Lovački portal SRBIJALOV - Forumske diskusije: baikal 153

Navigacija
 Naslovna
 Vesti
 FORUM
 Pravila sajta
 Kodeks lovaca
 Kalendar lova
 Članci o lovu
 Sajmovi lova
 Galerija
 Linkovi
 Knjiga gostiju
 Kontakt
 REKLAMIRANJE
REKLAME
REKLAMIRAJTE SE KOD NAS

Domen za Lovačka udruženja

Lovački savez Centralne Srbije

INTERMAKER
Vreme

Pregled teme
 Štampaj teme
baikal 153
ohotnik
 Ja sam video pre jedno dve godine takvu u kanoni u novom sadu i vise nisam imao prilike da vidim Ja sam cev od 61 cm kupio u rusiji

270
 Ma nije za mene već jednog prijatelja, a problem su promenljivi čokovi, kad se skrati cev nema na tom mestu dovoljnu debljinu da se ureže navoj! Ako neko zna neka javi, ako nema od 61cm ima li bar verzija od 66cm a da nije "Camo" Pozdrav!Bye

ohotnik
 Ako imas nekog poznanika ko je u rusiji ili tamo putuje neka ti donese Cev kosta tamo oko 120 dolara

270
 Ma nemam baš nekog ko se razume u oružije , da poručim ko zna šta bi doneli i od koje puške! Ohotnik ako imaš neko rešenje javi na PP!
PozdravBye

alex
 E kolege i ja kupujem ovu pusku krajem maja i da li neko moze da mi kaze sta je bolje drveni ili plasticni kundak.
Bilo kada bilo kuda u lov s Bretonom svuda

aca
 uzmi koji hoces.posle mozes da kupis drugi ako ti se ovaj ne svidja,ili ako ides na patke i guske i imas drveni kundah pa da zamenis sa sintetiskim.pozdrav

alex
 Hvala na informaci Imenjace aca srbijalov

rogi
 Zvao sam snajper za PARADOX cok za 153-ku.Kazu da ih rusi ne prave.
Kada bi mogla za nju da se nadje slug cev,kakva bi to masina bila za DS!
Zna li neko da li negde moze da se nadje cev sa zljebovima za dvanaesticu,gola,bez onog dodatka u koji bravi zatvarac?

aca
 nema na cemu alexKolce.i mi razmisljamo da kupimo jednu sa drvenim kundahom pa posle sinteticki ako idemo na patke i guske.

Sremac_Mika
 Posedujem ovu pusku u kalibru 12/76 i nemam lepe reci za nju,vidim mnogi je hvale al evo ja cu da je kudim.

alex
 a ja mislim da uzmem 12/89 sta mislite??????????
Imenjace idemo obavezno na patke i guske Kolce

aca
 odakle si alex.moze 12/89 i trpas svu municiju koju zgrabis i nema zastoja. kod nas jedan skojim smo isli na patke ima u 12/89 i kaze trpam sve u nju padaju patke i guske i sa 12/70 bez problema.kolega sremac mika zasto kudite ovu pusku,ako hocete podelite nam vase lose iskustvo

Sremac_Mika
 Naravno da hocu,problem je u samom mehanizmu puske ili zatvaracu,desavalo mi se dosta puta da nece da ubaci metak u cev,prilikom ubacivanja metka savije onaj mesing ili sta je vec na patroni i tu zaglavi i naravno nece da opali,pusku sam reklamirao,bila je na popravci hvala bogu jedno 3 nedelje dovoljno da mi upropasti odmor,pusku su mi vratili i radila je sa obicnom municijom ali i dalje imam problem sa municijom koja ima duzi taj mesing kao sto je RC 12/76 i jos prilikom izbacivanja przne caure svaki put savije sesir(rub) na patroni.
Kada su me pozvala gospoda iz snajpera da mi jave da je puska gotova,na moje pitanje sta je bio problem na pusci,nisu znali da mi odgovore,zato ce pusku da dobiju nazad cim dodjem tamo.

Podunavac

rogi kaže:
Zvao sam snajper za PARADOX cok za 153-ku.Kazu da ih rusi ne prave.
Kada bi mogla za nju da se nadje slug cev,kakva bi to masina bila za DS!
Zna li neko da li negde moze da se nadje cev sa zljebovima za dvanaesticu,gola,bez onog dodatka u koji bravi zatvarac?

Ja sam video na jednom američkom sajtu da za Baikal MP 153 može da se dobije u kompletu čokova i Paradox čok ali mora posebno da se naruči.
Tri prsta 2Kolce

lovdzij@
 Kolega Alex,ja imam balkal mp153-12/89,i radi bez problema.Kupio sam je pre 5 godina i do sada me nikad nije izdala u lovu.Jedino moram da joj prestelujem mehanizam za povracaj gasova kad pucam trap municiju.Koristio sam sve moguce vrste municije i sve proizvodjace do kojih sam dosao,i nije bilo problema nikad.Dobio sam 3 coka uz nju,ali ja sam stavio pun cok i to tako stoji od kad sam je kupio.Mislim da je odlicna puska za ove pare,i kod mene su je mnogi kupili kada su se uverili da radi bez zastoja.
Lovicu sa gonicima,dok je veka i sveta.I tackaPas

Sremac_Mika
 Izgleda sam ja jedini baksuz koji je naisao na pusku sa greskom.Glavu o zid

alex
 Postovane kolege puno vam hvala na ovim savetima moja odluka je baikal 12/89 jer ce mi koristiti u svim lovovima kako na prepelicu,jarebicu,patku,gusku,fazana,zeca,divlju svinju pa tako i na predatore.
Puno vam hvala na savetima doprineli su mi mnogo i ucvrstili moju odluku da uzmeme BAIKAL MP 153 12/89 JOS JEDNOM PUNO VAM HVALA i zdravlje BOZE vidimo se uskoro u prirodi i lovu. hvala Kolce

sheytan

Sremac_Mika kaže:

Nisi jedini, moja je to pochela da radi PONEKAD nakon 200-tinak metaka. Valjda je oshtra ivica "donjeg" dela lezishta metka... To se deshava u pravcu izvlakacha, iako sam izvlakach nema konkretne veze s tim.
Javi, molim te, da li ti se ponovo deshava. Prodavci nisu obavezni da znaju majstorski posao, tako da je mogutje da je problem reshen!
Da li ti pushka "grebe" plastiq chaure pri vrhu metka? To je nebitno skroz za funkcionisanje, ali mozda nam je problem identichan, pa moze da pomogne, mozda!
novi način otvaranja tema je bzvz... Sad

DOBAR DVOGLED!!! iveli 3

http://www.youtube.com/watch?v=GOzgvb4hc5U

lovdzij@

sheytan kaže:

Sremac_Mika kaže:

Nisi jedini, moja je to pochela da radi PONEKAD nakon 200-tinak metaka. Valjda je oshtra ivica "donjeg" dela lezishta metka... To se deshava u pravcu izvlakacha, iako sam izvlakach nema konkretne veze s tim.
Javi, molim te, da li ti se ponovo deshava. Prodavci nisu obavezni da znaju majstorski posao, tako da je mogutje da je problem reshen!
Da li ti pushka "grebe" plastiq chaure pri vrhu metka? To je nebitno skroz za funkcionisanje, ali mozda nam je problem identichan, pa moze da pomogne, mozda!
Kolega ja za 5 izlaska na prepelice ispucam 200 metaka i nije mi se nikad to desavalo.Da nije mozda municija u pitanju,losa caura?
Lovicu sa gonicima,dok je veka i sveta.I tackaPas

Sremac_Mika

sheytan kaže:

Sremac_Mika kaže:

Od kako je bila na servisu nije mi se to desavalo osim sa municijom koja ima veci taj mesing i to jako retko,grebe cauru pri vrhu bude rezanaca posle pucanja. Ali kod mene je problem i prilikom izbacivanja ona savije cauru,to izvlakac radi,dali ti se to desavalo?
Kako je nebitno? Meni se digne fazan ili zec ja dignem pusku a ona nece da opali,pa mi se onda svi onako kolektivno smeju.
Ja je sada necu koristiti do sezone prepelica a mozda cak i do fazana,tako da ti mogu javiti tek tada.

Skoči na forum:

Slične teme
Tema Forum Odgovori Poslednji upis
Baikal MP-153 vs MP-155 LOVAČKE PUŠKE GLATKIH CEVi 421 02.06.2021. 20:08
Ruske bokerice "Baikal" (uopšteno ,svi modeli) LOVAČKE PUŠKE GLATKIH CEVi 115 02.02.2017. 11:53
Reklame
REKLAMIRANJE NA SRBIJALOV
PRIJAVA
Još uvek niste član?
Kliknite ovde za registraciju.
Online korisnika
Online gostiju: 17
Online članova: 0

Ukupno članova: 4,464
Najnoviji član: Aca Baikal M...

Poslednje vesti
СКУПШТИНА ЈЕДНОГЛАСНО УСВOЈИЛА ИЗВЕШТАЈЕ И П...
ЗАКАЗАНА СЕДНИЦА СКУПШТИНЕ ЛОВАЧКОГ САВЕЗА Ц...
СТРУЧНЕ ТРИБИНЕ ТОКОМ САЈМА
ТАКМИЧЕЊЕ У КУВАЊУ САЈАМСКОГ ГУЛАША
ОДРЖАНА СЕДНИЦА УПРАВНОГ ОДБОРА ЛОВАЧКОГ САВ...

Pričaonica
Morate se logovati da biste pisali poruku.

Lela
· 17.05.2025. 12:37

Krivolov se odvija u Zapadnoj Srbiji, Opština Požega, okolna sela ! Ubijaju se srne !!!

tomo vrbas
· 20.04.2025. 08:48

Христос Васкресе.

· 04.11.2024. 07:37

Milane imas temu izbor prve puske za pocetnike mada tesko da ce neko nesto smisliti protiv Z6 e sad taj Lupo ne znam.

· 15.10.2024. 05:38

Pozdrav ljudi, hvala za prijem, imao bih par pitanja sa obzirom da sam tek dobio sve potrebne dozvole za lov, a ranije nisam lovio, zanima me šta mislite ovoj kombinaciji. Benelli Lupo i Swarovski Z6

tomo vrbas
· 01.01.2024. 19:30

Сретна Нова година колеге ловци да сте ми живи и здрави, и да вас ловачка срећа и око и даље служе! 🍻

· 01.01.2024. 17:21

Drage kolege želim vam zdravlja, lične i lovačke srece u 2024toj. (I da nam se ružne stvari ne ponavljaju).

· 15.12.2023. 13:46

Niko ništa ne piše na forumu.LSS radi punom parom.Ima podršku lovaca.Jedni isti 30 god sede po U.O.i udruženjima.Nisu oni krivi mi smo Cenzurisano što to trpimo.

· 14.02.2023. 09:13

Drug i ja bi se učlanili u neko lovačko društvo u Banatu, da li neko zna gde se primaju članovi sa strane?

· 14.02.2023. 09:10

Pozdrav svima..

Anita Randjelovic
· 11.02.2023. 15:09

Da li neko zna proceduru zamene cevi kod karabina?

64,694,631 posete www.srbijalov.com