Lovački portal SRBIJALOV - Forumske diskusije: Borba protiv KRIVOLOVA!

Navigacija
 Naslovna
 Vesti
 FORUM
 Pravila sajta
 Kodeks lovaca
 Kalendar lova
 Članci o lovu
 Sajmovi lova
 Galerija
 Linkovi
 Knjiga gostiju
 Kontakt
 REKLAMIRANJE
REKLAME
REKLAMIRAJTE SE KOD NAS

Domen za Lovačka udruženja

Lovački savez Centralne Srbije

INTERMAKER
Vreme

Pregled teme
 Štampaj teme
Borba protiv KRIVOLOVA!
kolega_LOVEc
 Koje sam ja srece, nadjem slicicu i odmah me navata autor...CompStidljiv
Svaka cast kolega, odmah se lepi za oko.
Vim vi repellere licet

nidzamotocross
 [xhide]Tamo gde oni vode rat sa nama ta slika ima više hiljada lajkova i još toliko deljenja među kolegama lovcima. To je bilo u onom periodu kada su nas obasipali sa fotografijama ljudi koji drže u rukama papir sa natpisom ''Ja brinem za grlice''. Morali smo da uzvratimo na neki način, ja sam eto na taj i drago mi je da sam bar malo pomogao u toj virtuelnoj borbi. U takvim slučajevima, preko ovih društvenih mreža, treba se koristiti istim oružjem kao i oni.

Ja sam na moju žalost a njihovu sreću banovan na svim mogućim stranicama i to na 5 različitih profila, čak su i neki ljudi banovani zbog mene jer sam ja tražio da napišu nešto u moje ime. Confused [/xhide]
''Kao ptica koja je bez krila, Srbija bi bez goniča bila''

Ako želiš da izbegneš budale, ne radi ništa, ne pričaj ništa i budi ništa.

davorcalic
 Obratite pažnju na još jednu stvar... naime,uvek jedni te isti i komentarišu njihove objave pa sve da ih skupiš nema ih 20-tak ukupno ...Komentari su za zatvor je obično pozivaju na ubistvo,odsecanje ruku i prstiju,lov na lovce,da se sami poubijamo itd... a još pored svega napisanog nazivaju nas monstrumima...ček malo,hoće da nas kasape a mi monstrumi... znam da misle na krivolovce,al utrpani smo u isti koš... i da vam kažem momci,nema veze koliko si odstrelio fazana,prepelica i pataka,bitno je da je sve u okviru kvota za odstrel...
Žena mi Makedonka....ena Shock

Lala
 Evo još malo o tome kako ovi iz DZPPS rade, samo što su dovoljno aljkavi pa zaborave da izbrišu baš sve. Vragolanima je još avgusta 2014. godine u komentarima na jednu vest postavljeno pitanje oko onog minusa u poslovanju od 48 miliona dinara, a odgovor je bio citiranje odredbi KZ o davanju lažnog iskaza?!? Pa što nisu tužili APR ili sebe?!? Grin Zvanični javno dostupan podatak sa APR oni indirektno nazivaju lažnim iskazom?!? A ko dostavlja podatke o poslovanju u APR?!?

E gospodo iz DZPS: 'You can run, but You can't hide!' (u prevodu, možete da bežite, ali ne možete da se sakrijete!).
Da ne bude da dajem lažni iskaz, evo screenshot tog pitanja i njihovog odgovora (klik na sliku za uvećanje).
Bogu 'fala, što sam Lala Smile

davorcalic
 Primetio sam još jednu stvar a to je broj, navodno,UBIJENIH ptica u krivolovu gde se spominju cifre od nekoliko desetina hiljada do dvesta hiljada ,kako u kojim objavama i novinama...a sve ih izbrojali po fb ...ima jedan intervju gde su napisali da su za jednu noć našli 15 vabilica...pa da je to istina zvonilo bi u noterdamskoj crkvi na sva zvona...evo link pa pročitajte http://www.021.rs...minal.html
Često vidimo i ovakve objave ( https://www.faceb...mp;theater , https://www.faceb...mp;theater ) gde se nađu vabilice ali ne i akteri pa u tim slučajevima ne piše ni gde su nađene,ni vreme kada su nađene ama ni jedan detalj o mestu pronalaska a zašto...ili su izmišljotine ili ne smeju da kažu jer krše zakon (ne može ko hoće da ide našim lovištem i prati divljač bilo da su to rode ili patke ili čaplje jer će onda svako to hteti i moći da uradi,da prati recimo trofejna grla i daje informacije krivolovcima ...ne smeju da ulaze u lovišta bez pitanja jer je možda tog dana i na tom mestu organizovan lov...) e zato ne objavljuju ...
Evo još jednog poziva na ubistvo golubara JER ONI TRUJU SOKOLOVE???? komentar glasi: Mirko Milivojevic Nishta ne preostaje osim da trujemo golubarima golubove dok ih ne istrebimo. SMRT GOLUBARIMA! ( https://www.faceb...mp;theater )...i to se toleriše na njihovim objavama...pročitajte... a evo i reakcije DZZPS-a na komentar jednog golubara Dobrivoja, kojem sokolovi love golubove za vreme treninga i utakmica:
,, Društvo za zaštitu i proučavanje ptica Srbije- Dobrivoje, ovo što ti pišeš sasvim je dovoljno za prijavu. Pozivaš na kršenje zakona, na ubijanje strogo zaštićenih i ugroženih vrsta. Iskreno, imamo plan da započnemo sa kampanjom da vam se svima zabrani puštanje golubova na slobodan let. Onda će prestati svi problemi. Nećete imati gubitaka, a grabljivice će moći normalno da žive u svojoj prirodi,, ...majko mila.....
Sve rade smišljeno i sistemski a da su naši savezi onkvi kakvi bi mi voleli da budu,MOLILI BI NAS DA IH PUSTIMO U LOVIŠTA DA POSMATRAJU PTICE! Sve im ide u prilog,a to nam nevalja...

Lala
 Da, da... Gospoda iz DZPPS na svom zvaničnom FB nalogu uredno tolerišu i postavljanje POZIVA NA UBISTVO! Samo se gomila broj dela za koja će da im sevne takva prijavica da će sve da se puši! Samo da obavestim gospodu iz DZPPS da im ne vredi da brišu više sve ono što su oni sami ili njihovi članovi i simpatizeri pisali na FB profilu DZPPS - uradjeni su screenshotovi, džaba vam brisanje.

Klik na sliku za uvećanje...

davorcalic
 Umesto da upozore i obrišu takav komentar,oni prete golubaru zabranom puštanja golubova?????? PA KO IM TO MOŽE ZABRANITI... ja sad neznam dal da se smejem ili da plačem....

Lala

davorcalic kaže:
... a evo i reakcije DZPPS-a na komentar jednog golubara Dobrivoja, kojem sokolovi love golubove za vreme treninga i utakmica:
,, Društvo za zaštitu i proučavanje ptica Srbije- Dobrivoje, ovo što ti pišeš sasvim je dovoljno za prijavu. Pozivaš na kršenje zakona, na ubijanje strogo zaštićenih i ugroženih vrsta. Iskreno, imamo plan da započnemo sa kampanjom da vam se svima zabrani puštanje golubova na slobodan let. Onda će prestati svi problemi. Nećete imati gubitaka, a grabljivice će moći normalno da žive u svojoj prirodi,,

Ovo je za Riplija: Društvo koje za sebe tvrdi da im je cilj zaštita ptica bi da zabrani pticama koje se odgajaju da lete?!?!

E Ružiću i DZPPS, prevazišao si sam sebe! Pa što ne nahranite sokolove, SOKOLOVI?!? Nego bi da zabraniš golubovima da lete?!?

Ja, časna reč, veću budalaštinu nisam odavno pročitao!

davorcalic
 Da ti kažem pravo,ni ja nisam čuo veću glupost....

Samo me zanima rečenica: ,, Imamo plan da započnemo sa kampanjom da vam se svima ZABRANI puštanje golubova na SLOBODAN LET.,,
Leteće te vi,izgleda...

Lala
 Vidim da se g. Dimitrije zaštitar pre desetak minuta ulogovao, ali ništa ne piše. Pretpostavljam da je razlog njegovog logovanja želja da pročita sakriveni upis Nidžemotocross....
Pa gukni nešto, Dimitrije, reci neku pametnu na sve ovo što vi iz DZPPS radite! Ili si zanemeo kad si shvatio šta sve može da vas sustigne?

Ma svi ste vi zečevi koji samo umeju da izmišljaju stotine hiljada pobijenih ptica. A sad ste vidim kao Društvo za zaštitu ptica počeli da vodite brigu i o divljim svinjama i srnama? Od kad to papkari spadaju u ptice? Neimenovani stručnjak vam dao podatke opet o desetinama hiljada krivolovljenih jedinki?!? E jeste tapetari....

DakiNS

nidzamotocross kaže:

E Nidžo svaka ti je zlatna. Kako bi tek izgledala epizoda "Državnog posla" da su znali za onih 48 000 000. A pročitao ih "Djordje Čvarkov" kao slikovnicu. Na prvi pogled dao tačnu diagnozu.
KADA BUDEM LOVIO U VEČNIM LOVIŠTIMA LOVIĆU SA BRETONOM

DakiNS

davorcalic kaže:
Obratite pažnju na još jednu stvar... naime,uvek jedni te isti i komentarišu njihove objave pa sve da ih skupiš nema ih 20-tak ukupno ...Komentari su za zatvor je obično pozivaju na ubistvo,odsecanje ruku i prstiju,lov na lovce,da se sami poubijamo itd... a još pored svega napisanog nazivaju nas monstrumima...ček malo,hoće da nas kasape a mi monstrumi... znam da misle na krivolovce,al utrpani smo u isti koš... i da vam kažem momci,nema veze koliko si odstrelio fazana,prepelica i pataka,bitno je da je sve u okviru kvota za odstrel...

Pitanje za naše pravnike : Nije li pozivanje na nasilje krivično delo?

AcaNik

Lala kaže:
Vidim da se g. Dimitrije zaštitar pre desetak minuta ulogovao, ali ništa ne piše. Pretpostavljam da je razlog njegovog logovanja želja da pročita sakriveni upis Nidžemotocross....
Pa gukni nešto, Dimitrije, reci neku pametnu na sve ovo što vi iz DZPPS radite! Ili si zanemeo kad si shvatio šta sve može da vas sustigne?

Ma svi ste vi zečevi koji samo umeju da izmišljaju stotine hiljada pobijenih ptica. A sad ste vidim kao Društvo za zaštitu ptica počeli da vodite brigu i o divljim svinjama i srnama? Od kad to papkari spadaju u ptice? Neimenovani stručnjak vam dao podatke opet o desetinama hiljada krivolovljenih jedinki?!? E jeste tapetari....

Не видим ту опцију да буде сакривен упис. Где се то налази?

nidzamotocross
 Opcija za skirveni upis označena je crnim ''X''.

Tekst između tagova [xhide ] [ /xhide] bude onda skriven za članove koji nisu registrovani.

AcaNik
 Хвала ти!
Нисам то ни приметио. Старост је грозна.

Acke
 Davore, mislim da su više puta do sad jasno stavili do znanja da se pogrdni komentari i pozivi na linč ne odnose samo na krivolovce, već na lovce generalno.

milenko0609
 [xhide]evo našeg dimitrija
i61.tinypic.com/32zsyfm.png[/xhide]
30-06,22-250,NOD,JOD,I BOG DA TE VIDI...

DakiNS
 Ima slika i predstavljanja , ali u tim predstavljanjima ima i nepodudaranja. negde se malo preračunali.

https://www.google.rs/url?sa=t&rct=j&...5AOWgcQe2A

nidzamotocross
 www.dodaj.rs/f/3C/c8/rWZvjPU/untitled.jpg

davorcalic
 SOVE ZNAJU KAKO...

Skoči na forum:

Slične teme
Tema Forum Odgovori Poslednji upis
Krivolov - kako se boriti protiv? METODE LOVA 624 19.09.2021. 07:54
Kako se boriti protiv KRPELJA KINOLOGIJA 386 02.07.2019. 09:48
Reloading -Punjenje municije za olučene cevi ,za ili protiv ? MUNICIJA ZA OLUČENE CEVI 113 26.03.2018. 13:07
Loviti fazanke-'za' i 'protiv' LOV NA SITNU DIVLJAČ 69 18.03.2013. 22:57
Reklame
REKLAMIRANJE NA SRBIJALOV
PRIJAVA
Još uvek niste član?
Kliknite ovde za registraciju.
Online korisnika
Online gostiju: 18
Online članova: 0

Ukupno članova: 4,472
Najnoviji član: David N

Poslednje vesti
УСВОЈЕН ИЗВЕШТАЈ О РАДУ ЛСЦС
Lovna kinologija- Reprezentacija Srbije ponovila prošlogodišnji uspeh na Svetskom...
Конкурс за субвенције у ловству
DIVLJE LEPOTICE
Lovačka slava - Sveti Jevstatije

Pričaonica
Morate se logovati da biste pisali poruku.

OfflineAdmin
· 19.11.2025. 12:42

Podunavac Bye

· 17.11.2025. 20:08

Поздрав другари. Дуго ме није било.

· 25.07.2025. 13:27

Bog da mu dusu oprosti. Pozdrav Daki, vidimo se u vecnim lovistima !

· 24.07.2025. 21:28

Бог да му душу прости, породици живот и здравље.

· 24.07.2025. 19:00

Moje saučešće Darkovoj porodici i prijateljima, veoma sam ga poštovao... Nek mu je slava... Pozdravi Lalu i Mrvicu...

· 24.07.2025. 18:30

Sada primio poruku da je DakiNS.preminuo. Predivan čovek,prijatelj,lj
udima,nemam reci kojim bih ga opisao! Darko lovi večnim lovištima sa svojim bretonima. 😞😞😞

· 24.07.2025. 15:13

Наш колега и душа овог форума, DakiNS је умро данас. Нека му је лака земља и да има одличну екипу у вечним ловишти

Lela
· 17.05.2025. 12:37

Krivolov se odvija u Zapadnoj Srbiji, Opština Požega, okolna sela ! Ubijaju se srne !!!

tomo vrbas
· 20.04.2025. 08:48

Христос Васкресе.

· 04.11.2024. 07:37

Milane imas temu izbor prve puske za pocetnike mada tesko da ce neko nesto smisliti protiv Z6 e sad taj Lupo ne znam.

65,801,114 posete www.srbijalov.com