Lovački portal SRBIJALOV - Forumske diskusije: Gadjanje glinenih golubova - trap i skeet

Navigacija
 Naslovna
 Vesti
 FORUM
 Pravila sajta
 Kodeks lovaca
 Kalendar lova
 Članci o lovu
 Sajmovi lova
 Galerija
 Linkovi
 Knjiga gostiju
 Kontakt
 REKLAMIRANJE
REKLAME
REKLAMIRAJTE SE KOD NAS

Domen za Lovačka udruženja

Lovački savez Centralne Srbije

INTERMAKER
Vreme

Pregled teme
 Štampaj teme
Gadjanje glinenih golubova - trap i skeet
kimi
 i66.tinypic.com/30sbsm0.jpg
U rukama Mandušića Vuka svaka puška biće ubojita

kimi
 i68.tinypic.com/66e0df.jpg

Pozivam sve zainteresovane da dođu na takmičenje i druženje. Takmičarski deo se sastoji u klasičnoj lovačkoj šicari, gađaju se jaja na klatnu i pivska flaša- prva nagrada Vaučer za lovačku pušku u Snajperu koji možete iskoristiti kako god želite u vrednosti puške !! Druga i treća nagrada su novčane.

Drugi deo takmičenja je u gađanju glinenih golubova a fond nagrada je isti kao i na lovačkoj šicari.

Znači dva puta se dodeljuje vaučer za lovačku pušku.

Treće poluvreme(koje u stvari traje od "jutra do sutra") je u lovačkom domu uz lovački gulaš i tamburaše.

AcaNik
 https://www.youtu...e=youtu.be

StefanS
 i66.tinypic.com/2ica0k9.jpg

U Leštanima u blizini Beograda moja sekcija organizuje prvi amaterski trap turnir. Nije profesionalni, ali se nadam da će biti dobrog druženja i pucanja. Informacije su na posteru, a oko detalja pozvati navedene brojeve. Ja samo prenosim. iveli 3

MMilos
 Na strelištu Tamnava, serija 25 komada - 600 dinara.
Da l nije malo mnogo 700 buđona za 10 golhuba?

StefanS
 Ne bih da ulazim u detalje Miloše. Piše na posteru da se puca neograničen broj serija. Samo prenosim. Smile

canis aureus

MMilos kaže:

Na strelištu Tamnava, serija 25 komada - 600 dinara.
Da l nije malo mnogo 700 buđona za 10 golhuba?

Za tih 600 kinti ... kol'ko je prva nagrada? ... kol'ko se pehara dobija?
možda je i ručak gratEs??
Zbunjen
The best of the World all game caliber 8x57JS
Dim

MMilos
 E jaka vajda od pehara...
Vise volim da pucam nego da jedem gulase i skupljam prasinu na peharima i zahvalnicama.
A i sa prosekom od 15-16/25 tesko da mogu do pehara...Grin

Ko se ne pronalazi u ovom mom pisaniju, treba da ide kod Stefana ;)

StefanS
 Razumem Vas Miloše... Turnir je održan danas i još uvek se sabiraju utisci. Za prvi put je bilo odlično. Ceo dan se pucalo, bilo je dobro drženje i opuštena atmosfera... Bilo je 30-ak učesnika i od njih su šestorica otpucala po 10 golubova i kasnije su se raspucavali u finalu. Ja sam, kao početnik i amater u ovom sportu sa puškom IŽ 39 otpucao 7 od 10 golubova. Sve u svemu, dopalo mi se danas i bilo bi lepo kada bi se opet ponovilo. Grin

Podunavac
 На оваквим такмичењима је битно дружење, а не успех. Професионалци су нешта друго, а ми аматери треба овако да се организујемо. Ја идем често на аматерска такмичења и не вијам резултат. Некада будемо међу првих три пласиране екипе а некада не. Али се сваки пут добро проведемо, дружимо и понешта научимо. Битно је дружење.
Једна слика од пре три године, моја екипа и ја у Борову Селу.
Tri prsta 2Kolce

StefanS
 Upravo tako Srbo, lepo si rekao! Ovo je prvi put da se ovako nešto održavalo kod nas i zadovoljan sam kako je bilo, odlično je bilo! Smile

kimi
 i67.tinypic.com/wrjfxh.jpg

igorst

igorstElmer

kimi
 Evo ukratko nekih detalja sa lovačke šicare u Surčinu održane 19.06.2016 god

Prvo bih želeo da se zahvalim svim gostima a ujedno i prijateljima lovačke sekcije Surčin koji su došli i družili se sa nama. Gostiju imamo tradicionalno iz svih krajeva a najviše iz Srema- bili su prisutni naši prijatelji iz Boljevaca, Progara, Dobanovaca, Šimanovaca, Rume, Iriga, Pavlovaca, Malih Radinaca, Rivice, Obrenovca(Zvečke) itd...(da se niko ne naljuti sigurno sam nekog i zaboravio da pomenem).

Pored tradicionalne lovačke šicare(pucanje na jaja na klatnu i flaše) održano je i takmičenje u gađanju glinenih golubova. U obe discipline su dodeljene nagrade za prva tri mesta a prva mesta su pored pehara nosila i nagradu od 100e( podsećam samo da je na prethodnom takmičenju prva nagrada u obe discipline bila po vaučer za lovačku pušku u Snajperu).
Za sve učesnike je bio obezbeđen lovački gulaš gratis.
i66.tinypic.com/2zp02nk.jpgi68.tinypic.com/e5hhli.jpgi68.tinypic.com/eqo2tl.jpgi65.tinypic.com/1z69rma.jpgi64.tinypic.com/1tpgu8.jpg

Podunavac
 Ако сам добро чуо на радију у Билићу (код Сомбора) је неко славље у петак и суботу (уз живу музику), а у недељу такмичење у гађању глинених голубова. Иде ли ко? Ивице, Мрва...
Tri prsta 2Kolce

AleksandarB78
 s19.postimg.org/hhrx8xfpf/image.jpgimages upload

Позивамо Вас,

да 18.09.2016 дођете на Сурчинску шицару коју организује стрељачки клуб Ловац из Сурчина и ловачка секција Сурчин

Обезбеђене су вредне робно-новчане награде и трофеји у оба такмичења шицари и гађању глинених голубова

Прва награда 15,000 рсд
Друга, трећа, четврта и пета вредне робне награде

Дођите да се дружимо, надмећемо и такмичимо уз врућ ловачки паприкаш и 'ладно пиво

Све информације на контакт телефон 064/111 40 76

kimi
 i67.tinypic.com/1444b36.jpg

AleksandarB78
 Lovačka sekcija Surčin i Streljački klub Lovac pozivaju vas na Surčinsku šicaru 23.04.2017 od 11 časova.
Dođite da se družimo i nadmećemo u lovačkim disciplinama šicara i gađanje glinenih golubova, za koje su obezbeđene vredne nagrade u obe discipline.
Pored zanimljivog takmičarskog dela očekujemo Vas na vrućem gulašu i hladnom pivu!
Sve informacije na tel 064/111 40 76

kimi
 i67.tinypic.com/110f9rb.jpg

Kile_
 Da li neko ima praznu listu (tabelu) gde se pisu rezultati za pucanje 12 goluba?
Samo 300 i 4x4

Skoči na forum:

Slične teme
Tema Forum Odgovori Poslednji upis
Trap mašine (izrada ,održavanje ,itd.) LOVNO STRELJAŠTVO 34 20.05.2016. 22:07
Reklame
REKLAMIRANJE NA SRBIJALOV
PRIJAVA
Još uvek niste član?
Kliknite ovde za registraciju.
Online korisnika
Online gostiju: 12
Online članova: 0

Ukupno članova: 4,463
Najnoviji član: tijanalovkinja

Poslednje vesti
15. sajam lova, ribolova i lovnog turizma Kraguj M
Širom Evrope ponovo će biti dozvoljen sportski lov na grlice, EU ukida zabranu lova
Novosađanin zatečen u krivolovu u selu Divoš
ГОДИШЊИ ПОМЕН
У кикиндском ловачком удружењу ускоро и даме

Pričaonica
Morate se logovati da biste pisali poruku.

Lela
· 17.05.2025. 12:37

Krivolov se odvija u Zapadnoj Srbiji, Opština Požega, okolna sela ! Ubijaju se srne !!!

tomo vrbas
· 20.04.2025. 08:48

Христос Васкресе.

· 04.11.2024. 07:37

Milane imas temu izbor prve puske za pocetnike mada tesko da ce neko nesto smisliti protiv Z6 e sad taj Lupo ne znam.

· 15.10.2024. 05:38

Pozdrav ljudi, hvala za prijem, imao bih par pitanja sa obzirom da sam tek dobio sve potrebne dozvole za lov, a ranije nisam lovio, zanima me šta mislite ovoj kombinaciji. Benelli Lupo i Swarovski Z6

tomo vrbas
· 01.01.2024. 19:30

Сретна Нова година колеге ловци да сте ми живи и здрави, и да вас ловачка срећа и око и даље служе! 🍻

· 01.01.2024. 17:21

Drage kolege želim vam zdravlja, lične i lovačke srece u 2024toj. (I da nam se ružne stvari ne ponavljaju).

· 15.12.2023. 13:46

Niko ništa ne piše na forumu.LSS radi punom parom.Ima podršku lovaca.Jedni isti 30 god sede po U.O.i udruženjima.Nisu oni krivi mi smo Cenzurisano što to trpimo.

· 14.02.2023. 09:13

Drug i ja bi se učlanili u neko lovačko društvo u Banatu, da li neko zna gde se primaju članovi sa strane?

· 14.02.2023. 09:10

Pozdrav svima..

Anita Randjelovic
· 11.02.2023. 15:09

Da li neko zna proceduru zamene cevi kod karabina?

64,616,137 posete www.srbijalov.com