Lovački portal SRBIJALOV - Forumske diskusije: Polovna Italijanka ili nova Ruskinja?

Navigacija
 Naslovna
 Vesti
 FORUM
 Pravila sajta
 Kodeks lovaca
 Kalendar lova
 Članci o lovu
 Sajmovi lova
 Galerija
 Linkovi
 Knjiga gostiju
 Kontakt
 REKLAMIRANJE
REKLAME
REKLAMIRAJTE SE KOD NAS

Domen za Lovačka udruženja

Lovački savez Centralne Srbije

INTERMAKER
Vreme

Pregled teme
 Štampaj teme
Polovna Italijanka ili nova Ruskinja?
Podunavac
 Nemoj tako kolega Hunter, nije baš bila paljba, možda malo sporadičnog puškaranja.Grin Ja sam rekao da se meni lično ne sviđa. A i mislim da je primedba za gasove i okidanje bila na mestu, s obzirom da nije bilo nikakvih tehničkih podataka. I sada sam još uvek mišljenja da je okidanje ispod klasičnih položara i bokerica, može da se uspoređuje jedino sa petlarama. A deo barutnih gasova koji prođe između cevi i doboša MOŽDA može da opeče podlakticu ruke kojom se drži podkundak ukoliko je ruka gola.
Tri prsta 2Kolce

hamerles

ohotnik kaže:
Ja bih voleo vrlo rado da imam jednu takvu u kalibru 20 Vrlo interesantna i prakticna puska.Neverujem da je ima neko kod nas probudila bi interesovanje svima koji bi je videli
KOLEGA SLAZEM SE SA VAMA B)

hamerles

Podunavac kaže:
Nemoj tako kolega Hunter, nije baš bila paljba, možda malo sporadičnog puškaranja.Grin Ja sam rekao da se meni lično ne sviđa. A i mislim da je primedba za gasove i okidanje bila na mestu, s obzirom da nije bilo nikakvih tehničkih podataka. I sada sam još uvek mišljenja da je okidanje ispod klasičnih položara i bokerica, može da se uspoređuje jedino sa petlarama. A deo barutnih gasova koji prođe između cevi i doboša MOŽDA može da opeče podlakticu ruke kojom se drži podkundak ukoliko je ruka gola.
Vidljiv je zastitni lim od barutnih gasova. ma da ne verujem da tu ima bas toliko gasova jer su tolerancije izmedju dobosa i cevi minimalne i nema gubljenja barutnog pritiska mnogo vise se gubi u PA B)

Podunavac
 Pa nisam ni mislio bukvalno da se dobiju opekotine na ruci. Nego neugodno peckanje prilikom pucanja i naglasio sam MOŽDA.
Tri prsta 2Kolce

hamerles
 Ima bas sam zapazio sa strane onaj zastitni lim B)

Sniper Hunter

ohotnik kaže:
Ja bih voleo vrlo rado da imam jednu takvu u kalibru 20 Vrlo interesantna i prakticna puska.Neverujem da je ima neko kod nas probudila bi interesovanje svima koji bi je videli

Ona druga sa olaksanjima na dobosu je cal 410 ja bih njuGrin

Sniper Hunter
 Ma nema peckanja nije ni stari gaser pekao ruke i to sa municijom moje proizvodnje pa nece valjda ni ovo a mozda ima sistem kao nagan pa se dobos priljubiB)

ohotnik

Podunavac kaže:
Pa nisam ni mislio bukvalno da se dobiju opekotine na ruci. Nego neugodno peckanje prilikom pucanja i naglasio sam MOŽDA.
Nema kolega nikakvih problema ja sam ispucao sa takvom puskom blizu sto patrona dogodilo mi se par puta da kada mi je vetar duvao u lice se oseti miris baruta i vrlo neprimetno peckanje u ocima

canis aureus
 Van teme
otvorite temu o toj revolver-sačmarici pa Comp i Diskusija
Nazad na temu

ohotnik

Sniper Hunter kaže:

ohotnik kaže:

Ona druga sa olaksanjima na dobosu je cal 410 ja bih njuGrin
Ja volim male kalibre ali 410 je bas mali.Drugar je ima i jednom prilikom sam pucao na tri petla iz marke jednog sam odmah oborio a druga dva su vrlo daleko odneli i ako su trebali da padnu Psi su se bas namucili da ih nadju Rusi koriste taj kalibar za odstrel krznasica u sibiru jer se to dobro placa kod njih.

Podunavac

Sniper Hunter kaže:
Ma nema peckanja nije ni stari gaser pekao ruke i to sa municijom moje proizvodnje pa nece valjda ni ovo a mozda ima sistem kao nagan pa se dobos priljubiB)

Kod Nagant-a čaura viri iz doboša i prilikom rotacije i kretanja doboša unapred čaura ulazi u samu cev i tu se prilikom opaljenja širi i ne dozvoljava prolazak barutnih gasova. Na ovoj puški to nije slučaj. Kalibar je jednom prilikom pisao o ovoj puški. Ne bi bilo loše kada bi neko uspeo naći članak o tome.
Tri prsta 2Kolce

Podunavac
 Canis je u pravu.Nazad na temu Da mi je naći ovakvu polovnu za malo para, a očuvanu.
Podunavac priložio:
beretta_4.jpg

Tri prsta 2Kolce

Hunter forever

Podunavac kaže:
Canis je u pravu.Nazad na temu Da mi je naći ovakvu polovnu za malo para, a očuvanu.

Zelim ti da je nadjes..ali neznam koliko je to moguce Smile
marka Engleski poenter marka

hamerles
 ako nista drugo bar je lepsa od PA B)

Boban
 Dobra puska nema sta,samo to za male pare tesko cete naci.
Sto je dobro to je i skupo.

hamerles
 ko moze da je kupi svaka mu cast. dosta lovaca u ovoj drzavi jedva odvaja pare i za municiju jer smo bas propala drzava Sad

mirko knezevic
 Lepe puskice nema sta,verovatno bi za neku cenu mogle da se nadju,samo mislim da je razlog sto nema polovnih to sto su retke... Al dobro ako neko bas hoce verovatno bi mogao da je nadje,sto kazu kod nas ko trazi taj i nadje...Smile 
Srbija do Tokija!

Kolce Tri prsta 2

hamerles
 Lepe jesu ali su i skupe tesko je odvojiti 1000 evrica za lepu puskicu... Bye

Neca92
 Iskren da budem, meni se ne svidjaju... Sad Ne znam sto, ali ne svidjaju mi se! Da je u pitanju puska sa glatkim cevima, nekako bi mi bilo prihvatljivije! Confused
Jaoooo ljudi, koliko ima lepih dvocevki na onom link koji je sniper hunter postavio! Frown One dve bokerice koje se nalaze u koferima me ostavljaju bez daha! OsmehOsmehOsmeh
Lovac nije ko vino ne pije i ko ide planinom samo da ubije!

Podunavac

Neca92 kaže:
Iskren da budem, meni se ne svidjaju... Sad Ne znam sto, ali ne svidjaju mi se! Da je u pitanju puska sa glatkim cevima, nekako bi mi bilo prihvatljivije! Confused
Jaoooo ljudi, koliko ima lepih dvocevki na onom link koji je sniper hunter postavio! Frown One dve bokerice koje se nalaze u koferima me ostavljaju bez daha! OsmehOsmehOsmeh

Neco šta ti se ne sviđa? Ovde i jesu puške sa glatkim cevima. Nešta si izgleda pogrešno shvatio.Confused
A one se puške sviđaju i meni.B)
Tri prsta 2Kolce

Skoči na forum:

Slične teme
Tema Forum Odgovori Poslednji upis
Srećna nova godina SVAŠTARA 111 03.01.2017. 12:51
Reklame
REKLAMIRANJE NA SRBIJALOV
PRIJAVA
Još uvek niste član?
Kliknite ovde za registraciju.
Online korisnika
Online gostiju: 21
Online članova: 0

Ukupno članova: 4,462
Najnoviji član: Lela

Poslednje vesti
15. sajam lova, ribolova i lovnog turizma Kraguj M
Širom Evrope ponovo će biti dozvoljen sportski lov na grlice, EU ukida zabranu lova
Novosađanin zatečen u krivolovu u selu Divoš
ГОДИШЊИ ПОМЕН
У кикиндском ловачком удружењу ускоро и даме

Pričaonica
Morate se logovati da biste pisali poruku.

Lela
· 17.05.2025. 12:37

Krivolov se odvija u Zapadnoj Srbiji, Opština Požega, okolna sela ! Ubijaju se srne !!!

tomo vrbas
· 20.04.2025. 08:48

Христос Васкресе.

· 04.11.2024. 07:37

Milane imas temu izbor prve puske za pocetnike mada tesko da ce neko nesto smisliti protiv Z6 e sad taj Lupo ne znam.

· 15.10.2024. 05:38

Pozdrav ljudi, hvala za prijem, imao bih par pitanja sa obzirom da sam tek dobio sve potrebne dozvole za lov, a ranije nisam lovio, zanima me šta mislite ovoj kombinaciji. Benelli Lupo i Swarovski Z6

tomo vrbas
· 01.01.2024. 19:30

Сретна Нова година колеге ловци да сте ми живи и здрави, и да вас ловачка срећа и око и даље служе! 🍻

· 01.01.2024. 17:21

Drage kolege želim vam zdravlja, lične i lovačke srece u 2024toj. (I da nam se ružne stvari ne ponavljaju).

· 15.12.2023. 13:46

Niko ništa ne piše na forumu.LSS radi punom parom.Ima podršku lovaca.Jedni isti 30 god sede po U.O.i udruženjima.Nisu oni krivi mi smo Cenzurisano što to trpimo.

· 14.02.2023. 09:13

Drug i ja bi se učlanili u neko lovačko društvo u Banatu, da li neko zna gde se primaju članovi sa strane?

· 14.02.2023. 09:10

Pozdrav svima..

Anita Randjelovic
· 11.02.2023. 15:09

Da li neko zna proceduru zamene cevi kod karabina?

64,557,305 posete www.srbijalov.com