Lovački portal SRBIJALOV - Forumske diskusije: Lisica

Navigacija
 Naslovna
 Vesti
 FORUM
 Pravila sajta
 Kodeks lovaca
 Kalendar lova
 Članci o lovu
 Sajmovi lova
 Galerija
 Linkovi
 Knjiga gostiju
 Kontakt
 REKLAMIRANJE
REKLAME
REKLAMIRAJTE SE KOD NAS

Domen za Lovačka udruženja

Lovački savez Centralne Srbije

INTERMAKER
Vreme

Pregled teme
 Štampaj teme
Lisica
DakiNS
 Dregeru tebi LD treba da umanji članarinu, sumnjam da u celom LD ima neko da parira sa brojem odstrela lisicaBravo 2
KADA BUDEM LOVIO U VEČNIM LOVIŠTIMA LOVIĆU SA BRETONOM

klaja
 Dreger Bravo 2Odobreno
B)Opsta situacija je dobra.Neprijatelj se povlaci na svim linijama.Vojvoda Zivojin Misic

Podunavac
 Dreger nepogrešiv terminator za lisice. Svaka čast.Bravo 2
Tri prsta 2Kolce

Neca92

DakiNS kaže:
Dregeru tebi LD treba da umanji članarinu, sumnjam da u celom LD ima neko da parira sa brojem odstrela lisicaBravo 2

Дрегера би требали да ослободе плаћања чланарине, човек лови искључиво предаторе, а поред тога редовно учествује у зимској прихрани племените дивљачи! Шта рећи осим-капа доле, Дрегер! ika Respekt
Lovac nije ko vino ne pije i ko ide planinom samo da ubije!

dreger
 Hvala kolege ako tako misliteSmileja o tome vise i nerazmisljam cutim i peglam.mlad lis daljina-113 koraka.www.dodaj.rs/f/22/t2/4w962DnZ/1/sdc11528.jpg

nidzamotocross
 Svaka čast degeru. Bravo 2

Ja prošlih nedelja obiđoh ogroman deo lovišta, vabio, čekao, tražio lampom, ali lisice nema pa nema. Nema ni naznaka da je ima. Tek po neki trag u prašini i blatu, ali sve to jako retko. Confused
''Kao ptica koja je bez krila, Srbija bi bez goniča bila''

Ako želiš da izbegneš budale, ne radi ništa, ne pričaj ništa i budi ništa.

Jank

dreger kaže:
Hvala kolege ako tako misliteSmileja o tome vise i nerazmisljam cutim i peglam.mlad lis daljina-113 koraka.www.dodaj.rs/f/22/t2/4w962DnZ/1/sdc11528.jpg

Dr.eger-u tebi bi trebalo dati orden za zaštitu plemenite divljači mislim ove sitnije koje su na jelovniku ovih tvojih meta...alal ti karabin...Bravo 2
Lov je stil mog života...Pas]yoursmiles.org/msmile/animal/m0218.gif

IvicaL
 Cestitke kolega, samo nastavi,... Malo podpitanje za tebe> Dali je taj stalak - mislim da ti je dvonozac, neki original ili si sam pravio ?
lala, pa sta

IvicaL
 A sad opet i ja da se pohvalim, ovo je mladi lisac dosao na vabljenje, a daljina je 116 koraka - cenim oko 90 metara.
lala, pa sta

IvicaL
 jos jedna slikica
lala, pa sta

DakiNS
 Čime si vabio?
KADA BUDEM LOVIO U VEČNIM LOVIŠTIMA LOVIĆU SA BRETONOM

mrwa22250
 Dregeru,IviceBravo 2 samo peglajte.Ja jutros loveci prepelice na jednoj strnjici vidim lisca kako misari,vetar duva od njega pa nas nije osetio,daljina 130-140m a dozvole neeemaCry
Shockdok pametni popustaju,budale zavladase

IvicaL

DakiNS kaže:
Čime si vabio?

Silva Fox whistle
lala, pa sta

MMilos
 Pravljena ili kupljena?

klaja
 IviceOdobrenoOdobreno
B)Opsta situacija je dobra.Neprijatelj se povlaci na svim linijama.Vojvoda Zivojin Misic

IvicaL

MMilos kaže:
Pravljena ili kupljena?

Kupljena
lala, pa sta

dreger

IvicaL kaže:
Cestitke kolega, samo nastavi,... Malo podpitanje za tebe> Dali je taj stalak - mislim da ti je dvonozac, neki original ili si sam pravio ?
Dvonozac sam sam pravio od dva leskova pruta,povezana jacom gumicom i na gornjem kraju navuceno gumeno crevo.a imas u temi Oprema-bi,mono podovi dva jos lepsa dvonozca koja sam napravio od jasena.

IvicaL

dreger kaže:

IvicaL kaže:
Dvonozac sam sam pravio od dva leskova pruta,povezana jacom gumicom i na gornjem kraju navuceno gumeno crevo.a imas u temi Oprema-bi,mono podovi dva jos lepsa dvonozca koja sam napravio od jasena.

hvala
lala, pa sta

Cvele
 I kod nas ima puno lisica, onog dana kad' odstrelih jednog lisca, u lovu na srndaca, posle mozda 400 metara videsmo drugu, ali je bila bas udaljena i lovila je miseve, pokusali smo da se prikrademo(lovocuvar i ja) ali dzaba, mora da nas je osetila... sutra dan uvece izlazimo da trazimo srndaca, kad' ono opet lisica-u pitanju je drugi teren, lovocuvar u neverici, kaze koju ti srecu imas za ove lisice, daljina opet velika s' brda je vidimo na jedno drugo manje brdasce, sigurno oko 300-400m do nje, pokusavam da se priblizim dok on ostaje i posmatra s' brda, prisao sam joj na oko 40-50m, postavljam bipod i nisanim, ona lovi miseve, ali ne smem da pucam jer je tacno iza nje u daljini kuca, jeste dosta daleko ali bolje da ne rizikujem, dok cekam da se pomeri u neku stranu povlacim lagano sneler, i kada se culo ono ck, i pored vetra koji je duvao, ne tako jako ali je duvao, ona pobeze u sumu kao oparena... neprirodan zvuk, metal, i ona sve cuje... to je nauk za drugi put Smile
srbijalov Lov je za mene život =))) srbijalov

mrwa22250
 Upravo iz tog razloga sneler ne volim,a retko se prisunjam toliko blizu.Ako vec imam vremena i uslova za sunjanje,na 100-150m postavljam bipod i rokampuc puc.
Shockdok pametni popustaju,budale zavladase

Skoči na forum:

Reklame
REKLAMIRANJE NA SRBIJALOV
PRIJAVA
Još uvek niste član?
Kliknite ovde za registraciju.
Online korisnika
Online gostiju: 17
Online članova: 1

Ukupno članova: 4,464
Najnoviji član: Aca Baikal M...

Poslednje vesti
СКУПШТИНА ЈЕДНОГЛАСНО УСВOЈИЛА ИЗВЕШТАЈЕ И П...
ЗАКАЗАНА СЕДНИЦА СКУПШТИНЕ ЛОВАЧКОГ САВЕЗА Ц...
СТРУЧНЕ ТРИБИНЕ ТОКОМ САЈМА
ТАКМИЧЕЊЕ У КУВАЊУ САЈАМСКОГ ГУЛАША
ОДРЖАНА СЕДНИЦА УПРАВНОГ ОДБОРА ЛОВАЧКОГ САВ...

Pričaonica
Morate se logovati da biste pisali poruku.

Lela
· 17.05.2025. 12:37

Krivolov se odvija u Zapadnoj Srbiji, Opština Požega, okolna sela ! Ubijaju se srne !!!

tomo vrbas
· 20.04.2025. 08:48

Христос Васкресе.

· 04.11.2024. 07:37

Milane imas temu izbor prve puske za pocetnike mada tesko da ce neko nesto smisliti protiv Z6 e sad taj Lupo ne znam.

· 15.10.2024. 05:38

Pozdrav ljudi, hvala za prijem, imao bih par pitanja sa obzirom da sam tek dobio sve potrebne dozvole za lov, a ranije nisam lovio, zanima me šta mislite ovoj kombinaciji. Benelli Lupo i Swarovski Z6

tomo vrbas
· 01.01.2024. 19:30

Сретна Нова година колеге ловци да сте ми живи и здрави, и да вас ловачка срећа и око и даље служе! 🍻

· 01.01.2024. 17:21

Drage kolege želim vam zdravlja, lične i lovačke srece u 2024toj. (I da nam se ružne stvari ne ponavljaju).

· 15.12.2023. 13:46

Niko ništa ne piše na forumu.LSS radi punom parom.Ima podršku lovaca.Jedni isti 30 god sede po U.O.i udruženjima.Nisu oni krivi mi smo Cenzurisano što to trpimo.

· 14.02.2023. 09:13

Drug i ja bi se učlanili u neko lovačko društvo u Banatu, da li neko zna gde se primaju članovi sa strane?

· 14.02.2023. 09:10

Pozdrav svima..

Anita Randjelovic
· 11.02.2023. 15:09

Da li neko zna proceduru zamene cevi kod karabina?

64,696,828 posete www.srbijalov.com