Ако је ово огледало ЛСВ-а онда им крај није далеко!
САДА ЈЕ ЈАСНО ДА СУ ОБАВЕШТЕНИ О ИНИЦИЈАТИВИ, И ДА ЈЕ ОВО ОДГОВОР НА ИСТУ.
УМЕСТО ДА УПЛАТЕ 5 МИЛИОНА ДИНАРА ОНИ СЕ ОВАКО ЛИЦЕМЕРНО СПРДАЈУ И СА ЛОВЦИМА СВОЈИМ ЧЛАНОВИМА, И СА ЉУДИМА НАСТРАДАЛИМ У ПОПЛАВАМА.
Сада ћу се и ја мало спрдати са њима!!!
ПС
Иначе на мајци коју носи Деда Деја је име мог ЛУ, али не знам ко му је исту поклонио за потребе овог видео огласа поводом катастрофалних прослава!
Udri me, ubi me, kožu mi deri, odavno ja sam spreman da mrem, opsuj mi oca, mater, i sve po spisku, samo mi nemoj dirati SREM.
"Ko se iskreno bori za pravdu i istinu, mora biti spreman da se žrtvuje!"
"Dođu, tako, vremena, kad pametan zaćuti, budala progovori, a fukara se obogati!'' - Ivo Andrić
"Ako Kosovo nije naše, zašto od nas traže da ga damo...? Ako je njihovo, zašto ga otimaju...? A ako već mogu da ga otmu ne znam sta se vec toliko ustručavaju... ?"
LSV objavljuje: Познато је да су чланови Ловачке организације много пута до сада показали своју солидарност са угроженима те из тих разлога укључимо се и овог пута у акцију дајући свој прилог онима којима је помоћ заиста најпотребнија.
Ваш Ловачки савез Војводине!
Па и ви сте ваљда нека Ловачка организација, зар не?
Па укључите се и ви?
Ловци су сигурно дали и даће све од себе да помогну пострадалима, а шта сте ви урадили до сада и шта планирате да урадите???
Како вас није срамота?
Или вас можда није брига јер се ради о неким тамо СРБИЈАНЦИМА, ГЕЏАМА, ЧАРАПАНИМА, ЧИВИЈАШИМА???
Можда бисте другачије поступили да је мечка заиграла у Зрењанину, или у Суботици, или Футогу???
Да је фарма свиња у Жарковцима поплављена, одмах би штрцнули једну финансијску инекцију да се онај вепар опорави, зар не?
Значи ли то да су вама неки људи вреднији од других, да сматрате да сте ви лепши и паметнији од оног пострадалог народа, само зато што живите мало северније од њих?
СРАМ ВАС БИЛО!
Повраћа ми се од вас и вашег лицемерства!!!
Udri me, ubi me, kožu mi deri, odavno ja sam spreman da mrem, opsuj mi oca, mater, i sve po spisku, samo mi nemoj dirati SREM.
"Dođu, tako, vremena, kad pametan zaćuti, budala progovori, a fukara se obogati!'' - Ivo Andrić
"Ako Kosovo nije naše, zašto od nas traže da ga damo...? Ako je njihovo, zašto ga otimaju...? A ako već mogu da ga otmu ne znam sta se vec toliko ustručavaju... ?"
Vratih se nekih 70-80 strana , na ovoj temi i tek sada shvatih koliko je kolega Toto bio u pravu . Da vas podsetim šta je napisao braneći oca Dejana Milkova:
Kolega Toto piše citiram:
Dovoljno je samo reci da apsolutno svi u LSV vode rovovsku bitku sa svim institucijama u interesu vojvodjanskih lovaca i vise sam nego siguran da ce u tome i uspeti.
Grčevito se bore da tih 5 000 000 lovačkih novaca ostane oročeno i da se redovno skida kajmak. Rovovska borba se izgleda vodi se oko toga da ti novci umesto kao pomoć postradalima , završi u džepovima LoSoVa.
KADA BUDEM LOVIO U VEČNIM LOVIŠTIMA LOVIĆU SA BRETONOM
Auuu, a čovek vas malo ostavi, a vi odma par strana upisa...ccc
Šta reći o snimku, a ne zaplakati. I meni je kao i Zokiju palo u oči ( i uši ) pozivanje na srBstvo i srBiju ovog simpatičnog čikice, a ovamo oni vode rovovsku bitku da se ocepe, osamostale, da imaju svoju stolicu u CIC-u, ko Vojvodina u Briselu. Ali netje da može.
Gospodo moja, srpski Gegula je to još 1918. godine osvajao krvavo i krvavo platio, da bi neka gospoda ovde to tako olako razbijala i sprdala se sa tim.
Međutim to sad nije tema. Tema su ovi likovi iz LSV-a koji se drže jedne priče "ko pijan za gaće" i složni su samo oko toga da ne daju pare po cenu života.
Pa zar ni lovcima iz LU u Jameni koje je grdno postradalo. Jutros sam sreo jednog policajca koji se vraća iz Jamene sa dežurstva i koji mi kaže da je preko 50% kuća UNIŠTENO!!!!!
U tim kućama su nekada živeli ljudi. Možda i vaši članovi gospodo. Članovi koji su vam uredno izmirivali članarinu. Šta mislite, da li će moći i sledeće godine da vam plate članarinu ( ja vam ni dinara ne bi dao nikada jer ne zaslužujete ).
Davno je jedna poslovica govorila: "Ruka koja daje ne suši se". Ali šta to vama znači. Vi sa obe otimate i nemate nameru da date ni dinara.
A onda šaljete ovakve glasnogovornike pred kamere. To da ste angažovali npr. neku "dekoltiranu cicojku" pa nek bude i o trošku lovaca. Bar je lepša za gledanje. A ne ovakve glasnogovornike iz vremena Malog Jože.
ČVRSTINA VERE, ČISTOTA DUŠE, ČESTITOST ŽIVOTA
"Ko sme, taj može. Ko ne zna za strah, taj ide napred" ( Vojvoda Živojin Mišić )
... sad znamo da su oduvek vojvođanski lovci bili (i ostali) humani i spremni da pomognu onima u nevolji ... ili bar tako kaže ovaj "dragi" ()
Kao član LSV ja prilažem moj deo od naših 5 000 000 (pet miliJona) dinara koji su nam inače "višak", pošto još uvek nema pametne ideje gde da se ti novci ulože(mislim na lovstvo) a mi vojvođanski lovci smo i humani i spremni da pomognemo onima kojima je pomoć potrebna!
...
Pokušavam ovaj snimak sagledati i sa druge strane. Prvo mi je čudno da sa ovakvom izjavom pred kamerama se nije našao preCednik LoSoVa, pa ni njegov zamenik. Sledeće što me zaintrigiralo je kako se ovaj snimak našao uopšte na sajtu LoSoVa? Pošto su u pitanju za ovakvu situaciju veliki lapsusi , kada su već uočeni , zašto nije ponovo snimljeno. Da nije u pitanju nešto drugo ? Možda je deda Deja spremljen za odstrel? Nije više preCednik u svom selu, možda je i tamo pušten niz vodu jer znamo da LoSoVi se poderu ako treba spašavati nekog njihovog poslušnika. Ovaj snimak mi nekako liči na parodiju i da je namerno pušten u opticaj da bi se maksimalno degradirao deda Deja! Da bi svi koji nisu poslušnici i podrepaši LoSoVa mogli da ga ismejavaju. Mislim da bi on trebao dobro da razmisli da li je postao višak u perjanici Vojvođanskog lovstva, da li će otići niz vodu jer što je manje učesnika veći je deo preostalih . Pošto znamo ko izdaje glasilo LoSoVa pretpostavljam da je Jeremija ovo i snimao i po nalogu postavio na sajt LoSoVa ne bi li se lovci u ovoj teškoj situaciji za celu državu slatko nasmejali.
"žrtveno jagnje" ?!?
ma jok ... možda bi ti ostali bili još smešniji u davanju ovakvih izjava pa iz tog razloga nisu ni pokušali da išta kažu ...
Daki, čini mi se da si u pravu. Otkud on da se pojavi pred kamerama, a ne na primer Kum Vujica ili neko drugi iz LSV-a?
Da neko možda neće i u LOVZAD da ga na taj način diskredituje pa da se Deda Deja povuče?
S obzirom sa kakvim se "ajkulama" druži ne bi me čudilo da je neko pametno rešio da ga diskredituje kao čoveka nudeći mu da pročita ovaj proglas koji je jedna smehotresna olimpijada.
ČVRSTINA VERE, ČISTOTA DUŠE, ČESTITOST ŽIVOTA
"Ko sme, taj može. Ko ne zna za strah, taj ide napred" ( Vojvoda Živojin Mišić )
Ја сам одмах написао да Деде Деја треба да се љути на оне који су нам га тако лепо наместили!
Тачно је да се изјава могла снимати неколико пута, као што се то обично и ради, али је неко очигледно желео да Деда Деја испадне смешан.
То је исти онај који му је дао да обуче мајицу са логом ЛУ "Фрушкогорски јелен".
Тачно је и то да се ја сећам Деда Деје у много бољим издањима.....
Чудно ми је да неко ко је у поступку прављења зуба уопште пристане на овакву спрдачину.
А што се тиче намештања..... не да су нам га наместили, него су га на овој курометини натрћили и гаће му скинули!!
Сигуран сам да се Деда Деји "другари истакнути" слатко смеју иза леђа због овог ловно-политичког самоубиства!!!
Ponovo sam gledao onaj snimak deda Dejinog obraćanja, pa mi prosto simpatično šta je sve tu rečeno, ne samo dok je čitao (PR)OGLAS, nego i sam uvod u čitanje! Pa tako reče sekretar LSV sledeće (na 0:19 sekundi snimka): '... pa bih molio sve naše članove DA SE PONAŠAJU u vezi sa tim...'
Gospodo, kolege, molim vas da se ubuduće obavezno PONAŠATE U VEZI SA TIM!
Ko se ne bude PONAŠAO, snosiće posledice!
Lala kaže:
Ponovo sam gledao onaj snimak deda Dejinog obraćanja, pa mi prosto simpatično šta je sve tu rečeno, ne samo dok je čitao (PR)OGLAS, nego i sam uvod u čitanje! Pa tako reče sekretar LSV sledeće (na 0:19 sekundi snimka): '... pa bih molio sve naše članove DA SE PONAŠAJU u vezi sa tim...'
Gospodo, kolege, molim vas da se ubuduće obavezno PONAŠATE U VEZI SA TIM!
Ko se ne bude PONAŠAO, snosiće posledice!
Pošto su nas tako lepo zamolili ja ih lepo molim da 277 dinara uplate u fond za pomoć poplavljenima jer je to deo koji je višak od uplata koji sam ja uplatio.Zahvaljujem se unapred nadam se da će imati razumevanja za one kojima je pomoć preko potrebna.
Gledala mi Ciganka u dlan i kaže:
- Do 35. godine nećeš imati para i mučit ćeš se.
Ja je pitam:
- A poslije 35.?
A ona će:
- Će se navikneš na to.
... HUMANO podržimo našeg Deju kad ga već "pustiše niz vodu"
h
Nemojte ljudi da se mesamo u interne stvari vrha perjanice.Ako je doticni pusten niz vodu,mozemo samo u slucaju da je zaista ostavio traga uzeti onu cetku i protrljati,pa malo nekog brefa,cilita ili starog dobrog sanipera i putuj igumane.Nadam se samo da ce se uskoro sresti sa svojim saborcima,zborno mesto-skepticka jama.
Pa do sada za deda Deju nije bilo negativnih komentara i smatrao sam ga onako neutralnim, tj. čovekom koji vodi računa o svom obrazu i nekim zajedničkim lovačkim interesima. Možda se zato i zamerio vlastodršcima pa su odlučili da ga "škartiraju". Ili on od prvog dana duva u istu tikvu sa ovim lopinama ali nam maže oči da bi ispao ispravniji od ostalih lopina? Sad kad je dao koliko je mogao,više im nije potreban pa se rešavaju suvišnog balasta. Tako to uvek bude sa potrošnim materijalom, ili što bi se u vojnom žargonu reklo sa topovskim mesom.
Ne trebamo se mi sekirati oko deda Deje iako ga pustiše niz vodu , zaboraviše da je on Futožan i da se do sada sigurno pobrinuo da nabavi neki čamac.
Deda Krezo ! gubavi, pa ovi stvarno misle da će tebe pustiti niz vodu.
Pa valda znaš koliko si ti puta ljudima zabo nož u leđa, za potrebe "kuhinje".
Nego Krezubalo matoro, stvarno te nije sramota da se sprdaš sa neviđenom nevoljom svog naroda.
Jesi li odlučio ŠTA JE : POSLAVA P(R)OSLAVA ili POPLAVA.
Vidim sniman si u dvorištu L.Doma u futogu. Da nisi pijan. Žališ što su te najurili, odmakli te od kase.
Sad će i da ti kaže a je. bi ga Dejane, vidi na šta liči saopštenje.Sprdnja. Što nisi bio makar trezan. Što ne uze neku protezu-škljocavicu. (ima na PINKU reklama proteza za pse- nije skupa)
Počela da dogoreva sveća seKretaru.Nećeš još dugo biti čarobnjak iz Oza. Najurićete čarobnjak iz DOZA.
A jesi bogami i uspešan. Svaka tri meseca
Za tebe nije važila norma (svakih 10 godina)
Sad vidim što si žurio.
Da nije to priprema kao za odluku LU o smeni, kad su te oterali kažeš sam sam otišao iz zdravstvenih razloga. I sad su zdravstveni razlozi valjano opravdanje za šerpicu, Vandrokašu jedan.
Sa tobom odlazi i dosta prljavog veša, natovariće ti.
Baš me zanima dali ovo čita i MOJ poštovani TOTO. Jel on samo misli na recepte zec u slatkom kupusu.
Stigla Margita Deda Dejo.
PS: još nešto?
Šta si ti tražio na Skupštini LSV?
Futog je imao svog delegata. Nisi imao beli papirić. Naguzio si se u prvi red, ali u ćošak. PritrĆAO si i ŠOR-MAZU da se javiš. samo te potapšao po ramenu - putuj Igumane........
Čuvaj zdravlje treba će ti idu J..a vremena .
Bog da mu dusu oprosti. Pozdrav Daki, vidimo se u vecnim lovistima !
Hunter_lovac Offline
· 25.07.2025. 12:56
Modernizujte sajt , privućiće nove članove , a i svakako treba da se modernizuje 👍🏻
arnotije Offline
· 24.07.2025. 21:28
Бог да му душу прости, породици живот и здравље.
davorcalic Offline
· 24.07.2025. 19:00
Moje saučešće Darkovoj porodici i prijateljima, veoma sam ga poštovao... Nek mu je slava... Pozdravi Lalu i Mrvicu...
alex Offline
· 24.07.2025. 18:30
Sada primio poruku da je DakiNS.preminuo. Predivan čovek,prijatelj,lj udima,nemam reci kojim bih ga opisao! Darko lovi večnim lovištima sa svojim bretonima. 😞😞😞
AcaNik Offline
· 24.07.2025. 15:13
Наш колега и душа овог форума, DakiNS је умро данас. Нека му је лака земља и да има одличну екипу у вечним ловишти
Lela Offline
· 17.05.2025. 12:37
Krivolov se odvija u Zapadnoj Srbiji, Opština Požega, okolna sela ! Ubijaju se srne !!!
tomo vrbas Offline
· 20.04.2025. 08:48
Христос Васкресе.
Planinko011 Offline
· 04.11.2024. 07:37
Milane imas temu izbor prve puske za pocetnike mada tesko da ce neko nesto smisliti protiv Z6 e sad taj Lupo ne znam.
MilanO Offline
· 15.10.2024. 05:38
Pozdrav ljudi, hvala za prijem, imao bih par pitanja sa obzirom da sam tek dobio sve potrebne dozvole za lov, a ranije nisam lovio, zanima me šta mislite ovoj kombinaciji. Benelli Lupo i Swarovski Z6