Lovački portal SRBIJALOV - Forumske diskusije: Poluautomati ili dvocevke?

Navigacija
 Naslovna
 Vesti
 FORUM
 Pravila sajta
 Kodeks lovaca
 Kalendar lova
 Članci o lovu
 Sajmovi lova
 Galerija
 Linkovi
 Knjiga gostiju
 Kontakt
 REKLAMIRANJE
REKLAME
REKLAMIRAJTE SE KOD NAS

Domen za Lovačka udruženja

Lovački savez Centralne Srbije

INTERMAKER
Vreme

Pregled teme
 Štampaj teme
Poluautomati ili dvocevke?
Lala
 Obećao sam bio pre par dana, da ću postaviti slike blokera za poluautomate. Evo kako se stavlja bloker
Bogu 'fala, što sam Lala Smile

Lala
 Obećao sam bio pre par dana, da ću postaviti slike blokera za poluautomate. Evo kako se stavlja bloker
Lala priložio:
dsci0149_3.jpg

Lala
 A ovako izgleda kad je puška blokirana. Za celu operaciju izbacivanja metka iz cevi, i stavljanja blokera, treba 10 sekundi. Zastavica na blokeru pokazuje i vlasniku i ostalim učesnicima u lovu, da je puška bezbedna.
Lala priložio:
dsci0150_1.jpg

charuga
 sad sam bio do "snajpera",nemaju..
..............

Lala
 Koliko sam ja čuo, napolju bez ovog blokera ne puštaju na strelišta. Ne znam koliko je to tačno.
U svakom slučaju, korisna stvarčica za lov, lako stane u džep, a ne može da košta puno.

Jank

Hunter for ever kaže:
I tebe ce bili da ubije,xaxxaxaxaxa

Neznam kome je baš namenjena ali Sremac i Lala su nadrljali....ha ha ... pa Bili nema "bloker"....puca oma......pucanje
Lov je stil mog života...Pas]yoursmiles.org/msmile/animal/m0218.gif

Lala
 Ma to Snipe mene zove Laki (od Lala), pa Sremcu kaže da je 'Laki malo nervozan Smile

Hunter forever
 Lalo lepa ti ova puskicaB)
marka Engleski poenter marka

Sremac75

Lala kaže:
Ma to Snipe mene zove Laki (od Lala), pa Sremcu kaže da je 'Laki malo nervozan Smile

Pa taj ti je bloker nov...neupotrebljavan...to si skoro nabavio???

"iskopaće tebe Bili"
PraviloPraviloPravilo
Udri me, ubi me, kožu mi deri, odavno ja sam spreman da mrem, opsuj mi oca, mater, i sve po spisku, samo mi nemoj dirati SREM.
Palica
PalicaPalicaPalicaPalicaPalica

http://www.youtube.com/watch?v=L8U1EI...8U1EIESS1M

"Ko se iskreno bori za pravdu i istinu, mora biti spreman da se žrtvuje!"

"Dođu, tako, vremena, kad pametan zaćuti, budala progovori, a fukara se obogati!'' - Ivo Andrić

"Ako Kosovo nije naše, zašto od nas traže da ga damo...? Ako je njihovo, zašto ga otimaju...? A ako već mogu da ga otmu ne znam sta se vec toliko ustručavaju... ?"

Lala
 Lepa i yebitačna Grin
Franchi Yes

Lala
 Sremac, nije nov bloker, ima par godina. I nije moj, nego od jednog mog drugara.
Ja imam bloker u glavi ugradjen Smile

Sremac75
 xa,xa,xa,xa,xa,xa
Kako ti voliš da kažeš----Al si zl@jeb
PraviloPraviloPravilo
Udri me, ubi me, kožu mi deri, odavno ja sam spreman da mrem, opsuj mi oca, mater, i sve po spisku, samo mi nemoj dirati SREM.
Palica

"Dođu, tako, vremena, kad pametan zaćuti, budala progovori, a fukara se obogati!'' - Ivo Andrić

"Ako Kosovo nije naše, zašto od nas traže da ga damo...? Ako je njihovo, zašto ga otimaju...? A ako već mogu da ga otmu ne znam sta se vec toliko ustručavaju... ?"

Lala
 Najbolje je kad čo'ek sam sebe zayebe, jel tako? Smile

Sremac75
 I ni ne zna da se zayebo, dok ga neki tamo ne obaveste!!!

Zato smo tu!!!
PraviloPraviloPravilo
Palica

Sremac75
 Sutra ja moju "rujku" (neki zlonamerno kažu "štrcaljka" a neki "pljuca") na leđa i u lov na DS. Možda mi se konačno posreći!
pucanje
PraviloPraviloPravilo
Palica

Lala
 Samo ponesi i bronhi bonbone, za osveživač daha, kad budeš duvao kroz pljucu Grin
Smeko

Limun
 Ljudi pa vi ste se juče baš zajebavali bez mene, a meni bila preča neka firmina zabava baš sramota sa moje strane! Nego Sremac ne očajavaj evo stigo ja sa mojom 16- com, izgleda da ja i ti preferiramo te manje kalibre. Znaš kako ide ona pesma " Mala žena od velike sladja", nije važan kalibar važna je tehnika! 
Pozdrav od Čarapana!Jaooo "ja s'tem nem ništa"
LimunLimunLimunLimunLimun

"Klonim se ljudi koji misle da je drskost hrabrost, a nježnost kukavnost, a klonim se i onih koji misle da je brbljanje mudrost, a šutnja neznanje."

Khalil Gibran

nenad_franc

Limun kaže:nije važan kalibar važna je tehnika!

to kazu oni koji imaju mali kalibar Smeko

Sniper Hunter
 nenadeB)GrinSmekoZivioRodjo

Sremac75
 Doakaćemo mi njima, brate Limune....samo polako!

SAMI PROTIV SVIH!Palica

I manite se vi naših kalibara!!!
Mi kada pogodimo, pogodili smo!!!
PraviloPraviloPravilo
Palica

Skoči na forum:

Reklame
REKLAMIRANJE NA SRBIJALOV
PRIJAVA
Još uvek niste član?
Kliknite ovde za registraciju.
Online korisnika
Online gostiju: 13
Online članova: 0

Ukupno članova: 4,465
Najnoviji član: Stevan Belor...

Poslednje vesti
dobijanje lovačke dozvole kompleksan proces
Sočne lovačke šnicle u marinadi od crnog vina, majčine dušice i origana
IN MEMORIAM
ПРЕГЛЕДАНО 1.000 ОЧНИХ СОЧИВА
Изабрано ново руководство Ловачког савеза Во...

Pričaonica
Morate se logovati da biste pisali poruku.

· 25.07.2025. 13:27

Bog da mu dusu oprosti. Pozdrav Daki, vidimo se u vecnim lovistima !

Hunter_lovac
· 25.07.2025. 12:56

Modernizujte sajt , privućiće nove članove , a i svakako treba da se modernizuje 👍🏻

· 24.07.2025. 21:28

Бог да му душу прости, породици живот и здравље.

· 24.07.2025. 19:00

Moje saučešće Darkovoj porodici i prijateljima, veoma sam ga poštovao... Nek mu je slava... Pozdravi Lalu i Mrvicu...

· 24.07.2025. 18:30

Sada primio poruku da je DakiNS.preminuo. Predivan čovek,prijatelj,lj
udima,nemam reci kojim bih ga opisao! Darko lovi večnim lovištima sa svojim bretonima. 😞😞😞

· 24.07.2025. 15:13

Наш колега и душа овог форума, DakiNS је умро данас. Нека му је лака земља и да има одличну екипу у вечним ловишти

Lela
· 17.05.2025. 12:37

Krivolov se odvija u Zapadnoj Srbiji, Opština Požega, okolna sela ! Ubijaju se srne !!!

tomo vrbas
· 20.04.2025. 08:48

Христос Васкресе.

· 04.11.2024. 07:37

Milane imas temu izbor prve puske za pocetnike mada tesko da ce neko nesto smisliti protiv Z6 e sad taj Lupo ne znam.

· 15.10.2024. 05:38

Pozdrav ljudi, hvala za prijem, imao bih par pitanja sa obzirom da sam tek dobio sve potrebne dozvole za lov, a ranije nisam lovio, zanima me šta mislite ovoj kombinaciji. Benelli Lupo i Swarovski Z6

65,054,159 posete www.srbijalov.com