Lovački portal SRBIJALOV - Forumske diskusije: Lisica

Navigacija
 Naslovna
 Vesti
 FORUM
 Pravila sajta
 Kodeks lovaca
 Kalendar lova
 Članci o lovu
 Sajmovi lova
 Galerija
 Linkovi
 Knjiga gostiju
 Kontakt
 REKLAMIRANJE
REKLAME
REKLAMIRAJTE SE KOD NAS

Domen za Lovačka udruženja

Lovački savez Centralne Srbije

INTERMAKER
Vreme

Pregled teme
 Štampaj teme
Lisica
DakiNS
 Tomo, DregeruBravo 2
KADA BUDEM LOVIO U VEČNIM LOVIŠTIMA LOVIĆU SA BRETONOM

tomo vrbas
 Evo jedne za mog druga Dalibora89 mozda i njega krene posle ove slike ova je od veceras!Pfft

www.dodaj.rs/f/2/Xh/1fa8cVNL/fotografija0053.jpg

Na zalost jednu sam promasio ali ako ima dana "ceracemo se mi jos"!

tomo vrbas
 Evo jos jedne za mog druga Dalibora89 ali ova je domaca iz moje baste frisko ubrana(odstreljena).

www.dodaj.rs/f/23/2d/2Z06dAii/dscn0558.jpg

DJULE78
 Bravo 2

klaja
 Ajde da napišem malo o današnjem lovu. Skup lovaca,Apinest odradio birokratiju , odredio grupovodje i teren koji ćemo loviti. Lovci odlaze na doček i flanke a mi zaduženi za pogon sa kerovima polako krecemo. Kerovi dizu neverovatan broj koka i upola manje fazana,zadovoljni. A onda pocinje prava zurka zato i pišem na ovoj temi. Kerovi škevte i ne posustaju,teren jako težak ali lovci odlično postavljeni ,pucnji odjekuju Neštinskom obalom dunava. Krajnji rezultat odstreljeno šest lisica a samo jedna se izvukla. Čekam da se poravnam sa linijom pogona kad lija beži preko oranja,pada ranjena a Aga je hvata i krati muke. Daljina 50 koraka,municija Rio 3.5mm a kal.16. Danas 6 lija,prosli vikend 3 šakala,ako ovako nastavimo malo cemo smanjiti tu gamadg
B)Opsta situacija je dobra.Neprijatelj se povlaci na svim linijama.Vojvoda Zivojin Misic

klaja
 Umalo da zaboravim da čestitam drugaru i nasem forumalu DekiNes na odstrelu dve lije. Bio je Sremac i Mb ali oni se oštre za sledeći vikend.
B)Opsta situacija je dobra.Neprijatelj se povlaci na svim linijama.Vojvoda Zivojin Misic

Podunavac
 Čestititke Neštincima na odstrelima, a posebno mom drugu Dekiju na dva odstrela.Bravo 2
Tri prsta 2Kolce

tomo vrbas
 www.dodaj.rs/f/B/fL/2a5NHUra/fotografija0055.jpg

Danasnji lov na fazana po meni je bio najuspesniji iako nije bilo fazana uspeli smo da odstrelimo tri lisice ali samo su dve na slikama,a na manjem terenu odavno nismo toliko lisica odstrelili i isterali ukupno smo ih 5 podigli od toga tri ostreljene i dve se provukle bez ozleda!

www.dodaj.rs/f/g/12q/45OA2cHz/1/20141221113554.jpg

A ovo je i ekipa koja je ucestvovala u lovu najvise srece je imala moja malenkost prvi sa desna i najstariji lovac u grupi do mene svima poznat kao Koljo covek koji je golim rukama uhvatio toliko lisica i izvukao iz rupa uz pomoc terijera da u nasem LD-u ga nikada niko nece zameniti!

Podunavac
 Čestitke i Tomi i njegovim Vrbaščanima.Bravo 2
Tri prsta 2Kolce

rbela
 Lisac, doduse od pre nedelju dana.

Sremac75
 U današnjem lovu u Neštinu je odstreljeno 6 (šest) lisica.

Teren je izuzetno nepristupačan, gotovo neprohodan za čoveka, i nisam siguran koliko su kolege uspele da ih "izvuku" i da naprave fotografija, ali mislim da Klaja ima bar jednu, njegovu!!!

Interesantno je da na tom terenu nije viđen ni jedan šakal što potvrđuje tezu da se ove dve vrste baš ne mirišu i da tamo gde ima lisica nema šakala....
PraviloPraviloPravilo
Udri me, ubi me, kožu mi deri, odavno ja sam spreman da mrem, opsuj mi oca, mater, i sve po spisku, samo mi nemoj dirati SREM.
Palica
PalicaPalicaPalicaPalicaPalica

http://www.youtube.com/watch?v=L8U1EI...8U1EIESS1M

"Ko se iskreno bori za pravdu i istinu, mora biti spreman da se žrtvuje!"

"Dođu, tako, vremena, kad pametan zaćuti, budala progovori, a fukara se obogati!'' - Ivo Andrić

"Ako Kosovo nije naše, zašto od nas traže da ga damo...? Ako je njihovo, zašto ga otimaju...? A ako već mogu da ga otmu ne znam sta se vec toliko ustručavaju... ?"

klaja
 Imam samo od tri,sutra ce Mb da okači.

mb-bb
 Evo i dve slike iz Nestina...
Svaka budala ima svoju srecu u zivotu, a ja imam lov...

mb-bb
 Klajin Aga na djelu...
Svaka budala ima svoju srecu u zivotu, a ja imam lov...

golf071
 Svaka cast majstori.Bravo 2iveli 3
Novine

mrwa22250
 Vi Nestinci kako ste krenuli ne morate ni da nas zovete na hajku,utepacete ih sve do nove godine.Salim se,samo napred.Sto se tice odnosa lisice i sakala,to je redovna ojava medju predatorima(zato gde ima vuka nema sakala,a pored sakala vuk ce vrlo rado ubiti i pojesti i psa i lisicu),jednostavno,jaci se resava konkurencije.Ribolovci koji pecaju grabljivice znaju da je najbolji mamac neka druga grabljivica,pa cak i mladj ciljane vrste(narocito vazi za stuku).Ja licno kad bih mogao da biram uvek bih izmedju lije i sakala izabrao ovu prvu.
Shockdok pametni popustaju,budale zavladase

Dalibor89
 Dobro vece www.dodaj.rs/f/2w/Fe/1Wexwmf9/2014-12-27-1813.jpg
Evo i ja da se upisem u ovoj godini, posto cele godine nisam ni video karabin a kamoli da sam izasao na lisicu i to sve zbog posla. Pa sad sam morao izaci jednostavno da odstrelim jednu za mog druga Tomu iveli 3 Danas u 3 krenuo od kuce i cim sam stigao do lovista, i kako parkirao auto jedno 200 metara kako sam krenuo peske jedna se setala po oranju nekih 300 metara od mene, ali me je ubrzo videla i pobeze polako. Stignem do ceke, i kako sam seo nije proslo ni 2 minuta ugledam drugu na oranici kako se polako krece, uzmem stari dobar Hubertus i par puta zaduvam i ona polako krene ka meni, ali kako je duvao vetar od mene na nju pa je osetila da vreba opasnost i polako pocne trcati od mene, ali kako se zaustavila i ubrzo je prevrne 270 Win sa 9,7 gr, jos sam cekao jedno 50 min dali ce naici jos koja, i polako krenem kuci pa ka njoj i nabrojih 374 korakaOdobreno Posto moj drug toma koristi 223 pa na tu daljinu nemoze ni da dobaci, a malo malo i omasi sa sacmaricom na 30 metara.HaHaHa

tomo vrbas
 Ali kakvih koraka(ciciban)HaHaHa Ja bi pre rekao da taj 270 nemoze da dobaci i verujem da je ta lisica crkla od smeha kad je videla kako duvas u vabilicu i cime je pucas(270win)Pfft

canis aureus
 374 koraka ?!?
svaka čas' Bravo 2

... ako to pretvorimo u metre da je i 300 meteri Respekt
PPUov 9,7g(pretpostavljam da je partizan korišćen) ima popriličan pad na toj daljini tako da ... svaka čas', još jedared, na umećE!
The best of the World all game caliber 8x57JS
Dim

sheytan
 ^ PU 270 ima poprilichan pad??? A taj iz tvog potpisa na toj daljini PREBACUJE??? Palica

Smeko

Pozdrav, tebra CaEnis! Kiss

Chestitke, koleza Dalibore, qj taj qliber nema, jednostavno ne zna shta je qrabeenka! Grin

iveli 3
novi način otvaranja tema je bzvz... Sad

DOBAR DVOGLED!!! iveli 3

http://www.youtube.com/watch?v=GOzgvb4hc5U

Skoči na forum:

Reklame
REKLAMIRANJE NA SRBIJALOV
PRIJAVA
Još uvek niste član?
Kliknite ovde za registraciju.
Online korisnika
Online gostiju: 16
Online članova: 0

Ukupno članova: 4,464
Najnoviji član: Aca Baikal M...

Poslednje vesti
СКУПШТИНА ЈЕДНОГЛАСНО УСВOЈИЛА ИЗВЕШТАЈЕ И П...
ЗАКАЗАНА СЕДНИЦА СКУПШТИНЕ ЛОВАЧКОГ САВЕЗА Ц...
СТРУЧНЕ ТРИБИНЕ ТОКОМ САЈМА
ТАКМИЧЕЊЕ У КУВАЊУ САЈАМСКОГ ГУЛАША
ОДРЖАНА СЕДНИЦА УПРАВНОГ ОДБОРА ЛОВАЧКОГ САВ...

Pričaonica
Morate se logovati da biste pisali poruku.

Lela
· 17.05.2025. 12:37

Krivolov se odvija u Zapadnoj Srbiji, Opština Požega, okolna sela ! Ubijaju se srne !!!

tomo vrbas
· 20.04.2025. 08:48

Христос Васкресе.

· 04.11.2024. 07:37

Milane imas temu izbor prve puske za pocetnike mada tesko da ce neko nesto smisliti protiv Z6 e sad taj Lupo ne znam.

· 15.10.2024. 05:38

Pozdrav ljudi, hvala za prijem, imao bih par pitanja sa obzirom da sam tek dobio sve potrebne dozvole za lov, a ranije nisam lovio, zanima me šta mislite ovoj kombinaciji. Benelli Lupo i Swarovski Z6

tomo vrbas
· 01.01.2024. 19:30

Сретна Нова година колеге ловци да сте ми живи и здрави, и да вас ловачка срећа и око и даље служе! 🍻

· 01.01.2024. 17:21

Drage kolege želim vam zdravlja, lične i lovačke srece u 2024toj. (I da nam se ružne stvari ne ponavljaju).

· 15.12.2023. 13:46

Niko ništa ne piše na forumu.LSS radi punom parom.Ima podršku lovaca.Jedni isti 30 god sede po U.O.i udruženjima.Nisu oni krivi mi smo Cenzurisano što to trpimo.

· 14.02.2023. 09:13

Drug i ja bi se učlanili u neko lovačko društvo u Banatu, da li neko zna gde se primaju članovi sa strane?

· 14.02.2023. 09:10

Pozdrav svima..

Anita Randjelovic
· 11.02.2023. 15:09

Da li neko zna proceduru zamene cevi kod karabina?

64,694,610 posete www.srbijalov.com