Lovački portal SRBIJALOV - Forumske diskusije: Zabrana lova

Navigacija
 Naslovna
 Vesti
 FORUM
 Pravila sajta
 Kodeks lovaca
 Kalendar lova
 Članci o lovu
 Sajmovi lova
 Galerija
 Linkovi
 Knjiga gostiju
 Kontakt
 REKLAMIRANJE
REKLAME
REKLAMIRAJTE SE KOD NAS

Domen za Lovačka udruženja

Lovački savez Centralne Srbije

INTERMAKER
Vreme

Pregled teme
 Štampaj teme
Zabrana lova
marcony
 kolega zoranep bitno da smo se mi nauživali jutros,Pas ,a "stručnjaci" dolijaće samo polako bliži se nova godina treba razmišljati gde će ko "ČEKATI"Cao poljubac pa pa "stručnjaci"

zoranp

Sremac75 kaže:
Istina je, malkice sam ga vukao za jezik, ali jbg, u ratu i ljubavi je sve dozvoljeno!!!
SmekoSmekoSmeko

...sreća pa "neznate" izvući informaciju .... Smeko Smeko .... ali Sremac kako bi mi svi drugačije saznali da "Galebi" ubiše zeca u Vojvodini .. Shock ..ma gadne su i to tičurine, pa kad njih i šakale pustiš zajedno u lovište nastaje karambol..Iznenadjen
MOLITVA ZA LOV
Jesam.
I moja puška i moj pas.
Lovac sam,
al' pravičan.
Kao što Plakida bejaše, čuvši glas
Gospodnji Isusa Hrista,
i posta Evstatije.
Čuvaj me Gospode bože iskušenja
i u pravdi održi me,
da se po zapovedima tvojim vladam
i podari mi plen koji mi i uistinu pripada.
Poštujući tebe, poštujem i tvoje darove,
što njeno veličanstvo priroda ima,
a zavet Gospodu, da ne skrnavim delo
Božjih ruku, dajem i molim
za pušku i mog psa.
Amin.

Rodeo

Sremac75
 Nemoj tako, nisu "galebovi" krivi.
Krivi su organizatori, i naravno šakali, lisice, tvorovi i ostale protuve!!!

Ako je cela ova priča tačna, ti, ja ne znam koji, koji su organizovali taj lov, ako su ga organizovali, i naplatili 675 EUR, ako su ih naplatili, ako nisu tih 675 EUR uplatili na račun LD i platili državi PDV na taj iznos, su teški LOPOVI i KRIMINALCI.

A ako jesu, onda su samo napravili prekršaj zato što strani turisti nisu lovili posredstvom agencije, zato što im nisu naplatili odstrel po cenovniku, zato što nisu naplatili ulaz u lovište, zato što nisu naplatili organizaciju lova.

Malo sam direktan i možda neoprezan, ali ako se neko prepoznao u ovoj priči, ako se našao uvređen i oklevetan, neka me tuži.
SmekoSmekoSmeko

PraviloPraviloPravilo
Udri me, ubi me, kožu mi deri, odavno ja sam spreman da mrem, opsuj mi oca, mater, i sve po spisku, samo mi nemoj dirati SREM.
Palica
PalicaPalicaPalicaPalicaPalica

http://www.youtube.com/watch?v=L8U1EI...8U1EIESS1M

"Ko se iskreno bori za pravdu i istinu, mora biti spreman da se žrtvuje!"

"Dođu, tako, vremena, kad pametan zaćuti, budala progovori, a fukara se obogati!'' - Ivo Andrić

"Ako Kosovo nije naše, zašto od nas traže da ga damo...? Ako je njihovo, zašto ga otimaju...? A ako već mogu da ga otmu ne znam sta se vec toliko ustručavaju... ?"

GEDZA
 Strašno tu priču kad sam čuo u subotu uveče nisam verovao svojim ušima šta čujem i šta je čovek izgovorio samo bog sveti zna koliko je takvih lovova bilo ispod žita znači bruka treba da ih je sramota i to su lovci oni se bore za ocepljenje i da budemo samostalni da imamo svoje udruženje ako tako budu gazdovali alal im sram da ih bude.Besan

GEDZA
 Pa i nije bivši precednik pogrešio kad je juče rekao evo idu pravi lovci a mi nismo pravi pa zna čovek.I mogu vam reći da sam se malo razočarao takav čovek nas uzima usta bi blati nemam reči neka mu je sve alal samo neka zna da inžinjer odozgo sve vidi samo polako!!!!!"

Sremac75
 Gedžo-teked izi!!! Relaks!!!
Dolazi đavo po svoje!!!
PraviloPraviloPravilo
Udri me, ubi me, kožu mi deri, odavno ja sam spreman da mrem, opsuj mi oca, mater, i sve po spisku, samo mi nemoj dirati SREM.
Palica

"Dođu, tako, vremena, kad pametan zaćuti, budala progovori, a fukara se obogati!'' - Ivo Andrić

"Ako Kosovo nije naše, zašto od nas traže da ga damo...? Ako je njihovo, zašto ga otimaju...? A ako već mogu da ga otmu ne znam sta se vec toliko ustručavaju... ?"

Sniper Hunter
 Znaci sremac pocelo je pocelo??B)

Sremac75
 Nešto se šuška!!!
Chut
PraviloPraviloPravilo
Palica

Sniper Hunter
 Znaci mirise na FIKB)Bravo 2Chut

Sremac75
 ChutChutChut
PraviloPraviloPravilo
Palica

Alezi
 još malo mora da se ćuti al samo još malo!!!!

meshtan
 E ovo je prevrsilo svaku meru!Kad me niko nista ne obavestava menjam stranu!Sad vam podrivaci ni kozne gace nece pomoci !!!BesanAngry

GEDZA
 Hej ljudi pa ovaj Meštan je baš danas nešto vickast izgleda da mu je jako dosadno ko voli nek izvoli Meštan samo napred ja te sasvim razumem i podržavam u svemu drugari smo i ratni saborci!!!!!!B)

GEDZA
 E ljudi i Čitač kaze da smo pravi lovci vidite da su nas unapredili u veći čin svaka im čast B)Bravo 2

Sremac75
 Drž'te se braćo, još samo malo!!!
MolitvaMolitvaMolitva
Nećemo se sada osipati???
AngryAngryAngry
PraviloPraviloPravilo
Palica

GEDZA
 Ovo je sumljivo niđe nikog nema mora da se nešto radi samo napred sremac uz tebe smo B),mora daBrzo se vraćam polako ističe!!!!

zoranp
 Chut Chut Lupa Hmmm
MOLITVA ZA LOV
Jesam.
I moja puška i moj pas.
Lovac sam,
al' pravičan.
Kao što Plakida bejaše, čuvši glas
Gospodnji Isusa Hrista,
i posta Evstatije.
Čuvaj me Gospode bože iskušenja
i u pravdi održi me,
da se po zapovedima tvojim vladam
i podari mi plen koji mi i uistinu pripada.
Poštujući tebe, poštujem i tvoje darove,
što njeno veličanstvo priroda ima,
a zavet Gospodu, da ne skrnavim delo
Božjih ruku, dajem i molim
za pušku i mog psa.
Amin.

Rodeo

Sremac75
 A vidite ovo:
Postaje interesantno posle 4. minuta

http://www.youtub...re=related

Moga bi čovek da predstavi svoju lovačku sobu na temi "Moje carstvo".
PraviloPraviloPravilo
Palica

GEDZA
 E moji opozicionari samo vi spavajte dok operativci rade po terenu na sakupljanju dokaza a gospodin je mislim šta reći da zna zna Grin

Alezi

Sremac75 kaže:
A vidite ovo:
Postaje interesantno posle 4. minuta

http://www.youtub...re=related

Moga bi čovek da predstavi svoju lovačku sobu na temi "Moje carstvo".

Bogami reče gospodin treba smanjiti brojno stanje zeca i svarno smanjiše ga svaka im čast(KO ENKA PANTELIJU)
VREMENSKA PROGNOZA............................
U narednih nekoliko dana na području palanke očejuje se nagli skok temperature,
uz pojačan vetar iz nekoliko pravaca
i uz veću količinu PADAVINA

Skoči na forum:

Slične teme
Tema Forum Odgovori Poslednji upis
Beogradski sajam lova, ribolova i nautike LOVAČKI SAJMOVI 89 17.05.2024. 14:07
Umetnost na temu lova, slike i ostalo. GALERIJA TROFEJA I UMETNIČKIH DELA 102 26.04.2019. 17:04
Smešni video na temu lova SVAŠTARA 314 24.02.2018. 01:43
Umetničke slike na temu lova SVAŠTARA 47 09.08.2017. 22:40
Metode i načini lova kod drugih... METODE LOVA 45 24.12.2016. 20:26
Reklame
REKLAMIRANJE NA SRBIJALOV
PRIJAVA
Još uvek niste član?
Kliknite ovde za registraciju.
Online korisnika
Online gostiju: 12
Online članova: 0

Ukupno članova: 4,464
Najnoviji član: Aca Baikal M...

Poslednje vesti
СТРУЧНЕ ТРИБИНЕ ТОКОМ САЈМА
ТАКМИЧЕЊЕ У КУВАЊУ САЈАМСКОГ ГУЛАША
ОДРЖАНА СЕДНИЦА УПРАВНОГ ОДБОРА ЛОВАЧКОГ САВ...
ОТВОРЕН 15. МЕЂУНАРОДНИ САЈАМ ЛОВА, РИБОЛОВА И ...
15. sajam lova, ribolova i lovnog turizma Kraguj M

Pričaonica
Morate se logovati da biste pisali poruku.

Lela
· 17.05.2025. 12:37

Krivolov se odvija u Zapadnoj Srbiji, Opština Požega, okolna sela ! Ubijaju se srne !!!

tomo vrbas
· 20.04.2025. 08:48

Христос Васкресе.

· 04.11.2024. 07:37

Milane imas temu izbor prve puske za pocetnike mada tesko da ce neko nesto smisliti protiv Z6 e sad taj Lupo ne znam.

· 15.10.2024. 05:38

Pozdrav ljudi, hvala za prijem, imao bih par pitanja sa obzirom da sam tek dobio sve potrebne dozvole za lov, a ranije nisam lovio, zanima me šta mislite ovoj kombinaciji. Benelli Lupo i Swarovski Z6

tomo vrbas
· 01.01.2024. 19:30

Сретна Нова година колеге ловци да сте ми живи и здрави, и да вас ловачка срећа и око и даље служе! 🍻

· 01.01.2024. 17:21

Drage kolege želim vam zdravlja, lične i lovačke srece u 2024toj. (I da nam se ružne stvari ne ponavljaju).

· 15.12.2023. 13:46

Niko ništa ne piše na forumu.LSS radi punom parom.Ima podršku lovaca.Jedni isti 30 god sede po U.O.i udruženjima.Nisu oni krivi mi smo Cenzurisano što to trpimo.

· 14.02.2023. 09:13

Drug i ja bi se učlanili u neko lovačko društvo u Banatu, da li neko zna gde se primaju članovi sa strane?

· 14.02.2023. 09:10

Pozdrav svima..

Anita Randjelovic
· 11.02.2023. 15:09

Da li neko zna proceduru zamene cevi kod karabina?

64,630,822 posete www.srbijalov.com