Lovački portal SRBIJALOV - Forumske diskusije: Lisica

Navigacija
 Naslovna
 Vesti
 FORUM
 Pravila sajta
 Kodeks lovaca
 Kalendar lova
 Članci o lovu
 Sajmovi lova
 Galerija
 Linkovi
 Knjiga gostiju
 Kontakt
 REKLAMIRANJE
REKLAME
REKLAMIRAJTE SE KOD NAS

Domen za Lovačka udruženja

Lovački savez Centralne Srbije

INTERMAKER
Vreme

Pregled teme
 Štampaj teme
Lisica
mrwa22250
 Kod nas i zvanicno nema vise dozvola za cekanje,ko hoce moze da lovi ali grlicu i prepelicuJaooo
Shockdok pametni popustaju,budale zavladase

mrwa22250
 Evo sad se vidi,ali vidi se u travi i caura od 308.
Svasta li ovi u Uzicu prodaju kao 8/57 da ne poverujesROFL

DakiNS

mrwa22250 kaže:

Vidim ja da tebe još drži ono Neštinsko crno vino od zimus , još ako na slici budeš video belog miša , sve će biti jasnoHaHaHa

KADA BUDEM LOVIO U VEČNIM LOVIŠTIMA LOVIĆU SA BRETONOM

mrwa22250

DakiNS kaže:

mrwa22250 kaže:

Vidim ja da tebe još drži ono Neštinsko crno vino od zimus , još ako na slici budeš video belog miša , sve će biti jasnoHaHaHa

https://www.googl...5853,d.bGE

Ma nisam pio nista od Nestina,Tita miiveli 2

dreger

mrwa22250 kaže:
Kod nas i zvanicno nema vise dozvola za cekanje,ko hoce moze da lovi ali grlicu i prepelicuJaooo
Taman se covek zahukce,kad oces ...pa zar ne moze na istu dozvolu za grlice i prepelice da upisu i lisicu?

mrwa22250

dreger kaže:

mrwa22250 kaže:
Taman se covek zahukce,kad oces ...pa zar ne moze na istu dozvolu za grlice i prepelice da upisu i lisicu?

Jos jedna u nizu,blago receno,nelogicnosti.Moze ali se podrazumeva da ne moze olucena cevka,a ja bas i ne volem cekati sacmom.Sad kao moze lisica na tzv.malu dozvolu,moze i na jesen,ali prolece ne moze.Tada mora na dozvolu za visoku divljac(oooooj Srbijo,zemljo medj balvanima) i str.pratilac itd...
I prosle sezone smo uradili ovako,pa je doslo do ekpanzije krivolova narocito u vecernjim satima.Ako neko i ide na prepelicu,cini to u 95%slucajeva ujutro(popodne vrucine,a nije bilo ni rose) tako da je u vecernjim satima atar krivolovcima na izvolte.Izgleda da se rukovodstvu taj recept dopao,pa zasto menjatiJaooo.

klaja

DakiNS kaže:
Nijansu lepša slika

Mrwa lep ti karabin i cestitam za odstrelROFLHaHaHa
B)Opsta situacija je dobra.Neprijatelj se povlaci na svim linijama.Vojvoda Zivojin Misic

Podunavac

PEZ kaže:
Hmmm Da li ste vi bili u lovu ili na pijaci?

Jajare!
Tri prsta 2Kolce

mrwa22250

klaja kaže:

DakiNS kaže:
Nijansu lepša slika

Mrwa lep ti karabin i cestitam za odstrelROFLHaHaHa

Hvala zemaraROFLSmean,ne gine nam porcija ultramegagigaextra vulkana prvom prilikom pa treba dobro oci otvoritiZum

DakiNS
 Čovek je najnespremniji kada je u WC-u .Ima da vam namažem toalet papir vulkanom , će vidite nekoliko Luisa kako trče brzinom ferarijaYesDimTrt Milojka

IvicaL
 Evo ja sinoc lovio srndaca sa sve dva lovocuvara ali od srndaca ni traga,... tek oko 20.30 izidje lija iz kukuruza na mene na 10 metara, nisam stigo ni da se okrenem i vec je utekla, a ja u rukama tj na stalku drzim svoj 8x57 okrenut na strnjiku. Pisi propalo,... kad posle 5 minuta ide strnjikom lija prema meni, i ne nekih 60 metara poce da skrece u kukuruz, nesto nosi u ustima,... a ja da mi ne umakne iako sam je drzao na nisanu zacvilim usnama i ona stade ko ukopana i okrete se prema meni - sneler je vec bio povucen i samo blagi dodir,...
lala, pa sta

IvicaL
 Ovo je moje krstenje tog mog karabina,... i bas sam sretan,...
kako je bila okrenuta bocno od mene a glavu zanela prema meni, metak je prosao preko donje vilice i izasao kroz vrat,...
Eto, moja prva lija karabinom, bas sam sretan
lala, pa sta

Podunavac
 Ivice čestitke na odstrelu i krštenju karabina.Bravo 2 Nego ne reče nam, šta je nosila u ustima?
Tri prsta 2Kolce

neca90
 Bravo IviceBravo 2 I ja sam tako bio srecan za prvog (i jedinog,za sada) sakala,kao i ti za liju Smile

Koji karabin imas,koju municiju koristis?

IvicaL
 Hvala kolege na cestitkama.
U ustima je nosila, verovali ili ne, neke prljave muske gace.
Karabine je Zastava 8x57 i zrno 12.7
lala, pa sta

klaja
 Ivice cestitam na odstrelu nastrane lisiceOdobreno
Mi bili jutros na lisicama ali jako velika rosa pa smo zakljucili da je vecernji lov puno bolji jer nemili se liji i sakalu loviti po tolikoj vlagi.
B)Opsta situacija je dobra.Neprijatelj se povlaci na svim linijama.Vojvoda Zivojin Misic

mrwa22250
 Ivice cestitam prvenca,jos puno da ih naredjasOdobreno

DakiNS

IvicaL kaže:
Hvala kolege na cestitkama.
U ustima je nosila, verovali ili ne, neke prljave muske gace.
Karabine je Zastava 8x57 i zrno 12.7

Jel bila lisica ili lisac ?Ako je lisica , ta je gadno zagorela a ako je lisac , taj je zastranioGrin

U svakom slučaju čestitke za odstrel!

Golf da to nisu bile gaće iz kukuruza gde ste sreli jazavcaROFL

golf071
 Cestitke OdobrenoLisica
Novine

PEZ

DakiNS kaže:
Golf da to nisu bile gaće iz kukuruza gde ste sreli jazavcaROFL

ROFL
P.S.

"Da bi bio lovac moraš voljeti prirodu a onda moraš voljeti i vuka jer je on njen najdivljiji i najdivniji dio!"- Duško Sekulić

Skoči na forum:

Reklame
REKLAMIRANJE NA SRBIJALOV
PRIJAVA
Još uvek niste član?
Kliknite ovde za registraciju.
Online korisnika
Online gostiju: 17
Online članova: 0

Ukupno članova: 4,464
Najnoviji član: Aca Baikal M...

Poslednje vesti
СКУПШТИНА ЈЕДНОГЛАСНО УСВOЈИЛА ИЗВЕШТАЈЕ И П...
ЗАКАЗАНА СЕДНИЦА СКУПШТИНЕ ЛОВАЧКОГ САВЕЗА Ц...
СТРУЧНЕ ТРИБИНЕ ТОКОМ САЈМА
ТАКМИЧЕЊЕ У КУВАЊУ САЈАМСКОГ ГУЛАША
ОДРЖАНА СЕДНИЦА УПРАВНОГ ОДБОРА ЛОВАЧКОГ САВ...

Pričaonica
Morate se logovati da biste pisali poruku.

Lela
· 17.05.2025. 12:37

Krivolov se odvija u Zapadnoj Srbiji, Opština Požega, okolna sela ! Ubijaju se srne !!!

tomo vrbas
· 20.04.2025. 08:48

Христос Васкресе.

· 04.11.2024. 07:37

Milane imas temu izbor prve puske za pocetnike mada tesko da ce neko nesto smisliti protiv Z6 e sad taj Lupo ne znam.

· 15.10.2024. 05:38

Pozdrav ljudi, hvala za prijem, imao bih par pitanja sa obzirom da sam tek dobio sve potrebne dozvole za lov, a ranije nisam lovio, zanima me šta mislite ovoj kombinaciji. Benelli Lupo i Swarovski Z6

tomo vrbas
· 01.01.2024. 19:30

Сретна Нова година колеге ловци да сте ми живи и здрави, и да вас ловачка срећа и око и даље служе! 🍻

· 01.01.2024. 17:21

Drage kolege želim vam zdravlja, lične i lovačke srece u 2024toj. (I da nam se ružne stvari ne ponavljaju).

· 15.12.2023. 13:46

Niko ništa ne piše na forumu.LSS radi punom parom.Ima podršku lovaca.Jedni isti 30 god sede po U.O.i udruženjima.Nisu oni krivi mi smo Cenzurisano što to trpimo.

· 14.02.2023. 09:13

Drug i ja bi se učlanili u neko lovačko društvo u Banatu, da li neko zna gde se primaju članovi sa strane?

· 14.02.2023. 09:10

Pozdrav svima..

Anita Randjelovic
· 11.02.2023. 15:09

Da li neko zna proceduru zamene cevi kod karabina?

64,697,691 posete www.srbijalov.com