LU Bojnik
|
Indjijanac |
Objavljen 10.09.2012. 06:51
|

Lovčina

Upisa: 2727
Pristupio: 09.03.2011. 18:00
|
Limune samo polako ,kad počnu da se rešavaju jedna po jedna videće se a i čuti
|
|
|
|
puricbb |
Objavljen 10.09.2012. 07:26
|

Mlađi član

Upisa: 36
Pristupio: 17.02.2011. 08:40
|
Obzirom da su u poslednje vreme popularne kuvarske emisije na TV i pojedini upisi kolege pod nickom "Zure" liče na dobro znanu čika Taletovu kuhinju. Vrlo dobro se zna odakle to sve ide, ko postavlja i smenjuje predsednike, kako i na koji način manipuliše skupštinom, izmišlja razloge, isključuje iz članstva i daje pečat radu LU. |
|
|
|
Zure |
Objavljen 10.09.2012. 10:32
|

Član

Upisa: 56
Pristupio: 26.11.2010. 13:11
|
Ja verujem da ima dosta istine u svemu tome,da je pravna država već bi mnogima bila oduzeta lovišta pa neka budu u kući, tati,mami,ženi i deci predsednici ali mnogi kući nesmeju da pisnu.nemam nameru da vam pametujem ali kod vas je stanje u udruženju očajno na osnovu vaših upisa,međuljudski odnosi katastrofa,Vi očekujete prko noći da se reši u zemlji SRBIJI gde vi živite? sudske parnice traju po nekoliko godina Predsednici Opština postavljeni sa trogodišnjom stručnom spremom jer su nam ruralne oblasti i zabiti u srbiji staračka domaćinstva svi bi u Beograd i mesta koja imaju status grada i tako redom da ne nabrajam ali njih je neko postavio odnosno većina građana na glasanju isti ti koji su glasali za njega sada se čude odkud on,Politika se nažalost uvukla u svaku poru,Tako i u udruženja.Morate imati valjane dokaze za sud i ako neće inspektor i njegov šef da reaguje obratite se upravi za šume: načelniku lovne inspekcije mora neko da pokrene stvar sa početka, inače pisanje po forumu neće vam mnogo toga promeniti.Ja znam kada smo plaćali L.S.S. članarinu i ništa više a sada plaćamo 1.Naknadu za lovnu kartu;2.naknadu za lovostajem zaštićene vrste divljači; 3.Članarinu L.S.S.4.Veterinarski pregled divljači i da ne nabrajam dalje, Izgubili smo mnogo toga sve zahvaljujući lovcima i ljudima koji su nas predstavljali a mi smo ih birali u tela i organe L.S.S. sada nam je ,,gazda,, država i tek smo ga naj..... budite spremni na nemoguće ali i to će se desiti pre ili kasnije.Upozno sam lovca iz Danske koji je od Države Slovačke zakupio 20.000 ha zemlje i sada je tu privatno lovište i farma zapošljava Slovake plaća ih kolika je prosečna plata u Slovačkoj a lov on diktira cenu divljači sve je komercijala,sa njim je bio i Slovak rekao mi je nemojte da prodajete zemlju jer onda ste ga tek nadrljali pričam vam da je sve izvesniji scenarijo i u Srbiji uzmite gomnave motke i rasterajte bagru.Ako niko neće da preduzme ništa nek se piše u novinama.Pozdrav |
|
|
|
bogoljub |
Objavljen 10.09.2012. 10:54
|

Veteran

Upisa: 710
Pristupio: 08.09.2010. 22:27
|
U ovu našu državu već preko dvadeset godina menjaju se samo ljudi iz raznoraznih partija.Sjaši Murta da uzjaše KurtaNišta se suštinski nije promenulo.Što reče Bora orđević ko nezna da napravi a zna da uništi -Zna se komuništi.Sam naslednik navedenog kadra iz minulih dana.Kada se promene sistem i svako bude radio za ono što je plaćen e tada možemo da očekujemo bolje dane i u Lovstvu a i u celoj državi.Ali ko će to dočekati?
TAKVI SMO MI SRBI ZATO NAS I SVRBI.
Gledala mi Ciganka u dlan i kaže:
- Do 35. godine nećeš imati para i mučit ćeš se.
Ja je pitam:
- A poslije 35.?
A ona će:
- Će se navikneš na to.
|
|
|
|
DakiNS |
Objavljen 10.09.2012. 10:57
|

Admin

Upisa: 10248
Pristupio: 31.08.2010. 09:25
|
Moj Bogoljube koliko pamtim komunisti su male bebe za novokomponovane demokrate što se tiče uništavanja, samo se osvrni.
KADA BUDEM LOVIO U VEČNIM LOVIŠTIMA LOVIĆU SA BRETONOM
|
|
|
|
bogoljub |
Objavljen 10.09.2012. 11:38
|

Veteran

|
Ovi su se školovali i po zapadu pa su uznapredovali pokupili sve što nevalja na ovoj zemaljskoj kugli.
Ja je pitam:
- A poslije 35.?
A ona će:
- Će se navikneš na to.
|
|
|
|
Limun |
Objavljen 10.09.2012. 11:54
|

Lovčina

Upisa: 1228
Pristupio: 15.10.2010. 18:33
|
Nisam admin ali bih vas zamolio da se vratimo na temu, odosmo u politikologe.
Pozdrav od Čarapana!  "ja s'tem nem ništa"

"Klonim se ljudi koji misle da je drskost hrabrost, a nježnost kukavnost, a klonim se i onih koji misle da je brbljanje mudrost, a šutnja neznanje."
Khalil Gibran
|
|
|
|
bogoljub |
Objavljen 10.09.2012. 12:08
|

Veteran

|
Nemamo mi ništa sa politikom već samo ukazujemo šta je uzrok većini naših nedaća.Što u lovstvu a i u ostalim sverama našeg života.
Ja je pitam:
- A poslije 35.?
A ona će:
- Će se navikneš na to.
|
|
|
|
slavaplana |
Objavljen 10.09.2012. 12:16
|

Lovčina

Upisa: 3536
Pristupio: 07.07.2010. 10:48
|
idemo dalje
|
|
|
|
slavaplana |
Objavljen 10.09.2012. 12:16
|

Lovčina

|
ovo
|
|
|
|
slavaplana |
Objavljen 10.09.2012. 12:17
|

Lovčina

|
ovo
|
|
|
|
slavaplana |
Objavljen 10.09.2012. 12:18
|

Lovčina

|
ovo
|
|
|
|
slavaplana |
Objavljen 10.09.2012. 12:18
|

Lovčina

|
ovo
|
|
|
|
slavaplana |
Objavljen 10.09.2012. 12:19
|

Lovčina

|
ovo
|
|
|
|
slavaplana |
Objavljen 10.09.2012. 12:20
|

Lovčina

|
i ovo
|
|
|
|
gruja |
Objavljen 10.09.2012. 14:33
|

Član

Upisa: 107
Pristupio: 20.08.2012. 16:50
|
Ovo je deo izjava a posebno je interesantna ona u kojoj Radivoje Mladenovic prvo tvrdi da je odrzao sastanak u svojoj sekciji Mrves-Djace sa svim clanovima,i da su ga tom prilikom izglasali jednoglasno za delegata LU i to verifikovali svojim potpisima,a onda na primedbu inspektora da ce potpisi ici na vestacenje,opovrgao izjavu i priznao da je sam sebe ,,izglasao"u kafani i potpisao ostale clanove.Sada je ta postenjacina PREDSEDNIK SKUPSTINE LU ,,Bojnik"!!!Ovu izjavu naravno nemam ali mi je potvrdio inspektor koji ga je saslusavao,kao i lovci njegove sekcije koji nisu ni bili obavesteni o sastanku.
Ako je jedan ovakav covek na funkciji predsednika Skupstine udruzenja,a svi ostali obicni clanovi znaju kako je sebe izabrao ,sta mislite,da li on poseduje dovoljno morala i lovackog kodeksa da moze sluziti ostalima za primer?!A tek predsednik koji ovakve ,,ljude" postavlja na kljucna mesta u udruzenju?Ako mu je ovaj ,,desna ruka" kakvi su tek ostali?!!!
Zure,zvali smo i nacelnika Kaurina i interesovali se dokle se stiglo,on kaze,poslao sam Rkulovica,on je odradio svoj posao,zovite njega.Mi ga zovemo,on kaze,podneo sam tuzbu za privredni prestup nadleznom sudu,i to je to,cekajte sud.E,sad,kljucna stvar!Sud se nalazi u Lebanu,a ljudi u sudu su Radonjicevi dobri ,,poznanici"jer jer je on kao inspektor podnosio svojim ,,pacijentima" prijave tom istom sudu!Dakle,prilikom kontrole od strane Rkulovica,nadjene su velike nepravilnosti i onda je verovatno pao dogovor tipa,nemojte nam zatvarati loviste,pustite prijavu sudu,ja cu to skloniti da zastari i da se zaboravi,i svi zadovoljni.I vuk sit,i ovce na broju.
Rkulovic nam nije poslao zapisnik o izvrsenoj kontroli kako bi tacno videli sta je sve izmuvano,vec samo obavestenje o podnosenju prijave.Trazili smo naknadno pismenim putem kao lice koje je prijavilo inspekciji,i nadamo se da ce nam poslati zapisnik a onda idemo dalje. |
|
|
|
slavaplana |
Objavljen 10.09.2012. 15:46
|

Lovčina

|
|
|
|
|
slavaplana |
Objavljen 10.09.2012. 15:46
|

Lovčina

|
|
|
|
|
slavaplana |
Objavljen 10.09.2012. 15:54
|

Lovčina

|
grujo imas pravo da trazis sta je nalozio i kome!!Obrati se dopisom i pozovi se na zakon o dostupnosti minformacija!!!Moraju iz nadleznog Ministarstva da ti odgovore!!! |
|
|
|
bturjane |
Objavljen 10.09.2012. 17:19
|

Stari član

Upisa: 440
Pristupio: 29.09.2010. 21:26
|
Odavno me nije bilo,dobijao sam info preko telefona al nije isto kad sve natenane procitas,al se idesavalo na ovoj temi....No dobro je,vidim da se vise kolega ukljucilo u diskusiju sto mi rece Zorannp odavno,dobrodosli u klub boraca protiv vetrenjaca.Za pohvalu je i to sto je upravnik stiso malo mooda pa se i on javio,a dokazni materijal tek raste li raste,ali sta je tu je kako su kuvali tako nek kusaju,procitao sam da su i moji raniji upisi potkrepljeni dokazima i veoma mi je drago zbog toga,ali kako vidim krenulo se sa mrtve tacke pa su sad na redu nadlezni jes spori ali morace i oni zbog radi sebe ako ne zbog nas.
Zeleo bi da naglasim da kad sam zamolio kolege da otvore temu nisam jos uvek digo ruke od LU Bojnik medjutim posle osnivanja i registracije LU Podgora za mene licno je ovo postala razonoda jer mi je bitno kao coveku i lovcu da postujem svoje principe a pogotovo onaj da iz bunara gde jednom pljunem nikad ne pijem vodu,tako da zelim da kazem da ja svoju bitku i dalje vodim ali na mnogo visem nivou jer da se grudvam s ovim sitnim dusama niti hocu niti zelim kad porastu i odleze promenice misljenje ali to je ionako njihov problem a ne moj.Ponavljam veoma mi je drago sto se veci broj kolega osvestio i javno pocinje da iskazuje svoje nezadovoljstvo ocajnim stanjem u lovstvu a prvenstveno na jugu Srbije,mada bi taj broj morao biti veci,jer nijedna promena ne dolazi sa strane vec iznutra prvenstveno iz COVEKA,kad prosvetlimo sebe i promene ce biti korenitije i za veci boljitak svih nas ali i nase dece,zasad toliko nadalje sam prisutan redovno.
ma nasrcu bre rodjo mora se branim,a ti zapadnjaci kvarni su ko muckovi al sam naso pravu pusku AA-12
|
|
|