pa opet prosipaju laži. Evo šta je napisao dasa koji vodi FB stranicu 'Stop krivolovu nad pticama':

'Stop krivolovu nad pticama Valja biti pismen, a to ne znači samo slova znati. Na netu se mogu i šifre pronaći. http://www.knjigo...x-740.html a potom videti i da ista šifra 9499 stoji za sva LU, LD i vaše "cenjene saveze". http://pretraga.a...ta...'

Eeee moj nepismeni neznani junače: tačno je da valja biti pismen, i tačno je da su lovačke organizacije i savezi upisani pod šifrom 9949 kao i sva udruženja gradjana na bazi učlanjenja, ali opis delatnosti lovačkih organizacija nije PROIZVODNJA TAPETA kao kod zaštitara DZPPS, nego je kod lovačkih organizacija opis delatnosti 'Lov, traperstvo i odgovarajuće uslužne delatnosti'. Proveri, ako uopšte umeš to da uradiš! Znači opet iznosiš neistine i poluistine!
Da si malo pametniji ne bi lupetao i svojim izjavama izazivao napade smeha kod ljudi koji se malo bolje razumeju u materiju od tebe, neupućenog, koji bi da ispadne pametan i koji uz to hoće i da malo lagi! No no no

Eee što neki tapetari umeju da lažu, pa to je čudo jedno!

Nego, tapetari, jel radite i gletovanje zidova pre lepljenja vaših tapeta? Mislim, meni ne trebaju tapete, ali imam jednu šupu koja nije ogletovana, pa da uFatite pos'o da se vadite polako od 48 miliona minusa... Grin

Lala
 Evo da pomognem ovom mučeniku, samo kao primer pogledaj šta piše za Lovački savez Srbije opis delatnosti (isto to piše za sve lovačke organizacije). Nema nigde PROIZVODNJE TAPETA, tapetaru nepismeni, koji hoće da drži lekcije drugima! Ambiciozno i pretenciozno!
Džaba brišeš sve komentare na fejsu, banuješ neistomišljenike... pukli ste kao zvečka bre.
Nisam pravnik, ali koliko ja znam KZ Republike Srbije daleko oštrije tretira eventualne manipulacije teške oko pola miliona evra, od krivičnog dela nedozvoljeni lov (krivolov). Mislite o tome!

Nego, jel imate vi zaštitari nekog ozbiljnijeg, ovi što se do sada javljaju nisu baš (osim Dimitrija koji je zaista dostojanstveno branio svoje mišljenje i stavove, i to treba poštovati makar se ne slagali sa tim)... nema smisla da ove neupućene i neznalice argumentima, dokumentima i podpitanjima demoliramo više. Kad nauče da budu fini ii kulturni, onda možemo normalno i argumentovano pričati, a na bezobrazluk će samo da dobiju još koji dokument i argument, da se bolje zakopaju kod svog članstva (ako ja dobro računam, ima ih u DZPPS oko 20-25 članova).

DakiNS
 Dimitrije dolazi na forum, u kasnim ili da kažem ranim časovima, ali ne sme ništa da napiše. Izgleda da sam se prevario u proceni njegove ličnosti , ili je toliko izmanipulisan da više ne može razmišljati svojom glavom , a postoji i treća varijanta , a to je cena odanosti. Sad se nešto razmišljam , gledajući u poslednje vreme kako razno razni intelektualci leše državu , sve su mi draži nepismeni. Izgleda da ljubav prema tuđem novcu proporcionalan je školskoj spremi. I najcrnje od svega je što dobar broj takvih ljudi radi u prosveti . Da li treba kao primer da služe mladim naraštajima?

Ko proda dupe na usta kenja.

davorcalic
 Uprkos svemu,ja ću reći nešto o Dimitriju...momak je na mestu i čitajući neke radove(doduše samo par) najčešće se pojavljuje ime Dimitrija R.... ni Marko Š. nije loš momak,vidi se da su istinski zaljubljenici u ptice i ŽESTOKO izmanipulisani u svemu tome,mislim da je vreme da neko od njih preuzme DZZPS od (jedva) fakultetski obrazovanog Ružića...zato i dolazi ovde da pročita šta se dešava i kako su njegova ubeđenja u poštenje ,,lidera,, posrnula....dok oni volontiraju ili rade, tobože korisno za svoje karijere i iskustvo neko profitira njima ispred nosa.... Momci,ako imate saznanje o eventualnim manipulacijama a ćutite onda je to krivično delo...itd..itd..bar se moralno postidite...

Čudno da nema nijedan demanti, čim ćute,nešto se tu još krije a boijm se da je još veće nego ovih 48 miliona....

kimi

DakiNS kaže:

Ko proda dupe na usta kenja.

Bravo 2
U rukama Mandušića Vuka svaka puška biće ubojita

skojic
 https://www.faceb...mp;theater
Svetislav Bato Kojić
Lov srbijalov i Žene enaidu zajedno

DakiNS
 Trebao si snimiti stranicu jer je nedostupna.

skojic
 Evo

www.dodaj.rs/f/h/tq/4HHCzuCL/1.png
Svetislav Bato Kojić
Lov srbijalov i Žene enaidu zajedno

davorcalic
 E moj Ružiću i kompanijo,budete li i dalje brisali komentare i blokirali na fb,ostaćete bez mušterija....Njanjanja2

IvicaL
 Ja sam srecan sto nemam taj FB. A eto opet svasta se tu moze i videti,...
lala, pa sta

Lala

skojic kaže:
Evo

www.dodaj.rs/f/h/tq/4HHCzuCL/1.png

A jel da mu naplatimo reklamu za tapetarsku firmu što mu na Srbijalov promovišemo posao?!?

Nego, ima čika Ružić još jednu firmu, Agenciju koju je kao preduzetnik osnovao 2012. godine, ali ta firma, zamislite, prema podacima iz APR nema priloženih finansijskih izveštaja za protekle godine, što je zakonska obaveza!? Pa svako LU kao udruženje gradjana mora da podnosi finansijske izveštaje, ali izgleda da tapetari ne moraju, ili moraju ali ih ne podnose i prolaze nekažnjeno?!? Hajde pravnici, bacite oko u zakone, kolika je kazna ako neko pravno lice ne podnese finansijski izveštaj i bilanse stanja i uspeha?

Znači, nema ni uvida šta i kako ta Agencija radi, kakva je struktura prihoda i rashoda .... Vrlo zanimljivo!

davorcalic
 Ima i treći posao....turistički vodič u jednoj agenciji u NS.... tu verovatno VOLontira.....

Skoči na forum:

Slične teme
Tema Forum Odgovori Poslednji upis
Krivolov - kako se boriti protiv? METODE LOVA 624 19.09.2021. 07:54
Kako se boriti protiv KRPELJA KINOLOGIJA 386 02.07.2019. 09:48
Reloading -Punjenje municije za olučene cevi ,za ili protiv ? MUNICIJA ZA OLUČENE CEVI 113 26.03.2018. 13:07
Loviti fazanke-'za' i 'protiv' LOV NA SITNU DIVLJAČ 69 18.03.2013. 22:57
Reklame
REKLAMIRANJE NA SRBIJALOV
PRIJAVA
Još uvek niste član?
Kliknite ovde za registraciju.
Online korisnika
Online gostiju: 14
Online članova: 0

Ukupno članova: 4,464
Najnoviji član: Aca Baikal M...

Poslednje vesti
СТРУЧНЕ ТРИБИНЕ ТОКОМ САЈМА
ТАКМИЧЕЊЕ У КУВАЊУ САЈАМСКОГ ГУЛАША
ОДРЖАНА СЕДНИЦА УПРАВНОГ ОДБОРА ЛОВАЧКОГ САВ...
ОТВОРЕН 15. МЕЂУНАРОДНИ САЈАМ ЛОВА, РИБОЛОВА И ...
15. sajam lova, ribolova i lovnog turizma Kraguj M

Pričaonica
Morate se logovati da biste pisali poruku.

Lela
· 17.05.2025. 12:37

Krivolov se odvija u Zapadnoj Srbiji, Opština Požega, okolna sela ! Ubijaju se srne !!!

tomo vrbas
· 20.04.2025. 08:48

Христос Васкресе.

· 04.11.2024. 07:37

Milane imas temu izbor prve puske za pocetnike mada tesko da ce neko nesto smisliti protiv Z6 e sad taj Lupo ne znam.

· 15.10.2024. 05:38

Pozdrav ljudi, hvala za prijem, imao bih par pitanja sa obzirom da sam tek dobio sve potrebne dozvole za lov, a ranije nisam lovio, zanima me šta mislite ovoj kombinaciji. Benelli Lupo i Swarovski Z6

tomo vrbas
· 01.01.2024. 19:30

Сретна Нова година колеге ловци да сте ми живи и здрави, и да вас ловачка срећа и око и даље служе! 🍻

· 01.01.2024. 17:21

Drage kolege želim vam zdravlja, lične i lovačke srece u 2024toj. (I da nam se ružne stvari ne ponavljaju).

· 15.12.2023. 13:46

Niko ništa ne piše na forumu.LSS radi punom parom.Ima podršku lovaca.Jedni isti 30 god sede po U.O.i udruženjima.Nisu oni krivi mi smo Cenzurisano što to trpimo.

· 14.02.2023. 09:13

Drug i ja bi se učlanili u neko lovačko društvo u Banatu, da li neko zna gde se primaju članovi sa strane?

· 14.02.2023. 09:10

Pozdrav svima..

Anita Randjelovic
· 11.02.2023. 15:09

Da li neko zna proceduru zamene cevi kod karabina?

64,630,067 posete www.srbijalov.com