Hvala na cestitkama. Nesto se sakali ne cuju u zadnje vreme ali se vidjaju redovno. Preko jeseni i zime se oglasavaju i ujutro i navece.
B)Opsta situacija je dobra.Neprijatelj se povlaci na svim linijama.Vojvoda Zivojin Misic
Bravo majstori .
Nezvanicno saznajemo da je zemara Klaja odstrelio obe ali iz postovanja prema starijem kolegi prepustio mu jednu,da ne bude da je opet masio.Posle bi opet morao po novi kundak,pa optiku,pa montazu.....
Samo udrite drugari,sad se obezbedjuje dobra jesenja sezona
evo i Daki krstio karabin. Njemu izasla oko 20.50h daljina 70m,kal.8x57.Posle njegovog pucnja meni izlazi matora lija ali uznemirena i kad sam je napokon uhvatio u optiku list kukuruza mi zasmeta,ona pobeze ali ostade neka silueta na strnjaku,prenesem optiku kad sjedi lija,zagrmi 308 -ica ,jako sitna i do sada moja najmanja odstreljena.
Meni ovo nešta sumnjivo. Daki u po bela dana maši veprinu na 15 metara, a da u sumrak pogodi lisicu na 70 metara. Sve mi se čini da je Klaji obećao neke carinske povlastice prilikom uvoza robe ako mu odstreli lisicu i napiše da je Daki odstrelio.
Čestitke obojici na odstrelima.
Podunavac kaže:
Da je strelac to jeste. Puca kuglom iz bokerice kao sa karabinom. Ali i nije baš tako mlad. Ili izgleda starije zbog švaleracije, istrošio se.
Kazu oni koji ga duze poznaju da pre zenidbe,dok jos nije postao zemo,nije ni blizu takav strelac bio.Sto bi ovi nasi rekli,stavila mu zemljakinja oci u glavu
Tašta ga je naučila da puca. Zato je vodi svake godine na sajam lova u N. Sad.
klaja kaže:
A lepo sam rekao Sremcu i Lali da ostane medju nama ali eto,oni se poverili Mrwi a on slucajno napisao
Ja se stvarno,ali stvaaaarno izvinjavam,nov sam na forumu pa nisam dobro ukapirao da to nije za javnost.U svakom slucaju cestitke za Dakija ko god da je odstrelio.
to je nova metoda lova na lisice.Posto je dobro poznato da lije obozavaju jaja oni umesto mrcinista napravili jajiliste i eto dve mlade platise glavom.
Krivolov se odvija u Zapadnoj Srbiji, Opština Požega, okolna sela ! Ubijaju se srne !!!
tomo vrbas Offline
· 20.04.2025. 08:48
Христос Васкресе.
Planinko011 Offline
· 04.11.2024. 07:37
Milane imas temu izbor prve puske za pocetnike mada tesko da ce neko nesto smisliti protiv Z6 e sad taj Lupo ne znam.
MilanO Offline
· 15.10.2024. 05:38
Pozdrav ljudi, hvala za prijem, imao bih par pitanja sa obzirom da sam tek dobio sve potrebne dozvole za lov, a ranije nisam lovio, zanima me šta mislite ovoj kombinaciji. Benelli Lupo i Swarovski Z6
tomo vrbas Offline
· 01.01.2024. 19:30
Сретна Нова година колеге ловци да сте ми живи и здрави, и да вас ловачка срећа и око и даље служе! 🍻
Planinko011 Offline
· 01.01.2024. 17:21
Drage kolege želim vam zdravlja, lične i lovačke srece u 2024toj. (I da nam se ružne stvari ne ponavljaju).
slavaplana Offline
· 15.12.2023. 13:46
Niko ništa ne piše na forumu.LSS radi punom parom.Ima podršku lovaca.Jedni isti 30 god sede po U.O.i udruženjima.Nisu oni krivi mi smo što to trpimo.
Stevo Kuzmanovic Offline
· 14.02.2023. 09:13
Drug i ja bi se učlanili u neko lovačko društvo u Banatu, da li neko zna gde se primaju članovi sa strane?
Stevo Kuzmanovic Offline
· 14.02.2023. 09:10
Pozdrav svima..
Anita Randjelovic Offline
· 11.02.2023. 15:09
Da li neko zna proceduru zamene cevi kod karabina?