- e, kako nam je DEDA DEJA, odjutros
Šta ga snađe, šta ga snađe.
Izgleda da mu je
U pravu je naš kolega TOTO, kad kaže : "Sve je to maFija uradila".
Teši te ga malo. Neka polako skupi krpice pa
Neka uVati prvi vetrić pa gas, da ne čeka košavu.
To mu je fala od LU, a brinuo je o njihovoj kasi, kao da je njegova.
LALO,možda bi bilo dobro da se na naslovnoj izbriše (na zadnjoj vesti) onaj dodatak u 12 časova.
Lepša mi je vest bez toga. Ako svi budu objašnjavali zašto su.......
Nikad kraja vestima.
Postavlja se pitanje ZAŠTO lovci u Sremu žele da se zahvale g.Beukoviću, kao i pitanje da li će neko ispitivati njegovu odgovornost za stanje u lovstvu Vojvodine i Srbije?
Kako će se opravdati ostvarivanje njegove dugogodišnje težnje za beogradskom funkcijom, koja je sada bliža nego ikada a što će nas lovce iz Vojvodine koštati tričavih 200-300 dinara, bez podrške u bazi?
Ako je ova slika autorsko delo sina Dejana, ja mu se izvinjavam.
A ova poruka je veoma aktuelna!!!
Udri me, ubi me, kožu mi deri, odavno ja sam spreman da mrem, opsuj mi oca, mater, i sve po spisku, samo mi nemoj dirati SREM.
"Ko se iskreno bori za pravdu i istinu, mora biti spreman da se žrtvuje!"
"Dođu, tako, vremena, kad pametan zaćuti, budala progovori, a fukara se obogati!'' - Ivo Andrić
"Ako Kosovo nije naše, zašto od nas traže da ga damo...? Ako je njihovo, zašto ga otimaju...? A ako već mogu da ga otmu ne znam sta se vec toliko ustručavaju... ?"
Sremac što ti čim spomeneš Beukovića, postaviš i ove slike "nepristojnih" veprina!!??
MOLITVA ZA LOV
Jesam.
I moja puška i moj pas.
Lovac sam,
al' pravičan.
Kao što Plakida bejaše, čuvši glas
Gospodnji Isusa Hrista,
i posta Evstatije.
Čuvaj me Gospode bože iskušenja
i u pravdi održi me,
da se po zapovedima tvojim vladam
i podari mi plen koji mi i uistinu pripada.
Poštujući tebe, poštujem i tvoje darove,
što njeno veličanstvo priroda ima,
a zavet Gospodu, da ne skrnavim delo
Božjih ruku, dajem i molim
za pušku i mog psa.
Amin.
"Dođu, tako, vremena, kad pametan zaćuti, budala progovori, a fukara se obogati!'' - Ivo Andrić
"Ako Kosovo nije naše, zašto od nas traže da ga damo...? Ako je njihovo, zašto ga otimaju...? A ako već mogu da ga otmu ne znam sta se vec toliko ustručavaju... ?"
Ni ja. ;)
A ova trojica ko da su u Sonti, onako posle i "prstenovanja" .
Pa im više nije ni do čega.
Ide proleće, treba sejati. nema nafte, nema semena.
Imam neki osećaj, možda i grešim, da postoji odredjena doza nervoze kod pojedinaca u rukovodstvu LSV, pa sam se zabrinuo. Tim pre što je poznato, čitao ja, da nervoza loše utiče na lepotu a bogme i na potenciju, a to nije dobro.
Sve će to biti u redu, nema razloga za brigu, opušteno samo, stvari idu svojim tokom nervirao se neko ili ne. Poneka beneficijica manje tu i tamo, nije valjda tragedija? Manje jurnjave za glasovima delegata, za parama, manje NIR-ova i brige oko sprovodjenja istih, i manje će da boli glava. A ide i ono 'manje vina, manje vina'! E još jedino da je nekako rešiti problem sa ovima što 'serendaju po internetu', i Bog da vas vidi!
Evo za popravljanje raspoloženja jedna lepa stara pesma. Eeeh, taj Beograd... Tako blizu a tako daleko.
Stariji ljudi su ranije ovako nešto slično radili sa nazimicama, naime ubace sačmu u tu cevku i dunu u picu nazimici i ona se onda više netera i ne gubi na kilaži prilikom tova. E sad koji mm sačme ne znam ali sam slušao priče starijih dedaka, jedan sad već pokojni deda svojevremeno priča nama mlađima, ''samo joj duneš sačmu u picu i neće se više terati'' mi začuđeni pa kako deda, ''šta kako turiš joj cevku ili slamčicu od soka i duneš sačmu i to je to''.
tako da izgleda da je to dobar recept, duneš malo u picu i raja ćuti ne tera više ..... pravdu.....di su moji novci....
Она слика је изгледа погодила боље него што сам се ја надао!
Цадара
Прича је потпуно реална, а посебно када знамо да у ЛСВ-у имамо стручњака за зачепљивање рупа....а да ли стручан и за дување...или је имао некога ко му је дувао....време ће показати!
Udri me, ubi me, kožu mi deri, odavno ja sam spreman da mrem, opsuj mi oca, mater, i sve po spisku, samo mi nemoj dirati SREM.
Taj što je duvo, na(z)ebo je u Futogu. Pa ga steglo.
Neće taj više moći.
Na naslovnoj nema vesti više iz Futoga. A nema ni iz Rume.
Čudno.
Kolega BIGz-MEN 86. Jel ima šta novo kod tebe u LU.???????
Ako neznaš da te obavestim, SMENJENO ti je celo rukovodstvo LU
Gadafi više nije predsednik, a otišao je ceo UO i ostali organi.
Novi predsednik ti je stari lovac JOCA ALBOT.
Što ZAMENIKU preCednika baš nije po volji.
Jel se zna ko je sledeći za
Jel i u Sasama slavlje ko u Slankamenu?
Lovačko proleće se širi....
Bog da mu dusu oprosti. Pozdrav Daki, vidimo se u vecnim lovistima !
Hunter_lovac Offline
· 25.07.2025. 12:56
Modernizujte sajt , privućiće nove članove , a i svakako treba da se modernizuje 👍🏻
arnotije Offline
· 24.07.2025. 21:28
Бог да му душу прости, породици живот и здравље.
davorcalic Offline
· 24.07.2025. 19:00
Moje saučešće Darkovoj porodici i prijateljima, veoma sam ga poštovao... Nek mu je slava... Pozdravi Lalu i Mrvicu...
alex Offline
· 24.07.2025. 18:30
Sada primio poruku da je DakiNS.preminuo. Predivan čovek,prijatelj,lj udima,nemam reci kojim bih ga opisao! Darko lovi večnim lovištima sa svojim bretonima. 😞😞😞
AcaNik Offline
· 24.07.2025. 15:13
Наш колега и душа овог форума, DakiNS је умро данас. Нека му је лака земља и да има одличну екипу у вечним ловишти
Lela Offline
· 17.05.2025. 12:37
Krivolov se odvija u Zapadnoj Srbiji, Opština Požega, okolna sela ! Ubijaju se srne !!!
tomo vrbas Offline
· 20.04.2025. 08:48
Христос Васкресе.
Planinko011 Offline
· 04.11.2024. 07:37
Milane imas temu izbor prve puske za pocetnike mada tesko da ce neko nesto smisliti protiv Z6 e sad taj Lupo ne znam.
MilanO Offline
· 15.10.2024. 05:38
Pozdrav ljudi, hvala za prijem, imao bih par pitanja sa obzirom da sam tek dobio sve potrebne dozvole za lov, a ranije nisam lovio, zanima me šta mislite ovoj kombinaciji. Benelli Lupo i Swarovski Z6