Lovački portal SRBIJALOV - Forumske diskusije: Breton

Navigacija
 Naslovna
 Vesti
 FORUM
 Pravila sajta
 Kodeks lovaca
 Kalendar lova
 Članci o lovu
 Sajmovi lova
 Galerija
 Linkovi
 Knjiga gostiju
 Kontakt
 REKLAMIRANJE
REKLAME
REKLAMIRAJTE SE KOD NAS

Domen za Lovačka udruženja

Lovački savez Centralne Srbije

INTERMAKER
Vreme

Pregled teme
 Štampaj teme
Breton
DakiNS
 Ajde da odmah dam jedan savet mlađim kolegama, kada šetate sa kučetom čim primetite da se dovoljno oslobodio i da počinje da se previše udaljava od vas odmah se sakrijte i pozovite psa ,ispočetka će biti malo izbezumljen ali jako brzo će početi da vas traži po tragu i mnogo češće će se osvrtati da vidi gde ste, budite sigurni da će se mnogo bolje snalaziti na terenu i da se neće izgubiti.

aca
 marka na zeca
aca priložio:
dsc02069.jpg

Browningbar
 Aco!OdobravamAplauz
Pravo u centar!
srbijalov

aca
 hvala browningbarGrin.kako promenis boju slova?

DakiNS
 Kolega Kosmajski u jednom postu napisaste da i vi držite bretone , ajde predstavite ih

kosmajski div
 Kolega desi se da se ponekad pas i izgubi, ali to se ne desava psu koji je do kraja dresiran i koji je potpuno naviknut na vas.Pas ili psi koji su sa vama, sa lovcem, bili u vise lovova ,nece se izgubi ako o njemu vodite racuna, ako ima uradjen apel i ako zna sa kime je posao u lov .Treba psa i preko nedelje prosetati makar i na kratko i narocito kad nije lovna sezona.E sada o ovima sto se desi ,da se izgube. To su psi koji su kupljeni od tih preprodavaca i koji vrlo cesto ni ne upoznaju trenutnog gazdu, a vec su se nasli kod drugog, koji pred njega stavlja neke nove zahteve, neke nove i njemu nepoznate komande.Takavom psu. pre nego sto se povede u lov, treba malo vise vremena, da se upozna sa sadasnjim vlasnikom ,a narocito da zaboravi [ sto je jako vazno] onog predhodnog,a ponekad i njih vise koji su mu u nekom kratkom trenutku bili vlasnici.
http://www.facebook.com/kosmajskidivsopot.ivkovic

kosmajski div

DakiNS kaže:
Kolega Kosmajski u jednom postu napisaste da i vi držite bretone , ajde predstavite ih
Pa evo postavicu ali da kolege ne smatraju da je ovo neka reklama.

i51.tinypic.com/2ro2ql3.jpg

i51.tinypic.com/25gb2g5.jpg

i52.tinypic.com/6i9w8j.jpg

i55.tinypic.com/n2bk47.jpg

i56.tinypic.com/50333l.jpg

i53.tinypic.com/efgdtz.jpg

Lala
 Nije reklama postaviti slike svojih pasa. Ovaj na zadnjoj slici je baš dobar breton, izgleda.
Bogu 'fala, što sam Lala Smile

DakiNS

kosmajski div kaže:

DakiNS kaže:
Pa evo postavicu ali da kolege ne smatraju da je ovo neka reklama.

i51.tinypic.com/2ro2ql3.jpg

i51.tinypic.com/25gb2g5.jpg

i52.tinypic.com/6i9w8j.jpg

i55.tinypic.com/n2bk47.jpg

i56.tinypic.com/50333l.jpg

i53.tinypic.com/efgdtz.jpg
Lepi psi . Vidi se po njima da im nije loše u životu da li mi se čini ili bi kao i moji trebali malo na dijetu.Kada će mo nešto pročitati o njima.Onaj melirani sa nešto kraćom dlakom izuzetno liči na moju kuju.

DakiNS
 Što se tiče saveta što sam ga dao na predzadnjem posto odnosi se na mlade pse koji se tek obučavaju, a ako je obučen onda ne vidim mogućnost gubljenja. O preprodavcima neću ni da pričam , ne zaslužuju to. A evo i još jednog saveta za mlade lovce: od prodavca kučeta prvo tražite rodovnik , tu piše ko je uzgajivač pa će te znati da li je to on ili je preprodavac, ili eventualno vlasnik priplodnjaka. A i rešićete se kasnijeg problema u smislu e nije još stigao rodovnik , pa zagubio sam ga i slično dok na kraju ne ispadne da je uvalio psa bez papira. A papire prodao za lepe novce vlasniku džukele

kosmajski div
 Pomenuli ste kolega preprodavce pasa, pa evo mozda bi moglo nesto i o njima i ako oni cesto nisu na dobrom glasu.Oni takodje pripadaju kinoloskom svetu kao i recimo odgajivaci, dreseri, takmicari pa i sudije.Svako ima tu svoje mesto, a medju njima ima i ovakvih i onakvih, kao u ostalom i medju ovima predhodno pobrojanim.Potrebni su ti preprodavci kinologiji jer da nije njih mnogi psi bi ostali neotkriveni , izgubljeni i unisteni iz raznoraznih razloga, a oni su tu, voleli ih mi ili ne, da bar posreduju oko pasa, a to bi se zanimanje u fudbalskom svetu zvalo menandzer.

kosmajski div
 Malo da se samo osvrnem i na pedigre psa.Savetujete da pri kupovini psa obavezno pogledate ko je odgajivac , a ako covek koji ga prodaje nije da ga ne uzimate jer mislite da je preprodavac, ako sam vas kolega dobro razumeo.Ja recimo imam tridesetak pasa i oni mogu da se svi vode na moje ime ,ali ima i onih, koje sam recimo uzeo za parenje i oni se uglavnom vodi na vlasnika zenke.Ti psi mogu biti gotovo najlepsi u leglu jer vlasnik priplodnjaka uvek bira prvi stene u leglu.Moj je savet ako uzimate starijeg psa da ga obavezno probate, a stene, bar da se raspitate za roditelje i ako mozete da ih vidite.Pedigre trpi sve kao i svaki papir i ne mora da bude od koristi , ali slazem se sa vama, pas pri kupovini mora da ima pedigre ako vi ne zahtevate drugacije.

kosmajski div
 U vezi postavljenih slika mojih bretona [imam i puno NKD] da ne pisem bas nesto puno.Nisu kolega debeli vec su u izlozbenoj kondiciji [ imate nekoliko vrsta kondicije, tovnu,izlozbenu, radnu i izgladnelu] , a slike je postavila moja cerka po sopstvenom izboru jer ja to ne bih ni umeo.Onaj sto ima kracu dlaku je stenac od desetak meseci i sin je onoga prvog sa slike.Na zadnjoj slici je bretonka koju sam prosle godine uvezao iz Italije i snimljena je na izlozbi u Pozarevcu, septembra prosle godine ,gde je dobila CAC i bila je prvak rase.O prvom psu imate napisano u temi predstavite svog lovackog psa.

Boban
 Dobri Bretoni svaka cast.B)

miconis
 kosmajski div->Sva tri prikazana psa na slikama su kvalitetna,a i ne sumnjam u vas odabir pasa jer sam cuo od drugih odgajivaca da ste dobar dreser i da odlicno poznajete rasu epanjel breton.Posto ste,mogu slobodno reci profesionalac(jer niste obican lovac sobzirom na broj odgajenih stenaca)zahvaljujem vam se na nesebicnom deljenju vaseg znanja i dugogodisnjeg iskustva sa nama amaterima.Inace moram reci da se licno nepoznajemo da ovaj moj post nebi neko pogresno shvatio kao neciju reklamu.

BojanKG
 kosmajski div,lepi bretoni nema sta Bravo 2
srbijalov markafazan

BojanKG
 nego imam jedno pitalje kako se krece cena stenadi? Pas
srbijalov markafazan

alex
 Predpostavljam da se culi za Bretone Kana i Meteka legendarne Bretone???
Ako jeste to je drzao moj pokojni pra deda Vlaja Bogicevic.

Bilo kada bilo kuda u lov s Bretonom svuda

BojanKG
 Druze,ja sam pitao za cenu No no no
srbijalov markafazan

aca
 evo sestra od moga kera
aca priložio:
dsc02081.jpg

Skoči na forum:

Reklame
REKLAMIRANJE NA SRBIJALOV
PRIJAVA
Još uvek niste član?
Kliknite ovde za registraciju.
Online korisnika
Online gostiju: 16
Online članova: 0

Ukupno članova: 4,464
Najnoviji član: Aca Baikal M...

Poslednje vesti
СТРУЧНЕ ТРИБИНЕ ТОКОМ САЈМА
ТАКМИЧЕЊЕ У КУВАЊУ САЈАМСКОГ ГУЛАША
ОДРЖАНА СЕДНИЦА УПРАВНОГ ОДБОРА ЛОВАЧКОГ САВ...
ОТВОРЕН 15. МЕЂУНАРОДНИ САЈАМ ЛОВА, РИБОЛОВА И ...
15. sajam lova, ribolova i lovnog turizma Kraguj M

Pričaonica
Morate se logovati da biste pisali poruku.

Lela
· 17.05.2025. 12:37

Krivolov se odvija u Zapadnoj Srbiji, Opština Požega, okolna sela ! Ubijaju se srne !!!

tomo vrbas
· 20.04.2025. 08:48

Христос Васкресе.

· 04.11.2024. 07:37

Milane imas temu izbor prve puske za pocetnike mada tesko da ce neko nesto smisliti protiv Z6 e sad taj Lupo ne znam.

· 15.10.2024. 05:38

Pozdrav ljudi, hvala za prijem, imao bih par pitanja sa obzirom da sam tek dobio sve potrebne dozvole za lov, a ranije nisam lovio, zanima me šta mislite ovoj kombinaciji. Benelli Lupo i Swarovski Z6

tomo vrbas
· 01.01.2024. 19:30

Сретна Нова година колеге ловци да сте ми живи и здрави, и да вас ловачка срећа и око и даље служе! 🍻

· 01.01.2024. 17:21

Drage kolege želim vam zdravlja, lične i lovačke srece u 2024toj. (I da nam se ružne stvari ne ponavljaju).

· 15.12.2023. 13:46

Niko ništa ne piše na forumu.LSS radi punom parom.Ima podršku lovaca.Jedni isti 30 god sede po U.O.i udruženjima.Nisu oni krivi mi smo Cenzurisano što to trpimo.

· 14.02.2023. 09:13

Drug i ja bi se učlanili u neko lovačko društvo u Banatu, da li neko zna gde se primaju članovi sa strane?

· 14.02.2023. 09:10

Pozdrav svima..

Anita Randjelovic
· 11.02.2023. 15:09

Da li neko zna proceduru zamene cevi kod karabina?

64,631,195 posete www.srbijalov.com