mrwa22250 kaže:
Kod nas i zvanicno nema vise dozvola za cekanje,ko hoce moze da lovi ali grlicu i prepelicu
Taman se covek zahukce,kad oces ...pa zar ne moze na istu dozvolu za grlice i prepelice da upisu i lisicu?
Jos jedna u nizu,blago receno,nelogicnosti.Moze ali se podrazumeva da ne moze olucena cevka,a ja bas i ne volem cekati sacmom.Sad kao moze lisica na tzv.malu dozvolu,moze i na jesen,ali prolece ne moze.Tada mora na dozvolu za visoku divljac(oooooj Srbijo,zemljo medj balvanima) i str.pratilac itd...
I prosle sezone smo uradili ovako,pa je doslo do ekpanzije krivolova narocito u vecernjim satima.Ako neko i ide na prepelicu,cini to u 95%slucajeva ujutro(popodne vrucine,a nije bilo ni rose) tako da je u vecernjim satima atar krivolovcima na izvolte.Izgleda da se rukovodstvu taj recept dopao,pa zasto menjati.
Čovek je najnespremniji kada je u WC-u .Ima da vam namažem toalet papir vulkanom , će vidite nekoliko Luisa kako trče brzinom ferarija
KADA BUDEM LOVIO U VEČNIM LOVIŠTIMA LOVIĆU SA BRETONOM
Evo ja sinoc lovio srndaca sa sve dva lovocuvara ali od srndaca ni traga,... tek oko 20.30 izidje lija iz kukuruza na mene na 10 metara, nisam stigo ni da se okrenem i vec je utekla, a ja u rukama tj na stalku drzim svoj 8x57 okrenut na strnjiku. Pisi propalo,... kad posle 5 minuta ide strnjikom lija prema meni, i ne nekih 60 metara poce da skrece u kukuruz, nesto nosi u ustima,... a ja da mi ne umakne iako sam je drzao na nisanu zacvilim usnama i ona stade ko ukopana i okrete se prema meni - sneler je vec bio povucen i samo blagi dodir,...
Ovo je moje krstenje tog mog karabina,... i bas sam sretan,...
kako je bila okrenuta bocno od mene a glavu zanela prema meni, metak je prosao preko donje vilice i izasao kroz vrat,...
Eto, moja prva lija karabinom, bas sam sretan
Ivice cestitam na odstrelu nastrane lisice
Mi bili jutros na lisicama ali jako velika rosa pa smo zakljucili da je vecernji lov puno bolji jer nemili se liji i sakalu loviti po tolikoj vlagi.
B)Opsta situacija je dobra.Neprijatelj se povlaci na svim linijama.Vojvoda Zivojin Misic
Krivolov se odvija u Zapadnoj Srbiji, Opština Požega, okolna sela ! Ubijaju se srne !!!
tomo vrbas Offline
· 20.04.2025. 08:48
Христос Васкресе.
Planinko011 Offline
· 04.11.2024. 07:37
Milane imas temu izbor prve puske za pocetnike mada tesko da ce neko nesto smisliti protiv Z6 e sad taj Lupo ne znam.
MilanO Offline
· 15.10.2024. 05:38
Pozdrav ljudi, hvala za prijem, imao bih par pitanja sa obzirom da sam tek dobio sve potrebne dozvole za lov, a ranije nisam lovio, zanima me šta mislite ovoj kombinaciji. Benelli Lupo i Swarovski Z6
tomo vrbas Offline
· 01.01.2024. 19:30
Сретна Нова година колеге ловци да сте ми живи и здрави, и да вас ловачка срећа и око и даље служе! 🍻
Planinko011 Offline
· 01.01.2024. 17:21
Drage kolege želim vam zdravlja, lične i lovačke srece u 2024toj. (I da nam se ružne stvari ne ponavljaju).
slavaplana Offline
· 15.12.2023. 13:46
Niko ništa ne piše na forumu.LSS radi punom parom.Ima podršku lovaca.Jedni isti 30 god sede po U.O.i udruženjima.Nisu oni krivi mi smo što to trpimo.
Stevo Kuzmanovic Offline
· 14.02.2023. 09:13
Drug i ja bi se učlanili u neko lovačko društvo u Banatu, da li neko zna gde se primaju članovi sa strane?
Stevo Kuzmanovic Offline
· 14.02.2023. 09:10
Pozdrav svima..
Anita Randjelovic Offline
· 11.02.2023. 15:09
Da li neko zna proceduru zamene cevi kod karabina?