Lovački portal SRBIJALOV - Forumske diskusije: TOZ 63

Navigacija
 Naslovna
 Vesti
 FORUM
 Pravila sajta
 Kodeks lovaca
 Kalendar lova
 Članci o lovu
 Sajmovi lova
 Galerija
 Linkovi
 Knjiga gostiju
 Kontakt
 REKLAMIRANJE
REKLAME
REKLAMIRAJTE SE KOD NAS

Domen za Lovačka udruženja

Lovački savez Centralne Srbije

INTERMAKER
Vreme

Pregled teme
 Štampaj teme
TOZ 63
Cvele
 Ispaljuje municiju od 70mm valjda od kako je kod njega do sada bez problema... kaze da su usta cevi toliko tanka da mozes da rendas na njima Grin
srbijalov Lov je za mene život =))) srbijalov

Neca92

Cvele kaže:
Ispaljuje municiju od 70mm valjda od kako je kod njega do sada bez problema... kaze da su usta cevi toliko tanka da mozes da rendas na njima Grin

У таквим ситуацијама се не дешавају проблеми, већ хаварије! Grin
Lovac nije ko vino ne pije i ko ide planinom samo da ubije!

nidzamotocross
 I to ne više puta, nego jednom. Selja
''Kao ptica koja je bez krila, Srbija bi bez goniča bila''

Ako želiš da izbegneš budale, ne radi ništa, ne pričaj ništa i budi ništa.

Cvele
 Kad' je lik ispalio PP 12/89 iz Zastavine polozare i preziveo, nece ni ovom' biti nista Grin

nidzamotocross
 Kakvih mozgova ima, ništa me ne čudi da kod nekog u redenik zateknem po koji anti-tenkovski. Opameti se
''Kao ptica koja je bez krila, Srbija bi bez goniča bila''

Ako želiš da izbegneš budale, ne radi ništa, ne pričaj ništa i budi ništa.

Neca92
 Iznenadjen Неће тај још дуго...
Ко ли њему даде оружје?! Jaooo
Lovac nije ko vino ne pije i ko ide planinom samo da ubije!

Cvele
 Eto, desava se... Kalanjikov

PEZ

Cvele kaže:
Kad' je lik ispalio PP 12/89 iz Zastavine polozare i preziveo, nece ni ovom' biti nista Grin

Ne bih da nikoga uvredim ali taj lik sigurno ima više sreće nego pameti. Besan
P.S.

"Da bi bio lovac moraš voljeti prirodu a onda moraš voljeti i vuka jer je on njen najdivljiji i najdivniji dio!"- Duško Sekulić

Cvele
 Sigurno je tako PEZ...

Zeljko92
 Evo jedne u izradi.. kada kundak bude gotov stavicu jos slika. Rad mog druga MIlutina.
Zeljko92 priložio:
10653483_794272510617784_4319061465382679063_n.jpg

Zeljko92
 Ostalo je jos cekiranje....
Zeljko92 priložio:
10410993_794649157246786_7348011936982775005_n.jpg

PEZ
 Željko druže je l' ovaj kundak rađen po meri?

Nemoj mi zameriti, ali ako i čekiranje bude odrađeno kao kundak onda bolje da bude "klot"!
P.S.

"Da bi bio lovac moraš voljeti prirodu a onda moraš voljeti i vuka jer je on njen najdivljiji i najdivniji dio!"- Duško Sekulić

Zeljko92
 Po meri radi.

pavlepavlaka
 Izvinite hte bih da vas pitam koje pritiske trpi TOZ 66 12/70 i da li je cev tvrdo hromirana , sta misli te da li bolja po kvalitetu ta starija puska ili neka novija polozaraa Ruskog programa (iz 43)?
А у руке Мандушића Вука биће свака пушка убојита!

MMilos
 To je puška sa spoljnim udaračima, tzv petlara.
Mislim da joj cevi nisu tvrdo hromirane.

Ako voliš klasiku, i treba ti briga o petlićima, uzmi, inače...No no no

Podunavac
 TOZ 66 kao i sve druge ruske puške starije proizvodnje je tormentovana na srednji Pmax 650 bara. Što znači da se iz nje sme koristiti municija koja postiže pritiske do maksimalno 750 bara. Po kvaliteti i završnoj obradi je definitivno bolja od pušaka novije proizvodnje, samo je pitanje u kakvom stanju očuvanosti možeš da je nađeš. I što reče kolega Miloš smatraš li ti da ti odgovara puška petlara za tvoje lovačke potrebe.
Tri prsta 2Kolce

sheytan

pavlepavlaka kaže:
Izvinite hte bih da vas pitam koje pritiske trpi TOZ 66 12/70 i da li je cev tvrdo hromirana , sta misli te da li bolja po kvalitetu ta starija puska ili neka novija polozaraa Ruskog programa (iz 43)?

Hromirate su cevi Smile
novi način otvaranja tema je bzvz... Sad

DOBAR DVOGLED!!! iveli 3

http://www.youtube.com/watch?v=GOzgvb4hc5U

ssekir75
 цеви су хромиране, а шта је све радио колега са тоз 66 боље да и не причам... ома почнем да се нервирам Besan ал ајде, лик редовно из ње пуца мангуп џебану, па му и то било мало па пуцао пар пута и х86Shock додуше, побегли смо сви на 30м од њега кад је то радио. ритнула се ко магаре, добро му оплавила раме, доообар подлив, али њојзи ништа. ни грам луфта нема. џабе прича да то не ради, а-ја, ни продати ни поштовати. Cry мангуп па мангуп... срећом купио 153 у 89 па може да се иживљава, петлару је оставио ове сезоне да одмара (прописно очишћену, за промену)

већ сам ти реко бар пет пута, бегај од нове иж 43 надалеко.
ловци су организована наоружана група људи која преко поља, шума и ливада иде у кафану iveli

калибар је "производ" два броја означених милиметримаStari

не пучај шинко док им не видиш беоњачеElmer

DOK
 Moja puškica koja mi je dopala u posjed kompletho zahrđala, kunad je bio truo i sa komadima koji su nedostajali, cijevi oštećenje iznutra ......to je bilo prije nekih 15-tak godina i od tada izgleda ovako. Ponekad je nosim u lov, daje onaj osjećaj starih vremena. Prošle godine umalo da je prodam radi novog zakona kod nas i drastičnog poskupljenja poreza na oružje (nudili mi za nju 60e) odustadoh u zadnjem trenu jer je se nisam mogao odreći i smjesih je na njeno trajno mjesto.
DOK priložio:
1_186.jpg

ssekir75
 а и код вас увели порез на оружје? Glavu o zid
ловци су организована наоружана група људи која преко поља, шума и ливада иде у кафану iveli

калибар је "производ" два броја означених милиметримаStari

не пучај шинко док им не видиш беоњачеElmer

Skoči na forum:

Reklame
REKLAMIRANJE NA SRBIJALOV
PRIJAVA
Još uvek niste član?
Kliknite ovde za registraciju.
Online korisnika
Online gostiju: 12
Online članova: 0

Ukupno članova: 4,464
Najnoviji član: Aca Baikal M...

Poslednje vesti
СТРУЧНЕ ТРИБИНЕ ТОКОМ САЈМА
ТАКМИЧЕЊЕ У КУВАЊУ САЈАМСКОГ ГУЛАША
ОДРЖАНА СЕДНИЦА УПРАВНОГ ОДБОРА ЛОВАЧКОГ САВ...
ОТВОРЕН 15. МЕЂУНАРОДНИ САЈАМ ЛОВА, РИБОЛОВА И ...
15. sajam lova, ribolova i lovnog turizma Kraguj M

Pričaonica
Morate se logovati da biste pisali poruku.

Lela
· 17.05.2025. 12:37

Krivolov se odvija u Zapadnoj Srbiji, Opština Požega, okolna sela ! Ubijaju se srne !!!

tomo vrbas
· 20.04.2025. 08:48

Христос Васкресе.

· 04.11.2024. 07:37

Milane imas temu izbor prve puske za pocetnike mada tesko da ce neko nesto smisliti protiv Z6 e sad taj Lupo ne znam.

· 15.10.2024. 05:38

Pozdrav ljudi, hvala za prijem, imao bih par pitanja sa obzirom da sam tek dobio sve potrebne dozvole za lov, a ranije nisam lovio, zanima me šta mislite ovoj kombinaciji. Benelli Lupo i Swarovski Z6

tomo vrbas
· 01.01.2024. 19:30

Сретна Нова година колеге ловци да сте ми живи и здрави, и да вас ловачка срећа и око и даље служе! 🍻

· 01.01.2024. 17:21

Drage kolege želim vam zdravlja, lične i lovačke srece u 2024toj. (I da nam se ružne stvari ne ponavljaju).

· 15.12.2023. 13:46

Niko ništa ne piše na forumu.LSS radi punom parom.Ima podršku lovaca.Jedni isti 30 god sede po U.O.i udruženjima.Nisu oni krivi mi smo Cenzurisano što to trpimo.

· 14.02.2023. 09:13

Drug i ja bi se učlanili u neko lovačko društvo u Banatu, da li neko zna gde se primaju članovi sa strane?

· 14.02.2023. 09:10

Pozdrav svima..

Anita Randjelovic
· 11.02.2023. 15:09

Da li neko zna proceduru zamene cevi kod karabina?

64,619,651 posete www.srbijalov.com