Lovački portal SRBIJALOV - Forumske diskusije: iz 27im

Navigacija
 Naslovna
 Vesti
 FORUM
 Pravila sajta
 Kodeks lovaca
 Kalendar lova
 Članci o lovu
 Sajmovi lova
 Galerija
 Linkovi
 Knjiga gostiju
 Kontakt
 REKLAMIRANJE
REKLAME
REKLAMIRAJTE SE KOD NAS

Domen za Lovačka udruženja

Lovački savez Centralne Srbije

INTERMAKER
Vreme

Pregled teme
 Štampaj teme
iz 27im
pekar
 ima li gde na njoj da pise godina proizvodnje?

pekar
 hunter,kundak i podkundak su kao na tvojoj slici na prvoj strani ove teme.mozda je za nijansu svetlija boja (ali nije izbledela).ili je na tvojoj slici ispalo malo tamnije zbog ugla slikanja.

Sniper Hunter

pekar kaže:
hunter,kundak i podkundak su kao na tvojoj slici na prvoj strani ove teme.mozda je za nijansu svetlija boja (ali nije izbledela).ili je na tvojoj slici ispalo malo tamnije zbog ugla slikanja.

Tamno je drvo bilo na mojoj mada sada izgleda drugačije urađen je novi kundak i podkundak ,a uskoro dobijam jednu u cal 16 jedna selektivna obarača promenljivi čokovi ,kupio sam je pre 10 dana sada je kod mastora na sređivanju,uskoro će biti gotova ,pa ću postaviti slike

pekar

Sniper Hunter kaže:

pekar kaže:

Tamno je drvo bilo na mojoj mada sada izgleda drugačije urađen je novi kundak i podkundak ,a uskoro dobijam jednu u cal 16 jedna selektivna obarača promenljivi čokovi ,kupio sam je pre 10 dana sada je kod mastora na sređivanju,uskoro će biti gotova ,pa ću postaviti slike

novi kundak od orahovine?koliko kosta da se uradi jedan kundak i podkundak?mogu da nadjem orahovinu.

Sniper Hunter
 Zavisi od kvaliteta oraha imaš od 70 pa na dalje

Predator

pekar kaže:
ima li gde na njoj da pise godina proizvodnje?

Pogledaj serijski broj. Kod većine IŽ-ovki važi pravilo da prva dva broja serijskog broja označavaju godinu proizvodnje. Npr. serijski broj 844113 bi trebalo da je '84 godište.

Sasvim prirodno

Sniper Hunter
 Evo jedne iž 27 u cal 16 promenljivi čokovi i jedna selektivna obarača ,naravno posle tretmana kod I Jevtića i KG klana puškaraGrin

i45.tinypic.com/nvb0r8.jpg

i50.tinypic.com/2hwin2x.jpg

i45.tinypic.com/2s8ha4m.jpg

i45.tinypic.com/5khgs8.jpg

i50.tinypic.com/35lrng0.jpg

sheytan
 Vrrrrlo interesting, a bogami i simpa!!! Bravo 2

Neka ti je sa sretjom, bata-Sniper! Do 2067.-me nek sluzi kako Bog zapoveda, posle menjaj! iveli 3
novi način otvaranja tema je bzvz... Sad

DOBAR DVOGLED!!! iveli 3

http://www.youtube.com/watch?v=GOzgvb4hc5U

PEZ
 Cestitke Sniperu,neka te dugo sluzi,cestitke i majstoruOdobreno

Sniper Hunter
 Hvala kolege!iveli

Podunavac
 Sniper lepo urađeno. Svaka čast Ivici.Bravo 2 Nek te dugo i dobro služi. Imaš li koju sliku pre sređivanja?
Tri prsta 2Kolce

canis aureus
 SniperU Odobreno
dal je moguće da je I Jevtić to radiJo?!?!Zbunjen
The best of the World all game caliber 8x57JS
Dim

sheytan
 ^ Aiii, ovo su već teeeške provokazzije... Shock

DOBAR DVOGLED!!! iveli 3

Sniper Hunter
 Nažalost nisam slikao pušku pre sređvanja preuzeo sam je iz prodavnice ispalio na strelištu nekoliko metaka da vidim jel sve funkcioniše i odmah istoga dana odneo kod I Jevtića da se radi ,jel je odmor kratak a majstor kundačar pretrpan (stariji čovek),da bi bilo vremena da se upasuje drvo posle Ivicine rabote i "hijeroglifa"Grin i u slučaju da mi se ne svidi majstor ima vremena za popravke jel sam majstoru dao odrešene ruke i pustio njegovoj mašti i kreativnosti da eksperimentiše ,pre ovoga je bila obična brunirana glava bez ikakvog traga od fabričke gravure "tabula raza".

beretta so
 dobro uradjeno,dore su to puske,ali im treba malo sminke,da te dobro sluzi,

dinic1991
 pozdrav kolege. da se pohvalim i ja,skoro sam postao ponosni vlasnik jedne iz27 made in USSR u kalibru 16. To mi je inace prva puska. U odlicnom je stanju,nije ni kutiju patrona ispucala,a nisam je mnogo platio,170 evra. Cevi su perfektne i spolja i unutra. kod tog cice je stajala zadnjih 10 godina u podrumu iza vrata,a i dalje je kao nova. Mnogo podseca na iz12 jer ima 2 obarace,siroki izvlakac i punu(neventilirajucu)sinu. Na njoj ne pise godina proizvodnje ali mislim da je od prvih modela iz27 bas zbog izvlakaca i pune sine. Ima i lepe gravure na glavi,sa jedne strane zec u trku,sa druge lovacki pas u marci a ispod tetreb...zanima me vase misljenje o kvalitetu puske??? kundak i podkundak su od tresnje pa me interesuje i kvalitet drveta... unapred HVALAGrin
aleksandar dinic

sheytan
 Čestitke, koleza, nek te lepo slooži!

Jeste, to je od prvih serija, s početka 70-ih(šina je reper, obarači i izvlakači nisu, a za gravoore - bem li ga...)! Duplo je starija od tyebe! hehehe I DUPLO ĆE VIŠE TRAJATI, GARANT! Dabogda ti trajao 100 godina, al ona će jopet dooplo, barem... Samo meći fabritčq džebanu u nju, i veka joj nema! Stari

DOBAR DVOGLED!!! iveli 3

dinic1991
 hvala kolega. i ja se nadam da cu se naloviti njome i da ce me dugo sluziti. pozdrav i sve najboljeiveli
aleksandar dinic

veljko__
 IZ-27 cal 16 mi je nesto stvarno super i jedva cekam da je uzmem ..........
Tri prsta 2 Kolce srbijalov

dinic1991
 Evo malo tazih slika od moje ruskinje...da se osvezi tema. Pozdrav svim forumasima i dobar pogled u predstojecoj jesenjoj sezoniBravo srbijalov
aleksandar dinic

Skoči na forum:

Reklame
REKLAMIRANJE NA SRBIJALOV
PRIJAVA
Još uvek niste član?
Kliknite ovde za registraciju.
Online korisnika
Online gostiju: 16
Online članova: 0

Ukupno članova: 4,464
Najnoviji član: Aca Baikal M...

Poslednje vesti
СТРУЧНЕ ТРИБИНЕ ТОКОМ САЈМА
ТАКМИЧЕЊЕ У КУВАЊУ САЈАМСКОГ ГУЛАША
ОДРЖАНА СЕДНИЦА УПРАВНОГ ОДБОРА ЛОВАЧКОГ САВ...
ОТВОРЕН 15. МЕЂУНАРОДНИ САЈАМ ЛОВА, РИБОЛОВА И ...
15. sajam lova, ribolova i lovnog turizma Kraguj M

Pričaonica
Morate se logovati da biste pisali poruku.

Lela
· 17.05.2025. 12:37

Krivolov se odvija u Zapadnoj Srbiji, Opština Požega, okolna sela ! Ubijaju se srne !!!

tomo vrbas
· 20.04.2025. 08:48

Христос Васкресе.

· 04.11.2024. 07:37

Milane imas temu izbor prve puske za pocetnike mada tesko da ce neko nesto smisliti protiv Z6 e sad taj Lupo ne znam.

· 15.10.2024. 05:38

Pozdrav ljudi, hvala za prijem, imao bih par pitanja sa obzirom da sam tek dobio sve potrebne dozvole za lov, a ranije nisam lovio, zanima me šta mislite ovoj kombinaciji. Benelli Lupo i Swarovski Z6

tomo vrbas
· 01.01.2024. 19:30

Сретна Нова година колеге ловци да сте ми живи и здрави, и да вас ловачка срећа и око и даље служе! 🍻

· 01.01.2024. 17:21

Drage kolege želim vam zdravlja, lične i lovačke srece u 2024toj. (I da nam se ružne stvari ne ponavljaju).

· 15.12.2023. 13:46

Niko ništa ne piše na forumu.LSS radi punom parom.Ima podršku lovaca.Jedni isti 30 god sede po U.O.i udruženjima.Nisu oni krivi mi smo Cenzurisano što to trpimo.

· 14.02.2023. 09:13

Drug i ja bi se učlanili u neko lovačko društvo u Banatu, da li neko zna gde se primaju članovi sa strane?

· 14.02.2023. 09:10

Pozdrav svima..

Anita Randjelovic
· 11.02.2023. 15:09

Da li neko zna proceduru zamene cevi kod karabina?

64,624,462 posete www.srbijalov.com