Lovački portal SRBIJALOV - Forumske diskusije: ŠTA SE DEŠAVA U LSV?

Navigacija
 Naslovna
 Vesti
 FORUM
 Pravila sajta
 Kodeks lovaca
 Kalendar lova
 Članci o lovu
 Sajmovi lova
 Galerija
 Linkovi
 Knjiga gostiju
 Kontakt
 REKLAMIRANJE
REKLAME
REKLAMIRAJTE SE KOD NAS

Domen za Lovačka udruženja

Lovački savez Centralne Srbije

INTERMAKER
Vreme

Pregled teme
 Štampaj teme
ŠTA SE DEŠAVA U LSV?
DakiNS

paninm kaže:
sve se meni cini da ce komunikacija u vidu sajta LSV (koji jos ne postoji) biti kao u filmu uzicka republika
"ALO POZEGA"
sta da kazem,mozda su veze stvarno lose,pa ne mogu da stupe u kontakt sa clanstvom- ih taj telekom, ima mrezu ko na pocetku 19 veka, stalno veze u prekidu Jaooo
Ma jok tu je u pitanju kratki spoj i to u glavama onih nojeva iz LSV što su gurnili glavu u pesak, a zaboravili priču o čobanici kojoj je otac stalno govorio -Pazi ćeri da ti vrane mozak ne popiju-, pa kad je naletelo prvo jato vrana , ona zabije glavu u stog sena, tuda prolazio mlad čoban i počeo da korsti priliku kada je ugledao primamljivu sliku. I dok je on koristio priliku čobanica je sa glavom u senu vikala-KLJUCAJ,KLJUCAJ AL DO MOZGA NEĆEŠ DOĆI
KADA BUDEM LOVIO U VEČNIM LOVIŠTIMA LOVIĆU SA BRETONOM

LU Aleksandrovo
 Svašta može da bude, ali ja ću ipak malo sačekati, idu izbori u maju i lično ne očekujem da će se u ovom periodu bilo šta veliko uraditi po pitanju informisanja, normalno da sa tim nisam zadovoljan, ali treba biti realan i ne očekivati da se desi čudo, za ovo kratko vreme kad se ništa nije desilo za ceo protekli mandat. Članarine je visoka, uplaćuje se i sredstava treba da bude za jedan ozbiljan sajt LSV. Prozivanje i kopanje po prošlosti nam neće pomoći ali naše insistiranje na neposrednom informisanju članstva verujem da hoće, zato nemojmo se svađati i jedni drugim prebacivati već svi zajedno insistirajmo na ustanovljavanju sajta LSV, na kraju birajmo delegate koji će na tome insistirati.
Cucić će biti sasvim dovoljno.

Banatski Fazan
 U iznos članarine, za lovce van teritorije AP Vojvodine, uključeno je i osiguranje lovaca i svaki lovac sa članskom kartom Lovačkog saveza Srbije, osiguran je od posledica smrti ili trajne invalidnosti usled nesrećnog slučaja u lovu.

Pitam se, sta to znaci: Da Lovci sa teritorije Vojvodine nisu osigurani i da oni nisu nekako zasticeni od posledica smrti i trajne invalidnosti? Za nas to ne vazi?

I sto to uopste tako napisu, sta mi ne pripadamo LSS-u?

Banatski Fazan
 Prvi pasus je trebao da bude pod znacima navoda, jer tako pise u biltenu!!

Lala

LU Aleksandrovo kaže:
Ma jok paninm otkud matora drtina može biti umiljata samo se držim da, ako se ne pita, kako mislimo da znamo, ako ne tražimo kako mislimo da dobijemo, po meni je jako bitno uspostaviti jednu normalnu komunikaciju, ne opterećenu napadima, prozivanjem, stalnom kritikom i stalnim negiranjem, jer u tom slučaju gubi se svaki dalji uravnotežen dijalog. Najvažnije je da se komunicira, ako se to čini onda verujem da se i mnoge stvari mogu promenuti na bolje a ponekad može i na gore, i to se često desi, u glavnom čim komuniciranje pređe granicu uljudnosti.
Iz tog razloga ne bi želeo nikoga da vređam i da se ponašam kao opozicionar, već samo kao član koji ima pravo da postavi pitanje koje ga interesuje, na pitanom je da me udostoji odgovora, ako to ne učini, shvatiću to kao odbijanje komunikacije i moje marginalizacije, svi ljudi su sujetni po čemu bi ja bio izuzetak, i kakve više moralne prepreke treba da imam u daljem nastojanju da dođem do odgovora na svoje pitanje.

Ovo kao da je od mene prepisano, naročito zadnji pasus.
Bogu 'fala, što sam Lala Smile

LU Aleksandrovo
 Pa kopiram te, zar ne primećuješ a možda se samo po malo dopunjujemo, ili smo u biti vizionari.

Sremac75

Banatski Fazan kaže:
U iznos članarine, za lovce van teritorije AP Vojvodine, uključeno je i osiguranje lovaca i svaki lovac sa članskom kartom Lovačkog saveza Srbije, osiguran je od posledica smrti ili trajne invalidnosti usled nesrećnog slučaja u lovu.

Pitam se, sta to znaci: Da Lovci sa teritorije Vojvodine nisu osigurani i da oni nisu nekako zasticeni od posledica smrti i trajne invalidnosti? Za nas to ne vazi?

I sto to uopste tako napisu, sta mi ne pripadamo LSS-u?

KoTuKoga platiš više a dobiješ manje!
PraviloPraviloPravilo
Udri me, ubi me, kožu mi deri, odavno ja sam spreman da mrem, opsuj mi oca, mater, i sve po spisku, samo mi nemoj dirati SREM.
Palica
PalicaPalicaPalicaPalicaPalica

http://www.youtube.com/watch?v=L8U1EI...8U1EIESS1M

"Ko se iskreno bori za pravdu i istinu, mora biti spreman da se žrtvuje!"

"Dođu, tako, vremena, kad pametan zaćuti, budala progovori, a fukara se obogati!'' - Ivo Andrić

"Ako Kosovo nije naše, zašto od nas traže da ga damo...? Ako je njihovo, zašto ga otimaju...? A ako već mogu da ga otmu ne znam sta se vec toliko ustručavaju... ?"

LU Aleksandrovo
 Pa i mi imamo samo člansku kartu LSS nisam još nikog do sada video sa članskom kartom LSV, ako je neko ima voleo bih da je vidim.
Onaj ko dođe u situaciju da mu zatreba osiguranje, ne daj bože nikome, vdeće dal ima ili nema osiguranje, ovim ostalim će biti sve jedno.
Na kraju krajeva nije LSV doneo takvu odluku nego naši delegati, e sad ko ih ubedi nemam pojima.
I ako bi neko na ovo pitanje i trebao da da odgovor onda je to moj delegat, i ideja je dobra, prvi sastanak ću da ga pitam.

Lala
 Meni se sve nešto čini, da LSV radi kako hoće, skoro potpuno nezavisno od LSS. Možda nisam u pravu, imam takav utisak. I po ovim poslednjim potezima, LSS je ispao mnogo korektniji prema lovcima južno od Dunava, nego što je LSV isapo prema vojvodjanskim lovcima. Nije mi jasna matematika, po kojoj, kako kaže Sremac, platim više, a dobijem manje, i usput još treba da sam srećan zbog toga. Da podsetim samo, kad su objavljeni oni zapisnici stenogrami sa sednica UO LSS, da je predsednik LSV Beuković, kada su diskutovali o visini članarine, još onda rekao (prema stenogramu) da će članarina u LSV biti 1000 dinara. Kako je to on mogao znati unapred, kad je skupština LSV održana par meseci kasnije? 

LU Aleksandrovo
 Ebeš skupštinu.

Sremac75

Lala kaže:
Da podsetim samo, kad su objavljeni oni zapisnici stenogrami sa sednica UO LSS, da je predsednik LSV Beuković, kada su diskutovali o visini članarine, još onda rekao (prema stenogramu) da će članarina u LSV biti 1000 dinara. Kako je to on mogao znati unapred, kad je skupština LSV održana par meseci kasnije?

Toliko o ovoj i svim ostalim skupštinama (na svim nivoima i u svim segmentima društva)!

Kao i obično, vladajuća garnitura nešto smisli, a članovi skupštine koji su ih birali uopšte ne treba da razmišljaju o tome, nego jednostavno da usvoje ono što su njihovi rukovodioci zamislili!

Čudi me samo, kako nisu i nešto još gore predložili, 100% bi prošlo!
PraviloPraviloPravilo
Udri me, ubi me, kožu mi deri, odavno ja sam spreman da mrem, opsuj mi oca, mater, i sve po spisku, samo mi nemoj dirati SREM.
Palica

"Dođu, tako, vremena, kad pametan zaćuti, budala progovori, a fukara se obogati!'' - Ivo Andrić

"Ako Kosovo nije naše, zašto od nas traže da ga damo...? Ako je njihovo, zašto ga otimaju...? A ako već mogu da ga otmu ne znam sta se vec toliko ustručavaju... ?"

Lala
 Opet mislim, da nije problem u preds. Beukoviću, i rulovodstvu LSV. I svakom bi, da je na njihovom mestu, prijalo da u kasi ima više novca.
Problem je u ljudima koji su dali pokriće za ovakvu odluku - delegati. Mislim, da ni jedan delegat nije dobio odobrenje od članstva koje predstavlja, da glasa za ovu odluku o članarini. Svaki normalan član bi postavio pitanje zbog čega ovolika članarina, i zbog čega nema osiguranje, i još par pitanja. A opet, koliko lovaca je pre skupštine LSV uopšte znalo da je predlog 1000 dinara članarina? Niko im nije rekao, niti informisao. Sve se lepo provuklo na mala vrata, skupština aminovala i dala pokriće, a lovci nek sad šište koliko hoće.
Rekoše da će LSV 'besplatno' raditi planska dokumenta za svoje članove, i da je to jedan od razloga veće članarine od 1000 dinara. Za poredjenje, čitam u biltenu LSS, da LU članovi LSS, pored kolektivnog osiguranja, dobijaju stručnu pomoć u izradi planskih dokumenata, i čak su imenovali za svaki region po jednog čoveka koji će to raditi. A članarina njima je 600 dinara. Znači, rade slično ili isto, što LSV obećava, ali za manje para.
Da se malo zezam, ako gledam po visini članarine, ispada da su ljudi u LSV 66% stručniji od ljudi iz LSS.
I sve ovo ljudi iz LSV urade u momentu kad su raspisani izbori u LSV! Ako se kandiduje dosadašnji predsednik, onda se opredelio baš za kontraproduktivnu predizbornu kampanju.

LU Aleksandrovo
 Delegati sigurno nisu preneli mišljenje svoje baze jer je nisu ni pitali za mišljenje, sigurno joj neće ni dati bulo kakav odgovor ili informaciju, jedino što su znali to je da se žale na ručak i uglavnom je javnost sa time upoznata, Skupština uspešno završena, svi zaključci su jednoglasno prihvaćeni i samo na kraju je došlo do nenadanog fijaska u količini raspoložive prasetine, nema šta tu da se doda čak ni sa moje strane, sem da su delegati možda propustili priliku da formiraju komisiju koja je mogla da ispita razloge manjka prasetine i da na sledećem sastanku skupštine podnese izveštaj. Sa ovakvim delegatima koji čine skupštinu LSV sve jedno je da li je članarina 100 ili 1000 dinara, uposleni će probati da odrade ono što im je nametnuto ako budu mogli i stigli, ako ne improvizovaće se, naši miljenici i izabranici će tvrditi da se ništa nije moglo ni učiniti (nisam čuo da je i BIA prisustvovala skupštini) a zašto to neće objasniti, u glavnom započeli smo još jednu uspešnu godinu, još samo izborna skupština da prođe da opet sa naše strane uvalimo najbolje od nas u skupštinu i nema nikoga da boli glava, sem ako se ne desi opet promašaj sa zadnjom tačkom skupštine pa se izabranim ukine obrok dostojan delegata LSV, koji kao da je u sprezi sa ugostiteljskim sektorom pa namerno izgladnjava delegate kako bi ovi bili primorani da koriste gastronomsku ponudu Novog Sada.

Sremac75

Lala kaže:
I sve ovo ljudi iz LSV urade u momentu kad su raspisani izbori u LSV! Ako se kandiduje dosadašnji predsednik, onda se opredelio baš za kontraproduktivnu predizbornu kampanju.

Ništa ovo nije slučajno!
Oni su izgleda odavno shvatili da se u Srbiji najlakše vlada "gvozdenom pesnicom" i "na galamu"!
PraviloPraviloPravilo
Palica

Sremac75
 http://www.dnevni...node/24444

Pažljivo pročitajte!

Znači, lovci van Vojvodine za 600 dinara imaju osiguranje, a lovci u Vojvodini za 940 dinara nemaju osiguranje!!!!!!!
Besan
PraviloPraviloPravilo
Palica

Lala
 Interesantna je ona ideja Zeremskog, koja je izneta, kako piše u članku, da lovci uz lovnu kartu dobiju i osiguranje - valjda da ministarstvo plaća osiguranje za lovce?
Brigo moja, predji na drugoga!

Sremac75
 KoTuKoga
PraviloPraviloPravilo
Palica

paninm
 he- pa normalno,zasto da krnje od 940 dinara,ako im uspe da drzava placa osiguranje.

Sremac75
 Vojvođanim da plaća država, a ostalima LSS....NEMA TEORIJE!
Pa nije niko lud!

Meni se čini da se oni sprdaju i sa nama i sa državom!!!
Misle da su mnogo jaki!
PraviloPraviloPravilo
Palica

Lala
 Pošto važe jedni uslovi za članstvo u LSS, a drugi za LSV, da li je moguće biti član LSS, a ne biti član LSV? Hajd sad da vas vidim!

Skoči na forum:

Reklame
REKLAMIRANJE NA SRBIJALOV
PRIJAVA
Još uvek niste član?
Kliknite ovde za registraciju.
Online korisnika
Online gostiju: 15
Online članova: 0

Ukupno članova: 4,474
Najnoviji član: springer

Poslednje vesti
Lovna sezona jelena svih polova traje do 15. februara
Донете измене и допуне Правилника о проглаша...
Обавештење корисницима ловишта о поступању з...
УСВОЈЕН ИЗВЕШТАЈ О РАДУ ЛСЦС
Lovna kinologija- Reprezentacija Srbije ponovila prošlogodišnji uspeh na Svetskom...

Pričaonica
Morate se logovati da biste pisali poruku.

OfflineAdmin
· 19.11.2025. 12:42

Podunavac Bye

· 17.11.2025. 20:08

Поздрав другари. Дуго ме није било.

· 25.07.2025. 13:27

Bog da mu dusu oprosti. Pozdrav Daki, vidimo se u vecnim lovistima !

· 24.07.2025. 21:28

Бог да му душу прости, породици живот и здравље.

· 24.07.2025. 19:00

Moje saučešće Darkovoj porodici i prijateljima, veoma sam ga poštovao... Nek mu je slava... Pozdravi Lalu i Mrvicu...

· 24.07.2025. 18:30

Sada primio poruku da je DakiNS.preminuo. Predivan čovek,prijatelj,lj
udima,nemam reci kojim bih ga opisao! Darko lovi večnim lovištima sa svojim bretonima. 😞😞😞

· 24.07.2025. 15:13

Наш колега и душа овог форума, DakiNS је умро данас. Нека му је лака земља и да има одличну екипу у вечним ловишти

Lela
· 17.05.2025. 12:37

Krivolov se odvija u Zapadnoj Srbiji, Opština Požega, okolna sela ! Ubijaju se srne !!!

tomo vrbas
· 20.04.2025. 08:48

Христос Васкресе.

· 04.11.2024. 07:37

Milane imas temu izbor prve puske za pocetnike mada tesko da ce neko nesto smisliti protiv Z6 e sad taj Lupo ne znam.

66,130,945 posete www.srbijalov.com