Lovački portal SRBIJALOV - Forumske diskusije: ŠTA SE DEŠAVA U LSV?

Navigacija
 Naslovna
 Vesti
 FORUM
 Pravila sajta
 Kodeks lovaca
 Kalendar lova
 Članci o lovu
 Sajmovi lova
 Galerija
 Linkovi
 Knjiga gostiju
 Kontakt
 REKLAMIRANJE
REKLAME
REKLAMIRAJTE SE KOD NAS

Domen za Lovačka udruženja

Lovački savez Centralne Srbije

INTERMAKER
Vreme

Pregled teme
 Štampaj teme
ŠTA SE DEŠAVA U LSV?
vuk71
 Evodija druze al ga naruzi svaka ti cast... al deda ima dobar zeludac pa sve moze da proguta...jbg..

Sremac75
 Novo saopštenje iz LSV-a:

Da nije ovo novi Sekretar?
PraviloPraviloPravilo
Udri me, ubi me, kožu mi deri, odavno ja sam spreman da mrem, opsuj mi oca, mater, i sve po spisku, samo mi nemoj dirati SREM.
Palica
PalicaPalicaPalicaPalicaPalica

http://www.youtube.com/watch?v=L8U1EI...8U1EIESS1M

"Ko se iskreno bori za pravdu i istinu, mora biti spreman da se žrtvuje!"

"Dođu, tako, vremena, kad pametan zaćuti, budala progovori, a fukara se obogati!'' - Ivo Andrić

"Ako Kosovo nije naše, zašto od nas traže da ga damo...? Ako je njihovo, zašto ga otimaju...? A ako već mogu da ga otmu ne znam sta se vec toliko ustručavaju... ?"

Lala
 Evo malo čisto kao poredjenje kako je ko postupao u vezi pružanja pomoći za ugrožene ljude od poplava:
prema informacijama koje su do mene došle, LSCS je organizovao prikupljanje pomoći; jedan broj LU je takodje organizovao prikupljanje pomoći (i novčane i materijalne); koliko sam saznao, LSS je i pored nezavidne finansijske situacije u kojoj je donirao 150 pari čizama (vrednost oko 300.000 din.) za ljude koji su bili angažovani na odbrani od poplava i na spasavanju, a jedino naš cenjeni LSV je, koliko je poznato, uspeo da DONIRA LIST PAPIRA SA SAOPŠTENJEM O KATASTROFALNIM POSLAVAMA-PROSLAVAMA-POPLAVAMA (kako se to omaklo sekretaru LSV), i to sa debelim zakašnjenjem i nakon prozivki sa Srbijalova, i da pozove sve druge (osim sebe) na solidarnost, da doniraju sredstva za pomoć, ali isti taj LSV nije osetio potrebu da pokaže tu istu solidarnost na koju poziva druge!!! Čak se nije udostojio naš cenjeni savez da na neki način barem organizuje prikupljanje pomoći (kao što su mnoga druga udruženja gradjana uradila), nego je svoje članove upućivao na lokalne samouprave, kao da su lovci članovi lokalnih samouprava, a ne Lovačkog saveza?!? Šta ima da se LSV angažuje i organizuje lovce, platite im pare i ne pitajte dalje ništa!

Neka je na čast i na obraz onima iz LSV koji su u ovakvoj nevolji ciničnim saopštenjem pokušali da zamaskiraju osobinu koju je, kažu knjige, imao Kir Janja, i da svoju nesposobnost i samoživost pokriju (PR)OGLASOM onakve sadržine!
E pa Srbijalov se potrudio da obavesti lovačku javnost i o lepim primerima lovačke solidarnosti sa ugroženim ljudima (Vlasotince, Kruševac, Kragujevac, i mnoga druga LU), a bogami i da obavesti javnost i o ovom po mom mišljenju sramnom postupku LSV, koji od svih saveza naplaćuje ubedljivo najveću članarinu, i raspolaže najvećim budžetom od svih saveza koji mu pune lovci, tolikim budžetom da mogu višak para da oročavaju i da slatko krckaju kamatu na kojekakve NIR (naučno istraživačke radove) koje gle čuda rade baš stalno neki isti ljudi iz rukovodstva, a uglavnom se u tim radovima barata nekakvom statistikom i izmišlja mlaka voda ili rupa na saksiji. Od toga neke vajde za lovce, divljač i lovstvo baš i nema, ali zato ima vajde za one koji takve stvari pišu o trošku LSV i lovačkih para, i plasiraju kao bog zna kakva epohalna otkrića, a gubi se iz vida činjenica da je divljači sve manje, da je lovaca u Vojvodini (članova LSV) sve manje iz godine u godinu, nema veze, što je manje lovaca, oni podignu članarinu, para ne sme da im zafali!Ali, kad se desi prirodna katastrofa (poslava-p(r)oslava-poplava, autor lapsusa D.Milkov) onda izdaju proglas da LOVCI opet daju sredstva, dok oni iz saveza ne bi da se odreknu ni dinara za nesrećne ljude! Eno im Sr.Mitrovica, Jamena, Morović, VIšnjićevo i ostala mesta oko Save i Bosuta u šidskoj opštini, tamošnja LU su članovi LSV, zašto im ne pomognu?!? Ta lovišta su bila na glasu kao izvrsna destinacija za lov divljih svinja (i ne samo njih), pa od čega će sada da žive i prežive? Mora da će sremski lovci biti oduševljeni dok gacaju po vodi, kad umesto konkretne pomoći dobiju PROGLAS ili OGLAS (treba pitati sekretara kako takve nezgodne lapsuse silne pravi). A mogu sremački lovci da priupitaju g.zamenika koji se ubi od tvrdnji da je Sremac, što im ne pomogne, nego snima emisije o svom LU i šicari (RT Vojvodine, 2. program, pre neki dan). Ma ima sremci da tapšu lopatama po nasipima i po džakovima peska od sreće kad vide kako im LSV pomaže! Ima da turiraju pumpe za ispumpavanje vode od radosti! I još reče g.sekretar LSV da bi lovci trebali DA SE PONAŠAJU U VEZI SA TIME!?!? Ajmo , kolege, da se PONAŠAMO!!! Grin
Ma milina jedna, bolje da je LSV ćutao, nego što je reagovao onako kako je reagovao!

Lako je pozivati druge na solidarnost - a šta je to LSV uradio da bi dao primer solidarnosti oko ovih katastrofalnih poplava (poslava-p(r)oslava?) u koju lovačku solidarnost se kune?

NIŠTA - koliko je meni poznato. Ništa, osim saopštenja, za koje mislim da smo ih mi naterali da se oglase; kako su se oglasili, bolje da nisu! Oni, koliko mi se čini, najmanje greše kad nita ne rade, i kad ćute!

Pare, pare, pare... Čuvaju oni NAŠE novce od nas samih! A šta se dešava po LU u Vojvodini? Šta se to dešava u Baču, šta je to u Aleksandrovu i Srpskoj Crnji, šta je to u Šidu, šta je to u Krčedinu, gde su lovci, šta se to dogadaja u mnogim drugim LU? Kakav je to cirkus u LU Novi Sad? Koji je epilog onog najmasovnijeg nezakonitog lova u Kovilju, kada je nastradao lovac? Kako teško ide naplata članarine, kako LU misle da za koji mesec otvore sezonu na fazana, zeca... Kako se to desilo da ionako slab lovni turizam u prolećnom delu sezone (srndać) bude nikad lošiji po broju inoturista, i nikad slabiji, koliko ja znam, po prilivu od tog istog turizma? Srbijalov kontaktiraju ljudi iz pojedinih udruženja i nude odstrel srndaća, ali kupaca nema! A kako pregurati godinu, kako plaćati sve veće troškove u kojima taj isti LSV učestvuje sa masnom članarinom, dok njegovo čedo Vojvodjanski lovac nije u stanju ni planska dokumenta koja su im plaćena kroz članarinu da uradi na vreme, pa čak cinizam ide do te mere da se direktor te firme na skupštinskoj govornici javno i 'ladno izjasni da ni ove godine NEĆE STIĆI (?) da uradi PLAĆENE lovne osnove! Nema čovek vremena, zauzet je usmeravanjem para na račun firme i na račune zaposlenih!
ALi zato LSV lepo pokupi kajmak, pa čak ni na inicijativu da se uputi pomoć ugroženima koja im je dostavljena na njihovu mail adresu, odreaguje onim bezveznim PROGLASOM-OGLASOM, šta god da je!
Ovih dana su mi neke kolege širom Srbije (ne samo iz Vojvodine) rekle da će da na račun LSV uplate neku paru kao strogo namensku donaciju za pomoć poplavljenima, i da LSV te pare prosledi ugroženim ljudima - hoće lovci da spasavaju obraz svog saveza, onaj obraz koji je dobio fleku onakvim ciničnim i ružnim saopštenjem koji je pročitao sekretar Milkov i koji je postavljen na sajt LSV. A ja ne znam šta da im kažem, sramota me! Ne sramotim se od sebe, nego od postupka ljudi iz
LSV koji ne bi dinar jedan dali onim nesrećnicima koje je bujica unazadila u životu. I nije ovo prvi put da se LSV tako ponaša: setite se naše inicijative da se LSV uključi u onu opštenarodnu akciju prikupljanja pomoći za lečenje i operaciju one devojčice iz Erdevika... I onda su se ovi iz LSV pravili englezi... Sve sam solidarac do solidarca! A ja znam da su forumaši sa Srbijalov uplaćivali ko je koliko mogao onda za to dete, koje je hvala Bogu spaseno. I onda mi g. Milkov izadje i POZIVA druge na soldiarnost - ne znam ko sastavi onako pametno pisanije, a još manje znam što postaviše deda Deju da to čita u kameru - gde je predsednik LSV, gde je zamenik? Pa ko je zastupnik LSV, i ko treba da iznosi zvanične stavove saveza? Sekretar? I to na onakva način?
Čisto da podsetim: inicijativu za uplatu pomoći od strane LSV za poplavljene smo mi pokrenuli, a o tekstu inicijative su obavešteni, izmedju ostalih: sredstva informisanja (štampana i elektronska - B92, Blic, Kurir, Dnevnik..), zatim su obavešteni i neki drugi lovački sajtovi (od kojih nešto baš i nije bilo podrške, na žalost, gde ste kolege? Jel i vas ne zanima peticija?), ali je obavešten i kabinet Predsednika Vlade Srbije, kao i kabinet Predsednika Republike, preko kancelarije za predstavke gradjana. Od nekih državnih organa koji su dobili informaciju je stigao i odgovor...
Pa neka se gospoda iz LSV barem malo postide svog postupka, ne dajte pare, NAŠE LOVAČKE, za pomoć ljudima koji su ostali bez igde ičega! Ne dajte pomoć, nego oročavajte, kako napisa neki pametnjaković u glasilu LSV: 'dobrom manipulacijom' dodjoše do lepe cifre kamata!!!

Bogu 'fala, što sam Lala Smile

Podunavac
 Pa nemojte tako ljudi. Možda je problem što Obrenovac, Šabac i Mačva nisu u Vojvodini. A vojvođanske pare ne mogu da se daju za Srbiju, to treba da finansira Beograd. Možda su oni hteli da daju pare, ali im Čanak nije dozvolio. Di su naši novci? Ali u svakom slučaju obraz im je kao opanak. Kad ih čovek pljune oni nastavljaju dalje tvrdeći da pada kiša.
Tri prsta 2Kolce

ficha007
 Podunavac, ali je zato Šid deo te Vojvodine. Jamena, Morović i Višnjićevo su udruženja i sekcije sa teritorije šidske opštine, ali ne videh nikakvu pomoć za njih.
ČVRSTINA VERE, ČISTOTA DUŠE, ČESTITOST ŽIVOTA

"Ko sme, taj može. Ko ne zna za strah, taj ide napred" ( Vojvoda Živojin Mišić )

DakiNS
 [quote]Lala kaže:
A mogu sremački lovci da priupitaju g.zamenika koji se ubi od tvrdnji da je Sremac, što im ne pomogne

Lalo nisi dobro čuo tvrdnju g. Zamenika . On je SRAMAC i takvih se Sremci stide.
KADA BUDEM LOVIO U VEČNIM LOVIŠTIMA LOVIĆU SA BRETONOM

Sremac75

Lala kaže:
Ma ima sremci da tapšu lopatama po nasipima i po džakovima peska ....

Ја се само бојим да не буде тапшања лопатама по леђима!!!Palica
PraviloPraviloPravilo
Udri me, ubi me, kožu mi deri, odavno ja sam spreman da mrem, opsuj mi oca, mater, i sve po spisku, samo mi nemoj dirati SREM.
Palica

"Dođu, tako, vremena, kad pametan zaćuti, budala progovori, a fukara se obogati!'' - Ivo Andrić

"Ako Kosovo nije naše, zašto od nas traže da ga damo...? Ako je njihovo, zašto ga otimaju...? A ako već mogu da ga otmu ne znam sta se vec toliko ustručavaju... ?"

ficha007

Sremac75 kaže:

Lala kaže:
Ma ima sremci da tapšu lopatama po nasipima i po džakovima peska ....

Ја се само бојим да не буде тапшања лопатама по леђима!!!Palica

Daj Bože da ih neko dobro "potapše", da ne kažem "počeše". Ne bi bilo zgore.

"Ko sme, taj može. Ko ne zna za strah, taj ide napred" ( Vojvoda Živojin Mišić )

Podunavac

ficha007 kaže:
Podunavac, ali je zato Šid deo te Vojvodine. Jamena, Morović i Višnjićevo su udruženja i sekcije sa teritorije šidske opštine, ali ne videh nikakvu pomoć za njih.

Braćela ti znaš kakvo je moje mišljenje o bilo kakvoj autonomiji. To ne vodi ničemu dobrom. Podela je ne dosta, nego previše. A pojedinci autonomiju koriste za secesiju. Ako do toga dođe neće biti dobro nikome. Srbija treba da funkcioniše kao jedinstvena i celovita država u svim segmentima društva, i LSV uopšte nema potrebe da postoji pored LSS-a. A pogotovo da bude član CIC-a. Nisu ni oni iz LSS-a dobri, ali to je već druga priča.
Tri prsta 2Kolce

ficha007

Podunavac kaže:

ficha007 kaže:

Braćela ti znaš kakvo je moje mišljenje o bilo kakvoj autonomiji. To ne vodi ničemu dobrom. Podela je ne dosta, nego previše. A pojedinci autonomiju koriste za secesiju. Ako do toga dođe neće biti dobro nikome. Srbija treba da funkcioniše kao jedinstvena i celovita država u svim segmentima društva, i LSV uopšte nema potrebe da postoji pored LSS-a. A pogotovo da bude član CIC-a. Nisu ni oni iz LSS-a dobri, ali to je već druga priča.

Podunavac, ljubi te brat. Isto razmišljamo. A istorija je pokazala da bilo kakva vrsta "sececije" pa i ova lovačka nije dobra jer nas samo zavađa i otuđuje. Dovodi do mržnje i netrpeljivosti. A to nam je u ovom smutnom vremenu najmanje potrebno.

mrwa22250
 Adok jedne zavadja i otudjuje,drugi se lepo nafatiraju.Ne kaze narod dzaba,nekom rat-nekom bratStari
Shockdok pametni popustaju,budale zavladase

Lala
 OBAVEŠTAVAM KOLEGE DA JE NA SAJTU NA KOJEM SMO POKRENULI POTPISIVANJE PODRŠKE PETICIJI ZA POMOĆ LJUDIMA UGROŽENIM OD POPLAVA, NEKA OSOBA ZLOUPOTREBILA MOJE IME I PREZIME, LAŽNO SE PREDSTAVLJAJUĆI I PIŠUĆI KOMENTARE POD MOJIM IMENOM I PREZIMENOM, PREPUNE LAŽI I KLEVETA.

OD ADMINISTRATORA SAJTA NA KOJEM JE PETICIJA POSTAVLJENA SAM ZATRAŽIO PODATKE O IP ADRESI SA KOJE IZVRŠENA ZLOUPOTREBA I LAŽNO PREDSTAVLJANJE, KAKO BIH MOGAO DA PODNESEM KRIVIČNU PRIJAVU PROTIV PAMETNJAKOVIĆA KOJEM JE PALO NA PAMET DA TO URADI. UKOLIKO NE DOBIJEM TRAŽENI PODATAK, PODNEĆU KRIVIČNU PROTIV N.N. POČINIOCA, PA NEKA POLICIJA UTVRDI O KOJOJ OSOBI SE RADI.

O čemu se radi možete pogledati klikom na sledeći link:

http://www.petici...7/start/50
Bogu 'fala, što sam Lala Smile

canis aureus
 Sve je to prikaz te "elite" koja je na svaki mogući način pokušala(očigledno i uspela jer naše novce ne daju nikako i ni zašta) da ospori ovaj humani gest- da se pomogne nastradalom narodu ...
To im je to pravo lice!!
The best of the World all game caliber 8x57JS
Dim

Sremac75
 Kakav ološ moraš da budeš pa da sabotiraš pokušaj da se utiče na one koji imaju previše (LSV) da pomognu onima koji su sve izgubili!!!

...za lekove im trebalo!!!
PraviloPraviloPravilo
Palica

Podunavac
 Лични анимозитет према некоме је једна ствар, а поткопавање хуманитарне акције је нешта сасвим друго. На част им било. Ако уопште имају части и образа.
Tri prsta 2Kolce

mrwa22250
 Sve im diraj,al pare ne diraj.Cini mi se da bi se lakse odrekli zdravog organa nego para,pa jos tudjih.Mozemo ih danima razvlaciti ovde po forumu,nema veze(obraz ko opanak)ali kad su pare,pa jos tudje u pitanju,tu ne biraju sredstva za odbranu.
O casti i postenju ne bih trosio reci,toga po savezima ima u mikrogramimaSad
Shockdok pametni popustaju,budale zavladase

Gedza66
 Oprostite im braćo, ne znaju šta čine???!!!KrstiKrstiKrsti
ČUJTE LOVCI!!!ČUVAJTE SE SEBE

DakiNS

Gedza66 kaže:

Biće im oprošteno ako se jave dopisnicom iz Zabele ili L.Lazarevića.
KADA BUDEM LOVIO U VEČNIM LOVIŠTIMA LOVIĆU SA BRETONOM

golf071

DakiNS kaže:

Gedza66 kaže:

Biće im oprošteno ako se jave dopisnicom iz Zabele ili L.Lazarevića.
Palica
Novine

Evodija
 Lalo, druže!!!
Ne mogu oni tebi da nađu,grešku,manu ,propust, lopovluk i slično.
Pa se late šnicle. Mi koji smo bili u Futogu, na Skupštini LSV, ZA SVOJE PARE, smo jeli šniclu,koju je za ručak spremio domaćin. ( Stari )
I DOBRO NAPLATIO od lovačkih para. Tada su prvi put svim delegatima, dali jednako po 1000 dinara.
Do tada je bila dnevnica + putni troškovi + jelo i piće (za odabrane i kolači )
Članovi UO LSV i dalje dobijaju za sednice ceo komplet.
Na Skupštinama se štedi.
Dobro je što Skupštine LSV, više nisu rasipničke, jer bi od onih preanđalih šnicli mnogi delegati okrezubavili ko ovaj gubavi deda Kreza.
Što se Pažinskog ćurka tiče, onog buđavog, možda ti je u životu i pomogao. Voleo je tvoje upise tada o Kuvar. Voleo je i prof. Letića. Pa ako ti je pomogao nije te kupio, kao što je njega kupio Premil, za plaćenu muziku, desetak bačkih glasova,"pozlaćenu ikonu" i druge donacije.Čak mu je i Upravnika........ .
Učinio si i ti njemu mnogo više, zna on to dobro. Ali Kuvar ne zna.
Postojala je kod nas izreka "Dabogda te Premil vodio na silos, da ti pokloni slonče". HaHaHa
Mislim da netreba nagađati, ko je zloupotrebio tvoje ime.Naći će se i to pilence. Ne treba uzbuđavati seka-persu da se u njega sumnja.
Počeo je da se koprca i duri, ja ne sumnjam u njega, ali stil je sličan.Jaooo

Skoči na forum:

Reklame
REKLAMIRANJE NA SRBIJALOV
PRIJAVA
Još uvek niste član?
Kliknite ovde za registraciju.
Online korisnika
Online gostiju: 12
Online članova: 0

Ukupno članova: 4,465
Najnoviji član: Stevan Belor...

Poslednje vesti
dobijanje lovačke dozvole kompleksan proces
Sočne lovačke šnicle u marinadi od crnog vina, majčine dušice i origana
IN MEMORIAM
ПРЕГЛЕДАНО 1.000 ОЧНИХ СОЧИВА
Изабрано ново руководство Ловачког савеза Во...

Pričaonica
Morate se logovati da biste pisali poruku.

· 25.07.2025. 13:27

Bog da mu dusu oprosti. Pozdrav Daki, vidimo se u vecnim lovistima !

Hunter_lovac
· 25.07.2025. 12:56

Modernizujte sajt , privućiće nove članove , a i svakako treba da se modernizuje 👍🏻

· 24.07.2025. 21:28

Бог да му душу прости, породици живот и здравље.

· 24.07.2025. 19:00

Moje saučešće Darkovoj porodici i prijateljima, veoma sam ga poštovao... Nek mu je slava... Pozdravi Lalu i Mrvicu...

· 24.07.2025. 18:30

Sada primio poruku da je DakiNS.preminuo. Predivan čovek,prijatelj,lj
udima,nemam reci kojim bih ga opisao! Darko lovi večnim lovištima sa svojim bretonima. 😞😞😞

· 24.07.2025. 15:13

Наш колега и душа овог форума, DakiNS је умро данас. Нека му је лака земља и да има одличну екипу у вечним ловишти

Lela
· 17.05.2025. 12:37

Krivolov se odvija u Zapadnoj Srbiji, Opština Požega, okolna sela ! Ubijaju se srne !!!

tomo vrbas
· 20.04.2025. 08:48

Христос Васкресе.

· 04.11.2024. 07:37

Milane imas temu izbor prve puske za pocetnike mada tesko da ce neko nesto smisliti protiv Z6 e sad taj Lupo ne znam.

· 15.10.2024. 05:38

Pozdrav ljudi, hvala za prijem, imao bih par pitanja sa obzirom da sam tek dobio sve potrebne dozvole za lov, a ranije nisam lovio, zanima me šta mislite ovoj kombinaciji. Benelli Lupo i Swarovski Z6

65,046,057 posete www.srbijalov.com