Logo, SRBIJALOV
|
zoranp |
Objavljen 08.05.2012. 21:51
|

Lovčina

Upisa: 2484
Pristupio: 13.11.2010. 09:37
|
Kolega svakako odgovara, smo nam kažite kako da vam pomognemo da svoje zamisli sprovedete do kraja?
MOLITVA ZA LOV
Jesam.
I moja puška i moj pas.
Lovac sam,
al' pravičan.
Kao što Plakida bejaše, čuvši glas
Gospodnji Isusa Hrista,
i posta Evstatije.
Čuvaj me Gospode bože iskušenja
i u pravdi održi me,
da se po zapovedima tvojim vladam
i podari mi plen koji mi i uistinu pripada.
Poštujući tebe, poštujem i tvoje darove,
što njeno veličanstvo priroda ima,
a zavet Gospodu, da ne skrnavim delo
Božjih ruku, dajem i molim
za pušku i mog psa.
Amin.

|
|
|
|
Jank |
Objavljen 09.05.2012. 00:51
|

Lovčina

Upisa: 2650
Pristupio: 17.05.2009. 23:12
|
I Jevtic kaže:
ovaj amblem nije za sesir jer sa zadnje strane ima dve igle kojima se kace za majcu u kosulju mislim da bi bio problem za sesir da se kaci ali mozemo sledece da prepravimo da budu za sesir pozdrav
Ja sam nabavio kopče koje su nalik na igle sigurnice ili kako se još zovu zihernadle pa ako bi se montiralo sa njima može da se kači bilo gde, slikaću kako bi to izgledalo samo mi treba još neki dobar lepak koji lepi metal za metal.....
Lov je stil mog života...  ] 
|
|
|
|
misa 71 |
Objavljen 09.05.2012. 11:47
|

Veteran

Upisa: 649
Pristupio: 02.02.2011. 09:47
|
I jedan i drugi amblem su OK! nije problem ni da se plati za izradu al ćemo dobiti naš logo što je za svaku pohvalu
I najsporiji sa ciljem su brži od najbržih bez cilja. 
|
|
|
|
I Jevtic |
Objavljen 09.05.2012. 12:24
|

Veteran

Upisa: 780
Pristupio: 02.03.2011. 23:02
|
Jank kaže:
I Jevtic kaže:
ovaj amblem nije za sesir jer sa zadnje strane ima dve igle kojima se kace za majcu u kosulju mislim da bi bio problem za sesir da se kaci ali mozemo sledece da prepravimo da budu za sesir pozdrav
Ja sam nabavio kopče koje su nalik na igle sigurnice ili kako se još zovu zihernadle pa ako bi se montiralo sa njima može da se kači bilo gde, slikaću kako bi to izgledalo samo mi treba još neki dobar lepak koji lepi metal za metal..... 
druze jank ja sam ovu seriju koju sam uradio stavio ovakve kopce jer sam imao njih ali one su skupe pa se neisplate a i nemam ih vise pa ako su te tvoje dobre onda da koristimo njih
i ja sam moje letovo tako da mogu i te zihenadle da se letuju sto je najsigurnije pozdrav
najbolja je ona puska koja se non stop kvari
|
|
|
|
Sniper Hunter |
Objavljen 09.05.2012. 12:29
|

Moderator

Upisa: 4753
Pristupio: 13.12.2009. 10:00
|
I ja bih dodao da su zihernadle sigurnije od ovoga ,imao sam sa ovakvim sistemom značke ali vremenom se itroši ovaj deo sa rupicom i hoće da spadaju .A I Jevtic moram da priznam da je puno bolji od onoga mafijaša sjeftića koji je pobegao na KanaRinSka ostrva čujem ali iskopaće njega Sniper i to uskoro!!!
|
|
|
|
I Jevtic |
Objavljen 09.05.2012. 12:33
|

Veteran

|
meni se javio i reko 'meneee nikada nece uhvatiti' makar ga jurili stoset hiljada policajac ulicama grada cika ga
|
|
|
|
DakiNS |
Objavljen 09.05.2012. 13:52
|

Admin

Upisa: 10248
Pristupio: 31.08.2010. 09:25
|
I Jevtic kaže:
Jank kaže:
I Jevtic kaže:
druze jank ja sam ovu seriju koju sam uradio stavio ovakve kopce jer sam imao njih ali one su skupe pa se neisplate a i nemam ih vise pa ako su te tvoje dobre onda da koristimo njih
i ja sam moje letovo tako da mogu i te zihenadle da se letuju sto je najsigurnije pozdrav

Oće li biti bolje ako se zimuje umesto letuje
KADA BUDEM LOVIO U VEČNIM LOVIŠTIMA LOVIĆU SA BRETONOM
|
|
|
|
Jank |
Objavljen 09.05.2012. 20:59
|

Lovčina

|
DakiNS kaže:
I Jevtic kaže:
Jank kaže:
I Jevtic kaže:

Oće li biti bolje ako se zimuje umesto letuje 
Ma ima da letujemo, gletujemo, psujemo ,trujemo, kuckamo. puckamo ----samo da dobijemo logo naše omiljene zabave...
|
|
|
|
zoranp |
Objavljen 09.05.2012. 21:22
|

Lovčina

Upisa: 2484
Pristupio: 13.11.2010. 09:37
|
..pa da nakinđireni krenemo sa otvranjem prepeljica negde onako uz... 
MOLITVA ZA LOV
Jesam.
I moja puška i moj pas.
Lovac sam,
al' pravičan.
Kao što Plakida bejaše, čuvši glas
Gospodnji Isusa Hrista,
i posta Evstatije.
Čuvaj me Gospode bože iskušenja
i u pravdi održi me,
da se po zapovedima tvojim vladam
i podari mi plen koji mi i uistinu pripada.
Poštujući tebe, poštujem i tvoje darove,
što njeno veličanstvo priroda ima,
a zavet Gospodu, da ne skrnavim delo
Božjih ruku, dajem i molim
za pušku i mog psa.
Amin.

|
|
|
|
Jank |
Objavljen 10.05.2012. 10:39
|

Lovčina

|
Ja sam za...jeste da je vrućina ali nekako ćemo se već snaći uz ladno
|
|
|
|
Indjijanac |
Objavljen 10.05.2012. 13:47
|

Lovčina

Upisa: 2727
Pristupio: 09.03.2011. 18:00
|
ako treba donacija u mesingu ili aluminuminijumu jevtiću samo kaži
|
|
|
|
I Jevtic |
Objavljen 10.05.2012. 14:47
|

Veteran

|
ja sam nesto razmisljao da bi trebali da skupimo nesto para da kupimo tablu mesinganog lima od milimetra ja sam kupovao u beogradu videcu koja je firma oni imaju polirani lim sa folijom ali bi trebali da vidimo da neko iz beograda ode i vidi koliko kosta tabla i da nam neko iz inostranstva donese pozitiv 20 to je lak jer je kod nas nestasica a ostalo su sitnice
ps dali neko sa foruma ima stampariju ili radi sa grafikom trebalo bi nesto i da se filmuje na foliji pitam ako neko zna evo moze da pomogne pozdrav
|
|
|
|
Srpska Zadruga |
Objavljen 10.05.2012. 14:52
|

Član

Upisa: 73
Pristupio: 08.05.2012. 21:16
|
I Jevtic kaže:
ja sam nesto razmisljao da bi trebali da skupimo nesto para da kupimo tablu mesinganog lima od milimetra ja sam kupovao u beogradu videcu koja je firma oni imaju polirani lim sa folijom ali bi trebali da vidimo da neko iz beograda ode i vidi koliko kosta tabla i da nam neko iz inostranstva donese pozitiv 20 to je lak jer je kod nas nestasica a ostalo su sitnice
ps dali neko sa foruma ima stampariju ili radi sa grafikom trebalo bi nesto i da se filmuje na foliji pitam ako neko zna evo moze da pomogne pozdrav
Ja sam iz Beograda, pa ako hoćete ili nemate boljeg, možete meni reći u koju firmu treba otići, da se raspitam za taj lim. Nemam štampariju ali mi je posao delimično vezan za štamparije, pa sarađujem sa nekima. Ako mi tačno navedete šta bi trebalo potražiti, robu, uslugu i sl, ja ću se potruditi. Sory, ima puno tema a malo vremena, nestižem da pročitam celu ovu temu, ali ako mi sažvaćete i date konkretni zadatak, ja ću pokušati da pomognem. |
|
|
|
I Jevtic |
Objavljen 10.05.2012. 14:55
|

Veteran

|
pozdrav kolega ja bi ti poslao meilom uradjen logo u vektorima a ti bi trebao na providnoj foliji da filmujes sihtu tog logoa ako me razumes ili pitaj samo tamo de to radis oni znaju to pozdrav
|
|
|
|
Srpska Zadruga |
Objavljen 10.05.2012. 15:03
|

Član

|
I Jevtic kaže:
pozdrav kolega ja bi ti poslao meilom uradjen logo u vektorima a ti bi trebao na providnoj foliji da filmujes sihtu tog logoa ako me razumes ili pitaj samo tamo de to radis oni znaju to pozdrav
OK raspitaću se pa javljam |
|
|
|
I Jevtic |
Objavljen 10.05.2012. 15:05
|

Veteran

|
ljudi koi su iz beograda trebali bi da odu do firme rajan da se raspitaju za cenu mesinganog lima od jedan milimetar evo link
http://www.rajan....ntakt.html
|
|
|
|
Srpska Zadruga |
Objavljen 10.05.2012. 15:07
|

Član

|
I Jevtic kaže:
ljudi koi su iz beograda trebali bi da odu do firme rajan da se raspitaju za cenu mesinganog lima od jedan milimetar evo link
http://www.rajan....ntakt.html
Ne daju informacije telefonom? |
|
|
|
I Jevtic |
Objavljen 22.05.2012. 23:09
|

Veteran

|
drake kolege posle jucerasnjeg sastanka gazda foruma veliki manitu je odlucio da plocice nebudu zelene nego ovakve imace jos nekoliko izmena ali skoro neprimetne

|
|
|
|
alex |
Objavljen 22.05.2012. 23:17
|

Lovčina

Upisa: 1414
Pristupio: 24.01.2011. 13:49
|
Kolega svaka cast bas su lepe ove plocice svaka cast na izradi.
Bilo kada bilo kuda u lov s Bretonom svuda
|
|
|
|
misa 71 |
Objavljen 23.05.2012. 08:50
|

Veteran

Upisa: 649
Pristupio: 02.02.2011. 09:47
|
I najsporiji sa ciljem su brži od najbržih bez cilja. 
|
|
|