Lovački portal SRBIJALOV - Forumske diskusije: Alat za punjenje sačmene municije (livenje sačme) i osnove punjenja

Navigacija
 Naslovna
 Vesti
 FORUM
 Pravila sajta
 Kodeks lovaca
 Kalendar lova
 Članci o lovu
 Sajmovi lova
 Galerija
 Linkovi
 Knjiga gostiju
 Kontakt
 REKLAMIRANJE
REKLAME
REKLAMIRAJTE SE KOD NAS

Domen za Lovačka udruženja

Lovački savez Centralne Srbije

INTERMAKER
Vreme

Pregled teme
 Štampaj teme
Alat za punjenje sačmene municije (livenje sačme) i osnove punjenja
-ANUBIS-
 .
-ANUBIS- priložio:
101_4402.jpg

-ANUBIS-
 ..
-ANUBIS- priložio:
101_4392.jpg

-ANUBIS-
 ...
-ANUBIS- priložio:
101_4408.jpg

Sniper Hunter
 [xhide]Znači kolega Anubis uspešne pripreme ,očekujemo i rezultate u obliku kuglica!iveli[/xhide]

pavlepavlaka
 koliko moze patrona da se napuni sa jednom onom kutijom baruta i dali se, to isplati, i gde ima da se kupi korpice i koliko kostaju ??? Confused
А у руке Мандушића Вука биће свака пушка убојита!

-ANUBIS-

Sniper Hunter kaže:
[xhide]Znači kolega Anubis uspešne pripreme ,očekujemo i rezultate u obliku kuglica!iveli[/xhide]
[xhide]Za sada sve ko po lojuVeselo xexe glavno tek dolazi cim pukne lepo vreme javljam rezultate pa kakvi god bili taman da pristigne lee load masinica pa smo kompletirani[/xhide]

-ANUBIS-
 [xhide]http://www.grauwolf.net/lee-load-all-...hings.html pa koga zanima masinica lee load na ovom sajtu je oko 57eura sa postarinom me izasla 66 eura ali do Austrije sada samo da stigne do mene sledece nedelja pa ako imate nekog u austriji ili nemackoj za 66 eura lee load mozete je uzetijos sto je bitno bez cekanja imaju ih trenutno na lageru i salju odmah po uplati [/xhide]

radenkovic79
 Pozdrav, imam dvadesetak kilograma sačme 4(4,5mm). Rado bih zamenio za 8(3,5mm) i 10(3,0mm)...

kelt

pavlepavlaka kaže:
koliko moze patrona da se napuni sa jednom onom kutijom baruta i dali se, to isplati, i gde ima da se kupi korpice i koliko kostaju ??? Confused

pa druze ako samo razmisljas o ceni bolje kupuj metke. ovako ako se inficiras poceces da kupujes kolicine i da pucas samo da bi punio, a kad ne budes stigao da ispucas onda ces poceti i da delis. punjenje je ozbiljan hobi nema tu mesta amaterizmu. komponenti ima po ducanima lovacke opreme i oruzja ali tamo su one skuplje nego kad se nabavljaju preko "veze". kolicina metaka od jedne kutihe zlatiborca varira u zavisnosti od vrste metka koji punis. od 200 kom. za prepelicu do 150 kom. za prelet gusaka. za fazana ili zeca oko 175. npr ovo sa slike dole je spremljeno i ispucano samo za jedan lovni danGrin
Mi necemo reci gde praznina zveci
Kao klepka suplja,
Mi hocemo dela velikih bez reci-
Zuljeva i znoja, stradanja i vere,
Pelina iz cije zuci pcela bere
i med slatki skuplja.
A. Santic
http://www.youtube.com/watch?v=pDIl8R...re=related

DakiNS

kelt kaže:

pavlepavlaka kaže:

pa druze ako samo razmisljas o ceni bolje kupuj metke. ovako ako se inficiras poceces da kupujes kolicine i da pucas samo da bi punio, a kad ne budes stigao da ispucas onda ces poceti i da delis. punjenje je ozbiljan hobi nema tu mesta amaterizmu. komponenti ima po ducanima lovacke opreme i oruzja ali tamo su one skuplje nego kad se nabavljaju preko "veze". kolicina metaka od jedne kutihe zlatiborca varira u zavisnosti od vrste metka koji punis. od 200 kom. za prepelicu do 150 kom. za prelet gusaka. za fazana ili zeca oko 175. npr ovo sa slike dole je spremljeno i ispucano samo za jedan lovni danGrin

E bata Kelt ova ti je dobra! Na druženju kod Snipera ,domaćin napakovao dva sanduka mudže i rekao da nema kući dok se ne ispuca sveConfused
KADA BUDEM LOVIO U VEČNIM LOVIŠTIMA LOVIĆU SA BRETONOM

kelt
 [xhide]Znam par legendi reloadinga ali bata sniperhunter je prica za sebe. Ljudi uazu u nekretnine, biznise, zlato, a bata sniper u sacmu, korpice, caure razne delove opreme za punjenje itd. kad bi svi forumasi dosli da pucaju kod njega nebi se zavrsilo za jedan dan. cak je u vazduhu ideja da otvorimo fabriku municijeGrin[/xhide]
Kao klepka suplja,
i med slatki skuplja.
A. Santic

-ANUBIS-
 [xhide]Pripreme u toku izliveno danas jos 20 Kg olova[/xhide]
-ANUBIS- priložio:
101_4416.jpg

-ANUBIS-
 .
-ANUBIS- priložio:
101_4419.jpg

kelt
 Kolega anubis najbolji kalup je onaj za pecenje projicaOdobreno
Kao klepka suplja,
i med slatki skuplja.
A. Santic

Sniper Hunter

kelt kaže:
[xhide]Znam par legendi reloadinga ali bata sniperhunter je prica za sebe. Ljudi uazu u nekretnine, biznise, zlato, a bata sniper u sacmu, korpice, caure razne delove opreme za punjenje itd. kad bi svi forumasi dosli da pucaju kod njega nebi se zavrsilo za jedan dan. cak je u vazduhu ideja da otvorimo fabriku municijeGrin[/xhide]

[xhide]
Bata kelt ulažem dok mogu za starost ,to mi dođe ko lovačka penzija ,pošto sam penziju uložio u nekretnine Grin[/xhide]

-ANUBIS-

kelt kaže:
Kolega anubis najbolji kalup je onaj za pecenje projicaOdobreno
[xhide]Jedva sam se domogao i par kutlaca iz kujine za kalupKuvar kada bi trazio od zene i kalup za projice bilo bi Palica [/xhide]

pavlepavlaka
 meni ovo punjenje nije jasno moj otac ima onu star masinu za pertlovanje i izbijanje kapisle dali njome moze da se pune plasticne caure ili samo papirne i ucemu je razlika izmedju zvezdastog i onog drugog zatvaranja,moj deda mi je pricao da se barut stavlja do onog gvozdenog ojacanja pa cep pa resto olovo i to zapertlamo dali je to tacno i dali mozete da mi bolje pojasni te ovo i gde ima da se kupi ova lee masina u Nisu ili Srbiji Confused
А у руке Мандушића Вука биће свака пушка убојита!

kelt

kelt kaže:
Kolega najpre procitaj ovih 150 strana pa onda pitaj sta ti ne bude jasnoitanje

kolega pavle mlad si decko imas dokad da ucis za pocetak procitaj ovo sta se napisalo do sad sve imas . Izvini i pozdrav(da se ne ponavljamo) i pozdravi dedu ako je jos medju namaOi
P.S. i vi ostali brucusi spremite se za februarski rok, propitivacemo a ko se nebude spremio Palica
Kao klepka suplja,
i med slatki skuplja.
A. Santic

Profa

pavlepavlaka kaže:
meni ovo punjenje nije jasno moj otac ima onu star masinu za pertlovanje i izbijanje kapisle dali njome moze da se pune plasticne caure ili samo papirne i ucemu je razlika izmedju zvezdastog i onog drugog zatvaranja,moj deda mi je pricao da se barut stavlja do onog gvozdenog ojacanja pa cep pa resto olovo i to zapertlamo dali je to tacno i dali mozete da mi bolje pojasni te ovo i gde ima da se kupi ova lee masina u Nisu ili Srbiji Confused

Sniper Hunter
 [xhide]Moram ja kada majstor neće Grin ovo je metak zarolovan sa krimperom iz keltove produkcije ,urađen za mene ,kružno zatvaranje za jedinačna zrna cal 12 ,Hvala bata kelt,i bravo maestro!iveli

i46.tinypic.com/55no6d.jpg[/xhide]

Skoči na forum:

Slične teme
Tema Forum Odgovori Poslednji upis
Reloading -Punjenje municije za olučene cevi ,za ili protiv ? MUNICIJA ZA OLUČENE CEVI 113 26.03.2018. 13:07
Testiranje, ispitivanje lovačke sačmene municije domaćih i stranih proizvođača MUNICIJA ZA NEOLUČENE CEVI 251 09.02.2015. 20:08
Reklame
REKLAMIRANJE NA SRBIJALOV
PRIJAVA
Još uvek niste član?
Kliknite ovde za registraciju.
Online korisnika
Online gostiju: 22
Online članova: 0

Ukupno članova: 4,484
Najnoviji član: WildHunter

Poslednje vesti
Od 17 lovišta u Vojvodini samo u lovištu kod Subotice divlje svinje nisu zaražen...
Инструкција корисницима ловишта у циљу спреч...
ИЗВЕШТАЈ СА РЕДОВНЕ И ВАНРЕДНЕ СКУПШТИНЕ ЛОВ...
SVE VIŠE MEDVEDA NA TARI
ОДРЖАНА СЕДНИЦА СКУПШТИНЕ ЛСЦС

Pričaonica
Morate se logovati da biste pisali poruku.

· 24.07.2026. 15:50

Godinu dana od kad nam nema našeg DakiNS😭😭😭😭😭.

OfflineAdmin
· 19.11.2025. 12:42

Podunavac Bye

· 17.11.2025. 20:08

Поздрав другари. Дуго ме није било.

· 25.07.2025. 13:27

Bog da mu dusu oprosti. Pozdrav Daki, vidimo se u vecnim lovistima !

· 24.07.2025. 21:28

Бог да му душу прости, породици живот и здравље.

· 24.07.2025. 19:00

Moje saučešće Darkovoj porodici i prijateljima, veoma sam ga poštovao... Nek mu je slava... Pozdravi Lalu i Mrvicu...

· 24.07.2025. 18:30

Sada primio poruku da je DakiNS.preminuo. Predivan čovek,prijatelj,lj
udima,nemam reci kojim bih ga opisao! Darko lovi večnim lovištima sa svojim bretonima. 😞😞😞

· 24.07.2025. 15:13

Наш колега и душа овог форума, DakiNS је умро данас. Нека му је лака земља и да има одличну екипу у вечним ловишти

Lela
· 17.05.2025. 12:37

Krivolov se odvija u Zapadnoj Srbiji, Opština Požega, okolna sela ! Ubijaju se srne !!!

tomo vrbas
· 20.04.2025. 08:48

Христос Васкресе.

67,608,036 posete www.srbijalov.com