|
LU Trstenik
|
| ZleBakeRodjaci |
Objavljen 27.10.2015. 14:16
|

Mlađi član

Upisa: 23
Pristupio: 03.06.2013. 20:34
|
LU.Trstenik- LD.Poljna Zatvoren lov na zeca za 2015-u godinu ....voleo bih da i druge sekcije -drustva slede nas primer jer ipak nam je svima u interesu da sacuvamo koliko toliko tog zeca kog imamo.
Za Pametnog Coveka I Komarac Muzika 
|
| |
|
|
| Limun |
Objavljen 04.11.2015. 14:55
|

Lovčina

Upisa: 1228
Pristupio: 15.10.2010. 18:33
|
Lovna inspekcija radi svoj poso
Pozdrav od Čarapana!  "ja s'tem nem ništa"

"Klonim se ljudi koji misle da je drskost hrabrost, a nježnost kukavnost, a klonim se i onih koji misle da je brbljanje mudrost, a šutnja neznanje."
Khalil Gibran
|
| |
|
|
| paninm |
Objavljen 04.11.2015. 19:20
|

Stari član

Upisa: 347
Pristupio: 29.11.2010. 11:56
|
jel su oni odrzali sastanak 2014 ili 2015? |
| |
|
|
| Limun |
Objavljen 04.11.2015. 20:12
|

Lovčina

|
paninm kaže:
jel su oni odrzali sastanak 2014 ili 2015? Greska u kucanju, desava se i ja sam kasno primetio.

"Klonim se ljudi koji misle da je drskost hrabrost, a nježnost kukavnost, a klonim se i onih koji misle da je brbljanje mudrost, a šutnja neznanje."
Khalil Gibran
|
| |
|
|
| Limun |
Objavljen 12.02.2018. 13:52
|

Lovčina

|
Pozdrav drage kolege, znam da će me neke starije kolege sa ovog portala verovatno kritikovati jer više nisam aktivan na forumu ko pre, al šta da se radi privatni problemi i poslovne obaveze mi nisu baš ostavljali puno vremena da se aktivnije uključujem na forum
Gledam sada i shvatim da je ova tema otvorena pre pet godina, i kroz nju su se provlačili uglavnom raznorazni problemi vezani za rad mog matičnog LU.
Želeo bih da izrazim veliku zahvalnost portalu Srbijalov jer sam od samog uključenja u njegov rad toliko toga naučio, što mi je pomoglo da iskoristim ta znajnja da u mom LU toliko toga promenim na bolje, naravno uz veliku pomoć kolega iz LU koji su bili istog mišljenja da stvari moraju da se menjaju na bolje.
U subotu 10.03 je moje LU proslavilo 120 godina postojanja... Potrudili smo se da taj jubilej pripremimo i obeležimo onako kako dolikuje jednom Udruženju koje je po broju lovaca najveće u Srbiji. Drago mi je da je sve proteklo u najboljem redu i da je veliki broj pozvanih gostiju ispoštovao i pojavio se na svečanoj akademiji povodom iubileja, a broj nije bio mali, pozvano je 32 Udruženja iz sastava LSCS-a, rukovodstvo LSCS-a na čelu da Predsednikom, a prisustvovao je i Predsednik LSS-a (sa kojim nosam bas oduševljen :-) )
Dodeljena su i brojna odlikovanja i zahvalnice istaknutim kolegama za dosadašni rad i zalaganje.
Među njima sam bio i ja i to mi je posebno drago jer su kolege iz mog LD pre svega i kolege iz LU, na taj način izrazili zahvalnost za moj dosasašnji rad i zalaganje.
Za to odlikovanje mogu da zahvalim i ovom portalu Srbijalov jer sam upravo zahvaljujući ljudima i kolegama sa ovog portala skupio hrabrost i volju da krenem u menjanje loših stvari u mom LU.

Khalil Gibran
|
| |
|
|
| Limun |
Objavljen 12.02.2018. 13:58
|

Lovčina

|
Hvala...

Khalil Gibran
|
| |
|