Lovački portal SRBIJALOV - Forumske diskusije: INFORMACIJE O RADU LSS!

Navigacija
 Naslovna
 Vesti
 FORUM
 Pravila sajta
 Kodeks lovaca
 Kalendar lova
 Članci o lovu
 Sajmovi lova
 Galerija
 Linkovi
 Knjiga gostiju
 Kontakt
 REKLAMIRANJE
REKLAME
REKLAMIRAJTE SE KOD NAS

Domen za Lovačka udruženja

Lovački savez Centralne Srbije

INTERMAKER
Vreme

Pregled teme
 Štampaj teme
INFORMACIJE O RADU LSS!
LU Aleksandrovo
 Nisu to bile kritike, na žalost to su činjenice što se ovde iznosilo, svako radi svoj posao, nemam ja potrebu da ikoga kritikujem, pa da mi se on izvine, ja sam samo tražio kao članu da se iznesu neke stvari i isteraju na čistac, to još uvek tražim, i traži ću, to je moje pravo. Većina se izjasnila kako se izjasnila, na meni je da se povinujem odlukama većine, nema šta povinovaću se, takva su demokratska načela.

Još da kažem ovo, od kad je ku@ca i na ku@cu buve uvek je bilo isto, i biće. E pa izvolite pravite saveze i podsaveze i nadsaveze, ja nisam iz te priče, jer će na kraju opet sve da bude isto, samo neko drugi i na nekom drugom mestu.

LALO MONOPOLISTI JOŠ UVEK VLADAJU SVETOM, DOBRO SI TO REKAO.
Cucić će biti sasvim dovoljno.

zoranp

Jank kaže:

Lala kaže:
Jaooo sad kad krenu hvalospevi i izveštaji u 'Lovcu'!
'Očuvano jedinstvo'; 'Demonstracija rešenosti za boljitak'; 'Do sada uspešno - idemo dalje'; 'Predstoji borba, LSS na čelu';

Ovo su samo primeri stila koji će biti u naslovu izveštaja Smile Možda sam promašio reči, ali smisao nisam!

Jedva Čekam novi broj "Lovca", Sve ovo što je lala napisao i još :

" Za ovako izuzetno stanje u LSS najzaslužniji je Predsednik", pa "Sekretar je ne svojim plećima izneo težak teret borbe sa negativnim pojavama u lovstvu"....." Neizbrisiv trag u LSS ucrtao je predsednik uz pomoć Sekretara LSS",.......biće to lirsko-epski spev sa primesama modernog iracionizma...videćete već sutra na raznim lovačkom stranama uglednih Dnevnih listova...

A mi ćemo da tapšemo i da vičemo "bravo majstori"....iako živimo na republičkom proseku od 35 000 dinara....Bravo 2

Moj Jank i taj prosek nam je toliki jer su ga njihove i njima sličnim plate podigle, a ko zna koliko ljudi nema ni 20 hiljda dinara neto plate mesećno, pa kako da žive ti ljudi!!
MOLITVA ZA LOV
Jesam.
I moja puška i moj pas.
Lovac sam,
al' pravičan.
Kao što Plakida bejaše, čuvši glas
Gospodnji Isusa Hrista,
i posta Evstatije.
Čuvaj me Gospode bože iskušenja
i u pravdi održi me,
da se po zapovedima tvojim vladam
i podari mi plen koji mi i uistinu pripada.
Poštujući tebe, poštujem i tvoje darove,
što njeno veličanstvo priroda ima,
a zavet Gospodu, da ne skrnavim delo
Božjih ruku, dajem i molim
za pušku i mog psa.
Amin.

Rodeo

Lala
 Po svemu što sam čuo popodne, mislim da je skupština LSS propustila priliku da napravi zaokret u načinu rada saveza. Delegati su dali pokriće za rad dosadašnji saveza, sve je super, odlično. Meni nije sve super, i ne deluje mi sve odlično, i nemam nameru da se igram noja, pa da zabadam glavu u pesak, praveći se da ne vidim kakva je situacija. Mogla je skupština da izglasa sve, pa čak i da je zemlja ravna ploča, to meni neće ulepšati realnost.
Ostaje pitanje, koliko stav skupštine i delegata, zaista odslikava raspoloženje lovaca? Koliko delegata je zaista prenelo stav svojih članova? Koliko delegata je upoznalo lovce koje predstavljaju, sa skupštinskim materijalom, i pitalo ih za mišljenje? Da li je iko iz rukovodstva LSS postavio to pitanje, ako ne delegatima, onda samom sebi? Da li su delegati možda prenosili stav rukovodstava LU, a ne članova? U velikom broju slučajeva, delegati skupštine su istovremeno i predsednici LU, ili članovi rukovodstva LU. Napisa jedan predsednik LU ovde pre nekoliko dana: 'delegat je upoznao članove UO LU sa materijalom'. A UO nije upoznao članove, i eto veselja! Pa kako onda očekivati, da se bilo šta promeni!
Status quo odgovara svima, osim lovcima!
Niko na skupštini da makar postavi pitanje one bruke i sramote oko Takovo osiguranja, i prihvatanja loše ponude, zbog 'donacije' od preko 2 miliona dinara za rad LSS! Pa samo to da su pitali! Ali jok. Prešlo se preko toga, 'ladno i bez emocija. Super. I šta onda da misli rukovodstvo koje je prihvatilo takvu ponudu za osiguranje, nego da kaže 'eto, pa to je dobar način rada, nastavićemo, jer nam skupština to odobrava'. A članovi-lovci, nek gledaju svoja posla. Tu fazan, tamo zec (ako ih ima), pa nek love, šta ima da se petljaju u rad saveza, čiji su članovi.
Šokiran sam indiferentnošću delegata.
Pošto su delegati rekli svoje, ako su uopšte nešto i rekli, sad možemo mi na forumu da natenane prodiskutujemo o materijalu sa skupštine. Ima vrlo interesantnih stvari, koje delegati naravno nisu ni videli, iako piše u materijalu, ako su uopšte i gledali. I ima pitanja, a da li ćemo dobiti odgovore? Nisam siguran. Oni koji treba da daju odgovore zvanično, su trebali biti i pitani zvanično, na skupštini. Pošto nisu bili pitani, odgovora možda i neće ni biti.
Bogu 'fala, što sam Lala Smile

zoranp
 Lalo ja neznam zaista šta se može očekivati od ljudi kojima je inters samo da budu tu gde jesu po bilo koju cenu..normalno da nemože ni jedan poslanik da očituje raspoloženje svojih članova kada ga oni bukvalno ni ne biraju, zna se da smo mi jednostavno takvi i nema nama pomoći dok se ne promenimo, to je jako teško i ko zna dali ćemo ikada izvršiti svoje shvaćanje, da ništa nije moje ili tvoje u lovstvu nego NAŠE!!!...e sad to ide u pravcu da nebude ni zvanično naše nego nečije!!Besan ...a lešinari se uvek skupljaju gde ima plena!!!
MOLITVA ZA LOV
Jesam.
I moja puška i moj pas.
Lovac sam,
al' pravičan.
Gospodnji Isusa Hrista,
i posta Evstatije.
i u pravdi održi me,
za pušku i mog psa.
Amin.

Rodeo

Sniper Hunter
 Ma puca prsluk delegatima ne talasaj i teraj po starom nogice im iz dupeta vire nista se tu nece promenitiAngry

Vlada Z

Sniper Hunter kaže:
Ma puca prsluk delegatima ne talasaj i teraj po starom nogice im iz dupeta vire nista se tu nece promenitiAngry

I ja tako mislim. B)

Limun
 Iskreno nisam se ni nadao da ce bilo sta da se promeni, zar scenario nije isti godinama u nazad!?IzvolteGlavu o zid
Pozdrav od Čarapana!Jaooo "ja s'tem nem ništa"
LimunLimunLimunLimunLimun

"Klonim se ljudi koji misle da je drskost hrabrost, a nježnost kukavnost, a klonim se i onih koji misle da je brbljanje mudrost, a šutnja neznanje."

Khalil Gibran

LU Aleksandrovo
 Pa nije ljudi to tako lako tražiti reč i diskutovati, a znaš da nemaš podršku dok su oni u svakom slučaju obezbedili bukače da te zatrpaju, ma to mi je jasno, nije mi jasno da ova druga strana što je grlatila po novinama i davala razne izjave, jednostavno ostala nema, kako sad mi to treba da shvatimo, kako će nam sad objasniti zašto nisu na skupštini izašli sa svojim zahtevima, jesu namestili dogovor ili će sad da se sprema puč.
Jadno i bedno sa obe strane nema šta.

paninm
 e odose 50 milki na plate,dnevnice, i ostale potrepstine za LSS,
Bas me cude delegati,ama niko nista da kaze? Ma jel to moguce?

slavaplana
 Sem tri diskusije koje sam cuo svojim usima o ostalima netreba pricati jer nemaju veze sa realnoscu!!!
Skupstina je izgledala na mapet sou i da ovo nisam video svojim ocima a da mi je neko pricao sta se tamo desava nebi mu nikada verovao!!Najsmesnije od svega je bar meni bilo kako predsednik skupstine vodi sednicu i kako su se odluke donosile pred sam kraj kad su na dnevni red dosla udruzenja koja su zvanicno zatrazila prijem u clanstvo LSS!Ono je bilo tragikomicno!!!!Predsednik je na osnovu gasova sam procenivao da je vecina glasala za ovaj ili onaj predlog bez brojanja glasova koliko je za sta glasalo !Kladim se da niko nema podatak koliko je delegata za sta glasalo!Uzdrzani i glasova protiv je bilo znatno manje pa se isti i mogu prebrojiti sto je i bio slucaj dok ove za niko nije brojao vec je metodom oka sam predsednik skupstine citavu ovu skupstinu srozao do te mere da i sada nemogu da verujem i onome cemu sam prvi put prisustvovao je TRAGIKOMICNO!!!!
Situacija je krajnje ozbiljna i tek sada vidim zasto je Drzava zauzela stav kakav ga ima prema LSS jer definitivnotamo je dobar deo zalutao i izdzava se na racun nas lovaca a nema veze ni sa strukom ni sa poslom koji obavljaju pojedinci!!!!!

Tek sad razumem Ceranica kome se ovom prilikom javno izvinjavam
jer on zaista nema sa kim tamo da radi!!!!!!

Nedaj boze onaku strukturu ni skupstine a ni ljudi koji rade u nekoj firmi nikome pa ni najgorem dusmanu!!!!!
Lovstvo u Srbiji je jos uvek na visokom nivou ali ne zahvaljujuci ljudima koji vode Savez i koji kreiraju politiku koja samo njima ide u korist vec LOVSTVO u SRBIJI nose jos jedan mali broj udruzenja koja gazduju i koja stvarno rade u interesu svojih clanova ali na regionalnom nivou!!!!!!

Imam utisak da su delegati koji nisu dosli to namerno uradili da se vise ne bi eksponirali jer fakticki nista nemogu da promene u ovom slucaju!!!!Ako je ovakav nacin saveza i pre funkcionisao i ako je to radilo decenijama u nazad onda svi mi treba da se zapitamo sto smo to dozvolili i u cijem je to interesu!!!!!!Imam utisak da dobar deo delegata nije ni pogledao materijal za ovu skupstinu vec su glasali cisto da bi odradili posao" jer savez mora da se odupre DRZAVI koja planira da gradjansko lovstvo unisti i lovista preuzmu privatnici"?????Ta prica se zagovara i prolazi kod vecine udruzenja za sada !!!!!!Ljudi su sludjeni i totalno neinformisani usta sam se licno uverio slusajuci pojedince u holu dok su pricali van sale skupstine!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!STRASNO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Plasiranje price da ce udruzenja propasti i da ce ako neko nebude clan saveza i da ce savez za uzvrat raditi sve sto je vezano za buducu dodelu lovista i pomagati samim udruzenjima kako bi zadzali clanstvo PROLAZI kod vecine udruzenja jer ludi neznaju kako i kome da se obrate za pomoc jer NEAJU STRUCNIH LJUDI koji bi im to odradili daleko povoljnije i bolje a sigurno i brze nego stoto realno moze strucna sluzba LSS koja nije brojna i nemoze da to stigne i da hoce da uradi svima!!!!!!!! Tek planiram da analiziram materijal javno i da ukazem na sramotne stavke koje placamo mi svi zarad interesa malog broja ljudi u savezu!!!!
Savez ako zaradjuje na svojim clanovima ogromne pare a sa druge strane nam u vidu mrvica i izrade dokumenata koje nas nekostaju nista plasira pricu da to cine ZBOG NAS SAMIH kako bi nam olaksali rad udruzenja meni licno takva pomoc ne treba vec sam vise za varijantu sta to kosta da se plati i cist racun duga ljubav kako se kaze a ovako naplati mi se sve od prirucnika ,lovackog ispita ,clanarine,osiguranja,a pruzi mi se usluga na kasicicu cisto da mi se zamazu oci ????Imam utisak da bi se manje nervirao da nisam prisustvovao ovome sto sam video !!VOJVODJANI se nisu ni culi!!!!!!!!!!!Sve su prihvatali i glasali su redovno na poziv predsednika skupstine kad je trebalo da se izjasne !!!!!!!
Diskusija i iskakanja iz koloseka nije bilo sem centralnog lovnog regiona i diskutanata koji su ga prestavljali!!!BRUKA!!!!!
LOVSTVO U SRBIJI JE JOS UVEK NA ZAVIDNOM NIVOU KO SVE KREIRA POLITIKU RAZVOJA ISTOG!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

paninm
 po ovome sto ti kazes, onda je drzava dobro uradila sto je odlucila da preuzme stvari u svoje ruke, steta sto to nije uradila jos ranije.

slavaplana
 Definitivno je Drzava trebala znatno pre da se umesa i kako-tako da stvari dovede vremenom u red!!!
Da neko ne pomisli da su i ovi iz DRZAVE sveci i da mogu i znaju sve ali ovako kako se radilo decenijama moralo je da pukne kad-tad!Isti je slucaj i u Drzavnim kancelarijama gde na prste jedne ruke mozemo da izbrojimo ljude koji rade Zakone i Pravilnike koji su vezani za lovstvo!!!!!
Nije ni tamo zastupljeno nesto mnogo ljudi koji ce izgurati ogroman posao na svojim ledjima a to se ocekuje od njih!!!!!
Citava ova prica je postavljena pogresno od samog starta i tu je glavni problem!!
Uslo se u promenu LOVSTVA i zakona sa starim kadrovima koji vedre i oblace jos od vremena druga TITA pa ovamo!!
Pojedini delegati skupstine koje sam danas upoznao imaju i preko 70god!!!!!!!!
I ti treba da uvedu novine u rad iste te skupstine???Nemojte me zasmejavati!!!!!!!!!!Vrlo malo sam video mladih delegata i tu je po meni problem!!Mladi ljudi sa novim idejama i to mozda pije vodu za buduci rad!!!!Ovo sto sam ja danas video prestavljalo je dom penzionera koji je ubijao vreme u diskusiji pred RUCAK!!!!!

LU Aleksandrovo
 Pa sve to mi znamo od ranije, i nikada nije ni bilo puno bolje. Nego Slavo deder malo opširnije o diskusiji delegata iz centralnog regiona.
E a naši vojvođani dobri ma reko sam vam ja da ništa ne brinete, pa brate mi smo kulturna i civilizovana pokrajina.

Lala
 U breee Slavo, ubi me u pojam, sa ovim tvojim utiskom sa skupštine LSS.
Ja sam stvarno očekivao potajno, da će ova skupština da napravi pomak u boljem pravcu. Da će ljudi koji nas, kao, predstavljaju, otvoriti pitanja koja se tiču lovaca-članova, a ne da ovako zbrzaju dnevni red, smandrljaju posao, gurnu pod tepih sva pitanja, i razidju se u zdravlju i veselju.
Razočaran sam, zaista. I rezigniran. 

zoranp
 Sve je to uhvaćeno u vrzino kolo, po principu ruka ruku mije...pa ko na koga sme tu prstom upreti kad su svi ko zna koliko dugo tu i ko zna ko je kome kakve uslugice činio...tu samo promena kompletne ekipe može nešto promeniti, ali opet ko se može probiti pored tih starih igrača????Sad
MOLITVA ZA LOV
Jesam.
I moja puška i moj pas.
Lovac sam,
al' pravičan.
Gospodnji Isusa Hrista,
i posta Evstatije.
i u pravdi održi me,
za pušku i mog psa.
Amin.

Rodeo

Sremac75

Limun kaže:
Iskreno nisam se ni nadao da ce bilo sta da se promeni, zar scenario nije isti godinama u nazad!?IzvolteGlavu o zid

Baš tako!
Ja sam u četvrtak prisistvovao skupštini svog LU i čekao sam momenat kada će delegati za skupštinu LSS i LSV da iznesu delegatima makar dnevni red, ali ništa od toga.
Niko nije upoznat ni sa metarijalom za Skupštine a kamoli konsultovan oko zauzimanja stavova prilikom glasanja.

Ja mislim da je 80% delegata došlo samo da glasa ZA!
Zato nam ovako i ide!

Oligarhija vlada bez ikakvih problema, sve je sjajno, niko ne talasa!
Eeee, dok je more mirno lađa lepo plovi, novci će biti prikupljeni, 70ak miliona će da legne na račun, ugovaraće se osiguranje koje daje najviše "donacije", platice će ostati velike.........
PraviloPraviloPravilo
Udri me, ubi me, kožu mi deri, odavno ja sam spreman da mrem, opsuj mi oca, mater, i sve po spisku, samo mi nemoj dirati SREM.
Palica
PalicaPalicaPalicaPalicaPalica

http://www.youtube.com/watch?v=L8U1EI...8U1EIESS1M

"Ko se iskreno bori za pravdu i istinu, mora biti spreman da se žrtvuje!"

"Dođu, tako, vremena, kad pametan zaćuti, budala progovori, a fukara se obogati!'' - Ivo Andrić

"Ako Kosovo nije naše, zašto od nas traže da ga damo...? Ako je njihovo, zašto ga otimaju...? A ako već mogu da ga otmu ne znam sta se vec toliko ustručavaju... ?"

puricbb
 Bilo kako bilo, drage kolege, ipak je Skupština po meni napravila korak napred. Reforme će biti. Disciplina gkasača je bila na visokom nivou i to naročito od strane delegata iz LSV. Stekao sam utisak da su došli samo da izglasaju visinu članskog doprinosa - transparentno nema šta, nije ni čudo kad se uplaćuje 60 RSD po lovcu. Svetlom tačkom dešavanja može se nazvati stručnost i razumnost Sekretara LSS Aleksandra Ćeranića koji prepoznaje put srpskog lovstva.B)

DakiNS
 Upravo sam Lali poslao PP a i da kažem ostalima. Ne čudim se ni najmanje što je skupština tako prošla na forumu ima 1344 člana a samo se desetak javlja na ovoj temi eto koliko ih interesuje vlastita budućnost

ohotnik
 Skupstina LSS se ne zakazuje dok nije sigurno da imaju vecinu za izglasavanje dnevnog reda koji je njima u interesu A to se radi lobiranjem delegata koji su vecinom presednici drustava ili presednici skupstine u svom ld To se radi mesecima unapred ali to nece da vam kazu vasi delegati.Kada su sigurni da imaju vecinu tek tada se zakazuje datum skupstina Zna se i unapred ko ce postavljati nezgodna pitanja jer nemogu bas sve da izlobiraju I Za takvog neposlusnog koji postavlja nezgodna pitanja a znaju koga sta tisti imaju uvek dva tri coveka koji su zaduzeni da svojim odgovorima napadnu i diskredituju ga Tako se radi nazalost godinama

Lala
 Pa ako delegati ne rade ono što treba da rade, treba ih menjati. Što se bilo ko prihvata nekog posla, ako nema nameru da ga obavlja onako kako je predvidjeno - da delegat bude spona izmedju baze i vrha saveza. Ako delegat zataji, sistem trokira. Ako više delegata zataji, onda sistem gubi smisao. Rukovodstvu saveza nije palo na pamet, da eventualno pita delegate, kada su i na kojoj skupštini LU ili LD/LS, izneli pred članove lovce materijal, i prodiskutovali, i zauzeli stav po nekom pitanju.
Barem u prijavnom listiću za skupštinu su mogli da stave rubriku 'na osnovu odluka skupštine LU od tog-i-tog datuma, delegat XY je ovlašćen da prenese stav članstva LU'. Mada, i to se u praksi može vrlo lako fingirati. Evo, neka predsednik skupštine LSS, uputi cirkularno pismo delegatima, pa neka ih pita da li su, i kada, izneli skupštinski materijal i kada su diskutovali sa članstvom, o problemima, i kada je zauzet stav nekog LU, na kojoj sednic skupštine, po pitanjima vezanim za skupštinu LSS. Mislim da će odgovori biti, u najboljem slučaju, da je informisan UO nekog LU, a članstvo? Možda ima izuzetaka, ali nisam čuo za takvu pojavu.
Ja ne vidim svrhu ostanka u članstvu ovako zamišljenog saveza, koji funkcioniše na ovakav način. Po skupštini LSS, ispada da je sve u redu, jedino što situacija u lovstvu ne valja.
Debelo razmišljam, da odustanem od daljeg piskaranja ovde po forumu. Pisanjem ovde sam uspeo da navučem na grbaču sebi gomilu problema, da se pozameram sa pola uprave saveza, da pametujem i dalje, da guram nos svuda, da me kao 'kroz šalu' neki ljudi pitaju da li nosim pancir kad idem u lov ili da pominju nesreće u lovu? Crni humor. A ja hteo da animiram ljude, da objašnjavam ovo i ono, a da sve ostaje isto, ili još gore?
Ovde nije dobro umeti, znati i hteti, ovde je najbolje ćutati i gutati.
Što bi rekli, kolege, u onoj radijskoj emisiji: 'ako vam je dobro, onda, ništa...'.
Ker laje, vetar nosi. Ovaj 'ker', koji piše ovo, će od sada najverovatnije da bude zavezan, na mnogo kraćem lancu. Moram da kažem još jednu stvar: u razgovoru sa g.Ćeranićem oko situacije u lovstvu, na hajki u V.Plani, mi je rekao 'Lalo, nisi svestan u šta si ušao' (ili nešto u tom smislu). Sada vidim da je Ćeranić bio u pravu, zaista nisam bio svestan do koje mere je ovo sve zaraslo u korov, čast izuzecima. I koliko je ispao maltene uzaludan pokušaj i moj i mojih kolega, da nešto promenimo na bolje i razdrmamo ljude.
A možda mi i ne bi nestao Master, da sam manje vremena provodio na forumu, a više sa njim.

Skoči na forum:

Slične teme
Tema Forum Odgovori Poslednji upis
Informacije o radu LSCS LOVAČKA UDRUŽENJA 383 04.10.2022. 23:38
Reklame
REKLAMIRANJE NA SRBIJALOV
PRIJAVA
Još uvek niste član?
Kliknite ovde za registraciju.
Online korisnika
Online gostiju: 15
Online članova: 0

Ukupno članova: 4,464
Najnoviji član: Aca Baikal M...

Poslednje vesti
СТРУЧНЕ ТРИБИНЕ ТОКОМ САЈМА
ТАКМИЧЕЊЕ У КУВАЊУ САЈАМСКОГ ГУЛАША
ОДРЖАНА СЕДНИЦА УПРАВНОГ ОДБОРА ЛОВАЧКОГ САВ...
ОТВОРЕН 15. МЕЂУНАРОДНИ САЈАМ ЛОВА, РИБОЛОВА И ...
15. sajam lova, ribolova i lovnog turizma Kraguj M

Pričaonica
Morate se logovati da biste pisali poruku.

Lela
· 17.05.2025. 12:37

Krivolov se odvija u Zapadnoj Srbiji, Opština Požega, okolna sela ! Ubijaju se srne !!!

tomo vrbas
· 20.04.2025. 08:48

Христос Васкресе.

· 04.11.2024. 07:37

Milane imas temu izbor prve puske za pocetnike mada tesko da ce neko nesto smisliti protiv Z6 e sad taj Lupo ne znam.

· 15.10.2024. 05:38

Pozdrav ljudi, hvala za prijem, imao bih par pitanja sa obzirom da sam tek dobio sve potrebne dozvole za lov, a ranije nisam lovio, zanima me šta mislite ovoj kombinaciji. Benelli Lupo i Swarovski Z6

tomo vrbas
· 01.01.2024. 19:30

Сретна Нова година колеге ловци да сте ми живи и здрави, и да вас ловачка срећа и око и даље служе! 🍻

· 01.01.2024. 17:21

Drage kolege želim vam zdravlja, lične i lovačke srece u 2024toj. (I da nam se ružne stvari ne ponavljaju).

· 15.12.2023. 13:46

Niko ništa ne piše na forumu.LSS radi punom parom.Ima podršku lovaca.Jedni isti 30 god sede po U.O.i udruženjima.Nisu oni krivi mi smo Cenzurisano što to trpimo.

· 14.02.2023. 09:13

Drug i ja bi se učlanili u neko lovačko društvo u Banatu, da li neko zna gde se primaju članovi sa strane?

· 14.02.2023. 09:10

Pozdrav svima..

Anita Randjelovic
· 11.02.2023. 15:09

Da li neko zna proceduru zamene cevi kod karabina?

64,620,540 posete www.srbijalov.com